Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

Μόνη , άνεργη και έγκυος


Recommended Posts

Καλημέρα σας , διαβάζω εδώ και μέρες διάφορα θέματα περί εγκυμοσύνης στο forum , και έτσι αποφάσισα να σας γράψω , μπας και καταφέρω να πάρω κάποια απόφαση . Είμαι 38 ετών , είχα μια σχέση από τον Μάρτιο , όπου τον πρώτο μήνα πήγε αρκετά καλά , ή έτσι ήθελα να πιστεύω , και μετά σιγά σιγά άρχισαν να βγαίνουν σημαντικές διαφορές μεταξύ μας . Όμως μέχρι την οριστική απόφαση , ότι τελικά δεν ταιριάζουμε μαζί , έφθασε Ιούλιος . Πάντα ερχόμασταν σε επαφή με προφυλακτικό . Και σχεδόν ποτέ στις γόνιμες μέρες . Τελευταία περίοδος μου ήταν στις 28/6/2016 . Τελευταία επαφή με τον πρώην και ημέρα σύλληψης 21/7/2016 με προφυλακτικό , όπου και προφανώς έσπασε , αλλά στην ακρογιαλιά , με τόσο αέρα , υγρασία , σκοτάδι ... και τις βάρκες να κουνιούνται , δεν το καταλάβαμε . Ήταν η τελευταία μέρα που ειδωθήκαμε , έκτοτε πήρα την απόφαση , ότι δεν ταιριάζουμε , οριστικά και αμετάκλητα . Περίμενα περίοδο στις 26 - 28 Ιουλίου καθώς ο κύκλος μου παίζει με δύο μέρες καθυστέρησης , αλλά όχι πάντα . Αλλά δυστυχώς , τζίφος ... από τις 30 Ιουλίου άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια , και μετράω γόνιμες και φτού ξανά και από την αρχή , και να μην μου βγαίνει ο λογαριασμός με τίποτα . Αποφάσισα να πάρω τεστ από το φαρμακείο , και το έκανα τελικά στις 2/8 πρωί πρωί ..... θετικό . Πήρα τηλ τον πρώην να τσακιστεί να έρθει στο σπίτι μου , όπου και του είπα τα νέα .... η απάντηση του " Και τώρα τι κάνουμε ;; εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω οικονομικά καθόλου ούτε σε περίπτωση που το κρατήσεις , αλλά ούτε και σε μια άμβλωση " Του είπα θα κλείσω ραντεβού σε γυναικολόγο για αύριο 3/ 8 σε παρακαλώ να έρθεις μαζί μου .. και μου απάντησε " δεν μπορώ να έρθω , θα δουλεύω , πάρε τηλ αν είναι να μου πεις τι έγινε " Οι φόβοι μου γιαυτόν τον άνθρωπο επιβεβαιώνονταν με τον χειρότερο τρόπο , γιαυτό αποφάσισα να μην είμαστε μαζί , διέκρινα ανωριμότητα ανευθυνότητα κλπ . Η γυναικολόγος την άλλη μέρα 3/8 στον υπέρηχο είδε ότι κάτι γίνεται στην μήτρα και ότι βλέπει μια μαύρη κουκίδα , αυτό σημαίνει ότι η σύλληψη έγινε πρίν μιάμιση με δύο εβδομάδες , που σημαίνει ότι είμαστε εκτός κύκλου . Μου έδωσε χοριακές τις οποίες έκανα την επόμενη μέρα και μετά από 48 ώρες από την πρώτη , όπου διαπιστώσαμε στην πρώτη χοριακή 1440 και στην δέυτερη 2300 , 60% αύξηση μου είπε η γυναικολόγος μου , ότι είναι μέσα στα όρια . Από εδώ και πέρα όμως και μέχρι την άλλη εβδομάδα , πρέπει να αποφασίσω , αν θα κρατήσω το παιδί . Ο συνυπεύθυνος δεν υπολογίζεται , μιας και για να μάθει νέα μου , δεν παίρνει ούτε καν ένα τηλ ... μου στέλνει μήνυμα στο fb να τον πάρω εγώ να του πω τι έχω κάνει τελικά ... ( να τον ενημερώσω κιόλας τον χουβαρντά ) ... Ζω μόνη με επίδομα ενοικίου και σίτισης και 250-300 ευρώ που βγάζω δεξιά και αριστερά σε δουλειές του ποδαριού . Δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει σε τίποτα . Ευτυχώς έχω τουλάχιστον μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου ικα , λόγω παλαιοτέρων ενσήμων , μετά δεν ξέρω αν θα ανανεωθεί αυτόματα , για το επόμενο εξάμηνο , σύμφωνα με τον νόμο των ανέργων . Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση μου ;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η περιπτωση σου πραγματικα ειναι πολυ δυσκολη ομως οτι και να σου πει η καθε κοπελα στο τελος θα κανεις αυτο που εσυ μπορεις και νιωθεις πιο σωστο, προσωπικα θα απευθυνόμουν στο ιδρυμα αγκαλια η κατι παρεμφερές θα τους εξηγουςα πως ειμαι ανεργη ζω με επιδομα ενοικίου και σίτισης και θελω να κρατησω το μωρο ισως σε βοηθήσουν σιγουρα με ιατρικές εξετασεις και την γεννα κλπ... Υπαρχουν νοσοκομεία και γιατροι ευτυχως που δεχονται δωρεαν ανασφάλιστες γυναικες, ειμαστε ακομα ανθρωποι σε αυτη τη χωρα. Μετα την γεννα θα πρεπει να βρεις μια δουλεια εστω και καθαριστρια δεν ειναι ντροπη αρκει να μεγαλώσεις το μωρο σου. Οσο για τον απόντα πρωην δεν ξερω αν θα το αναγνωρίσει τραβα του ομως μια μήνυση και διεκδίκησε οτι ανηκει στο μωρο σου. Ειναι ανεργος? εχει κατι στο ονομα του? συμβουλεύσου εναν δικηγόρο να σου πει τι μπορει να κανει αλλα αυτο σε δευτερο επιπεδο, στην ηλικια σου δεν θα σκεφτομουν εκτρωση.


