Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Vxatz είπε:

      Κορίτσια καλησπέρα. Πριν 1 βδομάδα ειχα παλλινδρομη κυηση απο δωρεά ωάριων η πρώτη μου. Πριν ειχα αλλες 2 με δικά μου ωαρια. Όλες οι παλλινδρομες την ίδια βδομάδα μεταξύ 6-7 βδομάδα. Στείλαμε το έμβρυο για έλεγχο και περιμένω τα αποτελέσματα. Ο γιατρός θεωρεί τυχαίο γεγονός γιατί απο όλα ήμουν καλυμμένη. Εμένα παρόλα αυτά δεν με καλύπτει η απάντηση του. Τι εξετάσεις μου προτείνετε να κάνω;  Πήγα σε αιματολόγο, σε ενδοκρινολόγο.

      Καλησπέρα και λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια που βίωσες.. ξέρω πόσο πιο σκληρό είναι όταν έχεις επενδύσει τόσο κόπο και χρήμα.. 

      Δεν ξέρω τι είναι αυτό το "όλα" από τα οποία ήσουν καλυμμένη και τι εξετάσεις έχετε κάνει.. εγώ θα σου πρότεινα να ξεσκονίσετε το σπέρμα πρώτον, να ελέγξετε το περιβάλλον της μήτρας για κανά μικρόβιο ή ενδομητριτιδα πχ (ngs & υστεροσκοπηση δηλαδή) και μετά να πάρεις μια δεύτερη γνώμη από αιματολογο ενδοκρινολόγο και ίσως επίσκεψη σε ρευματολόγο..

      Σε εμένα πχ μετά την παλινδρομη βρέθηκε μικρόβιο και 0% γαλακτοβακιλοι (οπότε αντιβίωση και προβιοτικα!) και εν συνεχεία πήρα δεύτερη γνώμη από αιματολογο όπου στις ίδιες εξετάσεις που δεν έβλεπε τίποτα η πρώτη αιματολογος η δεύτερη είδε υποψία αυτοανοσου όπου και με προέτρεψε σε ρευματολόγο.. πήγα και σε ρευματολόγο κύησης λοιπόν όπου επιβεβαιώθηκε αυτοάνοσο χωρίς να καταφέρουμε ακόμα βέβαια να βρούμε τι ακριβώς έχω αλλά είμαι σε προληπτική αγωγή καταστολής του ανοσοποιητικού πριν την επόμενη ετ για καλό και για κακό γιατί αυτά "ξυπνάνε" στη κύηση..

      Αλλά να ξεσκονίσετε το σπέρμα!! Μη το αφήσετε! Αν δεν το έχετε κάνει ήδη δηλαδή γιατί δεν μας λες και πολλά, έχουμε δει πολλούς γιατρούς να λένε "έλα μωρέ μια χαρά είναι το σπέρμα" και "όλα θα φτιάξουν με τη δωρεά ή στο εργαστήριο.." 

      Τέλος θα σε ρωταγα για τις παλινδρομες.. σταμάτησε το έμβρυο να αναπτύσσεται ή ήταν με αιμορραγίες;; Σε ρωτάω γιατί συνήθως αν σταματάει το έμβρυο μάλλον κάτι υπάρχει στο ίδιο το έμβρυο (που μπορεί να προκύψει από το σπέρμα ή το ωάριο).. αν είναι με αιμορραγίες πιθανόν είναι κάτι οργανικό σε εσένα (πχ μήτρα, αιματολογικό κτλ) δεν στο ρωτάω για να μου το απαντήσεις αλλά για να έχεις και εσύ μια υποψία ως προς το που πρέπει να κινηθείς ανάλογα..

      Και πάλι λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας..

Κάποια που να εχει γεννήσει η γεννάει στο ΓΑΙΑ;;


Kitriblue

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτςια γεννάω στο ΓΑΙΑ και εχω απορίες τύπου αν κατα τον τοκετό υπαρχει δίπλα σου μαία απο το μαιευτηριο συνέχεια, αν σου επιτρέπουν να θήλασεις αμέσως μετά τον τοκετό , αν τα τρίκλινο ειναι μεγάλα σα δωμάτια, αν τηρούν τις ώρες επισκεπτηρίου..κλπ κλπ

Καμία βοήθεια - ενημέρωση;;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Γέννησα το Φλεβάρη στο Γαία και η γνώμη μου είναι .. ντεμί.

