Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ?


Recommended Posts

εχω και ενα αλλο θεμα με το παρεντςε και θα εκτιμουσα μια απαντηση απο τον admin parakalo

ειναι σωστο σε ενα φορουμ γονεων που ενδιαφεροπντια για τα παιδια τους, ανταλλασσουν αποψεις κλπνα εμφανιζονται διαφημισεις τσοντας στο αριστερο μενου?

ξερω πως -και που σωστα- τα τρολ και τις μη πληρωμενες διαφημισεις φροντιζει το φορουμ να τις σνηνει, μπλοκαρει κλπ

δεν εχω δει ομως αντιστοιψη συμπεριφροα προς αυτες τις 'διαφημισεις' πιθανα επειδη πληρωνουν το σαιτ και του επιτρεπουν να παραμενει?

ενω δεν θα αρνηθω πως με εχει ωφελησει το φορουμ σε καποιες περιπτωσεις, θα ήθελα να πω πως τετοιου ειδους επιλογες δεν εκτιμωνται

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γειά σας,

όταν αντιλαμβάνεστε κάτι το οποίο θεωρείτε ότι είναι ενάντια στην ατμόσφαιρα της ιστοσελίδας παρακαλούμε στέλνετέ το στο administrator(@)parentscafe.gr (ή αν πρόκειται για το parents.org.gr θα πρέπει να το στείλετε στους διαχειριστές της σελίδας της ΕΕΕΓ στο administrator(@)parents.gr)

έτσι ώστε να γίνονται άμεσα οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να αποκλείεται μια τέτοια διαφήμιση μέσω του συστήματος.

Για να πραγματοποιηθεί ο αποκλεισμός κάποιας διαφήμισης θα χρειαστεί να μας παραθέσετε ολόκληρο τον σύνδεσμο ο οποίος εμφανίζει την διαφήμιση

(http://www.akatallili_diafimisi.gr )

Οι διαφημίσεις google δεν τοποθετούνται απο την διαχείριση της σελίδας μας αλλά αυτόματα απο την ίδια την google.

[Η επιλογή ποιές διαφημίσεις εμφανίζονται στον εκάστοτε χρήστη επίσης δεν γίνεται απο την διαχείριση της σελίδας μας αλλά απο αυτόματα συστήματα τα οποία η διαχείριση μπορει να επηρεάσει μόνο απομακρύνοντας επιλεγμένες διαφημίσεις που ενοχλούν, με το να διαγράφει τον ακριβή σύνδεσμο,

δηλαδή μόνο εκ των υστέρων αφού εμφανιστεί κάποια διαφήμιση που ενοχλεί. ]

Επίσης: ειδικά στην περίπτωση εμφάνισης συγκεκριμένων διαφημίσεων υπολογίστε τον εξής παράγοντα:

οι μηχανές αναζήτησης συχνά αποθηκεύουν τις συνήθεις αναζητήσεις των χρηστών του εκάστοτε υπολογιστή.

Στην περίπτωση που παλαιότερα απο την διεύθυνση ip που χρησιμοποιείτε ή απο τον συγκεκριμένο ΗΥ έχει κάποιος άλλος αναζητήσει στο google ιστοσελίδες σχετικές με το θέμα αυτό ( πχ παιχνίδια τζόγου ή αισθησιακές ταινίες) *τότε το σύστημα google θεωρεί ότι τον χρήστη ενδιαφέρει αυτή η θεματολογία και έτσι δείχνει πιο συχνά αυτής της θεματολογίας διαφημίσεις.

Ακόμα, κάτι τέτοιο μπορεί να έχει συμβεί κατά λάθος και απλώς με ένα κλίκ σε λάθος παράθυρο ή σύνδεσμο σε σημείο του διαδικτύου, ή και απο κάποιον άλλο χρήστη (σε άλλο σημείο της πόλης/χώρας) που είχε χρησιμοποιήσει την διεύθυνση ip (δηλαδή απο άλλο υπολογιστή) που χρησιμοποιείτε εσείς αυτή τη στιγμή.

[οι διευθύνσεις ip ανακυκλώνονται, και αναδιανέμονται διαρκώς]

*Δηλαδή - αυτές οι διαφημίσεις που βλέπετε εσείς δεν είναι απαραίτητο ότι τις βλέπουν και οι άλλοι χρήστες - η επιλογή τους γίνεται αυτόματα απο το σύστημα του περιηγητή σας σε σχέση είτε με τον υπολογιστή είτε με την ip σας.

Συνιστούμε την επικοινωνία με κάποιον τεχνικό υπολογιστών που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αυτά τα εργαλεία ή τα προηγούμενα στοιχεία που επηρεάζουν κατ αυτό το τρόπο το σύστημα της google.

ευχαριστούμε

Link to comment
Share on other sites

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...