[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δικαστική αναγνώριση

Σύμφωνα με το άρθρο 1479 ΑΚ, η μητέρα έχει δικαίωμα να ζητήσει με αγωγή την αναγνώριση της πατρότητας του τέκνου της που γεννήθηκε χωρίς γάμο της με τον πατέρα του. Το ίδιο δικαίωμα έχει και το τέκνο. Οταν η μητέρα αρνείται την προβλεπόμενη από την πρώτη παράγραφο του άρθρου 1475 συναίνεσή της, δικαίωμα δικαστικής αναγνώρισης έχουν επίσης ο πατέρας και, στην περίπτωση της τρίτης παραγράφου του άρθρου 1475, ο παππούς ή η γιαγιά της πατρικής γραμμής. Περαιτέρω και σύμφωνα με το άρθρο 1480 ΑΚ Η αγωγή της μητέρας ασκείται κατά του πατέρα ή των κληρονόμων του. Η αγωγή του τέκνου ασκείται κατά του γονέα που δεν έχει προβεί στην αναγκαία για την εκούσια αναγνώριση δήλωση ή κατά των κληρονόμων του. Η αγωγή του πατέρα ή των γονέων του ασκείται κατά της μητέρας ή των κληρονόμων της. Τέλος και σύμφωνα με το άρθρο 1483 ΑΚ Το δικαίωμα της μητέρας να ζητήσει την αναγνώριση της πατρότητας του τέκνου της αποσβήνεται όταν περάσουν πέντε χρόνια από τον τοκετό. Το δικαίωμα του τέκνου αποσβήνεται, ένα έτος μετά την ενηλικίωσή του, και το δικαίωμα του πατέρα ή των γονέων του δύο έτη αφότου αρνήθηκε τη συναίνεσή της η μητέρα.