Κατά τον τοκετό υπήρχε μαία διπλα μου ναι, στην αρχή ερχόταν και έφευγε (εγώ πήγα με σπασμένα νερά αλλά χωρίς διαστολή και έκανα 19 ώρες ΦΤ) όσο πλησίαζα προς τη γέννα έμενε συνέχεια (όχι πάντα η προισταμένη της βάρδιας, αυτή ερχόταν μόνο λίγο στην αρχή αλλά εννοείται ότι ήταν εκεί στο τέλος).

Λόγω των πολλών ωρών έπεσα σε...όλες τις βάρδιες και για τις μαίες στην αίθουσα τοκετών έχω να πω στο σύνολό τους τα καλύτερα δεν είχα κανένα παράπονο, ό,τι ρώτησα μου εξηγούσαν άλλες πιο...απρόσιτες, άλλες πιο φιλικές αλλά όλες εξαιρετικές.

Για την προισταμένη δε που βοήθησε το γιατρό την ώρα του τοκετού αν και στην αρχή μου είχε φανεί λίγο ... ξινή όταν έφτασε η ώρα να κάνει τη δουλειά της ήταν καταπληκτική.

(Οι μαίες βέβαια εναλλάσονταν με το που τελείωνε η βάρδια τους προφανώς)

Εμένα μου τον έδωσαν να τον κρατήσω αμέσως, αλλά να σου πω μετά από τόση ταλαιπωρία (δεν ήταν εύκολος τοκετός) δεν σκέφτηκα να τον θηλάσω οπότε δεν το ζήτησα, δεν ξέρω τι θα μου έλεγαν...

Από την άλλη βέβαια έμεινα 2 ώρες στην ανάνηψη μετά + άλλη μια ώρα μέχρι να μου τον φέρουν (είχα ζητήσει rooming in) δεν ξέρω τι έκαναν αυτό το διάστημα, σε ερωτήσεις μου πάντως όλοι επέμεναν ότι το πρώτο τάισμα το πήρε από μένα (3 ώρες μετά τον τοκετό)..

Τα τρίκλινα είναι ΟΚ σαν δωμάτια ούτε μεγάλα ουτε μικρά (btw μπορείς να πάς και να ζητήσεις να τα δεις εγώ αυτό είχα κάνει) αλλά θεωρώ αρκετά αρνητικό ότι δεν έχουν κάποιο παραβάν να χωρίζουν τα κρεβάτια οπότε αν ήθελες/θέλεις να θηλάσεις πρέπει να ξεπεράσεις τη ντροπή ότι μπορεί να βρίσκεται ο άντρας/η μάνα της διπλανής μέσα και να ... σε δει (προσωπικά αν και πρωτομάνα δεν είχα θέματα όποτε χρειάστηκε να θηλάσω απλώς θήλαζα, αν ήταν τόσο αγενείς να ... καρφωθούν να κοιτάζουν ε δικό τους πρόβλημα όχι δικό μου(!)--αν και ήμαστε όλοι διακριτικοί γενικά :) )

έχω ΚΑΚΙΣΤΗ γνώμη για τις μαίες στους ορόφους, αδιάφορες, αγενείς, ΚΑΘΟΛΟΥ φιλικές προς το θηλασμό (την ατάκα "να του φέρω ξένο" την είχαν καραμέλα, για να σου δείξουν έπρεπε να είσαι τυχερή κ να πέσεις σε κάποια με διάθεση, η δε πρώτη πρώτη με το που γέννησα πήγε να μου βγάλει το πρωτόγαλα μου σκάρτο και με προέτρεψε να μην θηλάσω (!) -- ενώ δεν ειχα κανένα πρόβλημα, ειλικρινά δεν ξέρω αν το έκανε από άγνοια ή με ...σκοπιμότητα. Πάντως αν δεν είχα τη διπλανή μου που ως δευτερομάνα είχε εμπειρία και την αδελφή μου να με προτρέψουν να τη...γράψω και να θηλάσω μάλλον δεν θα είχα θηλάσει καθόλου εξαιτίας της να καταλάβεις).

Από την άλλη βέβαια στη διπλανή μου που ήταν κάθετη "αποκλειστικός θηλασμός κ έτσι και υποψιαστώ κάτι διαφορετικό θα σας πάρει και θα σας σηκώσει" δεν της δημιουργήσαν κάποιο θέμα.

