Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 52 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

      Άρα πιστεύεις ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την σκόνη. Ούτε ότι εχτές έσκασε με το τέστ και έκλαιγε. Πρώτη φορά που σε εμβρυομεταφορα είχε 3 μέρες υπερβολικούς πόνους στην μέση ούτε να κάτσει ούτε να σηκωθεί και λέω μπασ και εγινε το θαύμα μας.Ναι το ξέρω με το άγχος έχεις δίκιο είναι για το μόνο θέμα που έχω άγχος λογικό όταν σου λένε οι γενετιστές ότι άμα κάνεις παιδί μέχρι τα 34 γιατί μετά είναι παθολογικό το σπέρμα τώρα είμαι 29 έχεις δίκιο συμφωνώ. Ελπίζω το τέστ να είναι λάθος και να δούμε την Κυριακή μια θετική χοριακη. Σε όλες σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αλήθεια 

      Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά την προηγούμενη Τετάρτη,βάλαμε ένα εμβρυακι.Ξεκινησα να κάνω τεστ από το Σάββατο η την Κυριακή αν θυμάμαι καλά και μέχρι την Τετάρτη το πρωί έβγαιναν αρνητικά (λογικό).Μετά έκανα αλλά δύο και βγήκαν θετικά,αύριο θα πάω για χοριακη.Αν θέλει να κάνει τεστ,καλό θα ήταν να περιμένει τουλάχιστον μία εβδομάδα από την εμβρυομεταφορά.Οι πόνοι στην κοιλιά και τη μέση είναι καλό σημαδι, τουλάχιστον για μένα,διότι και τις δύο φορές που ήμουν έγκυος,είχα τέτοιους πόνους.Αλλα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός,δεν υπάρχουν στάνταρ συμπτώματα.Καποιες γυναίκες δεν είχαν καθόλου συμπτώματα και παρόλα αυτά πήραν θετική χοριακη.Σχετικα με τη σκόνη και τον καφέ,ασφαλώς και δεν επηρεάζουν το έμβρυο.Αν είναι να πιάσει,θα πιάσει.Σας εύχομαι μια μεγάλη χοριακη και σε λίγο καιρό να γεμίσει η αγκαλιά σας με μωράκια ❤️

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


TARA

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 430
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Eviri

    Eviri 161 δημοσιεύσεις

  • TARA

    TARA 93 δημοσιεύσεις

  • crysis

    crysis 53 δημοσιεύσεις

  • koufetaki

    koufetaki 24 δημοσιεύσεις

Γεια σου βρε TARA με τα ωραία σου. Καλορίζικη η καινούργια ενότητα.

Δε θα μπορούσα να μη βάλω κι εγώ ένα από τα αγαπημένα μου. Το τραγούδι λέγεται Yana yana, είναι παλιό λιβανέζικο κομμάτι. Πρώτη το είπε η Sabah (διάσημη Λιβανέζα τραγουδίστρια) η ξανθιά μεγάλης ηλικίας στο βίντεο, στη δεκαετία '50 ή '60 περίπου. Προς το τέλος του βίντεο ακούγεται στο ραδιόφωνο η πρώτη εκτέλεση. Τα τελευταία χρόνια το διασκεύασε μαζί με τη Rola Saad.

9fGDDwMePTc

Link to comment
Share on other sites

Ωωωωω! Τι ωραίο θέμα άνοιξες Ταρόνι! Καλορίζικο!

Δεν είμαι σπεσιαλίστας στο είδος Μουσικές του Κόσμου αλλά το παρακάτω κομμάτι είναι λατρεμένη εκτέλεση απο έναν σπουδαίο κιθαρίστα.

0y8l4KijBA0&feature=related

Link to comment
Share on other sites

Το Lane moje το θεωρώ ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που μας έχει χαρίσει η Σερβία σε διαγωνισμό γιουροβίζιον. Με αυτό έλαβε μέρος το 2004, εγώ ευχαρίστως θα της έδινα το 12κάρι.

GdAdBRsn0Ok

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Eviri πολύ όμορφα τα κομμάτια που έβαλες, απο τα καλύτερα που έχουν περάσει απο γιουροβίζιον. Αμα σου πω ότι εμένα το Lejla μ' αρέσει πιο πολύ?

Για άκου και αυτό, κατηγορίας too good for eurovision!

iqF9iqBZKv0

Link to comment
Share on other sites

Μα φυσικά Λιάνα, το Nocturne είναι αξεπέραστο. Είναι ένα από τα κομμάτια που όταν τα ακούω με κάνουν να ονειρεύομαι, να συγκινούμαι και γενικά μου εγείρουν άπειρα συναισθήματα.

Στο ποστ #8 το κομμάτι που έβαλες το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν είχα δει τον τίτλο του. Μάλιστα όταν είχε βγει μου άρεσε πάρα πολύ η αρχή του και μέχρι το σημείο που τραγουδάει ο τραγουδιστής. Μετά νομίζω ότι το χαλάει λίγο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ταρόνι, σου έχω κάνει κατάχρηση του τόπικ σου αλλά το γουστάρω πολύ!

-pInd27LXMQ&feature=related

Tara,καλορίζικο το τόπικ!!!Αγαπημένο τραγούδι αυτό,μόνο για πολύ καψούρηδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Con te partiro, από την Ιταλία με αγάπη. Ο Αντρέα Μποτσέλι για όσους δεν το ξέρουν είναι τυφλός. Εδώ το λέει μαζί με τη Σάρα Μπράιτμαν με μισό ιταλικό, μισό αγγλικό στίχο.

f_JLkIOnq04

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...