Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Ζητείται νταντά- Λονδίνο


Recommended Posts

Ζητείται εσωτερική νταντά/ au pair για οικογένεια με δυο παιδιά στο Λονδίνο.

Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια με δυο κοριτσάκια 5 και 3 ετών και αναζητούμε μια υπεύθυνη au pair που θα μένει μαζί μας και θα αναλάβει για τη φύλαξη και τις μετακινήσεις τους από τα τελη Αυγουστου ή αρχες Σεπτεμβριου και για τους επόμενους 11μηνες. Υπάρχει πιθανότητα επέκτασης που θα συμφωνηθεί αμοιβαία εκ των προτέρων.

Μένουμε σε ενα σπίτι με κήπο στο νότιο Λονδίνο (SE20) σε κοντινή απόσταση απο το κέντρο της πόλης. Ο πατέρας δουλεύει full time και η μητέρα part-time επί του παρόντος. Η μικρή μας κόρη θα πηγαίνει απο τις αρχές Σεπτεμβρίου στον παιδικό σταθμο και η μεγάλη στο νηπιαγωγείο.

Οι αρμοδιότητες θα περιλαμβάνουν ως επι το πλείστον την πρωινή προετοιμασια και την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών προς και από το σχολείο καθώς και την εξωσχολική απασχόλησή τους για όσο εμείς απουσιάζουμε. Το ωράριο θα είναι σε γενικές γραμμές 8πμ-6μμ τις καθημερινές -με 3ωρες κενό το πρωι όσο η μικρή μας κόρη θα βρίσκεται στο σχολείο- και λίγες ώρες τα πρωινά ή απογεύματα Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης. Δεν απαιτούμε να κάνετε δουλειές του σπιτιού παρά μόνο ό,τι αφορά τα παιδιά (π.χ. βασική καθαριότητα δωματίου τους, ρούχα κλπ). Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η ικανότητα μαγειρικής.

Αναζητούμε ένα άτομο έμπιστο, υπεύθυνο, χαμογελαστό και ευγενικό, χωρίς σοβαρές προσωπικές δεσμεύσεις για τον επόμενο χρόνο, με προηγούμενη εμπειρία με παιδιά και τουλάχιστον βασική γνώση Αγγλικών. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν ψάχνουμε απλά μια νταντά αλλά κάποια που θα θα αγκαλιάσουμε και θα αποτελέσει μέλος της οικογένειάς μας για όσο μείνει μαζί μας. Με βάση αυτό το κριτηριο θα γίνει η επιλογή!

Η θέση θα ταίριαζε ιδανικά σε κάποια που αγαπάει τα παιδιά και θα ήθελε να γνωρίσει το Λονδίνο, να βελτιώσει τα Αγγλικά της και γενικά να διευρύνει σημαντικά τις εμπειρίες της και να αναζητήσει νέες ευκαιρίες . Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για δραστηριότητες με ή χωρίς την οικογένειά μας και από τη μεριά μας θα κάνουμε οτι μπορούμε για να σας διευκολύνουμε να προσαρμοστείτε το γρηγορότερο δυνατόν.

Παρέχονται:

- διαμονή σε δικό σας δωμάτιο

- διατροφή

- λοιποί λογαριασμοί

- 600? μηνιαίως για τα έξοδα σας αναλόγως εμπειρίας

- ιατρική περίθαλψη

- όλες οι μετακινήσεις που θα γίνονται με τα παιδιά

- σύνδεση στο διαδίκτυο και απεριόριστα τηλ στην Ελλάδα

- σύνδεση κινητού

- λάπτοπ εφόσον το χρειάζεστε

- συνολικά τρεις εβδομάδες άδεια επι πληρωμή μεχρι τα τελη Ιουλίου 2016, ιδανικά την περίοδο Χριστουγέννων- Πάσχα αλλά υπάρχει ευελιξία εφόσον υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση

Αν μπορειτε να φανταστειτε τον εαυτο σας μαζί με την οικογένεια μας και πληρείτε τις παραπάνω προυποθέσεις, παρακαλούμε να μας στείλετε άμεσα ένα email στη διεύθυνση [email protected] με:

- ενα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα ή/ και ιδανικά, ένα συνοδευτικό έγγραφο με τα στοιχεία σας, ηλικία, τηλεφωνο, διεύθυνση

- πιθανή προϋπηρεσία με συστάσεις ή/και σπουδές,

- τους λόγους για τους οποίους σας ενδιαφέρει η θέση και νομίζετε οτι μπορείτε να ανταπεξέλθετε

- μια πρόσφατη φωτογραφία σας.

Όλα τα email θα απαντηθούν και σκοπός μας ειναι να κανονίσουμε μια επικοινωνία/ γνωριμία μέσω Skype μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παρακαλούμε μόνο σοβαρές προτάσεις και μόνο αν έχετε προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε απο εσάς

Κώστας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...