Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , Angot είπε:

      με 2,4 να σπάσουν τα νερά; και γω 2,4 εχω αλλά δεν μπυ τα είπε τόσο τραβηγμένα!   α και συ δηλαδή το χειροκρότημα , κατάλαβα! 

      Είναι δύο τα μωρά καλέ ! Το λέω για να μην ανχωθουν Κ άλλες κοπέλες . Στα δίδυμα σχεδόν καμία δεν μπαίνει στο μήνα της .

Blog Απογείωση


ex_hustler

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

επειδή ως νέος μπαμπάς δυδίμων + 1 που ήρθε λίγο μετά (ηλικίες 5 τα δυδιμα και 3 το μικρό) , το μόνο που με κρατά σε μια ισορροπία και βελτίωσε και τη φυσική μου κατάσταση είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός (ποδήλατο αρχικά, τρέξιμο έπειτα και τώρα τρίαθλο)  (ώρες που κοιμούνται τα παιδιά κατά το πλήστον) σας καλώ να ρίξετε μια ματιά στο blog "Απογείωση" και να το εξερευνήσετε.

http://apogeiwsh.blogspot.gr

 

Παρουσιάζονται θέματα εξοπλισμού, Race Reports από αγώνες τριάθλου αλλά και μικρά κείμενα που εύχομαι να δώσουν κίνητρο να ασχοληθείτε κι εσείς όπως τα παρακάτω :

Πως θα τρέξεις μισή ώρα συνεχόμενα - Οδηγός για άσχετους -Run Forest, Run!

Πως θα τρέξεις το πρώτο σου τρίαθλο. Οδηγίες για άσχετους.

 

Να είστε καλά !

Γιώργος

15135986_10154723959739419_6147835942351

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...