banner?webspace=19581&auto=1&rnd=[timest

advertorial_notice_172.gif 
 @@@@@@@   Νέo Advertorial   @@@@@@@
Inglesina:  Zippy Light
To πανάλαφρο καρότσι, από 0+, που στέκεται όρθιο όταν είναι κλειστό και ανοιγοκλείνει με ένα χέρι!
Διαστάσεις Zippy Light: Ανοιχτό 49 x 101,5 x 80 cm, Κλειστό 31 x 96 x 32 cm, Βάρος 6,9 kg.  Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες ! 
 

admin

Administrators_converted
 • Περιεχόμενο (αριθμός δημοσιεύσεων)

  656
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

About admin

 1. Γειά σας @Viiv εκτός από τα τικεράκια (θα λυθεί αυτό) τι άλλο πρόβλημα βλέπετε να υπάρχει από κινητό? εμείς καταφέραμε να κάνουμε και απο κινητό, επεξεργασία της παράθεσης. Αν θέλετε μας στέλνετε σε πμ τον τύπο του κινητού σας για να μπορέσουμε να αναπαραγάγουμε το πρόβλημα σε άλλη συσκευή για να ζητήσουμε την αντίστοιχη βοήθεια από το support.
 2. Παρακαλούμε όσοι διαβάζουν να μας αναφέρουν ποιές άλλες οδηγίες χρήσης θα ήθελαν να υπάρχουν και που αλλού υπάρχει δυσκολία. Ευχαριστούμε !
 3. Γειά σας @*ζουζουνα*!!! @lilak @kunia bella @Viiv μέχρι να λάβουμε απάντηση για το πώς μπορεί να αντιστρέφεται η σειρά εμφάνισης των δημοσιεύσεων Δείτε τις οδηγίες για το πως να πηγαίνετε στα τελευταία μηνύματα πρώτα.
 4. Πως να πηγαίνετε απευθείας στα τελευταία μηνύματα πρώτα (για να μην πατάτε την τελευταία σελίδα πάντα) Επιλέγετε τι είδους θέμα θέλετε να βρείτε -θέμα άλλου στο οποίο δημοσιεύσατε κάτι; (επιλογή α) -θέμα δικό σας που ξεκινήσατε εσείς; (επιλογή β) Εδώ δεξια δεξιά, επιλέγετε " από την τελευταία μου σύνδεση" ή όλες τις ώρες ανάλογα με το τί θέλετε. Τώρα πατάτε εκεί που δείχνει το βελάκι. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας οδηγήσει στην τελευταία (δηλαδή την πιο επίκαιρη) δημοσίευση του θέματος. Νέο: Πατώντας στον ΤΙΤΛΟ των θεμάτων που σας εμφανίζονται οδηγείστε στην πρώτη νέα δημοσίευση του θέματος, που έγινε μετά την τελευταία σας σύνδεση
 5. Γειά σας @lilak @kunia bella @Viiv πλέον προστέθηκε στην επάνω μπάρα η επιλογή " οι δημοσιεύσεις μου" όπου φαίνονται ανάλογα με το dropdown και οι πολλές επιλογές αναζήτησης περιεχόμενο στο οποιο δημοσίευσα. πατώντας εκεί επιλέγετε να σας εμφανιστούν οι πρώτες μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις, ανάλογα με το τι θέλετε να δείτε, όλο το φόρουμ ή τα θέματα που παρακολουθείτε. Αύριο θα τοποθετήσουμε και πιο συγκεκριμένες οδηγίες. @soho21 λογικά το πρόβλημά σας έχει αποκατασταθεί. Όταν επιλεχθεί η απενεργοποίηση των προσωπικών μηνυμάτων μόνο ο αδμιν μπορεί τότε να ξαναενεργοποιήσει το σύστημα μηνυμάτων.
 6. Γειά σας θα αναζητήσουμε την ρύθμιση αυτή " view first unread" κ θα σας ειδοποιησουμε . Υπάρχει επιλογή που μπορεί να προστεθεί επάνω στην μπάρα των εντολών και μάλλον εκεί θα μπούν αυτές οι επιλογές. Είναι κάποια πράγματα που λόγω ακόμα των τεχνικών εργασιών δεν έχουν ολοκληρωθεί, (όπως και το χρώμα δεν είναι ακόμα όπως θα το θέλαμε). ευχαριστούμε για τις διευκρινίσεις! Να πουμε επίσης ότι υπάρχει και η δυνατότητα όταν θέλει κάποιος να πάει απευθείας στην τελευταία σελίδα ενός θέματος (όχι το πιο πρόσφατο μη αναγνωσμένο αλλά απλώς την τελευταία σελίδα) να πατάει εδώ πατώντας >> πηγαίνετε απευθείας στην τελευταία σελίδα.
