Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

      Κατάλαβα... κ κοιμάται μόνο του στο δωμάτιο του?😢Στο πάρκο κοιμούνται?

      Το πάρκο δεν είναι για πολλές ώρες-μερες  λόγο στρώματος κυρίως δεν είναι Κ ότι πιο κατάλληλο για συνεχή χρήση για πιο υγιηνο υποτίθετε . Μετά μόνο του αν δεν μπορείς συγκοιμιση. Αλλά μην σε ανχωνει πλέον στους 7 μήνες το παιδί στριφογυρναει μόνο του φωνάζει πιο δυνατά οπότε ξυπνάς Κ επίσης πλέον δεν χρειάζετε Κ να το ρευετε κτλ. 

      • Μου αρέσει 1

inglesina vs peg perego


Sweetalecia

Recommended Posts

καλησπερα σας!

Βρισκομαι στην αναζητηση καροτσιου και εχω καταληξει σε αυτες τις 2 ιταλικες εταιρειες. Με ενδιαφερει να αγορασω το πακετο 3 σε 1, δλδ καροτσι,πορτ μπε μπε κ καθισματακι αυτοκινητου. Εχει καποιος απο εσας εμπειρια; Προτεινετε καποιο απο τα 2; Η βασικη τους διαφορα ειναι ο τροπος κλεισιματος..σωστα;

Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμείς αγοράσαμε το Inglesina Trilogy System Denim και ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το μωρό μας είναι τώρα 4,5 μηνών και όλο το καλοκαίρι είμασταν έξω καροτσάδα καθε μέρα σχεδόν (λόγω κολικών...). Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Κλείνει και ανοίγει πολύ εύκολα και είναι όσο βαρύ χρειάζεται για να ειναι σταθερό, αλλά και να μπορείς να το σηκώνεις μόνη σου για να το βάζεις μέσα στο αυτοκίνητο. Το πορτ-μπεμπέ εμάς μας βόλεψε πολύ, καθώς εκεί εκανε τις βόλτες του, εκεί κοιμόταν κατά τη διαρκεια της ημέρας και η επένδυσή του αποσπάται και πλένεται πολύ εύκολα. Τώρα το έχει βαρεθεί στις βόλτες, γιατί του αρέσει να κοιτάει τον κόσμο, οπότε τον βάζουμε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, αλλά σύντομα θα μπόρει να κάτσει και στο κάθισμα του καροτσιού.


:cool::cool::cool:
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! εμείς επιλέξαμε καρότσι της peg το book plus s51. Είναι πιο στενό, ώστε να χωράει παντού. Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει να σου πω την αλήθεια, μιας κ σε ένα μήνα περιμένουμε το μωράκι μας. Βασικά ο μόνος λόγος που πήραμε καρότσι της peg είναι ότι θα πάρω από την ξαδέρφη μου το αυγουλάκι κ το πορτ μπεμπε, τα οποία είναι επίσης της peg κ μπορούν να κουμπώνουν στο καρότσι μας. Η μόνο διαφορά με τα inglesina είναι στην τιμή..τα peg είναι πολύ πιο ακριβά. Κατά τάλλα και τα δύο είναι στο ίδιο βάρος, το άνοιξε-κλείσε είναι εξίσου εύκολο κ από θέματα ασφάλειας έχουν τις ίδιες προδιαγραφές. Είχα πάει στα Λητώ να τα δω και ρώτησα τι διαφορά έχουν που υπάρχει τέτοια διαφορά τιμής και μου είπαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο...απλά το ένα είναι inglesina και το άλλο peg perego! Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τα δεις από κοντά, στην χρήση τους, στον όγκο που πιάνουν κλειστά κ δες τι σε βολεύει.


ve92.png
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...