Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

      με 2,4 να σπάσουν τα νερά; και γω 2,4 εχω αλλά δεν μπυ τα είπε τόσο τραβηγμένα!   α και συ δηλαδή το χειροκρότημα , κατάλαβα! 

      Είναι δύο τα μωρά καλέ ! Το λέω για να μην ανχωθουν Κ άλλες κοπέλες . Στα δίδυμα σχεδόν καμία δεν μπαίνει στο μήνα της .

Trilogy City System Προσφορά Μαϊου 2016 !


admin

Recommended Posts

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα σύστημα μεταφοράς για όσους αναζητούν την άνεση και καλοπέραση του μωρού τους, χάρη στο ευρύχωρο πορτ μπεμπέ και στο σύστημα κλιματισμού, χωρίς να θυσιάζεται η ευχρηστία και η πρακτικότητά του σε όλες τις περιπτώσεις.

Το Trilogy αποτελείται από έναν ελαφρύ και compact σκελετό, ο οποίος ανοιγοκλείνει και οδηγείται και με το ένα χέρι, με εύκολο σύστημα σύνδεσης-αποσύνδεσης των διαφορετικών στοιχείων του, τα οποία του προσφέρουν την απόλυτη λειτουργικότητα και ελευθερία ελιγμών, που τώρα γίνεται ακόμα ευκολότερη χάρη στο σκελετό «City», που με μόλις 50 εκ. πλάτος έχει τη δυνατότητα να χωρέσει ακόμα και στα στενότερα ασανσέρ.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης αναστρέψιμο καρότσι (το παιδί μπορεί να κοιτά προς εσάς ή προς την κατεύθυνση που κοιτάτε εσείς, με μία κίνηση)

με κουκούλα (δεν απαιτείται ομπρέλα), παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr.0+, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη, ασορτί τσάντα με αλλαξιέρα, ποδόσακος και αδιάβροχο για το καρότσι.

Διαθέσιμα χρώματα: Denim, Grafite, Total Black, Amarena, Cookie, Marina, Ecru

Από τώρα και για όλο το μήνα Μάιο, έχετε τη δυνατότητα με κάθε αγορά συστήματος Trilogy να προμηθευτείτε εντελώς δωρεάν το στρωματάκι για το πόρτ-μπεμπέ και τη Universal βάση (αυτοκινήτου)για το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr. 0+.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

*Η προσφορά δεν ισχύει για τη συλλεκτική έκδοση του Trilogy Colors.

inglesina16_trilogy_city.jpg

Που μπορείτε να βρείτε το Trilogy City System ? Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ:

www.inglesina.gr - facebook.com/inglesinagr twitter.com/inglesinagr - instagram.com/inglesinagr

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες και πληροφορίες απο την πρώτη παρουσίαση του Τrilogy, εδώ:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=20972

και εδώ:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=24756

χαγκι μουλτιφιξ ινγκλεσινα ιγκλεσινα τριλοτζυ τριλοτζι καλαθουνα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...