Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Thyrogen


triantafyllo21

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Παρακολουθώ την ομάδα σας όλο το διάστημα που ξεκίνησε η δική μου περιπέτεια με τον θυροειδή.

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πριν 10 μήνες περίπου, με μια τυχαία επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο για ένα απλό έλεγχο πριν να ξεκινήσουμε να προσπαθούμε για παιδάκι. Και τότε ξεκίνησε η γνωστή σειρά: παρακέντηση, αφαίρεση θυροειδούς και ιώδιο. Στην αρχή δεν σας κρύβω ότι επικράτησε πανικός, τώρα τα σκέφτομαι πιο ψύχραιμα και θεωρώ πως ήμουν πολύ τυχερή που ανακαλυφθηκε πριν ξεκινήσει μια εγκυμοσύνη, και που είχα πολύ καλό γιατρό και χειρούργο.

Σε λίγες μέρες θα κάνω τον πρώτο υπέρηχο μετά την επέμβαση και σε 2 μήνες περίπου το ετήσιο σπινθηρογράφημα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα πιο παλιά μέλη που έχουν περάσει την διαδικασία , ποιό τρόπο προτίμησαν: την Thyrogen ή την διακοπή χαπιού; Για την διακοπή του χαπιού και την δίαιτα, έχω σχηματίσει την άποψη μου, γιατί το πέρασα ήδη μία φορά πριν κάνω την θεραπεία με το ιώδιο. Όμως, σχετικά με την ένεση δεν ξέρω τίποτα για την αποτελεσματικότητά της, παρενέργειες, δυσκολίες διαδικασίας κλπ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Είμαι στη διάθεση να σας δώσω παραπάνω πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα για τον χειρούργο και την διαδικασία του ιωδίου σε όσα μέλη είναι στην αναζήτηση γιατρού για Αθήνα.

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...