Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Πρόβλημα στον γάμο


littlemommy

Recommended Posts

αλημέρα σε όλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ .

Λοιπόν είμαι μία μικρομανα 21 χρόνων και έχω ένα αξιολατρευτο παιδάκι 16 μηνών. Με τον άντρα μου είμαστε 4 χρόνια μαζί πριν μείνω έγκυος και έχουμε από τότε που έμεινα έγκυος μένουμε μαζί. (2,5 χρόνια δλδ). Όταν έμεινα έγκυος αντιμετωπισαμε (και αντιμετωπιζουμε ) πολλά προβλήματα με τους γονείς μου. Από την στιγμή που μείναμε μαζί είδα έναν άλλο άνθρωπο θεωρεί (ή βασικά έτσι έχει μάθει από την μάνα του και τον πατέρα του ) ότι για το σπίτι και το παιδί πρέπει να φροντίζει μόνο η γυναίκα. Και εντάξει όταν δεν δούλευα τώρα όμως ξυπνάω στις 6 το πρωί και δουλεύω από τις 7 μέχρι τις 16:00 γυρνάω σπίτι να κοιμησω το παιδί μετά τρώω όσο προλαβαίνω και μέχρι να κάτσω 10 λεπτά να ξεκουραστω κι εγώ ξυπνάει ο μικρός.. Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα ένα μαζεύω χίλια βγάζει.. (καταλαβαίνετε ). Έπειτα γυρνάει ο κύριος θέλει να φάει γκρινιάζει που δεν έκανα δουλειές και όταν του λέω να βοηθήσει μου λέει είναι δική σου δουλειά ούτε μπάνιο δεν προλαβαίνω να κάνω αυτός αραζει στον καναπέ ασχολείται με κινητό υπολογιστή τηλεόραση αν του λέω ασχολεισου με τον μικρό το κάνει 5-10 λεπτά και αυτό ήταν και μετά αν γυρίζει στο σπίτι και με βλέπει μέσα στην κακομηρια μου λέει ότι από εδώ και πέρα θα αργω να έρθω γιατί του χαλάω την διάθεση. Και ερωτω λοιπόν πως να είμαι καλά όταν τα περιμένει όλα από εμένα ? Εγώ δηλαδή δεν κουραζομαι ? Είναι πολύ καλός γενικά και μου κάνει τα χατήρια αλλά δεν αντέχω αυτή την κατάσταση να θεωρεί δηλαδή πως παιδί και σπίτι είναι γυναικείες δουλειές και εγώ ποτέ θα βρω χρόνο για εμένα ?Δεν ξέρω τι να κάνω νιώθω απαίσια είμαι συνεχώς μέσα στα νεύρα και στην κατάθλιψη και δεν έχω κανέναν να μιλήσω..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να βοηθήσει εκτός από τη συζήτηση. Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τη δουλειά και τον ελάχιστο χρόνο, αλλά ευτυχώς ο άντρας μου δεν γκρινιάζει ή θα μου πει κάτι αλλά στην πλάκα για τις δουλειές. Βλέπει τι προλαβαίνω και τι όχι. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα στην τρίχα. Θα ρωτήσω μόνο, η μαμά σου ή η πεθερά δεν βοηθάνε καθόλου? Εμένα θα τύχει να σιδερώσει η μαμά ρούχα, ή πλύσιμο πιάτα και η πεθερά μου θα κάνει καμιά δουλειά στο σπίτι ή ρούχα και αν δεν προλάβω να μαγειρέψω, σίγουρα μια από τις δύο θα μας ταίσει. Βέβαια αυτό δεν γίνεται κάθε μέρα αλλά αν ζητήσω βοήθεια , σίγουρα με βοηθάνε. Αλλά αυτό το κακό με τις πεθερές να μαθαίνουν έτσι τα παιδιά τους είναι πολύ μεγάλο. Παράδειγμα έχω τον μπαμπά μου. Υποφέρει η μαμά μου με αυτό το θέμα. Γενικά πολύ καλός σύζυγος, δουλειά μέσα στο σπίτι ούτε να το σκεφτεί και γκρινιάζει και από πάνω για πιάτα, άπλυτα. Έτσι τον έμαθε η γιαγιά μου. Αφού εγώ τον λέω πω ευτυχώς ο αντρούλης μου δεν κάνει έτσι. Θέλει συζήτηση και να του πεις ότι αν βοηθάει τουλάχιστον με το μωρό, θα έχετε πιο πολύ χρόνο και μεταξύ σας αλλά και σαν οικογένεια. Και τι θα πει θα γυρνάει αργά. Αν αρχίσουν οι γυναίκες να μην γυρνάνε σπίτι, απορώ τι θα κάνουν οι άντρες μετα. Συγνώμη αν τα λέω κάπως αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Αν δεν βοηθάς, τουλάχιστον μην γκρινιάζεις, δεν έχεις δικαίωμα.:D