[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει κάτι στο όνομά του και παρόλα τα ψέμματα που μου είπε για την δουλειά του , ότι είναι καθημερινή και ότι παίρνει καλό μεροκάματο , έχω καταλάβει πλέον , ότι είναι εκ πεποιθήσεως τεμπέλης .... όπως και παρτάκιας . Μετά από τέτοια συμπεριφορά τον σιχάθηκα , σκέφτομαι τον γολγοθά που με περιμένει , σε περίπτωση που γεννηθεί το μωρό , από έξοδα που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω , αλλά και μοναξιά , που το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να μπλέξω και σε δικαστικές περιπέτειες μαζί του . Η ηλικία είναι αυτή που με κάνει να σκέφτομαι την άμβλωση . Αλλά από την άλλη παρατηρώ την ψυχολογία μου , ότι έχει πέσει πάρα πολύ ... ευχαριστώ πολύ όμως για τις απαντήσεις και την υποστήριξη .

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!!! Δύσκολη ή περίπτωση

Καταρχήν καλά κάνεις και δεν θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο στην ζωή σου, μόνο μπελάδες θα σου φέρει, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα

Σίγουρα θα ναι δύσκολα αλλά μπορείς να τα καταφέρεις, σίγουρα θα δυσκολεύτεις και με το μεγάλωμα του παιδιού και με τα έξοδα και αργότερα που θα σαι μόνη χωρίς τον πατέρα του αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο, αυτό το πλασματακι θα σου προσφέρει τέτοια ευτυχία και πληρότητα που αργότερα να τ αφήσεις να φύγει μπορεί να μην ξανά έχεις την ευκαιρία οπότε ξανασκεψου το

Συμφωνώ ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και θα βρεις την άκρη για τις εξετάσεις και την γεννα

Επίσης κι εγώ δεν θα θελα να ααχοληθω με δικαστικά και να διεκδικήσω κατι από αυτον τον άνθρωπο αλλά μετά θα ναι και δικαίωμα του παιδιού σου να απαιτήσεις αυτά που δικαιούται!!

Ευχομαι καλή τύχη και να πάνε όλα κατ ευχήν!!


yk1yp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

χμμμμ, θα πω την αποψή μου και ας ακουστώ κακιά. Εμένα όλο αυτό μου ακούστηκε σαν επαναλαμβανόμενα nightStands και όχι σχέση, οπότε θα μου φαινόταν και παράλογο να τον κυνηγήσεις δικαστικά.

Από την άλλη θα πρέπει να βάλεις κάτω τα πράγματα και να σκεφτείς περισσότερο το παιδί. Τρόπους θα βρεις αν το θες πραγματικά, που κι εγώ , δεδομένου της ηλικίας που μας γράφεις θα το κρατούσα, αλλά αυτό αφορά καθαρά εσένα. Αλλα να το θες πραγματικά, και όχι αυτό που κάνουν πολλές και χρησιμοποιούν το παιδί ως μέσον εκμετάλλευσης του βιολογικού πατέρα. Αυτός ξεκαθάρισε τη θέση του από την αρχή. Απο εκεί και πέρα δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το καρπούζι!

Το γεγονός όμως που γράφεις, πως τον χώρισες γιατί θεωρούσες ότι ειναι ΤΕΜΠΕΛΗΣ και όχι ικανός για σχέση, αλλά τώρα ζητάς να σε παίρνει τηλ και να είναι μαζί σου στο γιατρό, κάπου δεν μου κολλάει. Υπάρχει περίπτωση, ίσως και λιγο λόγω ηλικίας να θεωρείς ότι έτσι θα τον κρατήσεις και ίσως να περίμενες τον χωρισμό αλλά έκανες το πρώτο βήμα για να μην ρίξεις τον εγωισμό σου?