Το επισκεπτήριο τηρείται γενικά και εκτός ωρών επιτρέπεται ΜΟΝΟ ο σύζυγος (αν και υπήρχε μια ανεκτικότητα στις μανάδες :) ) και στα δωμάτια που υπάρχει rooming in δεν επιτρέπεται πάνω από 2 άτομα ανα κρεβάτι μέσα όταν υπάρχουν μωρά (περνούσε ένας τύπος και τσέκαρε). Στο δικό μας δωμάτιο τουλ τηρήθηκε αυστηρά αυτό.

Αυτά :)

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, ελπίζω να βοήθησα αν θες κάτι άλλο μου λες.

Με έναν πόνο! :):)


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Quincey! Να σου ζήσει ο μπέμπης !

Σε ευχαριστώ τόσο πολυ για την ενημέρωση !

Κατατοπιστηκοτατη!

Θέλω να σε ρωτησω τα εξής..

- στην ανάνηψη δεν μπορούσες να τον εχεις μαζι σου ; Εγω τον θέλω μαζι μου όλη την ώρα στην ανάνηψη κ κατευθείαν στο δωμάτιο . Ας μην τον δούνε οι συγγενείς σκασίλα μου μεγάλη.

- όταν στον έφεραν στο δωμάτιο ήθελε να φάει ; Αυτο ειναι πολυ σημαντικό...για μένα το Θέμα του θηλασμού ειναι πολυ σημαντικό κ θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει όπως έλεγε κ η διπλανή σου αν καταλάβω κατι το αντίθετο.

- στο τρίκλινο που ήσουν ήταν κ τα 3 κρεβάτια πιασμένα; Εχω ακούσει οτι επιτηδες βάζουν 2 γυναίκες μονο γιατί δεν υπαρχει κ πολυ χώρος.

- στο επισκεπτήριο έδιωχνες το παιδί να φύγει απο το δωμάτιο;

- όσον αφορά το θέμα με τον τοκετό κ οτι υπήρχε μαία μαζι σου συνέχεια κ μάλιστα απ οτι λες όλες τους ήταν πολυ καλές αυτο με ανακουφίζει λιγο..

- οςο για τις μαίες στους ορόφους ειναι ντροπή τους. Εχω σκοπό να εχω μαζι μου σύμβουλο θηλασμού για να αποφύγω ολα αυτά. Ώστε προωθούν το ξένο γάλα...μάλιστα..

- ΕΣΥ που είχες rooming in, κ εγω αυτο θέλω, ποιος άλλαζε το παιδί; ΕΣΥ; Σου έδειξαν ;

- το βραδυ επιτρέπεται να μείνει κάποιος μαζι σου;

- ποιον ενημέρωσες να σου δώσει φάρμακα που να μην επηρεάζουν το θηλασμό; Τις μαίες του ορόφου;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου.. Κ σε ευχαριστώ πραγματικά παρα πολυ !

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!

Ακολουθούν οι απαντήσεις: :)

- στην ανάνηψη δεν μπορούσες να τον εχεις μαζι σου ; Εγω τον θέλω μαζι μου όλη την ώρα στην ανάνηψη κ κατευθείαν στο δωμάτιο . Ας μην τον δούνε οι συγγενείς σκασίλα μου μεγάλη.

δεν ξέρω για αυτό δυστυχώς να σου πω...

Εγώ δεν είχα ρωτήσει για κάτι τέτοιο (αλλά εγω πήγα και σαν πρόβατο στη σφαγή δεν ήξερα ΚΑΝ ότι θα κάτσω τόσες ώρες στην ανάνηψη να καταλάβεις!)

Πάντως αλλες 2 κοπέλες που ήμασταν εκεί δεν είδα κάποια με το μωρό μαζί... Δεν ξέρω και που το πάνε να σου πω την αλήθεια :cry:

- όταν στον έφεραν στο δωμάτιο ήθελε να φάει ; Αυτο ειναι πολυ σημαντικό...για μένα το Θέμα του θηλασμού ειναι πολυ σημαντικό κ θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει όπως έλεγε κ η διπλανή σου αν καταλάβω κατι το αντίθετο.

Έφαγε αμέσως... Τώρα αν είχε όση όρεξη "έπρεπε" δεν ξέρω να σου πω.

