Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

CO-SLEEPING/BED SHARING


Rania2810

Recommended Posts

Υπάρχουν μανούλες που κοιμούνται με τα μωράκια-παιδάκια τους?

Είμαστε σχεδόν είκοσι μηνών και ακόμα κοιμόμαστε μαζί και θηλάζουμε, με την κούνια κολλημένη στο κρεβάτι χωρίς κάγκελο μέχρι πριν δύο βδομάδες (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα παραμείνει το κάγκελο μιας και καταλήγει αυτός στη θέση μου κι εγώ όρθια να τον κοιτάω. Χα! Εβαλα το κάγκελο γιατί κάνει πολύ άστατο ύπνο και μόνο με μαυρισμένο μάτι δεν έχω σηκωθεί το πρωί. Ο μικρός μου είναι μεν κολλημένος με μένα (θεωρώ λόγω ηλικίας) αλλά είναι υπερ-κοινωνικός και πολύ χαρούμενος. Μόνο που δυστυχώς δεν είναι από τα παιδιά που κοιμούνται σερί!

Γράψτε τις εμπειρίες σας. Είμαι η μόνη μανούλα που κοιμάται με τον πασάκο της?


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Rania οχι δεν εισαι η μονη! Και εγω κοιμομουν με την μικρη μου κορη σχεδον 2,5 χρονια γιατι ημουν τοσο κουρασμενη για να σηκωνομαι και να προσπαθω να την κοιμισω.. Στο ιδιο κρεβατι κιολας, αγκαλιτσα.. Γυρω στα 2,5 ειπα να προσπαθησω να την βαλω με τις αδελφες της σε ξεχωριστο κρεβατακι. Για ενα 6μηνο πηγαινοερχοταν στο κρεβατι μου, σιγα σιγα εκανε λιγοτερες επισκεψεις. Απο τα 3 και μετα δεν ερχεται πια, δεν την βολευει λεει, αλλα συνεχιζει να ξυπναει τα βραδια απο ονειρα καποιες φορες και να με φωναζει να της πιανω το χερακι.. Τωρα ειναι 4 και πραγματικα ειναι ανεξαρτητη και πολυ χαρουμενη. Δεν μετανιωνω που την κρατησα τοσο μαζι μου, απλα παραγκωνισα λιγο τον συζυγο, μονο αυτο να προσεξεις.. Ειναι υπεροχη εμπειρια, θα το θυμασαι για παντα με νοσταλγια..

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...