Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

Ψαχνουμε παιδιατρο


Recommended Posts

Καλησπερα σας!!!!Νεα μανουλα...νεο μελος στην ομαδα κ εγω....διαβαζω τα θεματακια σας απο οταν ημουν εγκυος κ καθε φορα ενθουσιαζομουν που εβρισκα ολες τις απαντησεις που ηθελα!!!

Το κοριτσακι μας ειναι 4 μηνων...κ μεχρι τωρα μεναμε στα δυτικα προαστια κ ειχαμε μια παιδιατρο στην Πετρουπολη απιθανη!!!Τωρα ιμως μερακομισαμε Βριλησσια!!!Εχει κανεις σας κανενα καλο παιδιατρο να μας προτεινει στην γυρω περιοχη???

Η αληθεια ειναι πως δεν θελω να αλλαξω αυτην που εχουμε(αν ψαχνει κανεις παιδιατρο σε εκεινη την περιοχη την συστηνω ανεπιφυλακτα) αλλα μας πεφτει μακρα πια η Πετρουπολη.....

Αν εχει κανεις λοιπον καποιον καλο να προτεινει θα με σωσει!!!!

:):):):)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για Βριλήσσια γιατί δεν ξέρω καθόλου,

αλλά με ενδιαφέρει η παιδίατρος στην Πετρούπολη.

Μένουν οι παππούδες εκεί και περνάει αρκετό χρόνο το παιδί το πρωί που τον κρατάνε οπότε αν υπήρχε κάποιος καλός παιδίατρος θα με ενδιέφερε πολύ!


Tsufp2.png0RVqp2.png

Link to comment
Share on other sites

Η παιδιατρος μας στην πετρουπολη ειναι κασσου 9 στην πλατεια της πετρουπολης.λεγεται λιζα λεκκα και για εμενα ειναι απιθανη!!!αν κ ο καθενας θεωρει διαφορετικο τον "καλο" παιδιατρο...

Απλα μου αρεσει πολυ γιατι καθε φορα ασχοκειται πολυ με το μωρακι μας κ κοιταζει τα παντα. Ειναι παντα διαθεσιμη στο τηλεφωνο και κυριως ειναι χαλαρη!!!!οτι κ να εχει συμβει μας μιλαει με τετοιο τροπο κ τα αντιμετωπιζει ολα ετσι που ηρεμουμε κ εμεις!!!

Εγω οποτε παμε τις κανω απειρες ερωτησρις κ αυτη απανταει μεχρι κ στην καθε χαζη μου απορια αναλυτικοτατα!!!!

Για να μην φανει οτι κανω διαφημιση κοριτσια οποια θελει ας μου στειλει μνμ να της δωσω το τηλεφωνο της..,!!!!

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...