Και πάλι συγνώμη αν ακούγομαι κακιά αλλά το θέμα μου πάνω από όλα είναι το παιδί..... και ανευθυνότητα βλέπω και από τους δύο βιολογικούς γονείς και όχι μόνο από τον πατέρα. Δεν έχεις συγγενείς, μάνα πατέρα, που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν σε όλο αυτό έστω ψυχολογικά. Οντως το ίδρυμα Αγκαλιά βοηθάει μητέρες με δυσκολίες!


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν θεωρείτε one nihgt stand σε μία σχέση από το Μάρτιο μέχρι τέλη Ιουλίου , ψαχνόμουν να βρω κάποιον να ταιριάζουμε και να κάνουμε σχέση . Από την αρχή δεν μπορείς να το γνωρίζεις αυτό , ούτε τα παρατάς με το πρώτο που δεν σου αρέσει στον άλλον γιαυτό και περίμενα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το εκ πεποιθήσεως τεμπέλης , το κατάλαβα τις τελευταίες μέρες , που ενώ μου έλεγε , ότι έχει δουλειά το πρωί , διαπίστωσα , ότι κοιμόταν κάποιες φορές μέχρι το μεσημέρι ( σπίτι του ) . Ναι φυσικά και ζητάω την υποστήριξη του στην δύσκολη φάση που είμαι ,και για να έρθει στην γιατρό την πρώτη φορά που πάω και φοβάμαι , ανεξάρτητα με το ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε ως ζευγάρι μαζί , δεν φύτρωσε μέσα μου αυτό το παιδί , είναι συνυπεύθυνος σε αυτό , παρόλο που πρόκειται για ατύχημα . Και φυσικότατα πρέπει να σηκώνει το ακουστικό και να καλεί τον αριθμό μου , για να μάθει τι έγινε , και όχι να σκέφτεται την χρέωση , ενός τηλεφωνήματος . Ανεύθυνη κυρία , να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας , λογω των κριτηρίων σας ,για τις σχέσεις και τις πάντα φταίχτρες γυναίκες .... εγώ μέχρι τα 38 μου δεν είχα ουδέποτε κανένα άλλο ατύχημα , εφόσον δεν ήθελα παιδί . Δεν περίμενα εσάς στα 38 μου να έρθετε να μου κάνετε μαθήματα υπευθυνότητας . Θα πρέπει να ξέρετε ότι πολλές φορές , δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα .

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν θεωρείτε one nihgt stand σε μία σχέση από το Μάρτιο μέχρι τέλη Ιουλίου , ψαχνόμουν να βρω κάποιον να ταιριάζουμε και να κάνουμε σχέση . Από την αρχή δεν μπορείς να το γνωρίζεις αυτό , ούτε τα παρατάς με το πρώτο που δεν σου αρέσει στον άλλον γιαυτό και περίμενα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Το εκ πεποιθήσεως τεμπέλης , το κατάλαβα τις τελευταίες μέρες , που ενώ μου έλεγε , ότι έχει δουλειά το πρωί , διαπίστωσα , ότι κοιμόταν κάποιες φορές μέχρι το μεσημέρι ( σπίτι του ) . Ναι φυσικά και ζητάω την υποστήριξη του στην δύσκολη φάση που είμαι ,και για να έρθει στην γιατρό την πρώτη φορά που πάω και φοβάμαι , ανεξάρτητα με το ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε ως ζευγάρι μαζί , δεν φύτρωσε μέσα μου αυτό το παιδί , είναι συνυπεύθυνος σε αυτό , παρόλο που πρόκειται για ατύχημα . Και φυσικότατα πρέπει να σηκώνει το ακουστικό και να καλεί τον αριθμό μου , για να μάθει τι έγινε , και όχι να σκέφτεται την χρέωση , ενός τηλεφωνήματος . Ανεύθυνη κυρία , να χαρακτηρίσετε τον εαυτό σας , λογω των κριτηρίων σας ,για τις σχέσεις και τις πάντα φταίχτρες γυναίκες .... εγώ μέχρι τα 38 μου δεν είχα ουδέποτε κανένα άλλο ατύχημα , εφόσον δεν ήθελα παιδί . Δεν περίμενα εσάς στα 38 μου να έρθετε να μου κάνετε μαθήματα υπευθυνότητας . Θα πρέπει να ξέρετε ότι πολλές φορές , δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα .

