Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

16 μηνων παιδακι δαγκωνει και χτυπα....


Recommended Posts

γειά σας μανουλες...θα ήθελα να ρωτήσω εάν συνέβηκε σε καμία σας αυτό που περναω εγώ το τελευταίο 2μηνο...:confused::confused: το κοριτσάκι μου που είναι 16 μηνών ξαφνικά έγινε επιθετικό αρχικα σε εμένα μετά στον άντρα μου και μετά σε όλο τον κόσμο....ενώ είναι ένα γλυκήτατο και κοινωνικό κοριτσάκι άρχισε να με δαγκώνει να με κτυπά και πιστεύω ότι το χειρίστηκα λάθος γιατί με έπιασε απροετοίμαστη και της θύμωσα και τις έδωσα και μια στο χεράκι :cry::cry::oops: το μετάνιωσα γιατί τώρα το κάνει συνέχεια και τίποτα δεν την σταματά!! προσπάθησα να της εξηγήσω ότι η μαμά πονά δεν καταλαβαίνει αντίθετα γελάει...τώρα προσπαθούμε να την αγνοήσουμε όταν το κάνει και να της υπενθυμίζουμε πόσο την αγαπάμε μπας και σταματήσει....Άλλοι μου λένε ότι είναι επειδή βγάζει δόντια, άλλοι επειδή δεν μπορεί να επικοινωνήσει ακόμα επειδή δεν έχει μιλήσει καλά δεν ξέρω τι να πιστέψω...εγώ το μόνο που πρόσεξα είναι ότι στο νηπειαγωγείο κάνει παρέα με ένα παιδάκι καινούργιο που δέρνει όλα τα παιδάκια και απο την μέρα που ήρθε αυτό το παιδάκι έμαθε και το δικό μου:evil::evil::evil: Παιδάκια είναι όμως το θέμα είναι πως να το χειριστώ εγώ σωστά??? Τι θα με συμβουλεύατε και πώς χειριστήκατε εσείς τέτοια συμπεριφορα:confused::confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...