Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 1 λεπτό , Lila ki είπε:

      Και εγώ ξεκινάω τον Απρίλιο !!!! Αμήν όλα δεξιά !!!! Να είσαι καλα κοπέλα μου για την υπομονή και είδες όλα ανταμείβονται ! Με το καλό !

      Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! Να πάνε όλα καλά! 

      • Ευχή 1

3 παλίνδρομες κυήσεις μέσα σε 1 χρόνο!!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να βρω απαντήσεις στο όνειρο που έγινε εφιάλτης για εμένα & το σύζυγο μου! προσπαθούμε να αποκτήσουμε παιδάκι 4 χρόνια τώρα αφού υπερνικήσαμε το σκόπελο της σύλληψης, παρουσιάστηκε νέος που ονομάζεται παλίνδρομες κυήσεις... είχαμε 3 μέσα στο 2013... όλες πριν να ακούσουμε καν καρδούλα... Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες και μή εξετάσεις και έχουν βγεί όλες καθαρές και φυσιολογικές. Δεν μπορούν να εντοπίσουν την αιτία.

Αλλάξαμε γιατρό έπειτα και από τη 3η αποβολή ο οποίος μας πρότεινε αντί για προληπτική φαρμακευτική αγωγή να παρακολουθούμε κάθε μήνα τα ωοθυλάκια και το ενδομήτριο κι έπειτα να προσπαθούμε. Να σημειώσω ότι ο λόγος της αλλαγής του γιατρού ήταν ότι έλαβα ετήσια φαρμακευτική αγωγή με κιτρική κλομιφαίνη (χωρίς να υπάρχει δικό μου πρόβλημα) και με υπερδοσολογία και χωρίς καμία παρακολούθηση δική του. κάτι που ήταν τελικά τρομερά επικίνδυνο για την υγεία μου. Μήπως έχετε δικές σας εμπειρίες αντίστοιχες να με βοηθήσετε????????? :cry:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

pause2000 λυπάμαι πάρα πολύ που το περνάς αυτό

Εγώ είχα 2 παλίνδρομες μέσα σε ενα χρονο.

Επισκεφτηκα ενα γιατρο που ειδικευεται στις παλινδρομες, μου εκανε τις εξετασεις και βρεθηκε οτι ειχα θρομβοφιλια και καπως αυξημενο θυρεοειδη. Τωρα, αφου ακολουθω αγωγη και για τα δυο, μας εδωσε το ελευθερο για προσπαθειες και ελπιζω να μην τριτωσει και για μενα το κακο.

Στο φορουμ θα βρεις πολλες κοπελες με παρομοιο ιστορικο. Σιγουρα καποιο προβλημα υπαρχει το οποιο δε βρηκες ακομη. 3 απανωτες παλλινδρομες δεν δικαιολογουνται. Η προληπτικη αγωγη συνηθως ειναι χαμηλη δοση κορτιζονης για να προλαβει την ανοσολογικη αντιδραση του οργανισμου στο εμβρυο, ηπαρινη χαμηλου μοριακου βαρους για τυχον λανθανουσα θρομβοφιλια και φιλισιν 2 μηνες πριν την προσπαθεια συλληψης.

Να τα παρακολουθειτε γιατι; Μπορει να ανιχνευτει η κακη ποιοτητα γενετικου υλικου σε καποιο ωαριο μονο απο την παρακολουθηση; Αυτο ειναι κατι τυχαιο.

Βασικα, επειδη εχω καει απο τους διαφορους που μου ελεγαν "τυχαιο ειναι προσπαθησε ξανα" για να παιρνουν επισκεψεις, δεν εμπιστευομαι ευκολα!

Ποιες εξετασεις εκανες;


