Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

      Το μόνο εύκολο πλεον μπες σε Airbnb Κ βάλε όριο 2 μήνες σου κάνουν ειδικές τιμές μην σε ανχωνει Κ βρες κάπου κοντά εκεί που θα γεννήσεις . 

      Έβαλα airbnb και μου βγάζει πάνω από 1000/ μήνα ενώ για ενοίκιο βρήκα και με 750€....

Μονιμη αποτρίχωση ιδέες?


Recommended Posts


Διαφημίσεις

Επειδη δεν πιστευα οτι θα απαλλαγω ποτε εγγυημενα η δερματολογος μου στο ψυχικο εξειδικευμενη στο λειζερ γ' γενιας με εκανε να μην μετανιωσω τις συνεδριες και τα χρηματα που εδωσα πριν 3 χρονια.δεν ξαναεβαλα ξυραφι σε ποδι και μπικινι.

αν σ ενδιαφερει στειλε μου πμ να σου δωσω στοιχεια

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, μέχρι στιγμης έχω μιλήσει με κέντρα και αισθητικους για το αποτέλεσμα δεν έχω αντίρρηση πανω κάτω τα ίδια αλλά οι τιμες ιδιαίτερα τσουχτερες σε σημείο που με έκαναν να νιώθω χαζή που απλα μπήκα στην διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο για τις τιμές αλλά κατά διαστήματα βγαίνουν προσφορές (superdeals, goldendeals κ τέτοια ) που μπορείς να αγοράσεις κουπόνια για πολλές συνεδρίες με τρομερή έκπτωση τύπου 80 κ 90%!

Link to comment
Share on other sites

Οσο αναφορά τις προσφορές ρώτησα 2 Ινστιτουτα και μπορω να πω οτι "μασαγαν τα λόγια τους" περιττό να πω οτι επισκεφθηκα χθες ενα απο περιέργεια.Η εμπειρία μου τραυματική ετοιμες ηταν οι υπεύθυνες να μου ανοίξουν την τσάντα για να τις πληρωσω εκείνη την στιγμη για την δήθεν προσφορά τους.Απογοήτευση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κ εγώ να μάθω. Θέλω κάποια στιγμή να ξεκινήσω. Βέβαια δυσκολεύομαι να πιστέψω την μονιμότητα που υπόσχονται. Εσύ martinizakka εδώ κ 3 χρόνια δεν ξαναέβγαλες καθόλου τρίχες? Κάνεις κ συνεδρίες συντήρησης? Η έκανες τις συνεδρίες που σου είχαν πει, πλήρωσες κ μετά τέλος?

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...