Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

με έστησε ο φωτογράφος....


nikolfz1

Recommended Posts

Την Κυριακή βαφτίζαμε το αγγελούδι μας.... φτάσαμε στην εκκλησία για να διαπιστώσουμε λίγο μετά ότι ο φωτογράφος μας ξέχασε.... δεν μπορέσαμε να χαρούμε την ημέρα... έχει τύχει ποτέ σε κάποιον κάτι αντίστοιχο;;;; τι να κάνω;;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Με τους φωτογράφους συνηθίζεται πλέον να υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο οριοθετούνται υποχρεώσεις και δικαιώματα και των δυο πλευρών. Σύμφωνα με το δικό μας για παράδειγμα, η μη εμφάνιση του συνεργείου την ημέρα του μυστηρίου, ο πελάτης λαμβάνει αποζημίωση το 3πλασιο του συμφωνηθέντος ποσού.

Επί του πρακτέου τώρα, γιατί δεν είναι το οικονομικό που σε στεναχωρεί αλλά ότι δεν έχεις κάλυψη του μυστηρίου, εγώ αντιλαμβανόμενη τη μη εμφάνιση του συνεργείου θα ζητούσα από δικά μου άτομα να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους συσκευές. Ακόμα και με τα κινητά. Έτσι, θα είχα τουλάχιστον αποτυπωμένες τις αναμνήσεις της ημέρας. Έπειτα, κάποια άλλη μέρα θα έπαιρνα έναν φωτογράφο επαγγελματία (αφού ο προηγούμενος αποδείχθηκε τουλάχιστον ερασιτέχνης), θα φοράγαμε τα ρούχα της βάπτισης (οικογένεια, νονοί, μωρό) και θα κάναμε επαγγελματική φωτογράφηση σε ένα ωραίο μέρος.

Αν και έχω επιλέξει πολύ σωστό επαγγελματία για τη βάπτιση της κόρης μου, το non shown με αγχώνει γι αυτό θα φροντίσω να πάρω μαζί μου την κάμερα και τη φωτογραφική μηχανή και αν ω μη γένοιτο θα τα εμπιστευθώ σε κάποιους για να απαθανατίσουν τις στιγμές.

Εύχομαι να έκανες κι εσύ κάτι απ τα παραπάνω μιας και το μυστήριο δεν επαναλαμβάνεται και είναι κρίμα να χουν χαθεί οι στιγμές.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα. ναι το έκανα. μου στέλνουν υλικό αυτές τις μέρες αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο. ο φωτισμός το στήσιμο τπτ. συμφωνητικό όχι. δεν το ήξερα και φυσικά δεν μου το πρότεινε.... μάλλον θα κάνω μία φωτογράφιση όπως πρότεινες...ευχαριστώ πολύ. με λίγα λόγια τον κύριο αυτό εκτός από το να πάω και να τον φτύσω δεν μπορώ να κάνω τπτ...

Link to comment
Share on other sites

Δε θα βρεις το δίκιο σου. Θα αρνηθεί ότι είχες κλείσει δουλειά μαζί του. Δεν του χες δώσει προκαταβολή; Αν του έδωσες δεν σου έδωσε απόδειξη; Μη κλείνετε έτσι δουλειές γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.

Το συμφωνητικό, ο σωστός επαγγελματίας το θέλει μόνος του για να είναι και αυτός καλυμμένος. Ημερομηνία, είδος μυστηρίου, συμφωνημένο πακέτο/προσφερόμενες υπηρεσίες, ποσό, ημερομηνίες δειγμάτων και τελικής παραλαβής, ρήτρες και για τους δυο κ.λπ.

Φυσικά δεν είναι το ίδιο αλλά τουλάχιστον θα έχεις φυλάξει τις στιγμές.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

έχω μάρτυρες. είναι πελάτης του άντρα μου.... αλλά δεν θα το τραβήξω. μου φτάνει η στεναχώρια μου....ουτε να τον ακούσω ούτε να τον δω...άλλη φορά θα ξέρω. σε ευχαριστώ για την απάντηση. ελπίζω να το διαβάσουν οι μανούλες που ετοιμάζουν βάπτιση και να προετοιμαστούν. αν είχα ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο θα είχα προετοιμαστεί.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημερα. Μα πως κλεισατε μια τετοια εκδηλωση χωρις συμφωνητικο? Το οτι δε στο προτεινε, δε λεει κατι, αντιθετως πρεπει να σε πονηρεψει κιολας. Δεν εχεις παντρευτει? Δεν εχεις μετεχει και σε αλλες εκδηλωσεις οπου χρειαστηκε να υπογραψετε συμφωνητικο? Το λαθος ειναι δυστυχως δικο σου/σας και ναι δυστυχως λυπηρο να μην εχεις τη βαπτιση απο καποιον επαγγελματια. Τωρα εγινε, να αλλαξεις κατι δεν μπορεις.

Κι εγω θα εκανα αυτο που σου προτειναν. Φορεστε τα ιδια ρουχα και επαναλαβετε μια επαγγελματικη φωτογραφηση.

Ελπιζω να μην ειχατε δωσει προκαταβολη...

Το οτι ειναι πελατης του αντρα σου δε λεει τιποτα. Απο γνωστους την πατας συνηθως.

Τι εννοεις δε θα το τραβηξεις? Οκ δικη σου αποφαση αλλα κατα τη δικη μου γνωμη, ενα ξεφτιλισμα στον χωρο του, του αξιζει και μια γερη δυσφημιση.

Νευριασα.:evil:


tf9Xp3.png
Link to comment
Share on other sites

όχι δεν έχω παντρευτεί...ποτέ δεν άκουσα κάποιον να μου λεει ότι έκλεισε συμφωνητικό για τέτοια εκδήλωση....ούτε φίλοι ούτε γνωστοί. τί είναι κοινό μυστικό;

Link to comment
Share on other sites

Στις εκδηλωσεις τετοιου ειδους γλεντια γαμων, βαπτισεις, μυστηρια ειθισται να υπογραφεται ενα ιδιωτικο συμφωνητικο με οσους καλυπτουν την εκδηλωση (φωτογραφοι, κειτερινγκ, αιθουσες, στολισμοι, ακομα και οι μουσικοι...) γιαυτο με παραξενεψε που δεν το γνωριζατε.. Προφανως επειδη ηταν γνωστος τον εμπιστευτηκατε με τυφλα ματια..

Αν δηλαδη ειχατε υπογραψει θα μπορουσες να τον κυνηγησεις.. ομως τωρα το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τον δυσφημιζεις οπου σταθεις..

Παει εγινε.. :(

Φορεστε τα καλα σας κι επαναλαβετε! Μπορει να βγουν και καλυτερες οι φωτιγραφιες, μιας κ δε θαχετε αγχος ;)

Να χαιρεσαι το αγγελουδι σου και το ονομα του! Περασε καλα εκεινο; Αυτο εχει σημασια!


tf9Xp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...