Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Ρώτησα αν θέλει ακινησία μου είπε όχι απλά μια καθημερινότητα χωρίς υπερβολές. Εν τω μεταξύ πρέπει να γυρίσω και στη δουλειά κάποια στιγμή  κ έλεγα Δευτέρα να παω. Λέτε να μην κάνει; Δουλειά γραφείου είναι.
      Επίσης τους λέω για τα (λίγα) καφέ που βλέπω και μου λέει απλά αύξησε την prolutex. Τα utrogestan γιατί δεν μου τα αυξάνουν; 

Αναβάθμιση του Parents.org.gr Forum ! θα μείνει κλειστό από αύριο!


admin

Recommended Posts

Αναβάθμιση του Parents.org.gr Forum ! θα μείνει κλειστό από αύριο 13.4  !

Αγαπητά μέλη, θα ξεκινήσει αύριο η αναβάθμιση του parents.org.gr η οποία αναμένεται να διαρκέσει 3 x  24 ωρα περίπου , όπου η ιστοσελίδα θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αγαπητά μέλη, η αναβάθμιση του parents.org.gr ακόμα δεν έχει τελειώσει!

Παρότι έχει ξαναγίνει η διαδικασία από τους τεχνικούς στα πλαίσια της κανονικής προετοιμασίας μιας αναβάθμισης, κάποιες αλλαγές του νέου λειτουργικού καθυστέρησαν τα διάφορα βήματα που ήταν απαραίτητα για την αναβάθμιση. 

Η διαδικασία βρίσκεται σε τελικό στάδιο αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο εάν θα τελειώσει σήμερα, καθώς η ολοκλήρωση των τελευταίων βημάτων έχει διαρκέσει περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο. 

Αυτή τη στιγμή το φόρουμ της ΕΕΕΓ (www.parents.org.gr) βρίσκεται σε READ ONLY mode δηλαδή είναι εφικτή η ανάγνωση όλων των θεμάτων αλλά όχι η δημοσίευση/αποστολή πμ. 

Link to comment
Share on other sites

Update 18/4/17: Χρειάστηκε εξαιτίας νέων δεδομένων σε θέματα κωδικοποίησης να επαναληφθούν περισσότερες φορές κάποια από τα βήματα της αναβάθμισης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί 100%  η ορθότητα της μεταφοράς/αναβάθμισης.  
Αυτό οδήγησε σε καθυστέρηση της προγραμματισμένης έναρξης, καθώς κάθε βήμα διαρκεί περισσότερες από 6 ώρες (όταν ολοκληρώνεται χωρίς διακοπές ή μηνύματα διορθώσεων, τα οποία καθυστερούν ακόμα περισσότερο κάτι που επίσης ήταν ένας παράγοντας καθυστέρησης). Ανάμεσα σε κάθε βήμα είναι απαραίτητος ο έλεγχος ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σωστά. 

Η διαδικασία όμως βρίσκεται σε τελικό στάδιο - απλώς εξαιτίας των νέων αυτών παραγόντων δεν είναι εύκολη η ακριβής πρόβλεψη της ημέρας/ώρας που θα ανέβει το νέο φόρουμ. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την αναμονή σας.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...