 7. @soho21 επάνω δεξιά μαζί με το όνομα χρήστη σας, βλέπετε αυτό το φακελάκι ? όταν το πατάτε δεν σας βγαίνει κάποιο μενού? Γειά σας αγγελίες μπορούν να μετονομαστούν εάν κάνετε αναφορά σε συντονιστή, και στο παραθυράκι θα αναφέρετε "νέος τίτλος αγγελίας: τάδε τάδε τάδε τάδε " υπάρχει περιορισμός χαρακτηρων οποτε μην βαζετε μεγάλους τίτλους @lilak @kunia bella @Viiv όσον αφορά τα νεότερα θέματα δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει ποιό είναι το πρόβλημα και θα πρέπει αν μπορείτε να μας βάλετε εικόνα σχετικά με το τι δεν λειτουργεί και το τι θέλετε να αλλάξει έτσι ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε εάν γίνεται αυτό. παράδειγμα "πατάω εδώ (εικόνα, βελάκι) και θέλω να βλέπω αυτό ( εικόνα α ) αλλα΄αντί για αυτό βλέπω αυτό (εικόνα β) που δεν βολεύει γιατί ............. " σχετικά με το θέμα των ειδοποιήσεων @Viiv έχετε ακολουθήσει την διαδικασία που περιλαμβάνεται στο τοπικ εδώ απο κάτω? [προστέθηκε και μια μικρή περιγραφή του φακέλου προσωπικών μηνυμάτων]
 8. Εσείς το βλέπετε αλλά το μέλος soho21 ή έχει καποιο πρόβλημα συγκεκριμένα το μέλος αυτό, ο λογαριασμός χρήστη, ή έχει απενεργοποιηθεί κατά λάθος το σύστημα προσωπικών μηνυμάτων από το ίδιο το μέλος.
 9. Γειά σας αν μπορείτε πείτε μας εάν βλέπετε αυτή την ρύθμιση , όταν πηγαίνετε στο σημείο των προσωπικών μηνυμάτων (μετάβαση στα προσωπικά μηνύματα) και μετά κάτω αριστερά εντελώς "Προσωπικά μηνύματα: απενεργοποιημένα ή ενεργοποίημένα " ? μπορείτε εκεί να τα ενεργοποιείτε /απενεργοποιείτε αν θέλετε.
 10. Προσωπικά μηνύματα Το σύστημα της ips αποθηκεύει όλα τα μηνύματα εισερχόμενα ή εξερχόμενα στο ίδιο σημείο από όπου μπορείτε και να δείτε όλες τις απαντήσεις που έχουν ανταλλαχθεί (δεξιά , βελάκι στο 2). Αναπάντητα μηνύματα φαίνονται με bold (βελάκι κάτω) ενώ αριστερά φαίνεται το άβαταρ(εικόνα) του αποστολέα, εάν το μήνυμα δεν έχει απαντηθεί. Εάν τα μηνύματα τα έχετε στείλει εσείς, φαίνεται το δικό σας άβαταρ, ενώ πάλι εάν σε μήνυμα έχετε απαντήσει ήδη πάλι φαίνεται το άβαταρ του τελευταίου που έγραψε, οπότε στην προκειμένη περίπτωση στο πρώτο μήνυμα στη σειρά που βλέπουμε, φαίνεται το άβαταρ το δικό σας μιας και απαντήσατε σε αυτό το μήνυμα. Απενεργοποίηση προσωπικών μηνυμάτων Εάν θέλετε μπορείτε να απενεργοποιήσετε το σύστημα των προσωπικών μηνυμάτων. Δεν θα μπορείτε ούτε να στείλτε ούτε και να λάβετε μηνυμα. Όμως εάν το απενεργοποιήσετε δεν θα μπορέσετε να το ξαναενεργοποιήσετε μόνες/-οι σας από το προφίλ σας - και θα χρειαστεί παρέμβαση των διαχειριστών.
 11. ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Οδηγίες χρήσης για τα πάντα IPS 4 ! Θέλω να αλλάξω τις ειδοποιήσεις που λαμβάνω [Εξαιτίας του ότι το προηγούμενο σύστημα ήταν εξαιρετικά απλοικό ενώ το παρόν αρκετά προηγμένο, οι ρυθμίσεις που είχατε στο προηγούμενο σύστημα είναι πιθανό να μην λειτουργούν. ] Για να ανανεώσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεών σας υπάρχουν 2 τρόποι, 1) μέσα από το προφίλ σας 2) στο εκάστοτε θέμα που διαβάζετε , στην λέξη “ παρακολούθηση θέματος” για το 1) δηλαδή μέσα από το προφίλ σας Πατάτε στο όνομα χρήστη σας πάνω πάνω δεξιά & πατάτε στην λίστα dropdown "ρυθμίσεις λογαριασμού” μετά πατάτε δεξιά δεξιά εκεί που γράφει "ρυθμίσεις ειδοποιήσεων” και εκεί επιλέγετε αυτό που σας βολεύει. Υπάρχει εκεί μια πολύ μεγάλη λεπτομερής λίστα για να προσαρμόσετε ακριβώς αυτό που θέλετε για το 2) δηλαδή για τις επιλογές όταν διαβάζετε ένα θέμα πηγαίνετε στο εκάστοτε θέμα δεξιά. Πατώντας εκεί μπορείτε να επιλέξετε τις διάφορες δυνατότητες ειδοποίησης για αυτό το θέμα.