Πάντως επιμέναν ότι πρώτη φορά τότε τρώει όχι ότι έχω τρόπο να το ελέγξω περισσότερο :|

- στο τρίκλινο που ήσουν ήταν κ τα 3 κρεβάτια πιασμένα; Εχω ακούσει οτι επιτηδες βάζουν 2 γυναίκες μονο γιατί δεν υπαρχει κ πολυ χώρος.

Eμείς ήμαστε 3 (εγω μπήκα 3η στο δωμάτιο) και το διπλανό μας που έβλεπα επίσης ήταν και τα 3 κατειλλημένα.

Έχω γνωστή όμως που γέννησε εκεί πριν 2-3 χρόνια και ήταν 2 μόνο σε τρίκλινο δωμάτιο..

Ήταν αυτή τυχερή ή εγώ άτυχη... τι να σου πω(!)

- στο επισκεπτήριο έδιωχνες το παιδί να φύγει απο το δωμάτιο;

Ο κανόνας για τa rooming-in δωμάτια είναι

"Για να μπει κόσμος πρέπει το μωρό να έχει φύγει. Αν το μωρό είναι εκεί δεν μπαίνει ο κόσμος. Αν έχετε δώσει τα μωρά και κάποιο από αυτα πεινάσει και το φέρουν ο κόσμος βγαίνει έξω και μένουν μόνο οι μαμάδες και το πολύ ένας ακόμα συγγενης/επισκέπτης".

Οκ, ψέμματα να μην σου πω για 10λεπτα γίνονταν παρατυπίες αλλά γενικά τηρούνταν.

- οςο για τις μαίες στους ορόφους ειναι ντροπή τους. Εχω σκοπό να εχω μαζι μου σύμβουλο θηλασμού για να αποφύγω ολα αυτά. Ώστε προωθούν το ξένο γάλα...μάλιστα..

ντροπή τους δεν λες τπτ...

Δεν θα πω ότι προωθούσαν το ξένο αλλά ήταν ΤΟΣΟ αδιάφορες... Μόνο μία πέτυχα καλή (καλά και την ΠΟΛΥ ΚΑΚΉ πρώτη πρώτη). Εγώ δεν ήμουν σίγουρη αν έχω γάλα κάποια στιγμή και την φώναξα να με δει. Η απάντηση της "αν νομίζεις δεν χορταίνει σου φέρνω συμπλήρωμα να το έχεις εδώ και άμα θες του το δίνεις".

Όχι χριστιανή μου να δεις αν η θηλή μου είναι οκ σε φώναξα όχι να μου φέρεις το αλμιρόν στο τραπεζάκι!

ΑΥτό εννοώ κακές. Αν εσύ έχεις σύμβουλο μαζί και τις.. .αγνοήσεις στο κομμάτι θηλασμού θα σε ... αγνοήσουν και αυτές λογικά και θα είσαι οκ. Δεν θα σε πιέσουν να ΜΗΝ θηλάσεις (εκτός είπαμε κι αν πέσεις σε καμιά σαν εκείνη την τραγική) αλλά δεν πρόκειται να σε βοηθήσει και κανείς. Την ευκολία τους και μόνο...

- ΕΣΥ που είχες rooming in, κ εγω αυτο θέλω, ποιος άλλαζε το παιδί; ΕΣΥ; Σου έδειξαν ;

όχι δεν μου έδειξε κανείς παρά μόνο τη μέρα εξόδου.

Καλούσα, το έπαιρναν, το άλλαζαν και μου το ξαναέφερναν αμέσως.

- το βραδυ επιτρέπεται να μείνει κάποιος μαζι σου;

Αυστηρά όχι, ούτε κάν ο πατέρας (απλώς μπορεί να κάτσει ως αρκετά αργά... σχετική ανοχή και σε κάποια γυναίκα-συγγενή εναλλακτικά)

- ποιον ενημέρωσες να σου δώσει φάρμακα που να μην επηρεάζουν το θηλασμό; Τις μαίες του ορόφου;

Δεν ενημέρωσα κανέναν αλλά ο γιατρός μου είχε αφήσει οδηγία και μόνο ντεπόν πήρα για τον πόνο.

Αλλά για παυσίπονο δεν είδα κάτι άλλο εκτός από ντεπόν και υπόθετο (ααχ δεν θυμάμαι τι υπόθετο αλλά που το είχα ψάξει συμβατό ήταν κι αυτό!)

