Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, LeneL είπε:

      Φυσικά και μπορεί να ρωτήσει για την καταγωγή. Εμένα μου είχε πει από μόνος του ο γιατρός μου, ότι στις Ελληνίδες δίνουν Ελληνίδες δοτριες και για λόγους χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν η πολιτική του κέντρου που ήμουν, αλλά εννοείται ότι μπορεί να το ρωτήσει αν ισχύει και στα άλλα κέντρα. Ας κάνει μια ερώτηση, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πρόσφατα, αν υπάρχει περίπτωση να την αντιστοιχισουν με συγκεκριμένη δότρια και δεν ανταποκριθεί στη διέγερση η δότρια, να μην πάρουν κανένα ωάριο, τι γίνεται τότε; Επίσης να ρωτήσει τι ισχύει με το μητρώο δοτριων και πόσα παιδιά μπορεί να δώσει η κάθε μία. Μόλις της το αναλύσουν θα της έρθει σίγουρα να της διευκρινίσουν διάφορα πράγματα!

      Σε ευχαριστώ παρα πολύ!! Ασε έχει πελαγώσει…

Xωρίζουν οι γονείς μου.


Recommended Posts

Γειά σας,είμαι 20 χρονών φοιτήτρια και μετά από καλές στιγμές και πολλούς καβγάδες οι γονείς μου είναι στα πρόθυρα να χωρίσουν.Τσακώνονται κάθε μέρα.Τον πατέρα μου δε τον αγαπώ,δε με έκανε να τον αγαπήσω.Δεν είναι κακός άνθρωπος απλά είναι πολύ κρύος.Δε θυμάμαι ποτέ να με έχει πάρει μία αγκαλία.Σε ηλικία εφτά χρονών τον είχα ακούσει να μιλάει τηλέφωνο με την γραμματέα του.Είχε εξωσυζηγική σχέση μαζί της.Ακόμα το θυμάμαι.Θυμάμαι τι της έλεγε και τ' ότι με καλόπιανε για να μη πω τίποτα στη μαμά μου.Πλέον μετά από τόσα χρόνια θα νομίζει οτί δε το θυμάμαι.Αλλα εγώ τα θυμάμαι όλα.Γι κάποια χρόνια το είχα ξεχάσει και το θυμήθηκα πάλι σε ηλικία περίπου 15 χρονών.Δεν έχω πει τίποτα στη μαμά μου για αυτό το γεγονός,ούτε το έχει μάθει ποτέ.Είχε ακουστεί σα φήμη,αλλά ο πατέρας μου το κάλυψε. Η μαμά μου από την άλλη είναι άβουλη κάνει ότι θέλει εκείνος,δε θέλει να χωρίσει γιατί τι θα πει ο κόσμος;;;Mας αγαπάει πολύ εμένα και την αδερφή μου,που είναι 19χρονών,αλλά το βλέπω ότι δεν είναι ευτυχισμένη και στεναχωριέμαι πολύ.Δε μπορώ να χαρώ τη ζωή μου σα τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου,δε βγαίνω πολύ,δε γελάω συχνά και δεν έχω φίλους-κολλητούς.Έχω μία σχέση δυο χρόνια μ' έναν υπέροχο άνθρωπο 10 χρόνια μεγαλύτερο από εμένα,με αγαπάει πολύ και τον αγαπώ και εγώ,αλλά δε του έχω πει τα όσα γίνονται με την οικογένεια μου.Ντρέπομαι.Δε ξέρω τι να κάνω.Θέλω να μιλήσω στη μαμά μου να της πω να χωρίσει.Δε πάει άλλο.Κάνει σε όλους μας πολύ κακό αυτή η κατάσταση.Εγώ δε νιώθω φυσιολογική.Νιώθω να τρελαίνομαι,κλαίω συνέχεια.Θέλω να χωρίσουν,δε θα φτιάξουν τα πράγματα το ξέρω.Δεν αντέχω άλλους τσακωμούς.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω πώς μπορεί να νιώθεις αυτή τη στιγμή γιατί ζεις ακόμα με τους γονείς σου και όλα αυτά σε επηρεάζουν πολύ, κι εμένα ο πατέρας μου είναι έτσι (οχι με εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν ανοίγεται, δε μιλάει, δε δείχνει συναισθήματα οπότε δε δέθηκα μαζί του), όμως προσπάθησε λίγο να αποστασιοποιηθείς απο όλα αυτά γιατί είσαι 20 χρονών, έχεις ήδη μια σχέση που πάει καλά, θα κάνεις τη δική σου οικογένεια στο μέλλον.Σίγουρα όλα αυτά μας πονάνε όσο κι αν μεγαλώσουμε αλλά όσο απομακρυνόμαστε δεν είναι το νούμερο 1 για τη ζωή μας. Οι γονείς σου είναι ενήλικες και οι ίδιοι συμφώνησαν να ζουν όπως ζουν, αν εκείνοι το θέλουν και το προτιμούν είναι δικαίωμά τους και είναι πολύ πιθανό η μητέρα σου να τα χει καταλάβει όλ αυτά για την εξωσυζυγική σχέση απλά επειδή όπως είπες είναι άβουλη ακόμα κι αυτό να μην την κάνει να θέλει να χωρίσει. Την βλέπεις δυστυχισμένη και σε πονάει όμως η ίδια πρέπει να σώσει τον εαυτό της απο μια τέτοια κατάσταση.

Όσο για το οτι ντρέπεσαι να το πεις στον φίλο σου, δεν καταλαβαίνω τον λόγο...δεν είναι μαζί σου λόγω των γονιών σου αλλά ενδιαφέρεται για σένα ο άνθρωπος, όλοι οι γονείς έχουν τα στραβά τους και αν προχωρήσετε κι εσύ θα δεις τα στραβά των δικών του, αυτά δεν έχουν καμιά σημασία αν το ζευγάρι δεν τα αφήνει να μπαίνουν μέσα στη σχέση του.


jKvLp3.png

5enJp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσάκι μου γλυκό σε καταλαβαίνω... Ζούσα και εγώ κάποτε σε ένα σπίτι με καυγάδες, με έναν μπαμπά που δεν ήμουν δεμένη ιδιαίτερα αλλά με μια μαμά δυναμική που κάλυπτε σε εμένα το όποιο κενό. Κάποτε ευχόμουν και εγώ να χωρίσουν οι δικοί μου. Δεν ήθελα να έχω επαφές με τον πατέρα μου. Ώσπου πριν 2 χρόνια τον έχασα απο καρκίνο. Τώρα λέω ευτυχώς που δεν χώρισαν τότε οι γονείς μου και μπόρεσα να είμαι δίπλα του να τον συγχωρίσω και να κάνω κάτι και εγώ για εκείνον. Βρες στήριγμα στον σύντροφό σου, μίλα του. Εμένα ο άντρας μου ηταν πάντα το στήριγμά μου σε όλα αυτά. Και επειδή μεγάλωσα σε τέτοιο κλίμα με εντάσεις το μόνο που δεν κάνω με τον άντρα μου είναι να τσακώνομαι. Εύχομαι να σε βοήθησα.


HTygp3.png

SeOep3.png

5Ph8p3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...