Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Λιγη βοηθεια στον ασχετο ρε παιδια!


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Πρωτο θεμα γνωριμιας στην κοινοτητα και να ξεκινησω με το γεγονος οτι γραφοντας αυτες τις γραμμες νοιωθω σαν το ψαρι εξω απ' τη γυαλα και ενα τεραστιο συννεφο απελπισιας εχει κατσικωθει στο κεφαλι μου. Γιατι ετσι ομως θα ρωτήσετε;
 
Η απαντηση ειναι πολυ απλη. Σε αντιθεση με τη πλειονοτητα των μελων εδω που ειναι θυλικου γενους, εγω ειμαι του ...λαθος φυλου και εχω κληθει να βγαλω ακρη με ενα θεμα που μεχρι τωρα δεν ειχα καμια (μα καμια ομως!) σχεση. Αν θελετε να σας πω πως χρονιζουμε εκκεντροφορους, πως ανακατασκευαζουμε καρμπυρατερ η πως ρυθμιζουμε βαλβιδες κινητηρα πολυ ευχαριστως. Για γυναικολογους, εγκυμοσυνες ομως, αυχενικες, χορικες και αλλα τετοια ομως... Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ!
(Εδω δεν ειχα ιδεα οτι η γυναικα δεν μπορει να συλλαβει ανα πασα στιγμη και μπορει να το κανει μονο σε συγκεκριμενες μερες, η οτι οι κυκλοι των περιοδων ποικιλλουν απο γυναικα σε γυναικα!)
 
Πως και ετσι λοιπον; Η κοπελα μου βλεπετε ειναι σκανδιναβη και περαν του οτι δεν μιλα τη γλωσσα, εδω στην Ελλαδα δεν εχει δικο της γιατρο και καμια ιδεα που να τον βρει, οποτε ο κληρος πεφτει σε μενα. Και αντε, καλα, να βρουμε γυναικολογο παει και ερχεται. Το θεμα ειναι οτι βαλαμε μπροστα για παιδι και το γλυκο ...εδεσε με τη πρωτη! Απο εκει λοιπον που πηγαιναμε ψαχνοντας βρεθηκαμε στην 7η εβδομαδα και παντελως ασχετοι χωρις ιδεα, χωρις γιατρο και χωρις μαιευτηρα για τα περαιτερω! 
 
Επειδη λοιπον δεν προλαβαινω να παρω πτυχειο μαιευτικης σε 7 μηνες θελω την πολυτιμη βοηθεια σας!
Καταρχας να πω οτι η κοπελα ειναι 29 χρονων και μεχρι σημερα υγιεστατη, οποτε ξεκιναμε απο αυτο. Μεχρι στιγμης περαν απο 2 τεστ εγκυμοσυνης, ελλειψη περιοδου και μια εξεταση αιματος που εδειξε 900+ μοναδες γοναδοτροπινης (αν το λεω καλα), τιποτα αλλο δεν δηλωνει οτι ειναι εγκυος. Δεν πονα, δεν ζαλιζεται, δεν ...φουσκωνει, τιποτα.
 
Το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να βρουμε ενα γιατρο για να μας βοηθησει μεχρι το τελος της διαδικασιας και εδω ειναι που εχουμε το προβλημα... Η κοπελα μου καθοτι Σκανδιναβη εχει φρικαρει με τα οσα μαθαινει περι ιδιωτικων κλινικων, περι υπερογκων αμοιβων, περι προτιμησης των γιατρων σε καισαρικες, περι φακελακιων στα δημοσια κλπ κλπ και καταλαβαινετε οτι ειναι ηδη πολυ επιφυλακτικη με την ολη διαδικασια. Τωρα εγω καλουμαι να μαθω οσο πιο πολλα μπορω για γυναικολογους, μαιευτηρες, διαδικασιες, εξετασεις που γινονται σε μια γεννα και παραλληλα να καθησυχασω την καλη μου οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα μας γδαρουν ζωντανους για να γεννηθει ενα υγιες μωρακι.
Δυστυχως δεν εχω τη μητερα μου πλεον για να με βοηθησει σε τετοια θεματα και οι γονεις της δικιας μου ειναι στην αλλη ακρη της Ευρωπης, οποτε δεν εχουμε καμια ιδεα που να απευθυνθουμε και πως.
 
Αρχικα και προτου ξεκινησουμε τις προσπαθειες ειχαμε παει για εξετασεις σε μια γυναικολογου που μας ειχε συστησει η κοπελα του αδελφου μου ομως δεν μειναμε και με τις καλυτερες εντυπωσεις. Περαν της ατελειωτης αναμονης στο ιατρειο της, η ιδια η γιατρος παροτι δειχνει εμπειρη και καλη, ειναι αρκετα απομακρη και τυπικη με αποτελεσμα να νοιωθουμε καπως αποκομμενοι και αβολα. Επισης μπορει να ακουστει χαζο αλλα επειδη το ιατρειο της ειναι σαν το Καθεδρικο Ναο του Αγιου Πετρου απο πλευρας χλιδης, αυτο μας κανει να θελουμε σχεδον να απολογηθουμε που ως ...νεο-μπατιρηδες πηγαμε εκει.
 