αυτά :)


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Πωπω Quincey σε ευχαριστώ παρα πολυ!

Με έβγαλες απο ενα ανχος κ μου έλυσες πολλές απορίες!

Κοίταξε πέρα απο το θέμα με τις μαίες στους ορόφους , το ποιο ειναι απαράδεκτο αλλα οκ λες 4 μέρες θα μείνω θα τις αγνοήσω όσον αφορά το θέμα του θηλασμού κ αν τα δω σκούρα θα πατήσω τις φωνές, ολα τα υπόλοιπα ειναι οκ..νομίζω το ντέμι που είπες ειναι η πιο σωστή λέξη...

Νομίζω στενόχωρα θα ήταν στα δωμάτια με 3 γυναικες κ 3 μωρά μέσα , αλλα τι να κανεις

Επισης πολυ σημαντικο ειναι το θέμα του επισκεπτηρίου!! Πολυ καλο που τα παίρνουν τα μωρά!

Κ δε μου λες το βραδυ που έμενες μόνη αν χρειαζόσουν κατι ήταν τουλάχιστον εξυπηρετικές οι μαίες να έρθουν να σε βοηθήσουν;

Αλήθεια Έκαναν ένεση Κ στο μωρο;

Ο άντρας σου ήταν μέσα στον τοκετό;; Εμενα θέλω να ειναι ...

Απο φαΐ τι έλεγε;;

Να υποθέσω οτι μέσα στο δωμάτιο ήταν κοπέλες είτε με φτ είτε με καισαρική;

Αλήθεια εσυ είχες όρο στο χέρι με φτ.;

Αν μου επιτρέπεις μπορώ να σε ρωτησω οι 19 ώρες ήταν λόγο οτι δεν είχες διαστολή;

Ειμαι πρώτο μανουλα καταλαβαίνεις κ εχω ανησυχίες...

Συγνώμη αν σε ζάλισα..κ πάλι σε ευχαριστώ πααααρα πολυ !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πωπω Quincey σε ευχαριστώ παρα πολυ!

Με έβγαλες απο ενα ανχος κ μου έλυσες πολλές απορίες!

Επισης πολυ σημαντικο ειναι το θέμα του επισκεπτηρίου!! Πολυ καλο που τα παίρνουν τα μωρά!

Κ δε μου λες το βραδυ που έμενες μόνη αν χρειαζόσουν κατι ήταν τουλάχιστον εξυπηρετικές οι μαίες να έρθουν να σε βοηθήσουν;

Αλήθεια Έκαναν ένεση Κ στο μωρο;

Ο άντρας σου ήταν μέσα στον τοκετό;; Εμενα θέλω να ειναι ...

Απο φαΐ τι έλεγε;;

Να υποθέσω οτι μέσα στο δωμάτιο ήταν κοπέλες είτε με φτ είτε με καισαρική;

Αλήθεια εσυ είχες όρο στο χέρι με φτ.;

Αν μου επιτρέπεις μπορώ να σε ρωτησω οι 19 ώρες ήταν λόγο οτι δεν είχες διαστολή;

Ειμαι πρώτο μανουλα καταλαβαίνεις κ εχω ανησυχίες...

Συγνώμη αν σε ζάλισα..κ πάλι σε ευχαριστώ πααααρα πολυ !

Καμία ζαλάδα καταλαβαίνω μακάρι να ειχα κ εγω κάποιον να μου τα πει :)

Οι μαίες το βραδυ ηταν... Όπως κ οι πρωινές βασικά με μια έξτρα δόση βαρεμάρας :)

Όχι οτι δεν ερχόντουσαν (εχεις στο κρεβάτι ένα κουμπί που το πατάς για να έρθουν) απλως το δείχνανε οτι κάνανε αγγαρεία! Ή δεν είχαν καθόλου τακτ πχ ζητούσε κατι η μια μαμα μπαίνανε μιλώντας ΔΥνατα αδιαφορώντας αν οι άλλες 2 μαμάδες/τα μωρά κοιμόντουσαν τετοια φαση. Αλλα τυπικά ανταποκρινοντουσαν σε κάθε κάλεσμα.