Δεν διαφωνώ αρκεί βέβαια να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεών μας και όχι να περιμένουμε από τους γύρω μας!

Πάντως, επίσης άποψή μου είναι, πως από την στιγμή που γράφεις σε ένα φόρουμ περιμένεις κάθε είδους απάντηση και όχι μόνο αυτό που θα σε ευχαριστήσει.

Τώρα αν σε πλήγωσα σου ζητάω συγνώμη, αλλά καταλαβαίνεις ότι οι απόψεις του καθενός διαφέρουν. Δύσκολη η κατάστασή σου αλλά είναι συνέπεια των πράξεών σου.


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεώρησα ότι πρέπει να ζητήσω την βοήθεια του , εφόσον μαζί το κάναμε , ακόμα και για να πάμε μαζί στην γυναικολόγο . Τώρα αν εσείς έχετε άλλη άποψη , ε τι να κάνουμε , απόψεις είναι αυτές . Σας ευχαριστώ για τις απάντήσεις σας όπως και να έχει .

Link to comment
Share on other sites

Tzitzika μην στεναχωριεσαι στην κατασταση σου λογικο ειναι να εισαι ευερέθιστη

Καταλαβαινω οτι εισαι μονη σου χωρις στήριξη απο πουθενα αλλα εστω κι ετσι σκεψου πως μεσα στην ατυχια σου να γνωρίσεις εναν ακατάλληλο ανθρωπο ηρθε ενα μωρακι σε μια ηλικια μεταίχμιο οπου οι πιθανοτητες λιγοστεύουν χρονο με τον χρονο. Σιγουρα θα εχεις βοηθεια απο το ιδρυμα και το δικαιούσαι 100% με τις δυσκολιες που αντιμετωπίζεις ακομα και εργασια θα προσπαθήσει να σου βρει να ασφαλίζεσαι.

Δεν θα σε εμποδίσει ενα παιδι να φτιαξεις την ζωη σου στο μελλον με εναν ανθρωπο που πραγματικα θα ενδιαφερθεί. Δεν θα ειναι ευκολα ομως αξιζει να προσπαθήσεις εαν το θες.


[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα. Θα πάω κατευθείαν στα πρακτικά θέματα.

Το ΙΚΑ σε καλύπτει λοιπόν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Μάθε τι γίνεται από εκεί και μετά κι αν παύει, φρόντισε να απευθυνθείς στην Πρόνοια για να βγάλεις βιβλιάριο υγείας. Με αυτό όλες οι εξετάσεις σου και η γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο, θα είναι δωρεάν.

Το θέμα ξεκινάει από τη γέννα και μετά. Πρέπει να ρωτήσεις τι επιδόματα δικαιούσαι, αλλά οπωσδήποτε δε μεγαλώνεις σήμερα παιδί με 300 και 400 ευρώ το μήνα, καθώς δε θα είσαι και σε θέση να εργαστείς. Η Αγκαλιά αλλά και το Χαμόγελο, από όσο γνωρίζω, βοηθάνε γυναίκες που βρίσκονται στη δική σου θέση να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς πάνω από όλα, είναι αν ανήκεις στις γυναίκες που δε θέλουν να στερηθούν επ' ουδενί τη μητρότητα. Αν ναι, τότε θα βρεις τον τρόπο να μεγαλώσεις αυτό το μωρό, όπως το έχουν κάνει τόσες άλλες. Αν όχι, μια που ρωτάς την άποψή μας, εγώ σε καμία περίπτωση δε θα έκανα έκτρωση, αλλά θα ψαχνόμουν για αυτόματη υιοθεσία.