tt179234.aspx

0Utkp3.png

Link to comment
Share on other sites

KALHSPERA kai απο μενα.εγω ειχα κατι χειροτερο.μες το 13 και γω-μια παλλινδρομη που μας ειπαν τυχαιο γεγονος και δεν το ψαξαμε και εναν προωρο τοκετο στον 5 μηνα οπου το μωρο δεν καταφερε να γεννηθει ζωντανο....και παλι μας ειπαν τυχαιο.θελω ομως να το ψαξω.δεν ξερω που να παω και τι εξετασεις να κανω......εχετε τιποτα υποψιν σας??παντως τωρα που το σκεφτομαι η παλλινδρομη ξεπεραστηκε πολυ πιο ευκολα..το αλλο ηταν πολυ εποδυνο και σωματικα-γεννησα κανονικα με τεχνητους πονους-και ψυχολογικα-αυτο δεν εχω λογια να το περιγραψω.ειμαι σε μαυρη απελπισια.αναρωτιεμαι αν θα καταφερουμε και μεις να αποκτησουμε καποτε μωρακι.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Παθούσα κι εγώ.Προσπαθούμε μέσα στο 2012 με 2013 πιάνω στους έξι μήνες προσπάθειας τον Μάρτιο. Χαιρόμαστε ανακοινώνουμε λόγω άγνοιας στους δικούς μου γονείς, πάμε στον γιατρό, δεν φαινόταν τίποτα.Μου λέει έλα σε καμιά βδομάδα. Πριν να φτάσει εκείνη η μέρα μου ήρθαν καφετιά στην δουλειά. Το χάσαμε. Καθάρισα μόνη μου χωρίς απόξεση, αλλά είχα έναν μήνα αιμμοραγία. Μέσα σε όλα αυτά αλλάζω γυναικολόγο, γιατί ο πρώτος μ΄έβαζε να κάνω συνέχεια χοριακές, κι επειδή είχα αυξομειώσεις στην χορικά,ήταν μια πάνω μια κάτω, μ΄έβαλε χέρι και μου λέει ότι δεν γίνεται να ανεβοκατεβαίνει ο αριθμός της χοριακής σαν να έφταιγα εγώ. Αλλάζω γυναικολόγο και μετά πιάνω κατευθείαν με την πρώτη προσπάθεια τον ιούλιο. Μές την τρελή χαρά, τώρα ήξερα περισσότερα. Πέρασε η μια βδομάδα μετά την καθυστέρηση και κάνω δύο χοριακές για την σύγκριση. Δύσκολα....στο δεύτερο μόνο σάκκο άδειο είδαμε και απέβαλα με πολύ πόνο μόνη μου. Κι άλλο πλήγμα ψυχολογικό.Ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον οκτώβριο του 2013 και ακόμα τίποτα. Ο δεύτερος γυναικολόγος μου έλεγε να μην το ψάξω. Είχα διαίσθηση όμως ότι κάτι πήγαινε στραβά. Μόνη πάω κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας. Θετικό. Παίρνω σαλοσπίρ κάθε πρωί. Έκανε και ο άντρας μου εξετάσεις είχε ουρεόπλασμα, κάναμε την θεραπεία μέσα στο 2014. Το σπέρμα καλό αλλά τον έδωσε τα profertil. Εγώ άλλαξα γιατρό και με είπε να τα πάρω κι εγώ αυτά. Ο τελευταίος γυναικολόγος που πήγα τώρα τον ιούνιο είδε και ότι είχε κλείσει και ο τράχηλος και τον άνοιξε. Σοκ κι εκεί.Και μου είπε μέχρι τον οκτώβριο τώρα αν δεν πιάσω φυσιολογικά θα κάνω λαπαροσκόπηση προληπτικά για ενδομητρίωση. Τον είπα αφού μπορώ να συλλάβω γιατί όλα αυτά;;;;Γιατί μου λέει πέρασε αρκετός καιρός από τότε που έπιασες.Και τώρα σκέφτομαι να πάω και σ άλλον γυναικολόγο για δεύτερη γνώμη για να το σιγουρέψω. Για την ψυχολογία μας δεν το συζητώ είναι πατώματα. Πέρασαν δυο χρόνια γάμου κι όλοι περιμένουν πότε θα μείνω έγκυος.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και από μενα!είμαι καινούργια στο Φόρουμ και θα θελα να σας πω και εγώ το πόνο μου και την αγωνία που περνάω!μετά από μια εγκυμοσύνη που έβγαλα εις πέρας θέλησα να χαρίσω ένα αδερφάκι στην κορούλα μου αλλά.... Τρις αποβολές μια παλινδρομη μια Εξωμήτριος με αφαίρεση της αριστερής σάλπιγγας και μια βιοχημική!έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλια βγήκα αρνητική αλλά ένας παράγοντας wfag ήταν αυξημένος.η γιατρός μου πεις ότι θα πρέπει σε άλλη προσπάθεια να κάνω αντιπικτικες και χοριακη 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.έτσι και έγινε!με σταθερό κύκλο 28 μερών Τελευταία περίοδος 15-7 πήγα για χοριακη και βγήκε αρνητική!περιμένω περίοδο και πουθενά!3 μέρες καθυστέρηση και κάνω τεστ από φαρμακείο και ναι! Για άλλη μια φορά μια άχνη γραμμή!την επόμενη πάω πάλι για χοριακη και βγήκε θετική αλλά πολύ χαμηλή!18,1 άρχισα αμέσως τις αντιπικτικες!έχω άραγε ελπίδα με τόσο χαμηλή χοριακη;λέτε να ταν καθηστεριμενη σύλληψη;αλλά και πάλι χαμηλή δεν είναι η χοριακη;γιατί η πρώτη χοριακη βγήκε αρνητική αφού υποτίθεται ότι δείχνει 4 μέρες πριν την περίοδο!εν το μεταξύ με πονάει αρκετά το στήθος μου! Ελπίζω να είναι θετική ένδειξη!την Δευτέρα πάλι για χοριακη!μεγάλη αγωνία!μακάρι να κρατήσουμε όλες μας το μωράκι που τόσο επιθυμούμε! Μακάρι !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 6 months later...

και χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια, την ακριβώς επόμενη στιγμή, φτάνω να μαλώσω με τον καλό μου γιατί δε μάζεψε τις κ άλτσες του από το πάτωμα...????


Save your time and get on time success in Testking free gre practice test toefl exams by using our latest practice sat test and other superb pittstate

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Γειά σας!!!! Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την δική μου εμπειρία μαζί σας!!!! Απέκτησα δίδυμα αγόρια με εξωσωματική λόγω ολιγοασθενοσπερμιας... 8μηνες μετά την γέννα λοιπόν μένω έγκυος φυσιολογικά και παλλινδρομησε...μετα από άλλους 8μηνες πάλι μένω έγκυος και τα ίδια και πάλι... Αυτή τη φορά με κάποια αγωγή με προγεστερονη... Πρόσφατα πήγα στον γυναικολογο για μια τυπική εξέταση και μου είπε αν θέλω να κάνω άλλη μια προσπάθεια αυτή τη φορά να ξεκινήσω άμεσα κορτιζονη και αντιπηκτικες ενέσεις... Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι αλλά θα ήθελα ένα παιδάκι ακόμα!!! Τα φώτα σας παρακαλω!!!


[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...