Ο άντρας μου ναι ηταν στον τοκετό (μονο ο πατέρας επιτρέπεται μέσα αν κ από οτι άκουσα μια διπλανή με πολύ παρακάλι άφησαν κ τη μάνα της που την ήθελε) απλως στην αρχη για να δουν διαστολή τον βγάζαν εξω (στο τέλος μετα από τόσες ωρες αδιαφορούσαν :P) αλλα "τεχνικά" πρώτος είδε αυτός το παιδι (εγω ειχα κλείσει τα μάτια από την εξάντληση να καταλάβεις. Δίπλα μου όλη την ωρα μονο οταν μπήκαμε στην τελική φαςη τον βάλανε να κάτσει στην κορυφή του κρεβατιού κ μου κράταγε το κεφάλι.

Όρο μου βάλανε κατευθείαν με το που με ανέβασαν πάνω ναι κ καθετήρα μολις μου κάνανε επισκληρειδιο. Α και... Μη φοβάσαι! Ούτε ο καθετήρες πονάει (δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ μετα την επισκληρειδιο -αν κανεις ) ούτε το κλεισμα (εγω αυτο έτρεμα η αδαής! :) )

Οι ωρες ναι ηταν γιατι ενώ μου σπάσαν τα νερά δευτερα απόγευμα κ πήγα στο μαιευτηριο η διαστολή ξεκόλλησε από το 1 στις 6 το πρωι της τρίτης κ πάλι έφτασε 1 το μεσημέρι για να φτάσουμε στις εξωθήσεις! 5 μωρά άκουσα να γεννούνται στο ενδιάμεσο μου Χαν σπάσει τα νεύρα :P

Το φαΐ... Αρκετά καλο (εχει μενού κ διαλέγεις να δικαιολογήσουμε κ κάπως τα λεφτά που χρεώνουμε!!!) εμεις εκει ήμαστε κ οι 3 με φτ και αγοράκια. Το δίπλα δωμάτιο ειχε 3 κοριτσάκια. Εχω την αίσθηση οτι αν εχουν τη δυνατότητα βάζουν φτ με φτ και κτε κτ κ όχι mix δεν ειμαι σιγουρη ομως!!

Αυτο με την ένεση στο μωρό δεν το πιασα:oops:


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Τσαντιζομαι ρε συ γιατί τους δίνουμε τόσα χρήματα κ θα έπρεπε αν μη τι άλλο να κάνουν αυτο που πρέπει κ το καλύτερο με χαμόγελο!! Απαράδεκτες που δεν σέβοντουσαν τον ύπνο των λεχωνων αλλα κ τα μωρά κυρίως!!! Ωχ ωχ νομίζω οτι θα τσακωθώ.....

Πωπω ρε κορίτσι τα.αιπωρηθηκες...αλλα άξιζε τον κόπο !!!:D:D

Πωπω φαντάζομαι να είσαι τόσες ώρες εκει να ακούς τις υπόλοιπες να έχουν γεννήσει... Πωπω κ ο άντρας σου πρέπει να είχε τρελή αγωνία..

Σε άφηναν να σηκωθείς; να πιεις νερό;

Αυτο με τη βιταμίνη Κ ειναι οτι κάνουν στο μωρο ένεση βιταμίνης Κ μόλις γεννηθεί δε ξέρω για ποιο λόγο κ θέλω να το ψάξω, όπως επισης μερικά μαιευτήρια τους δίνουν κ γλυκόζη μόλις γεννιούνται !!

Τι να πω ..γενικά η κατάσταση εδώ ειναι απαράδεκτη .

Το καλο ειναι οτι ΕΣΥ θήλασες , τα κατάφερες! Θηλάζεις ακόμα;

Αλήθεια η επισκληριδιος πόνεσε; Κ τον καθετήρα ποτε στον έβγαλαν;

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν ρώτησα τον άντρα μου εκει που τον εξέτασαν μολις γεννήθηκε σίγουρα δεν του έκαναν ένεση. Τωρα αν του κάναν σε αυτο το τρίωρο μεχρι να μας τον φέρουν δεν ξερω αν του έκαναν κατι δεν μας είπαν κατι πάντως !!

Καλα ο άντρας μου ο έρμος τα δε παίξει ναι δεν το συζητω! Προσπαθούσε να μου δίνει θάρρος κ να το παίζει κουλ αλλα ε... Καταλαβαίνεις!

Για να σηκωθώ όχι δεν σηκώθηκα παρά μόνο για τουαλέτα γιατί με συνδεσαν σε τοκογραφο για να παρακολουθούν τον μικρό. Αν ήθελα τουαλέτα τους έλεγα με έβγαζαν πήγαινα κι ξανά μάνα οι ζώνες του nst.

