Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 10 λεπτά , Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Να σε ρωτησω μιας και αναφέρεις τη φυσική σύλληψη. Ποτε ξεκίνησε τις ενέσεις η αδερφή σου; Ρωτάω γιατί εγω είμαι στην 7η βδομάδα και τώρα το ανακάλυψα και φοβάμαι μην είναι αργά.. 

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.:)ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΤΑΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΦΙΛΟΥΣ/ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΠΤ.ΚΑΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΟΧΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΛ.ΟΧΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΧΩ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ??

ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ?? ΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ??ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ.:-(

ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ μου καλησπέρα! μην στεναχωριέσαι βρε καλό μου! αυτό ακριβώς συνέβη σε εμένα και τον άντρα μου τον Μάιο που παντρευτήκαμε.... δεν βρίσκαμε κανέναν απολύτως για κουμπάρο! αυτή στην οποία είχαμε συμφωνήσει μας κρέμασε τελευταία στιγμή και σε όσους απευθυνόμασταν μετά μας έριχναν άκυρο... γι' αυτό και καταλήξαμε στην ασφαλή επιλογή της αδερφής μου. Και λέω ασφαλή γιατί η οικογένεια δύσκολα θα σε πουλήσει. Οι οικογενειακοί δεσμοί είναι πολύ ισχυροί. Οπότε σκέφτομαι με το φτωχό μου μυαλό μήπως και εσείς να κάνατε το ίδιο αν υπάρχουν αδέλφια - ξαδέλφια με τα οποία καλό θα ήταν να έχετε καλές σχέσεις και να τα λέτε έστω 1-2 φορές το μήνα (εννοώ να έχετε μία στοιχειώδη οικειότητα και να μην έχετε 10 χρόνια να τα πείτε..)

Επειδή το να βαπτίσεις ένα παιδάκι το θεωρώ ευλογία, αν σε κάνει να νιώσεις καλά, παρόλο που δεν σε ξέρω και υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ, εγώ και ο σύζυγος θα χαιρόμασταν εάν μας δινόταν μία τέτοια ευλογία (και σου το λέω για να καταλάβεις πόσο εύκολα μπορείς να βρεις ανθρώπους για να το κάνουν αυτό!). Το μόνο ΄που μπορώ να ευχηθώ, επειδή πραγματικά με άγγιξε το μήνυμά σου, είναι να σου ζήσει το μικρούλι σου, να το δεις όπως ποθείς και να είναι πάντα υγιές και πολύ πολύ ευτυχισμένο! Να το χαίρεσαι!

PS. Έλα, σκάσε ένα χαμογελάκι τώρα, ελπίζω να ηρέμισες λίγο! :-D

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Κ γω αδερφια θα προτεινω.για παππουδες-γιαγιαδες δ ξερω αν γινεται αλλα καμια θεια;

Κ μεις θα πληρωναμε τα παντα.τελικα πληρωσε τα στεφανα κ στη βαπτιση το σταυρο κ το κουτι.αλλα μην ξεχναμε κ καθε χρονο τουλ την λαμπαδα

Παρολα αυτα ειναι ευλογια κ μεις θελουμε παρα πολυ να βαφτισουμε

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Κι εγώ αυτό θα έλεγα,αδέρφια ή ξαδέρφια που να είναι κοντά στο ζευγάρι.Επίσης μπορεί και ο παππούς ή η γιαγιά να βαφτίσουν το εγγόνι τους. Επιτρέπεται. Όλο και κάποιος θα βρεθεί,μην στεναχωριέσαι. Κανένα παιδάκι δεν έμεινε αβάπτιστο επειδή δεν βρέθηκε νονός.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...