6l8Wp3.png1Ikfp3.png
Link to comment
Share on other sites

tzitzika, συμφωνώ με την απάντησή σου στη Rania2810, διότι εσύ ξεκαθάρισες από την αρχή ότι πάντα χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό, άρα η συμπεριφορά σου ήταν όντως υπεύθυνη. Είναι ξεκάθαρα από τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης που πέφτει στο ελάχιστο ποσοστό αποτυχίας της αντισυλληπτικής μεθόδου.

Προσωπικά, θα σου έλεγα να συνεχίσεις την εγκυμοσύνη κι αν στην πορεία διαπιστώσεις ότι το μετανιώνεις, τότε να δώσεις το μωρό για ιδιωτική υιοθεσία καθώς υπάρχουν πλήθος άνθρωποι (ακόμη και σ'αυτο το φόρουμ) που αδυνατούν να επιτύχουν την εγκυμοσύνη που εσύ πέτυχες ενάντια στις πιθανότητες. Αν όμως διακόψεις την κύηση, πάντα θ'αναρωτιέσαι τι είδους άνθρωπος θα γινόταν αυτό το μωρό. Αν χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έχω διαβάσει ότι υπάρχει η οργάνωση "Αγκαλιά" που έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

(Προσωπικά, πάντως, εύχομαι σύντομα να ξυπνήσει το μητρικό σου ένστικτο και να καλοδεχτείς την ευκαιρία να γίνεις μανούλα και να μεγαλώσεις το παιδάκι σου, ακομη και μόνη σου! Αλλιώς, τουλάχιστον ας του δώσεις μια ευκαιρία να ζήσει, κάνοντας ευτυχισμένη μια άτεκνη οικογένεια.)

Link to comment
Share on other sites

tzitzika, συμφωνώ με την απάντησή σου στη Rania2810, διότι εσύ ξεκαθάρισες από την αρχή ότι πάντα χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό, άρα η συμπεριφορά σου ήταν όντως υπεύθυνη. Είναι ξεκάθαρα από τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης που πέφτει στο ελάχιστο ποσοστό αποτυχίας της αντισυλληπτικής μεθόδου.

Προσωπικά, θα σου έλεγα να συνεχίσεις την εγκυμοσύνη κι αν στην πορεία διαπιστώσεις ότι το μετανιώνεις, τότε να δώσεις το μωρό για ιδιωτική υιοθεσία καθώς υπάρχουν πλήθος άνθρωποι (ακόμη και σ'αυτο το φόρουμ) που αδυνατούν να επιτύχουν την εγκυμοσύνη που εσύ πέτυχες ενάντια στις πιθανότητες. Αν όμως διακόψεις την κύηση, πάντα θ'αναρωτιέσαι τι είδους άνθρωπος θα γινόταν αυτό το μωρό. Αν χρειάζεσαι οικονομική βοήθεια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έχω διαβάσει ότι υπάρχει η οργάνωση "Αγκαλιά" που έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

(Προσωπικά, πάντως, εύχομαι σύντομα να ξυπνήσει το μητρικό σου ένστικτο και να καλοδεχτείς την ευκαιρία να γίνεις μανούλα και να μεγαλώσεις το παιδάκι σου, ακομη και μόνη σου! Αλλιώς, τουλάχιστον ας του δώσεις μια ευκαιρία να ζήσει, κάνοντας ευτυχισμένη μια άτεκνη οικογένεια.)