Α νερό ναι χωρις προβλήματα.

Επίσης εγω ειχα κ το κινητό μαζι μιλούσα στο τηλ έμπαινα ΝΕΤ (οταν δεν πονούσα προφανώς!)

Μετα την επισκληρίδειο δεν μπορούσα να σηκωθώ βέβαια κ δεν ειχα κ αίσθηση της κύστης εξού κ ο καθετήρας. Η επισκληριδειος ενα ελάχιστο τσίμπημα η βελόνα πιο πολύ πόνεσε οταν μου τράβηξαν μετα τα αυτοκόλλητα με τα οποία την είχαν στερεώσει μετα στην ανάνηψη :tongue:

Τον καθετήρα μου τον έβγαλαν με το που γέννησα τωρα ποια στιγμή ακριβώς (πριν ή μετα τον πλακούντα ή το ράψιμο ) δεν θυμάμαι γιατί με την επισκληρίδειο κ την... Ανακουφιςη απο το τέλος της διαδικαςιας δεν καταλάβαινα τπτ πλέον :P

Θήλασα ναι και το παλεύω ακομα όσο αντέξω :)


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΤ αρχήν μπράβο σου με το θηλασμό!!!

Μακάρι να τα καταφέρω κ εγω !!!

Επισης μου άρεσε πολυ που ο άντρα σου ήταν παρών όταν τον εξέταζε ο παιδίατρος.. Πολυ καλο αυτο ...

Πωπω πρέπει να ρωτησω τη διαδικασία γενικά στο γιατρό μου..

Η επισκληριδιος λοιπόν δεν πονάει.. Ουτε ο καθετήρα .. Πολυ ωραια ...

Σου επέτρεπαν κ κινητό; Μωρε μπράβο!! Να μου πεις τι να κανεις τόσες ώρες εκει..

Άχ πολυ με εχεις ξεανχωσει Quincey ! Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!

Αν εχω καμια άλλη απορία θα σου στείλω ναι;

Προς το παρόν να χαιρεσαι το αντράκι σου!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέεερα!

Γέννησες ή άκομα; :)

ΑΝ όχι... κοίταξα το βιβλιάριο του παιδιού μου και είχες δίκιο...

Έλαβε φαρμακευτική αγωγή κολλύριο και τη βιταμίνη Κ (δεν ξέρω πότε προφανώς κάποια στιγμή μέσα στο 3-ωρο που δεν το είχα).

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν θέλεις να την λάβει (βρήκα κάπου στο νετ μια μάνα που έκανε σαματά και ΔΕΝ το έκαναν στο παιδί της-- ή δεν της το είπαν τι να σου πω(!) ) αλλά επειδή με είχες ρωτήσει, είπα να στο πω ...

[προσωπικα έχω εκνευριστεί απίστευτα συνειδητοποιώντας πόσο εκμεταλλεύονται καταστάσεις στα μαιευτήρια - όχι μόνο αυτό προφανώς στα περισσότερα ...

σε σημείο που καλύτερα να μην ήξερα... όσο μαθαίνω... τόσο εκνευρίζομαι!]


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέεερα!

Γέννησες ή άκομα; :)

ΑΝ όχι... κοίταξα το βιβλιάριο του παιδιού μου και είχες δίκιο...

Έλαβε φαρμακευτική αγωγή κολλύριο και τη βιταμίνη Κ (δεν ξέρω πότε προφανώς κάποια στιγμή μέσα στο 3-ωρο που δεν το είχα).

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι αν δεν θέλεις να την λάβει (βρήκα κάπου στο νετ μια μάνα που έκανε σαματά και ΔΕΝ το έκαναν στο παιδί της-- ή δεν της το είπαν τι να σου πω(!) ) αλλά επειδή με είχες ρωτήσει, είπα να στο πω ...

[προσωπικα έχω εκνευριστεί απίστευτα συνειδητοποιώντας πόσο εκμεταλλεύονται καταστάσεις στα μαιευτήρια - όχι μόνο αυτό προφανώς στα περισσότερα ...

σε σημείο που καλύτερα να μην ήξερα... όσο μαθαίνω... τόσο εκνευρίζομαι!]

Καλημέρα κορίτσι μου!!!

