Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

και το ονομα αυτης....παρθενα!


matoula123456

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας! λιγη συμπαρασταση! σε ενα μηνα βαφτιζουμε την κορη μας με το ονομα της πεθερας μου που ειναι παρθενα ...εννοειται οτι δε θατην φωναζω παρθενα αλλα θενια ο δε συζυγος θα την λεει παρθενα! ειμαι να σκασω ....εχει συναντησει καμια μανουλα παρομοιο προβλημα? δεν δεχεται ουτε δευτερα ονοματα... μανουλες που εχετε παιδακια με περιεργα ονοματα εχουν συναντησει προβληματα στο σχολειο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ο συζυγος γιατι θελει ντε και καλα να την λεει παρθενα?γιατι μονο εσεις οι δυο εχετε το λογο οσο αφορα το παιδι σας..εγω λεω να συζητησεις μαζι του και να του πεις τους προβληματισμους σου.η αληθεια ειναι οτι το παρθενα αν το ακουγα και εγω σε παιδακι θα μου ηταν καπως....οχι οτι εχω προβλημα με το ονομα προς θεου απλα την πεθερα θα την τιμησεις γιατι να μην την φωναζεις με ενα πιο μοντερνο ονοματακι?εγω σαφως και ειμαι μαζι σου αλλα δεν μπορω να σου πω και τι θα εκανα αν μου ελεγε ο δικος μου τετοιο πραγμα γιατι δεν ειναι πρεπον:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται νομίζω να κανονίσετε το υποκοριστικό πριν τα βαφτίσια. Άσε να γίνουν τα βαφτίσια, να χαρεί που θα βγάλει το όνομα της μαμάς του και σιγά σιγά το αλλάζεις.

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα στο σχολείο, όπως και να έχει. Έχω παραδείγματα από παρόμοια ονόματα στο συγγενικό μου περιβάλλον χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Με το καλό!!!


XKGjp2.png
Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω κοριτσια μου δωσατε λιγο κουραγιο.... εχω διαδωσει απο τωρα το υποκοριστικο για να το εμπεδωσουν νωρις νωρις...ο αντρας μου θεωρει οτι ειμαι κομπλεξικη σε αυτο το θεμα και πιστευει οτι δεν θα αντιμετωπισει κανενα προβλημα στο σχολειο! το ιδιο ελπιζω και εγω αλλα ειμαι αρκετα ανασφαλης... μου ειπε οτι θα την λεει θενια οταν μου φυγει το κμπλεξ...αχ τι περναμε! αυτα τα περιεργα ονοματα που εχεις συναντησει στον περιγυρο σου ποια ειναι ας πουμε?

Link to comment
Share on other sites

Και το ονομα της δικιας μου περθερουλας ειναι Παρθενα.

Την φωναζουν Ποπη, Παρθενοπη, Παρθενα.

Δεν ξερω κοπελα μου αν ειναι κοπλεξ η οχι, αλλα τις ιδιες σκεψεις ειχα και εγω,

Ετσι το ξεκαθαρισα απο την αρχη, οσα παιδια θελησει ο Θεος να μου χαρισει δεν προκειτε να βγαλω το ονομα της. Φυσικα κακοχαραχτηριστηκα γιατι ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι και δεν εχει καποιο να βγαλει το ονομα της αλλα αυτα εχει η ζωη.


L7Dmp3.pngGhJqp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αμάν αυτά τα αγόρια & τα ονόματα των μαμάδων τους...

Η πεθερά σου πως το αντιμετωπίζει; Θα μπορούσες να ζητήσεις διακριτικά την υποστήριξή της για το υποκοριστικό που επέλεξες;

Ίσως με τη σύμφωνη γνώμη της, θα το δεχόταν ο άντρας σου (αν φοβάται ότι θα την κακοκαρδίσει)

:)

Link to comment
Share on other sites

Γιατι κατι τετοια κολληματα τα εχουν οι καρκινοι αλλα αστα αφησουμε αυτα συμφωνω με το να το πεις διακριτικα η πες του να της βγαλετε δυο ονοματα και να εχει και το ονομα της μανουλας και ενα αλλο που να σας αρεσει για να την φωναζετε


Οταν εχω εσενα νοιωθω σαν παιδι εχω εναν ανθρωπο :tongue:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Πρέπει να έχει πολλά λεφτά η πεθερά σου για να βγάζετε αυτό το όνομα, λυπάμαι εγώ θα το έλεγω ευθέως , πεθερούλα δεν μου αρέσει το όνομα παρθενα, ο πεθερός πως λέγεται ;; ή μπορεί η μητέρα της πεθερά σου (δηλαδή ή προγιαγιά) να είχε ένα πιο κομψό όνομα;; δώσε ιδέες;; ίσως να μην θέλεις να το πεις τόσο χύμα αλλά έστω με τρόπο και ευγένεια. "πεθερούλα μου με μεγάλη μου χαρά και καμάρι, να βαπτίσουμε το παιδί και μια και είμαστε και παραδοσιακή ελληνική οικογένεια από την οικογένεια του πατέρα να πάρει το παιδί, αλλά βρε πεθερούλα μου, παρθένα;; με όλο το σεβασμό, δεν είναι κάπως..;; άσε που όλα τα παιδάκια θα την πειράζουν;;; και θα αισθάνεται δύσκολα τα παιδί;; μήπως να βγάλουμε το όνομα της μαμάς σας ;;; "

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα. Τελικά με τα ονόματα όλοι έχουν κάποιο θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βάλεις ένα όνομα και μετά να ψάχνεις να το πεις κάπως αλλιώς το παιδί. Βέβαια στην δική σου περίπτωση καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει από την αρχή. Αλλά μια χαρά όνομα μου φαίνεται. Και εμένα Ειρήνη με λένε και να σου πω κάτι? Με πειράζανε τόσο πολύ στο σχολείο για το ονομά μου που ακόμη το θυμάμαι. Εννοώ πως αν κάποιο παιδάκι θέλει να πειράξει την κόρη σου θα το κάνει, όποιο όνομα και να έχει. Εσύ θα τη μάθεις να αγαπάει το ονομά της. Και αν δεν της αρέσει, βρίσκει εκείνη πως θέλει να τη φωνάζουν μεγαλώνοντας. Εντελώς φιλικά πάντα. :)

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...