Και αν... Λεω εγω αν δωσει το παιδι για υιοθεσια και μετα θεωρει οτι ειναι υποχρεωση να παιρνει τηλ να ρωταει πως ειναι...και αν το μετανιωσει και το θελει πισω .... Και αν και αν και αν.... Γιατι γραφει και καποια πραγματα που ειναι εντονα οπως οτι ο βιολογικος πατερσς θα επρεπε να " τσακιστει" να παει στο γιατρο μαζι της σε μια ληγμενη σχεση 4 μηνων που κατα λαθος εσπασε το προφυλακτικο.... Και απο την οποια σχεση αυτη εφυγε αλλα εχουμε και τη απαιτηση να ειναι εκει ειτε το κρατησει ειτε οχι.... Και μετα οι θετοι γονεις θα πρεπει ν α τσακιζονται για το οτιδηποτε...δεν ξερω, εμενα πολυ αποφασιζουμε και διαταζουμε μου ακουγετε ολο αυτο και αντικτυπο θα εχει παντα στο παιδι.

Και οχι δεν φταινε παντα οι γυναικεςαλλα ειναι και πολλες που φταινε.Και επειδη ξερω παιδια που ειναι δυστυχισμενα απο μια απροσμενη εγκυμοσυνη, με εναν κατα αναγκη γαμο και στο τελος ενα ωραιοτατο διαζυγιο για αυτο και η αποψη μου ειναι σκληρη


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ρανια καλά κάνεις και είσαι σκληρή αλλά συμβαίνουν και λάθη τι να κάνουμε;

Κι αν όπως λες αν αυτήν την στιγμή κρινεις λάθος αυτήν την κοπέλα;; που στην τελική είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και ζητάει πλψς έναν άνθρωπο να της δώσει κουράγιο ή μια συμβουλή....κάποιον να την ξεμπερδεψει ή να της δώσει την δύναμη που αυτήν την στιγμή δεν βρίσκει....

Εγω πάντως δεν θα ήθελα να το δώσω για υιοθέτηση άλλωστε σε αυτό το κομμάτι ζητάει συμβουλή και γνώμη, να βρει κάποιον τρόπο να μπορεί να ανταπεξέλθει

Επίσης ένα μωρό πέρα από τα πολλά έξοδα πάνω πο όλα θέλει μια αγκαλιά και αγάπη όλα σιγά σιγά θα γίνουν κανένας δεν χάνεται!


yk1yp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ρανια καλά κάνεις και είσαι σκληρή αλλά συμβαίνουν και λάθη τι να κάνουμε;

Κι αν όπως λες αν αυτήν την στιγμή κρινεις λάθος αυτήν την κοπέλα;; που στην τελική είναι σε μια δύσκολη κατάσταση και ζητάει πλψς έναν άνθρωπο να της δώσει κουράγιο ή μια συμβουλή....κάποιον να την ξεμπερδεψει ή να της δώσει την δύναμη που αυτήν την στιγμή δεν βρίσκει....

Εγω πάντως δεν θα ήθελα να το δώσω για υιοθέτηση άλλωστε σε αυτό το κομμάτι ζητάει συμβουλή και γνώμη, να βρει κάποιον τρόπο να μπορεί να ανταπεξέλθει

Επίσης ένα μωρό πέρα από τα πολλά έξοδα πάνω πο όλα θέλει μια αγκαλιά και αγάπη όλα σιγά σιγά θα γίνουν κανένας δεν χάνεται!

Και εχεις απολυτο δικιο. Εγω στο μονο πραγμα που της ριχνω ευθυνες και γινομαι ιδιαιτερα σκληρη ειναι που εχει απαιτησεις απο τον πατερα οταν μαλιστα η ιδια τον εχει διωξει. Απο εκει και περα χρειαζεται αμεριστη υποστηριξη γιατι κι εγω ελπιζω να το κρατησει. Απλως θεωρω κριμα να υποφερει ενα παιδακι για τις επιλογες που κανουμε και εννοειτε οτι θα κανουμε και λαθη απλως ελπιζω να μην πεσουν αυτα τα λαθη στο παιδι.


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...