Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Ρώτησα αν θέλει ακινησία μου είπε όχι απλά μια καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Εν τω μεταξύ πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά κάποια στιγμή  κ έλεγα Δευτέρα να παω. Λέτε να μην κάνει; Δουλειά γραφείου είναι.
      Επίσης τους λέω για τα (λίγα) καφέ που βλέπω και μου λέει απλά αύξησε την prolutex. Τα utrogestan γιατί δεν μου τα αυξάνουν; 

Recommended Posts

καλημερα ειμαι καινουρια στο φορουμ οπως καταλαβαινετε δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο σημειο που γραφω.. καταρχην να σας πω οτι ειμαι 26 χρονων και ειμαι εγκυος στην 13 εβδομαδα στο πρωτο μου παιδακι. πριν μερικες μερες εκανα την αυχενικη διαφανεια και την papp a.Η αυχενικη ηταν πολυ καλη εκτος απο το οτι μας εδειξε οτι το μωρο εχει μια μικρη ανεπαρκεια στην τριγλωχινα βαλβιδα. την επομενη μερα πηρα και τα αποτελεσματα της papp a.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ! Οι πιθανοτητες για down ηταν καλες, ομως για τις τρισωμιες 18 και 13 χαλια. 1 προς 47 και 1 προς 484.. ο γιατρος μου ειπε οτι αναλογικα με την ηλικια μου δεν ειναι καλες,οποτε συνεστησε ληψη τροφοβλαστης τωρα που ειμαι ακομη σε μικρη εβδομαδα.

Εχει τυχει σε καμια αυτο? Πιστευετε οτι δεν υπαρχει ελπιδα να παρω καλα αποτελεσματα? εχω απογοητευτει πολυ δυστυχως και η ψυχολογια μου ειναι χαλια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μην απογοητεύεσαι καθόλου! Μια φίλη μου είχε 1:17 για down, αλλα αποφάσισε να το κρατήσει χωρις να κάνει κάποια άλλη εξεταση κ σημερα εχει έναν κούκλο 6 χρόνων που σκάει απο υγεία!

Να ξέρεις πως υπάρχει κ μια άλλη εξεταση για τις τρισωμιες 13,18,21 με απλή λήψη αίματος που δεν ενέχει κινδύνους για το έμβρυο κ εχεις αποτελεσματα σε δυο εβδομάδες περίπου. Ωστόσο δεν ειναι διαγνωστική μέθοδος. Απλα εχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας (99,6% περίπου) κ ειναι πολυ αξιόπιστη. Οτι κ να αποφασίσεις μην άγχωνεσαι! Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που πραγματικά ηταν όλα μια χαρα! Καλη συνέχεια!


hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ζήσαμε κάτι παρόμοιο με την αδερφή μου και τρελλαθήκαμε χωρίς να υπάρχει λόγος, να σε ρωτήσω κάτι?

Τις εξετάσεις (αιματολογικές + υπέρηχος) τις έκανες σε κάποιο μεγάλο μαιευτήριο ή σε κάποιο διαγνωστικό?

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για την απαντηση κοριτσι μου.. δεν ξερω,αυτο που με αγχωνει ειναι η ηλικια μου που δεν δικαιολογει αυτα τα αποτελεσματα.. ολες τις εξετασεις στο ρεα τις εκανα. η φιλη σου ποσο χρονων ηταν κ της βγηκε αυτο το αποτελεσμα;

Link to comment
Share on other sites

Μιας και τις έκανες στο Ρεα, κάνε μου μια χάρη και μίλα με τον ******** και ζήτα την άποψη του. Αν θες να σου δώσω και το τηλέφωνό του να τον πάρεις ακόμα και τώρα... Δεν σου το λέω τυχαία, σου είπα περάσαμε μεγάλη λαχτάρα με την αδερφή μου...

Επεξεργάστηκαν by ChristinaD
Διαγραφή ονόματος γιατρού για να μη θεωρηθεί διαφήμιση
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δεν θελω να φανω αδιακριτη,κ σεις εκει κανατε τον υπερηχο κ την εξεταση αιματος; ηταν τοσο τραγικα και τα δικα της νουμερα; δεν εχω προβλημα να μιλησω μαζι του αλλα τι διαφορετικο πιστευεις θα δει;;:confused:

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ χριστινα μου,θα δω αν κ πιστευω οτι αφου εφτασα ωσ εδω θα κανω την τροφοβλαστη μιας κ δινει σιγουρα αποτελεσματα..

τι να πω εχω στενοχωρηθει πολυ κ ο γιατρος μου βεβαια μ ειπε οτι ειναι ενδεικτικες αυτες οι εξετασεις'κ οχι αποδεικτικες αλλα οφειλει να το ψαξει..

Link to comment
Share on other sites

Ok, τότε μην αγχώνεσαι καθόλου, γιατί όντως αυτές οι εξετάσεις είναι εντελώς ενδεικτικές όπως πολύ σωστά σου είπε.

Να είσαι σίγουρη ότι ο τροφοβλάστης θα βγεί πεντακάθαρος!!!! Να μη στεναχωριέσαι καθόλου, είναι απλά ένα στατιστικό και τίποτα κακό δεν συμβαίνει. Θα το δεις και από τα καινούργια αποτελέσματα!!!

Θα περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε τα τέλεια αποτελέσματα σου :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Baby88 η φίλη μου ηταν 29 χρόνων κ ο γιατρός της έλεγε περίπου οτι κ σ εσένα, οτι δηλαδή ειναι μικρή για τοσο μεγάλη πιθανοτητα! Μην άγχωνεσαι! Όλα καλα θα πανε! Με το καλο να κανεις την εξεταση κ εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου να ησυχασεις με τα αποτελεσματα!


hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png
Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...