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ κατα δεύτερον συγνώμη που σε έβαλα σε διαδικασία να εκνευριστείς...

Όχι δε γέννησα ακόμα...μοεριμενω τον μπουμπούκι μου :D

Εγω ξέρεις γιατί εκνευριζομαι περισσότερο ;; Γιατί δε μας ρωτάνε εμάς τους γονείς η έστω δε μας ενημερώνουν!!ρε φίλε δικό μου ειναι το παιδι !!! Ενημέρωσε με τι πρόκειται να κανεις.

Τέλος πάντως για να σε καθησυχάσω αν κ ειμαι σίγουρη πως το εχεις ήδη κανει εγω ρώτησα τον παιδίατρο μου κ μου είπε πως ειναι απαραίτητη να γινει η ένεση βίταμινης κ . Κ αν το παιδάκι τώρα εχει Ελειψη του ενζύμου g6pd το μονο που μπορεί να πάθει ειναι να ανεβάσει παραπανω ίκτερο..

Αυτά...πως ειναι εσένα ο μπουμπούκος σου;

Link to comment
Share on other sites

Άντε με το καλο ! :)

Μωρε δεν ειναι αν έπρεπε ή δεν έπρεπε (το κολλύριο αλήθεια γιατι;; Περιμένω κ εγω στις 20 που θα παω στην παιδίατρο να ρωτήσω) εκει που μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ειναι για αυτο ακριβώς που λες! ΕΚΕΙ ήμουν με...όλες μου τις αισθήσεις εκει ηταν κ ο άντρας μου κ σε... Καλύτερη φαςη από μενα ΓΙΑΤΙ κανεις καμία από τις μερες δεν μας ενημέρωσε για αυτο το πράγμα κ για πιο λόγο το κάνανε;

Παιδι μου δεν ειναι; Πως του χορηγούν οτιδήποτε χωρίς να με ενημερώσουν ή χωρίς τη συναίνεση μου; Κινδύνευε η ζωη του κ έπρεπε να δράσουν για να τη σώσουν ξερω γω;;

Τι εμπιστοσύνη να εχω πλεον για το το του... Κάνανε οταν δεν τη ειχα δίπλα μου;;

Ο μπέμπης μου καλα ειναι μεγαλώνουμε :)

Θα τα ζήσεις κ ΕΣΥ οσονουπω άλλωστε :)


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Άντε με το καλο ! :)

Μωρε δεν ειναι αν έπρεπε ή δεν έπρεπε (το κολλύριο αλήθεια γιατι;; Περιμένω κ εγω στις 20 που θα παω στην παιδίατρο να ρωτήσω) εκει που μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ειναι για αυτο ακριβώς που λες! ΕΚΕΙ ήμουν με...όλες μου τις αισθήσεις εκει ηταν κ ο άντρας μου κ σε... Καλύτερη φαςη από μενα ΓΙΑΤΙ κανεις καμία από τις μερες δεν μας ενημέρωσε για αυτο το πράγμα κ για πιο λόγο το κάνανε;

Παιδι μου δεν ειναι; Πως του χορηγούν οτιδήποτε χωρίς να με ενημερώσουν ή χωρίς τη συναίνεση μου; Κινδύνευε η ζωη του κ έπρεπε να δράσουν για να τη σώσουν ξερω γω;;

Τι εμπιστοσύνη να εχω πλεον για το το του... Κάνανε οταν δεν τη ειχα δίπλα μου;;

Ο μπέμπης μου καλα ειναι μεγαλώνουμε :)

Θα τα ζήσεις κ ΕΣΥ οσονουπω άλλωστε :)

Καλημέρα!! Αυτο εχει σημάδια οτι είσαστε μια χαρά κ μεγαλώνετε !! Κ εγω περιμένω απο μερα σε μερα :D

Το κολλύριο ειναι κ καλα απ οτι διάβασα για τα μικρόβια που υπάρχουν στον κόλπο μας κ μπορεί να τα κολλήσει το παιδι κάνοντας φυσιολογικό τοκετό,...

Τι να πω...μαίες που προάγουν το φτ λένε πως όχι απλά δε χρειΖεται ειναι βίαιο για το παιδι..

Όπως το λες ..γιατί δέ μας ενημερώνουν!!!

Όταν ρωτήσεις τον παιδίατρο σου κ το θυμηθείς αν μπορείς γράψε μου...θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψη του ..

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...