Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Τα μέλη της ομάδας εθελοντών του facebook έχουν προτείνει:

  • Πλατεία Όλγας
  • Πλατεία Γεωργίου
  • Ψηλά Αλώνια

Πείτε τη γνώμη σας, κάντε τη δική σας πρόταση!

Καλό είναι μέχρι τη Δευτέρα να έχουμε αποφασίσει σημείο συνάντησης για να επικοινωνηθεί και δημόσια!


Μητρικός θηλασμός - Μητέρα & Παιδί

www.mitrikosthilasmos.com 

 

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια κι από μένα!! Είμαι νέα μανούλα κ έχω μια ζουζούνα 23 ημερών. Η πλατεία όλγας μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Είναι πολύ κεντρική πλατεία κ συχνάζει νέος κόσμος, που μας ενδιαφέρει πιστεύω οι νέοι να έχουν την εικόνα του θηλασμού στο μυαλό τους.


b5vNp2.png

6SMBp2.png

Link to comment
Share on other sites

nefel να σου ζησει το μωρακι και πολύ θα χαρω να σε δω απο κοντα! μεσα στις επόμενες μερες θα ανακοινωθει το τελικο σημειο συναντησης.

Να υπενθιμισω οτι δεν χρειαζεται να θηλαζετε για να ερθετε στην εκδηλωση.Περιμενουμε εγκυουλες, μανουλες που εχουν αποθηλάσει, μπαμπαδες με τα παιδακια τους και όλους τους φίλους του θηλασμου!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μαμα χρυσα δεν εχω προβλημα να θηλασω σε κοσμο αρκει να πειναει η μπεμπα γτ αν δεν πειναει δεν παιζει με τιποτα να θηλασει. Απλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη κ θα απογοητςευτώ αν δεν είμαστε αρκετές. Εχεις ξαναπάει;; Για πες πως ηταν;;


b5vNp2.png

6SMBp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ημουν απο τους εθελοντες περυσι που την οργανωσαμε στην Πάτρα.ηταν πολύ όμορφα!μαζευτηκαμε γυρω στις 20 μανουλες που θηλάσαμε και πολυς κόσμος ακόμα!

να αναφερω για όσες εχουν facebook οτι μπορουν να ενημερωθουν και απο δω : https://www.facebook.com/groups/ethelontesGSB/doc/164119827000603/#!/groups/ethelontesGSB/ για την πορεια της διοργανωσης καθως και να δηλώσει συμμετοχή εδω: http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=228418203872633

Link to comment
Share on other sites

στην σελιδα της πολης σας στο φβ..

μπειτε και προσκαλεσετε κοσμο..

εαν δεν εχετε λογαριασμο στο φβ, αντιγραψτε την παραπανω διευθυνση και στειλτε την μεσω μαιλ για να τους προσκαλεσετε

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...