Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

παρακληση στους συντονιστες του φορουμ


Recommended Posts

καλησπερα και συγγνωμη για το θαρρος που πηρα. Ομως ειναι απαραιτητο να παρεμβετε. Υπαρχουν κακοβουλοι χρηστες στο φορουμ που μοναδικο σκοπο εχουν να ερχονται σε αντιπαραθεση με τις κοπελες για χαβαλε. Σημερα δικαιωθηκαν οι υποψιες μου πως προκειται για ενα τσουρμο αργοσχολους νεαρους. Ειναι κριμα να χαλανε το ομορφο κλιμα των καφε που εχουμε ολες τοση αναγκη. Καποιες κοπελες συγχιστηκαν,καποιες ειπαν δε θα μπαινουν οταν μπαινουν οι συγκεκριμενοι. Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα,δηλαδη. Ειχαν το θρασσος μαλιστα να ερθουν σε κοντρα με εγκυουλες. Και να γραφουν αηδιες στις παλλινδρομες κυησεις,ακομα κι εκει τολμησαν, στο καφε ποτε θα γινω μανουλα και δεν ξερω και που αλλου. Ποιοι ειναι,ξερετε. Χαρωπο μωρακι,που αποκλειστηκε,χαρωπο γατακι,βαγγος. Επειδη πιστευω πως θα συνεχιστει αυτο,θα ηθελα να παρακαλεσω να αποκλειστουν αυτοι οι κακοβουλοι χρηστες. Και να εισαστε σε εγρηγορση για λιγες μερες γιατι θα γραφονται πιστευω νεα μελη με τετοιο σκοπο. Μολις δεχεστε αναφορες να τα διαγραφετε απο μελη αν γινεται. Ευχαριστω και συγγνωμη και παλι για το θαρρος.


ένα μήλο την ημέρα...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουμε εμείς

αυτά τα κακόβουλα μελη ..

απαντώντας

τους δίνουμε τροφή και κάνουμε το παιχνιδάκι τους

να μην απαντάμε ....

να μην συνεριζόμαστε νέα μέλη

εγώ έχω μπει πολλές φόρες στο τρυπάκι

να απάντηση αλά είναι άστοχο και άτοπο


:tongue::tongue:
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητά μέλη,

Αυτό που συμβαίνει στα περισσότερα φόρουμ, μπορεί και έχει συμβεί και σε αυτό το φόρουμ:

η εγγραφή κάποιου μέλους αποκλειστικά και μόνο με κακόβουλο σκοπό, και δημοσίευση απο αυτόν αποκλειστικά και μόνο προσβλητικών ή ενοχλητικών δημοσιεύσεων

ή

η επιλογή κάποιου ήδη μέλους, να εκφραστεί κακόβουλα και προσβλητικά απέναντι σε μελη του φόρουμ ή της διαχείρισης προτού αποχωρήσει απο το φόρουμ μόνιμα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το καθήκον της διαχείρισης να προστατέψει τα μέλη και να απομακρυνει τυχόν κακόβουλες δημοσιεύσεις στο Αρχείο προς ανάγνωση μόνο, αλλά και να αποκλείσει το μέλος ανάλογα με την σοβαρότητα και την έκταση των δημοσιεύσεων.

Συνήθως στην πρώτη περίπτωση, μετά απο προειδοποίηση της διαχείρισης και επανάληψη κακόβουλων δημοσιεύσεων απο το μέλος, γίνεται απευθείας αποκλεισμός και του μέλους αλλά και της διεύθυνσης ip του για την αποφυγή περεταίρω ενόχλησης του φόρουμ.

Στην δεύτερη περίπτωση, γίνεται συνήθως απλώς απομάκρυνση των δημοσιεύσεων και ειδοποίηση του χρήστη με παράκληση να μην επαναλάβει αυτή του την πράξη.

Σε περίπτωση που εχετε παρατηρήσει κάποια δημοσίευση που σας φαίνεται κακόβουλη ή προσβλητική, εκτός ατμόσφαιρας του φόρουμ, περίεργη, παρακαλείστε να ειδοποιείτε να χρησιμοποιείτε την αναφορά μυνήματος: http://parents.org.gr/news/a354,έτσι ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Όση ενόχληση και να νιώθετε, παρακαλείστε να μην μπαίνετε στον πειρασμό να χλευάσετε δημόσια τέτοιες συμπεριφορες, μιας και κάτι τέτοιο κάνει το άτομο αυτό να βρεί άλλο τρόπο να "απαντήσει" στους χλευασμούς, ειδικά εάν έχει ήδη γίνει σύσταση ή αποκλεισμός του απο την διαχείριση.

Έχετε υπόψη σας, ότι απαγορεύονται οι παρατηρήσεις και συστάσεις προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά και συμμετοχή τους στο forum ή στο chat, για ευνόητους λόγους.

Υπεύθυνοι για αυτό είναι αποκλειστικά και μόνο οι Διαχειριστές και οι Συντονιστές του forum.

Ευχαριστούμε την πληθώρα των μελών που επιθυμούν ένα φόρουμ που δεν θα περιέχει τσακωμούς φιλονικίες και τεχνητές αναμπουμπούλες, και μας στηρίζουν στις προσπάθειες απομάκρυνσης αυτών, με τις αναφορές τους.

ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean
Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...