Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

Τραπέζι βάπτισης και παρεξήγηση


Olgita

Recommended Posts

Γειά σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας σ ένα θέμα ! Μετά από πολλές ετοιμασιες και τρέξιμο βαπτισαμε το παιδάκι μας πριν λίγες ημέρες!την περίμενα πως και πως αυτήν την ημέρα!Είχαμε κανονίσει κι ένα τραπέζι με λίγα άτομα 30 περίπου, για μετά το μυστήριο. Δεν έβαλα καρτελακια με τα ονόματα στο τραπέζι γιατί ήταν κουτουκι και δεύτερον θα πήγαινε ο άντρας μου με τους καλεσμένους και θα το τακτοποιουσαν.Ωστόσο την ημέρα της βάπτισης, ξυπνάει το μωρό με πυρετό. Σε όλο το μυστήριο έκλαιγε πολύ και αναγκαστικά πήγαμε με τον άντρα μου (δεν μπορούσα μόνη μου) από το σπίτι να το αλλάξουμε, να το ταισουμε και να ηρεμήσει λιγο. Φτάνοντας λοιπόν στην ταβέρνα μετά από 40 λεπτά καθυστέρησης από τους άλλους, ήδη είχαν φάει τα πρώτα και επιπλέον είχαν κάτσει οι συγγενείς και κολλητοί φίλοι στα πρώτα τραπέζια, οι κουμπαροι που δεν ήξεραν κανέναν στο τέλος, δίπλα στις τουαλέτες κι εκεί καθησαμε κι εμείς... Το έχετε δει αυτό σε βαπτιση οι συγγενείς μπροστινα τραπέζια και οι γονείς κουμπαροι στα τελευταία! Και θυμωσαν κιόλας γιατί την άλλη μέρα τους πήραμε τηλέφωνο ολους και εξηγησαμε ότι ήταν αγενεια αυτό. Μου ετυχε κάτι και δεν μπόρεσα να πάω εγκαίρως. Ένας από τους δικούς μας ανθρώπους δεν σκέφτηκε που θα καθησουμε. Είμαι λάθος; Βέβαια, σημασία για μένα έχει μόνο το κοριτσάκι μου και που βαπτιστηκε.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

1ον, σε όλα τα μαγαζιά που έχω παρευρεθεί σε τέτοιες εκδηλώσεις αλλά και αυτά τα οποία έχω επιλέξει για τις δικές μας χαρές, έχουν τον υπεύθυνο που φροντίζει όταν δεν έχει φροντίσει η οικογένεια που καλεί να τους τοποθετήσει σε τραπέζια. Λέει δηλαδή "Περάστε και καθίστε όπου θέλετε ΕΚΤΟΣ από εδώ που θα καθίσει η οικογένεια και οι κουμπάροι".

Μη περιμένεις από τον καλεσμένο να έχει το νου του οπουδήποτε αλλού εκτός απ το φαγητό και τη διασκέδασή του.

Επίσης, όσο αγένεια ΜΠΟΡΕΙ να ήταν αυτό που έγινε (για σένα), άλλο τόσο ήταν αυτό που έκανες εσύ.

Τέλος, θα έπρεπε αφού φύγατε, να πείτε στους γονείς σας να μεριμνήσουν για τους νονούς ώστε ούτε μόνοι τους να μείνουν ούτε να αισθανθούν ξένοι ενώ είναι τα τιμώμενα πρόσωπα.

Στο 2ο θα ξέρεις καλύτερα :wink:

Να σου ζήσει!


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κ να σας ζησει η νεοφωτιστη!με αφορμη το θεμα σου ξαναθυμηθηκα τα δικα μας κ φουντωσα:evil:το χω ξεχασει γτ τετοια πραγματα δ ειναι σοβαρα.καναμε τραπεζι μετα τη βαπτιση σε μια ταβερνα που γινονται συχνα.αν κ δ ηθελα εκει κ δ μου αρεσε το μενου.ειχε τυχει να πρεπει να παει μονος του ο αντρας μου.εγω δ σκεφτηκα που θα κατσει ο καθενας γτ ελεγα θα παμε ολοι μαζι.αλλα ελα που αργησαμε..κ με παιρνει η μανα μου κ μου λεει οτι εχει χωρο για μας στο δικο τους με κτ ασχετους οικ.φιλους κ για τη νονα με τις φιλες της:shock:τελικα βαλαμε εξτρα τραπεζι για μας.τα πεθερικα δε!σαν να ηταν απλα καλεσμενοι!φυγαν αμεσως(ενω οι δικοι μου μειναν να μαζεψουμε γλυκα-βαπτιστικα)κατσανε με την κουνιαδα κ τρωγανε.το μονο λαθος βρισκω που δ ασχοληθηκαν με τους κουμπαρους αλλα μη χαλατε τις καρδιες σας για τετοια χαζα

Link to comment
Share on other sites

Οποτε δ φροντιζουν ολα τα μαγαζια δυστυχως..

Οι καλεσμενοι πανε για το φαι αλλα οι παππουδες θα πρεπε να νοιαστουν για τους νονους!ειναι τιμωμενα προσωπα με το μωρο.

Δ επρεπε να παρετε να μαλωσετε αλλα οτα μιλησετε απλα να πειτε κτ τυπου δε δωσατε σημασια στα κουμπαρια κ μειναν μονα κ τετοια

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και για τις απαντήσεις!σιγουρα εγώ ευθυνομαι που δεν είπα ποιο θα είναι το τραπέζι των κουμπαρων.αλλα θα πήγαινε ο άντρας μου. Οι γονείς μας δεν ήταν. Η μητέρα μου ήρθε μετά από μένα. Κι όσοι ήταν στο τραπέζι ήταν κολλητοί συγγενείς, φίλοι. λίγα άτομα. Σίγουρα δεν χαλάς την καρδιά σου για τέτοια. Αν δεν το έλεγα όμως, που πιο πολύ η μαμά μου τους πήρε τηλέφωνο, θα μου έμενε το παράπονο και θα με θεωρούσαν και βλακα. Δηλαδή σου συμβαίνει κάτι και οι δικοί σου άνθρωποι σε πατάνε; Κι αυτό δεν ήταν οργανωμενη ταβέρνα. Ένα κουτουκι. Και το μωρό με το καρότσι δίπλα στην τουαλέτα.. Τέλος πάντων από ότι κατάλαβα τέτοια πράγματα συμβαίνουν παντού... Κι όπως είπε και η ravt στο δεύτερο θα είμαστε πιο οργανωμένοι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Απο τους συγγενεις το περιμενω..αλλα δ ηταν σωστο που πηρε τηλ η μαμα σου.οσο για τους φιλους..επρεπε να σας σκεφτουν.εσεις θα κρινετε ποσο θα επηρεασει αυτο τις σχεσεις σας

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...