Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Fay_ είπε:

      Ρώτησα αν θέλει ακινησία μου είπε όχι απλά μια καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Εν τω μεταξύ πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά κάποια στιγμή  κ έλεγα Δευτέρα να παω. Λέτε να μην κάνει; Δουλειά γραφείου είναι.
      Επίσης τους λέω για τα (λίγα) καφέ που βλέπω και μου λέει απλά αύξησε την prolutex. Τα utrogestan γιατί δεν μου τα αυξάνουν; 

      ειχα όλο το πρώτο 3μηνο ροζουλια , καφετιά κλπ ! έπαιρνα περισσότερη προγεστερονη σταματούσε, μετά πάλι τα ίδια! δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν! μην ανησυχείς ολα καλα! πήγαινα κανονικά στη δουλειά μ απλώς ήμουν προσεκτική στο περπάτημα κλπ! δουλειά γραφείου κ γω! 

      • Μου αρέσει 1

Eνoικίαση βρεφικού και νηπιακού εξοπλισμού


Recommended Posts

Εμπνευσμένοι από προσωπική εμπειρία αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια υπηρεσία που θα μπορεί να προσφέρει στο γονέα το καλύτερο για το παιδί του σε πολύ χαμηλές τιμές και σε κατάσταση κατάλληλη για ασφαλή χρήση.

Σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι γονείς δεν πρέπει να συμβιβάζονται με χαμηλής ποιότητας προϊόντα. Η εταιρία μας παρέχει ΜΟΝΟ επώνυμο και αξιόπιστο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας σε τιμές προσιτές για όλους. Με αυτό τον τρόπο, εξοικονομούνται χώρος,χρόνος και προπάντων χρήματα!

Η--Rent it all--αποτελεί την κατάλληλη λύση για επισκέψεις οικογενειών--- στις περιοχές που εξυπηρετούμε - χωρίς την ταλαιπωρία της μεταφοράς ογκώδους και δυσκίνητου εξοπλισμού.

Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες σε εξοπλισμό για τους πρώτους μήνες του μωρού αλλά και για αργότερα. Προσφέρουμε θήλαστρα,κρεβατάκια για νεογέννητα ,καθίσματα αυτοκίνητου, καρότσια μεταφοράς και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί.

Επειδή σεβόμαστε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, όλα μας τα προϊόντα παρέχονται με εγγύηση επιμελούς καθαρισμού-απολύμανσης και τα παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση.Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία όσον αφορά τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Αδαμοπούλου Νταϊάνα

Τηλ : +30 6948 61 48 47

[email protected]

Ωσότου κατασκευαστεί η επίσημη ιστοσελίδα μας (www.rentitall.gr) μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο www.rentitall.webs.com

https://www.facebook.com/babyrentita...=page_internal

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...