 12. @Ζαχαρωτο γειά σας αυτή είναι μια δοκιμή με παράθεση για να δούμε τι είναι αυτό που εννοείτε. Επεξεργασία της δημοσίευσης υπάρχει δυνατότητα μέχρι κάποια λεπτά/ώρες. Όταν αυτές περάσουν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε μια δημοσίευση πιά. Αυτή τη στιγμή με επεξεργασία μπορείτε να αλλάξετε το δικό σας κείμενο αλλά και το κείμενο που υπάρχει σε παράθεση. αν δείτε στις παραθέσεις τις επεξεργαστήκαμε εκ των υστέρων. αν μπορείτε δοκιμάστε και το παρακάτω, αλλά και να κάνετε εδώ μια δοκιμή παράθεσης για να δούμε εάν έχετε και εσείς αυτή την πρόσβαση. πατήστε "επεξεργασία" και μετά πατήστε επάνω στο πεδίο της παράθεσης μόνο και λογικά μπορείτε να την επεξεργαστείτε.
 13. Γειά σας, αν θέλετε να διαγραφεί/μεταφερθεί σε κρυφό αρχείο ένα θέμα που ανοίξατε κατά λάθος, πατήστε στο σημείο "αναφορά σε συντονιστή" που βρίσκεται μέσα στην δημοσίευσή σας δίπλα στην ημερομηνία που δημοσιεύτηκε. ευχαριστούμε
 14. Γειά σας αγαπητά μέλη. Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για οτιδήποτε έχει να κάνει με την αλλαγή του λειτουργικού (InvisionPowerBoard). Το νέο λειτουργικό θα τοποθετηθεί πρώτα εδώ στο Parentscafe και αργότερα μέσα στο 2017 στο parents.org.gr . Αρχικα θα γίνει κάποιο restart στον server και μετά θα πραγματοποιηθεί το migration που αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες. Στις ώρες αυτές, είναι πιθανό να μην φαίνεται τίποτα στο url του parentscafe.gr ή να εμφανιστεί το φόρουμ κλειστό δηλαδή αναγνώσιμο αλλά χωρίς να είναι δυνατή η δημοσίευση. Όταν πάλι θα ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά θα δημοσιεύσουμε αντίστοιχη ανακοίνωση και στο facebook page του Parentscafe στο οποίο έχουμε δημιουργήσει και σχετικό event. ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας. Στους λογαριασμούς σας ή στους κωδικούς πρόσβασής σας δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Τις ώρες που δεν θα λειτουργεί το parentscafe.gr θα ενημερώνεστε από τα εξής σημεία για την εξέλιξη της αναβάθμισης: Άρθρο parents.org.gr http://parents.org.gr/news/a677 Facebook event https://www.facebook.com/events/1692724354352518/ Θέμα συζητησης στο parents.org.gr http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=144377
 15. Δείτε στο Μουσικό Γυμνάσιο/Λύκειο Ιλίου, στις 6μμ την 22/11/16 την μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο παραμύθι της Ελένης Κοντοπίδη "Το ουράνιο τόξο που μπορεί να κελαηδά" (ελεύθερη είσοδος) http://www.ilion.gr/c/ext/documents/get_file?mainid=18143 Δείτε εδώ το πρόγραμμα των ΔΩΡΕΑΝ θεατρικών παραστάσεων για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2016 γιατον Δήμο Ιλίου http://www.ilion.gr/c/ext/documents/get_file?mainid=17950