Αλεξάνδρα13

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  28
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

About Αλεξάνδρα13

  1. Καλημέρα!! Βλέπω ήρθαν και καινούρια κορίτσια,καλως ήρθατε!!! Κάναμε και εμείς τη Β επιπέδου την περασμένη εβδομάδα όλα καλά και τελικά είναι κορίτσι!!! Εσείς πως πάτε φουσκώνεται??
  2. Marilou τώρα είμαι 19w+1d!Και εμένα η γιατρός για κοριτσάκι μας είπε αλλά μου είπε καλύτερα να το σιγουρεψουμε στη Β'επιπεδου!Εμενα όλα τα παιδιά βγαίνουνε μεγαλυτερα στον υπέρηχο και αυτό,αλλα τελικά έκανα και μεγαλα μωρά!Δεν είναι κάτι να μη σε ανησυχεί!!Χristina και εγώ εκεί θα την κάνω και την αυχενική εκεί την έκανα!Και στο 1ο μου παιδάκι εκεί κάναμε τις εξετάσεις πάλι! Αφού με θυμόταν κιόλας η γιατρός!
  3. Εσείς που κάνατε Β'επιπεδου πόσα γραμμάρια ήταν τα μωρακια σας??
  4. Καλό μήνα!!!!!Τι έγινε επέστρεψαν όλα τα κορίτσια μαζεμένα?!!Εμείς θα κάνουμε στις 25 Β'επιπέδου για να μάθουμε τι έχουμε!!xristina5-9 που θα κάνεις την εξέταση Θεσσαλονικη?Και εγώ εκεί θα την κάνω!Κορίτσια σε κλινική θα γεννήσετε ή σε νοσοκομείο?
  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!Πού είστε βρέ κορίτσια όλες πολυάσχολες??Πώς πάνε οι εγκυμοσύνες?Έκανε κάποια Β'επιπέδου?
  6. Εγώ μένω Βόρεια Ελλαδα,Γιαννιτσα αν ξέρεις και θα γεννησω εδώ!!
  7. Marilou 199 εσύ Αθηνα είσαι? Πού θα γεννήσεις?
  8. Καλημέρα!! Εγώ τα 2 πρώτα που ήταν αγόρια τα είχαμε δεί από την αυχενική διαφάνεια! Τώρα δε μου είπε καθόλου για φύλο όταν έκανα την εξέταση,θα πάω στη γυναικολόγο μετά της 15/9 και μου είπε θα το δούμε,αν μας αφήσει!! Τ'αλλα κοριτσάκια που είναι??Να μας πείτε τα νέα σας!!!
  9. Μπορείς να πάρεις depon για τους πονοκεφάλους επιτρέπεται! Συζήτησε το με το γιατρό σου!Και εγώ κάπου κάπου έχω τρομερούς πονοκεφάλους!!
  10. Επειδή μπορεί απλά να τύχει!! Στο 2ο παιδάκι μου έκανα αμνιο λόγω της αυξημένης αυχενικης και ήμουν 28χρονων!! Τώρα είμαι 15w!
  11. Καλησπέρα και καλώς ήρθαν οι νέες μανούλες!!!Δεν προλαβαινω να μπω να σας πώ τα νέα μου,περιμενω πως και πως ν'αρχίσουν τα σχολεία να πάνε τα παιδάκια μου και μετά θα έχω χρόνο!!Έκανα και εγώ αυχενική όλα καλά,για φύλο δε μου είπε και δε ρωτησα!Θα το δούμε στη γιατρό μου!!Μου αρκεί που το μωράκι μου είναι καλά και αποφύγαμε την αμνιο!!
  12. Έχω απορίες παίρνουμε τσάντα τρόλεϋ ή στην πλάτη??Ή δικιά μας τάξη θα είναι στο 2ο όροφο!! Παίρνουμε και κασετίνα τώρα?Τι άλλο χρειαζόμαστε για αρχή που πρέπει να πάρουμε??
  13. Τ άλλα κοριτσάκια που βρίσκονται??Διακοπουλες??Να μας πείτε τα νέα σας κάνατε αυχενική?? Είδατε τα μωράκια??
  14. Καί ότι απορίες έχεις μπορείς να ρωτάς!! Εμένα είναι το 3μου παιδάκι!! Έχω άλλα 2αγορακια!! Αλλά το άγχος δεν αλλάζει για όλα τα παιδάκια!
  15. Όχι ακόμη θα κάνω την άλλη Παρασκευή! Τώρα είμαι 11w+3d!! Εγώ έχω ΠΗΤ 27/2!!Η ΠΗΤ βγαίνει βάση της τελευταίας περιόδου και δεν αλλάζει!Να μας πεις αύριο αν το δούνε τί μωρακι περιμένεις!!