Επισης την τελευταια φορα που πηγα εκει (χωρις την κοπελα μου) και την ενημερωσα οτι ειναι εγκυος βασει του τεστ μας εδωσε χαπακια πολυβιταμινων (δεκτο), φολλικο οξυ Filicin και Salospir. Οι αποριες μου εδω αφου εμαθα μερικα πραγματα ηταν δυο:
1. Προς τι τα 5mg (5000 μg) του Filicin αφου οι πολυβιταμινες εχουν ηδη 400 μg φολλικου που ολοι λενε οτι ειναι επαρκης ποσοτητα; Δεν ειναι υπερβολη τα 400 μg να ειναι 5400;
2. Το Salospir λογικα το εδωσε για την προεκλαμψη αλλα γιατι τοσο νωρις στην εγκυμοσυνη και χωρις καποια παλαιοτερη ενδειξη η πρόβλημα;
Απαντηση δεν πηρα.

Ετσι ξεκινησα τη μελετη διαβαζοντας ιατρικα εγχειριδια, βιβλιογραφιες, online συμβουλες και προτασεις ωστε να μπορεσω να ενημερωθω οσο καλυτερα γινεται για ολη αυτη τη αγνωστη μεχρι τωρα διαδικασια. Ειμαι ανθρωπος που οτι κανω θελω να το κανω οσο καλυτερα γινεται και καταπιανομαι με τα παντα. Απο παντος ειδους επισκευες (υδραυλικα, ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα, κατασκευαστικα) μεχρι service σε οτιδηποτε εχει κινητηρα, μεχρι ανακατασκευες κλπ οποτε και σ' αυτη τη περιπτωση θελω να μπορεσω να φανω χρησιμος και να βοηθησω οσο περισσοτερο γινεται.
 
Συγγνωμη για τη πολυλογια μου, αλλα θελω καπου να πω τους προβληματισμους μου/μας και ξερω οτι εδω θα βρω πολλους ανθρωπους που εχουν βρεθει στην ιδια θεση καποια στιγμη. Εδω και μερικες εβδομαδες λοιπον διαβαζω με προσοχη τα θεματα στο φορουμ και οσο διαβαζω τοσο απελπιζομαι. Η κοπελα μου θελει οπωσδηποτε φυσιολογικο τοκετο καθως στα μερη της μια καισαρικη νοειται μονο σε καταστασεις εκτακτου αναγκης, αλλα επισης θεωρει αδιανοητο να πρεπει να πληρωσουμε χρηματα για κατι που εκει ειναι τελειως δωρεαν και ασφαλες.
(Ουτως η αλλως, επειδη δεν εχουμε καμια οικονομικη υποστηριξη απο συγγενεις, δεν εχουμε την ανεση για ιδιωτικη κλινικη και να θελαμε.)
 
Μεχρι στιγμης οι προτασεις απο γνωστους και φιλους για μαιευτηρα ειναι για γιατρους που δουλευουν σε ιδιωτικες κλινικες οποτε και ερχομαι εδω να ζητησω τη βοηθεια σας. Διαβασα με προσοχη τα σχετικα θεματα στα φορουμ αλλα απελπιστηκα. Καλα σχολια για τον Χ Ψ γιατρο αλλα μερικες σελιδες μετα μαθαινουμε οτι παιρνει υπερογκα φακελακια, η οτι εχει εμπλακει σε σκανδαλα με χρηματισμους, η οτι εχει αποχαιρετησει τα εγκοσμια, η οτι τελικα δεν ειναι και τοσο καλος καθως σε καποιες περιπτωσεις κατεληξε σχεδον να σκοτωσει το μωρακι, η οτι ειναι πλεον ΤΟΣΟ δημοφιλης που δεν δεχεται νεους ασθενεις κλπ κλπ.
 
Σκεφτομαι για το Ελενα κατα κυριο λογο γιατι διαβασα πολλα καλα σχολια εδω μεσα, (η ισως για το Αλεξανδρα ; ) και ψαχνουμε καλο ΔΗΜΟΣΙΟ μαιευτηρα (κατα προτιμηση γυναικα αλλα και ανδρας δεν πειραζει) που να μπορει να μιλησει αγγλικα και να εχει προτιμηση στο φυσιολογικο τοκετο. Δεν νομιζω οτι ειναι παραλογα αυτα που ζηταμε. Καθε βοηθεια θα εκτιμηθει ΠΑΡΑ πολύ!
 
ΥΓ.Κοιτα να δεις, εγω που νομιζα οτι το να βρεις καλο συνεργειο ηταν δυσκολο... :P 
 
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Διαφημίσεις

Με το καλο το μωρακι σας!

Πως ειναι η εγκυμοσυνη;βρηκατε γιατρο;

Δ μενω αθηνα κ δ ξερω για τα νοσοκομεια αλλα για το ελενα ακουγονται πολυ καλα λογια.θεωρω οτι δ θα ειναι δυσκολο να συνεννοηθει με το γιατρο

Φυσικα δ ειναι απαραιτητο να δωσετε φακελακι,αλλα να περιμενει οτι μπορει οταν γεννησει να ειναι καποιος ειδικευομενος

Το σαλοσπιρ χωρις ιστορικο κ καποια ενδειξη το θεωρω το λιγοτερο περιττο

Τα συνολικα μγκρ του φυλικου δ ειναι πρβλμ

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...