Link to comment
Share on other sites

Γεια κι από μένα!!!

Καταρχήν να χαίρεσαι το μωρακι σου!!!

Δεν Συμφωνώ καθόλου με τον άντρα σου και γενικά μ αυτό το στυλ ανθρώπου!!! Συγνώμη αν τα λέω έτσι απότομα.....σε ένα σπίτι είστε δύο ,γιατί του φαίνεται κακό να σε βοηθήσει!! Εμένα ο άντρας μου έχει τύχει να καθαρίσει να σιδέρωσει να απλώσει...τα πάντα επίσης το να σε σκέφτεται κάποιος και να σε βοηθάει έστω και λίγο δείχνει πόσο σε σέβεται και σε αγαπάει, ακόμα και να μην δουλεύει θα ίσχυε αυτό....

Κάθισε και κάντε μια κουβέντα και μοιραστείτε λίγο κάποια πράγματα!!! Ελπίζω να καταλαβει


yk1yp3.png

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και δεν βγαίνει κάτι.. Η μαμά μ βοηθάει και η αδερφή μου αλλά έχουν και τα δικά τους ή πεθερά μου δεν θέλω γιατί νιώθω ότι υποχρεωνομε και πετάει και μπιχτες του τύπου εγώ έχω 4 παιδία και τα καταφέρνω

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως κ γω ωμα θα στα πω.η μαμα σου,η αδερφη σου κ η πεθερα σου δ ειναι κ υποχρεωμενες να βοηθανε.μαζι πρεπει να ασχολειστε με το σπιτι κ το παιδι.ασχετα με το αν δουλευεις.εννοω οτι κ γω που δ δουλευω ο αντρας μου βοηθαει.φυσικο ειναι να εισαι κουρασμενη κ χαλια ψυχολογικα.απλα τωρα ειναι αργα.πριν μεινετε μαζι επρεπε να ξερεις την "κοσμοθεωρια" του.καλα αυτο που ειπε οτι θα ερχεται αργα..απλα τραγικο..ειδικα με το παιδι πρεπει να ασχολειται γτ μεγαλωνοντας δ θα θελει το παιδι τπν μπαμπα.εφοσον σου κανει τα χατηρια,υπαρχει η δυνατοτητα να ερχεται μια γυναικα μια φορα τη βδομαδα για βοηθεια;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

αγαπητή, πρέπει να ζοριστεί ο άντρας σου...

εμένα ο δικός μου έλειπε για μεγάλα διαστήματα και φέτος το χειμώνα που μείναμε μαζί, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε παιδί ακόμη. Εγώ είχα φτάσει στα όρια της υστερίας και της κατάθλιψης (καλή ώρα). Του είπα ότι χωρίζουμε, ότι δεν ξέρει να με κάνει ευτυχισμένη και ότι είναι παρτάκιας. Τότε ταρακουνήθηκε.. Μερικά αγόρια καταλαβαίνουν όταν φτάσει ο κάμπος στο χτένι... Ενώ σε αγαπάνε, και ενώ συζητάνε... Κολλάνε στην πράξη!! το ίδιο φαίνεται να κάνει και ο δικός σου.

Το κακό ξεκινάει όταν μας θεωρήσουν δεδομένες. Και όταν στην οικογένεια έρχεται το παιδί, τότε είναι πάρα πολύ εύκολο να σε θεωρήσει δεδομένη. Γιατί η γυναίκα δεν είναι τόσο αναίσθητη ώστε να αφήσει το σπίτι της και το παιδί της , ακόμη και τον άντρα της παραμελημένο. Εκεί είναι όμως που επαναπαύονται οι άντρες.

