Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 37 λεπτά , Vxatz είπε:

      @Kiddoμεσα στο μυαλό μου είσαι. Προς το παρόν περιμένω τις απαντήσεις από τον έλεγχο του εμβρύου και σε δεύτερο χρόνο θα μιλήσω και με άλλον γιατρό. Μου έχουν πει πολυ καλα λόγια για τον κ. Τσιλιβακο (στην Αθήνα) δεν είναι γυναικολόγος, είναι ερευνητής σε καθεξιν αποβολές και τον έχουν παινέψει. Τον έχεις ακουστά; Στο διαδίκτυο που έψαξα έχει καλό βιογραφικό. 
      Η γνωστή αιματολόγος είναι της Θεσσαλονίκης γιατί είμαι από βόρεια Ελλάδα και δεν έχω την πολυτέλεια δυστυχως να κατεβαίνω Αθήνα. 

      Ναι οκ ξέρω την αιματολόγο.. θα έπαιρνα και άλλη γνώμη σίγουρα! Αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με γιατρούς στη βόρεια Ελλάδα..

      Στο συγκεκριμένο "ερευνητή" δεν είχα την "τύχη" να πάω και ούτε θα πήγαινα προσωπικά!! Παρόλα αυτά τον ξέρω από φίλες μου εδώ μέσα.. Κάνε την έρευνα σου πολύ καλά πριν απευθυνθείς στον όποιο γιατρό.. ακόμα και στα φόρουμ μπορείς να ψάξεις με το όνομα του εκάστοτε γιατρού για τυχόν αναφορές στα ονόματα τους.. όλο και κάτι θα βρεις..!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ


fun85

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι έγκυος 28 εβδομάδων και μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη μου κυλάει ήσυχα, χωρίς συμπτώματα! Ευτυχώς! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο τράχηλός μου είναι εδώ και ένα μήνα στο 2,5 και για να μην γίνει κάτι πρόωρα έχω σταματήσει να έχω σεξουαλικές επαφές με τον σύζυγό μου! Ερχόμαστε σε επαφή αραιά και πού, και αυτό μόνο "πρωκτικά" γιατί από τον κόλπο φοβάμαι! Και τις υπόλοιπες μέρες απλά τον ευχαριστώ με στοματικό! Συγνώμη που τα λέω έτσι, απλά θέλω να τα διευκρινήσω για να με βοηθήσετε με τις απορίες μου αν γίνεται! Θέλω να ρωτήσω: 1) υπάρχει φόβος για το θέμα τραχήλου με το "πρωκτικό σεξ"? 2) Επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη η κατάποση σπέρματος μετά από στοματικό? Ζητάω ξανά συγνώμη για τις ερωτήσεις μου απλά θα ήθελα να ενημερωθώ και ντρέπομαι να ρωτήσω τον γιατρό! Παρακαλώ αν γνωρίζετε ενημερώστε με!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γεια σου και ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη:-Dκαταρχας κανεις μεγα λαθος που ντρεπεσαι τον γιατρο σου.να του τα λες ΟΛΑ.αν σου εχει απαγορεψει το σεξ τοτε απευθειας να τον ρωτησεις για το αλλο χωρις ντροπες.δεν καταλαβα αν γινετε γιατι να μην το ξερεις για να εισαστε και με τον αντρα σου κομπλε.....για το δευτερο που ρωτας σιγουρα δεν πειραζει το εχω κανει και εγω και μια χαρα....παντως παντα να εχεις στο νου σου να τα ρωτας ολα στο γιατρο....πανω απ'ολα για να εχεις το κεφαλι σου ΗΣΥΧΟ:wink::wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Καταρχάς το καλό το μωράκι σου!

Κατά δεύτερον, όχι, δεν επηρεάζεται ο τράχηλος από το πρωκτικό σεξ, για ευνόητους λόγους...

Η κατάποση σπέρματος δεν αντενδείκνυται στην εγκυμοσύνη, διότι καταλήγει και αυτό στο στομάχι, όπως ο,τιδήποτε που τρώμε! Επομένως δεν μπορεί να επηρεάσει τον τράχηλο, παρά μόνο μετά από σεξουαλική επαφή στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου απαντησω κι εγω μιας που ο αντρας μου τυγχάνει γυναικολόγος και τετοια ερωτηματα συνεχως του κανω! χεχεχε

Πρωκτικο σεξ δεν κρυβει κινδυνους για τον τραχηλο, να το απολαμβάνεις! ;)

Στοματικο με κατάποση επίσης δεν ειναι επικίνδυνο καθολου! Ήταν κατι που έκανα κι εγω στο συζυγο μου πολυ συχνα, αλλα πολυ συχνα οσο ημουν εγκυος και τωρα που είμαι παλι σε ενδιαφερουσα εχω ηδη πιασει δουλεια! χαχαχα Πλάκα έχουμε!!! Βεβαια εγω με τον τραχηλο δεν ειχα θέμα και απολαμβάναμε κολπικο σεξ μεχρι που γεννησα και μπορω να πω οτι στην εγκυμοσυνη ηταν ιδιαιτερη απολαυση το σεξ για μενα, το ηθελα σχεδον καθημερινα, αλλα αυτο είναι άλλο θέμα. ;)

  • Μου αρέσει 1

Το κοριτσάκι μου είναι η ζωή μου!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 χρόνια μετά...

Καλησπέρα κορίτσια . Έχω μια σχετική ερώτηση με την κοπέλα που εκανε το πόστ. Ειμαι στον 3ο μήνα εγκυμοσύνης και σε λιγάκι κλείνω το 1ο τρίμηνο. Η γιατρός μου είπε οτι δεν πρέπει να κάνουμε σεξ αυτη την περίοδο και να περιμένουμε μεχρι να μας δώσει το οκ. Πότε σας επέτρεψε ο γιατρός σας να κάνετε επειδή και εγω και ο άντρας μου θέλουμε αλλα δεν κάνουμε λογω του οτι δεν μας αφηνει ακομα η γιατρός. Δεν έχω καποιο σοβαρο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μονο κατι καφε υγρα που ειχα στον 2ο αλλά η γιατρός μου είπε οτι ήταν φυσιολογικό. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...