Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

Γεννα στο ρεα


island1

Recommended Posts


Διαφημίσεις

2 παιδιά γέννησαν στο ρέα. Πολύ ευχαριστημένη αλλά θα προσεξεις γιατί αν θες να θηλασεις αποκλειστικά πρεπει να το τονισεις αλλιώς ψάχνουν ευκαιρία να δώσουν ξένο. Στο πρωτο δεν ήξερα και την πατησα. Το κατάλαβα απο τη ρουκέτα που έκανε ο γιος μου τη δεύτερη μέρα. Στη κόρη ( πριν τρεις μηνες γεννησα), δηλωσα αλλεργία στο γάλα και ήμουν η μοναδική σε δωμάτιο αποκλειστικού θηλασμού που δεν έδωσαν ξένο. Βρίσκουν δικαιολογίες του στυλ το παιδι δεν παιρνει βαρος. Απο άποψη νοσοκομείου, καθαριότητας, μαιών κτλ πολύ ευχαριστημένη. Βοηθάει και ο γυναικολόγος στο ποσο σε προσέχουν!

Ξέχασα να γράψω οτι ζητάνε προκαταβολή 1000-1500 ευρώ μόλις μπεις. Βέβαια θεωρώ οτι γίνεται σε όλα τα νοσοκομεία. Πριν 2.5 χρόνια δεν υπήρχε αυτό.


T6HZp2.png

ifiLp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα γέννησα πριν 50 μέρες στο ΡΕΑ. Θα σου πρότεινα το rooming in εάν θελήσεις αποκλειστικά να θήλαζεις το μωράκι σου. Έχουν μια πολιτική "εκπαίδευσης" στα νεογέννητα να σιτίζονται ανα τετράωρο, όπου και τα φέρνουν για θηλασμό&Απο τη προσωπική  μου εμπειρία δε σου το φέρνουν εάν θελήσεις να το ταΐσεις νωρίτερα. Εγω τη δεύτερη μέρα ζήτησα rooming in &το είχα μαζί μου. Κατα τα αλλά καθαρό πολυ, ωραίο φαγητό,και τηρούν σε μεγάλο βαθμό το επισκεπτήριο. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα το επέλεγα ξανά λόγω τις πολιτικής αυτής για το θηλασμό, εχω κι εγω την υπόνοια οτι του έδωσαν ξένο γάλα παρόλο της επιθυμίας μου για αποκλειστικό θηλασμό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Γεννησα πριν από 2.5 περίπου χρόνια στο Ρέα. Όσο αφορά την προκαταβολή δεν υπήρχε τότε.Θα συμφωνήσω ότι σε θέμα καθαριοτας και φαγητού ήταν άψογο. Τώρα παίζει μεγάλο ρόλο και ο γυναικολογος όντως στην συμπεριφορά τους. Αυτό σε πρώτη φάση δεν σε ενδιαφέρει. Εσύ αν θες θηλάσεις αποκλειστικά πρέπει να ζητήσεις rooming in να αναγνωρίζεις τα σημάδια της πείνας του παιδιού και το πιο κύριο να το βάζεις εγκαιρα και σωστά πάνω στο στήθος γιατί από εκεί ξεκινούν όλα τα θέματα.για την πολιτική τους στο 4 ώρο αν ισχύει πλέον είναι κακο δεν συμφωνω.  Η παιδίατρος που παρακολουθουσε μέσα το μωρό μου απαραδεκτη με γέμισε άγχος χωρίς λόγο. Την επόμενη μέρα που πήγα αγχωμένη με το μωρό μετά το εξιτήριο πέτυχα ένα παιδίατρο που με καθυσηχασε μεγάλο σε ηλικία εξαιρετικό. Οι μαιες μισές μισές άλλες καλές άλλες για μπουνιες. Γενικά εξυπηρετεί πάρα μα πάρα πολύ κόσμο και αυτό δυσχαιρενει την εξυπηρέτηση. Η γενική εικόνα μου είναι καλή για το Ρέα αν ξανά εμένα Αθήνα σε αυτό θα γεννουσα γιατί όπου και να πας ψιλό πράγματα αρνητικά θα δεις σε οποιοδήποτε ιδιωτικό. Το ότι πληρωνεις δε σημαίνει κάτι Δυστυχώς γιατί στον κάθε θάλαμο υπάρχουν άλλες 100 γυναίκες. Αν και απαντώ 3 μήνες μετά έύχόμάί αν γεννησες όλα να πήγαν καλά και αν γέννήσέίς επίσης.


PdTZp3.png

gOBTp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

Γεννησα στο ρεα περσυ. Ειμαι ευχαριστημενη σε ολα. Πολυ υποστηριξη στο θηλασμο, υπεγραψα για να του δωσουν ξενο μια φορα και του εδωσαν με τα χιλια ζορια. Οποτε της φωναζα ερχονταν αμεσως, μου εδειχναν συνεχως σωστες στασεις θηλασμου, ειχα βεβαια rooming in, που ειναι πολυ σημαντικο αν θελεις να θηλασεις. Προκαταβολη εδωσε ο αντρας μου αφου γεννησα και οχι με την εισαγωγη. Του ειπαν δωσε οσα θελεις, δωσαμε 500 ευρω και τα υπολοιπα με το εξιτηριο. Αριστο φαγητο και μεγαλη ποσοτητα. Μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν παιρνουν τα μωρα στο επισκεπτηριο αν δεν το ζητησεις και η φασαρια του 3κλινου, κατι βεβαια που θα υπαρχει φανταζομαι σε ολα τα μαιευτηρια.


Qis2p3.png?t=1&WSfUV3qU
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...