Προσωπικά του έχω δώσει την εντύπωση ότι δεν το χω σε τίποτα να φύγω, και ώρες ώρες το προτιμώ κιόλας. Ειλικρινά είναι το μόνο που δουλεύει.

Είναι δύσκολο να ξεσυνηθίσεις την ντόλτσε βίτα,... όμως δεν αποκτάς τον αξιοσέβαστο τίτλο του οικογενειάρχη έτσι εύκολα.. πρέπει να κάνεις θυσίες και να δουλέψεις κι εσύ , όχι μόνο ο μ... του σπιτιού.

Κάποιος σοφός είπε κάποτε.. "τον έλεγχο της σχέσης τον έχει αυτός που ενδιαφέρεται λιγότερο..." δείξε του λοιπόν ότι δεν σου είναι απαραίτητος, και ότι εφ όσων δεν περνάς καλά, θα φύγεις και θα πας στην ευχή της Παναγίας, και αν σε αγαπάει θα αλλάξει τροπάριο.

Ελπίζω να βοήθησα.


2t7wp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

Ακριβως αυτο που λεει η jellyfisch!απολυτο δικιο εχει!κ πολυ σωστα εκανε κ σου προτεινει κ σενα!αν ειναι να ασχολεισαι μονη με το σπιτι κ το παιδι,εφοσον δουλευεις κιολας,να γυρισει ο κυριος στη μαμα του.η μαλλον να τον στειλεις πακετο.που τον εχει κακομαθει κιολας..να γλυτωσεις τη γκρινια του κ οτι λερωνει αυτος.επισκεπτης ειναι;πρεπει να συνεισφερει.οχι μονο οικονομικα.εισαι κ μικρη κοπελα.κριμα ειναι..

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Πάντως κορίτσια το κακό από τις μαμάδες τους ξεκινάει. Και εμένα καλομαθημένος ήταν αλλά βοηθάει όπου και όσο μπορεί και ευτυχώς δεν γκρινιάζει αν δεν τα κάνω και όλα. Όταν ήμουν έγκυος θυμάμαι που έπλενε τα μπαλκόνια και γυρνάει η γιαγιά μου και λέει καλά τι θα πει η γειτονιά? Ενώ άμα έπεφτα εγώ και χτυπούσα θα ένοιαζε την γειτονιά τι έπαθα. Θέλω να πω ότι οι μαμάδες με αγόρια κάνουν τη ζημιά(βλέπε γιαγιά μου με 3 αγόρια). Και η πεθερά μου δεν ξέρω τι θα πει αν παράδειγμα δει τον άντρα μου να καθαρίζει μπάνιο. Τον είχε καλομαθημένο. Αλλά θέλει αυτό που είπαν τα κορίτσια παραπάνω αν δεν μπορεί να αλλάξει με το καλό. Αν πεις ωραία εγώ θα κάνω μόνο όσα πρέπει για μένα και το μωρό ή φεύγω να δούμε τι θα πει. Πάντως γενικά θέλει να βρεις τον τρόπο να τον κάνεις να ταρακουνηθεί. Και μη νομίζεις οι άντρες δεν θέλουν εύκολα να χάσουν το σπίτι τους για τέτοια. Το μωρό είναι πολύ μικρό?

Link to comment
Share on other sites

Καλα κ μενα μεχρι κ νερο του πηγαινε..!κ ακομη ετσι ειναι η πεθερα μου.κ ο μπαμπας μου τπτ δ κανει!αλλα ευτυχως ο καλος μου βοηθαει στα παντα.οταν ημουν εγκυος ημουν ξαπλα συνεχεια.τα παντα εκανε.κ οταν ηταν η μικρη νεογεννητη ακομη κ αν γυριζε απο τη δουλεια κ γω δ ειχα ουτε φαι ουτε γκρινιαζε ουτε τπτ.η καναμε μακαρονια η κτ απο εξω.ακομη κ στο φοιτητικο μου σπιτι που ερχοταν προ δεκαετιας μαγειρευε.ειναι κ στον ανθρωπο.ο πεθερος μου βοηθαει.γτ δουλευαν κ οι δυο.απο τους μπαμπαδες που ασχολιουνταν με τα παιδια.ειδικα παλια δ ηταν ετσι

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...