Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , Lila ki είπε:

      Πως είσαι σήμερα ;;;; Έχεις κανενα σύμπτωμα ; Πόσες μέρες είσαι μετά την εμβρυομεταφορα … εγώ πέρα από το στήθος που το είχα πριν την εμβρυομεταφορα κ τώρα δεν πονάει πλέον δ έχω τίποτα άλλο … το συζήτηση ανοίγω θα μου πεις μέσα… στο άγχος είμαι 

      Το στήθος τπτ το ιδιαίτερο,ίσως ελάχιστα πιο πρησμένο.Η κοιλιά μου πονούσε το βράδυ,ήθελα να πάρω παναντολ,αλλά έκανα υπομονή.Σημερα έχω πονακια στην κοιλιά,στους συνδέσμους της μήτρας κ λίγο στη μέση.Λογικο να αγχώνεσαι,απλά να ξέρεις ότι είναι φυσιολογικό να μην έχεις κανένα σύμπτωμα και να είσαι έγκυος. Σήμερα είμαι ακριβώς μια εβδομάδα μετά την εμβρυομεταφορά,εσύ σε ποια μερα είσαι?

Ψάχνω- κόμπακτ/κρέμα για υπερευαίσθητο δέρμα με υψηλότατο SPF!


Recommended Posts

Γειά σας! έχω μια ερώτηση, ελπίζω μηπως ξέρει κάποια κάτι. 

Λοιπον έχω υπερευαίσθητο δέρμα κοκκινίζει με το παραμικρό, και εχει πανάδες. το καλοκαίρι είναι που φαίνεται σαν να έχω πιεί 2 μπύρες εάν βγώ στον ήλιο και φαίνεται σαν να έχω πυρετό πχ. 

έχω την κόμπακτ κρέμα της avene couvrance νομιζω που εχει spf 40?   είναι το μόνο πράγμα που με έχει βοηθήσει, ακόμα κια όταν την βγάζω με λοσιόν ντεμακιγιάζ, το δέρμα πραγματικά δεν είναι κοκκινισμένο ή ερεθισμένο, και δεν δημιουργούνται πανάδες.

όμως, έχει μειονέκτημα ότι φαίνεται αρκετά όταν την βάζω στο πρόσωπο - έχω μεγάλους πόρους και ασπρίζουν από αυτή τη κρέμα.  (την απλώνεις με σφουγγαράκι σαν κόμπακτ μεικαπ ). 

Έτσι ψάχνω κάτι αντίστοιχο ακόμα και ακριβότερο,  αλλά να είναι καλής ποιότητας δηλαδή να μην φαίνεται στους πόρους του δέρματος ή να μην αφήνει χνούδι στο δέρμα.  να ενσωματώνεται κατά κάποιο τρόπο πιο καλά.

Λογικά θα την ξανααγοράσω αυτήν αλλά επειδή φαίνομαι και αισθάνομαι κάπως σαν "παστωμένη" την στιγμή που δε φοράω καθόλου μεικαπ κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς , θα ήθελα να ψάξω και κάτι άλλο! 

μήπως καμιά μαμά είναι ειδική και βρίσκεται στον κόσμο των καλλυντικών και έχει κάτι να προτείνει? 

θα πρέπει να είναι όπως ανέφερα για  hypoallergenic/ hypersensitive skin & τον υψηλότερο δείκτη προστασίας για τον ήλιο. 

κάντε tag αν υπάρχει κάποια! 


 η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...