Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

      • Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ???


mariaikon

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • 2 months later...

Καλησπέρα! Εδώ είμαι κ εγώ! Γεννήθηκα στο κέντρο της πόλης αλλά τώρα μένουμε Καλαμαριά! Δεν είμαι μανούλα ακόμη αλλά θέλω διακαώς να γίνω! Σας φιλώ γειτόνισσες!


Δήμητρα:oops:

jmX2p3.png

YUDNp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλαμαρια γεννηθηκα,μεγαλωσα και μενω,χαθηκα το ξερω αλλα ειχα πολυ τρεξιμο με τη δουλεια!ειμαι μονη μου και τ ακανω ολα!σημερα εχω γιατρο και ειμαι χαρουμενη που θα δω το παραμελημενο σπορακι επιτελους!δημητρα ευχομαι να γινεις μανουλα οταν το επιθυμησεις!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...

Καλημέρα μανούλες στην Καλαμαριά. Μένω και εγώ Ν.Κρήνη και θα ήθελα πολύ να βρεθούμε για καφεδάκι κάπου κεντρικά.Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει συμβεί κάποια συνάντηση τελευταία; Δε δουλεύω και γενικά με βολεύουν όλες οι ώρες. Έχω ένα γιο 2 χρονών, τρελό ζουζούνι/Ντένις ο τρομερός το 2ο του όνομα... αν με καταλαβαίνετε και μια ζουζουνίτσα σχεδόν 5 μηνων. Είμαι νέο μέλος του καφέ και ανυπομονώ να γνωρίσω κ τις άλλες μαμάδες!Να είστε όλες καλά και να χαρείτε τον τέλειο ήλιο σήμερα όσο μπορείτε!

Link to comment
Share on other sites

Και γω στην παρεα σας λοιπον! Απο τον Αι- Γιαννη συγκεκριμενα.Εχω και μια κορακλα 2 χρονων. Λοιπον σημερα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο στον πεζοδρομο Καλαμαριας που με ενθουσιασε!Παιξανε και κουκλοθεατρο και γενικα ασχολιοντουσαν με τα πιτσιρικια πολυ και δημιουργικα...οχι σαν κατι αλλους παιδοτοπους που τα αφηνουν και τρεχουν ανεξελεκτα!!


lamlamsvi20090929_-8_My+child+is.pngticker.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 1 month later...

Μαμαδες από την περιοχή της Καλαμαριας, ΕΝΩΘΕΙΤΕ πριν το νεο ετος!

Καλησπέρα σας κυρίες μου μαμάδες και μη για να είμαι σαφής και ανοιχτή.

Πως σας φαίνεται να συναντίομασταν σε αυτόν τον πολύ καλό και δημιουργικό παιδότοπο στον πεζόδρομό; Γενικά δεν προτιμώ τους παιδότοπους,αλλά μιας και το πιτσικοκι μίλησε με ιδιαίτερα καλά λόγια, να βρισκόμασταν εκεί;Βέβαι θα πρεπει να μας πει που είναι ο παιδότοπος.

Τώρα μέρα και ώρα δεν ξέρω, απλά προτείνω Δευτέρα απόγευμα, γιατί είναι ήσυχη μέρα για παιδότοπο, ή μηπως είμαι άσχετη και είναι κλειστά;

Πώς σας φαίνεται σε κανα 2 εβδομάδες για να δώσουμε και χρόνο σε αυτούς που δεν θα δουν άμεσα το μήνυμα να ενημερωθούν; Εμένα με βολέυει και πρωι αλλά το θέμα είναι να καλύψουμε την πλειονότητα των μαμάδων...σορρυ για τα πολλά λόγια!

Προτεινω γιατι στη βράση κολλάει το σίδερο, 12 ή 19 Δεκεμβρίου στις ας πούμε 6.30 το απόγευμα;Ας ακουστούν οι γνώμες λοιπον:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...