Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • ρε κορίτσια ειμαι 29 και μόλις σηκωθώ νιώθω τεράστιο βάρος στη κοιλιά! ειδικά από το απόγευμα και μετά ! είναι λες και θα μου πέσει κάτω το μωρο, παω τουαλέτα και γυρίζω μετά να ξαπλώσω γιατί δεν αντέχω ! έχει να κάνει και με την ξάπλα ή είναι φυσιολογικό η να πάρω τον γιατρο;

elenatz.com


elenatz.com

Recommended Posts

Καλησπέρα! Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχω και εγώ το blog μου, στο οποίο γράφω τις σκέψεις μου ή αναδημοσιεύω πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά, θα χαρώ πολύ για κάθε σχόλιο!

http://elenatz.com

elenatz.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμάστε την διαφήμιση για κάτι fish-sticks όπου η δασκάλα στο σχολείο βάζει τα παιδάκια να γράψουν έκθεση για τα ψάρια και ένα γράφει: τα ψάρια είναι τετράγωνα!

Μια βόλτα στο SuperMarket και θα δούμε ότι σχεδόν κανένα προϊόν δεν είναι χωρίς καμία παρέμβαση. Το γάλα, δεν είναι γάλα, η ντομάτα δεν είναι ντομάτα κοκ.

Μια βόλτα σε forums και blogs και θα δούμε ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος ψάχνεται είτε για λόγους αυταρκείας είτε για οικονομία, είτε και για τα δύο να διαμορφώσει την ζωή του και την καθημερινότητα με πιο συνετό και οικολογικο-βιολογικό τρόπο.

Τα βασικότερα που κάνουμε εμείς ως οικογένεια προς αυτόν τον σκοπό είναι:

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=659

Aytonomia.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πολύς λόγος γίνεται για το αν θα πρέπει ή δεν θα πρέπει να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Ότι δηλαδή είναι καθολική γιορτή που υιοθετήσαμε κυρίως για εμπορικούς λόγους. Ο έρωτας λένε, θα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα . Συμφωνώ! Γιορτάζεται όμως; Κάθε μέρα;

Επειδή οι περισσότεροι δεν το κάνουμε, ας έχουμε τουλάχιστον αυτή τη μία μέρα, για να θυμηθούμε κιόλας τι ωραίο πράγμα που είναι ο έρωτας, και επί της ευκαιρίας να πούμε ένα σʼαγαπώ στον/ στην αγαπημένο μας. Νομίζω ότι ειδικά φέτος, έχουμε ανάγκη από λίγο ροζ στη ζωή μας (με την καλή έννοια)! Κρίση ξε-κρίση καλό είναι να γιορτάζουμε κάποια πράγματα.

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=665

Valentine.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πως πήγε το project με τις ντουλάπες? Πάμε σε κάτι πιο εύκολο να οργανώσουμε και να ομορφύνουμε την κρεβατοκάμαρά μας τον πλέον προσωπικό μας χώρο, την φωλίτσα μας!

Βγάλτε τα όλα έξω και καθαρίστε: Κρατήστε μόνο τα απαραίτητα έπιπλα, όπως το κρεβάτι, κομοδίνα και συρταριέρα (σιφονιέρα αν προτιμάτε). Μην ξεχάσετε να βγάλετε και οτιδήποτε αποθηκεύετε κάτω από το κρεβάτι, ευκαιρία είναι να ξεκαθαρίστε και εκεί τι χρειάζεστε και τι όχι! Καθαρίστε εις βάθος παντού. Πλύντε και τις κουρτίνες, τινάξτε τα χαλάκια κλπ.

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=673

bedroom.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

«Νιώθω μουδιασμένη.....σχεδόν υπνωτισμένη θα έλεγα......Ο κόσμος γύρω μου καταρρέει, μισθοί πείνας, άνθρωποι άνεργοι, άνθρωποι άστεγοι, καμιά ελπίδα για το αύριο.....

Και το ξέρω πως πρέπει να αντιδράσω, να βγω στους δρόμους να φωνάξω, να διεκδικήσω, να απαιτήσω, να βρίσω....

Και μένω εδώ....ανήμπορη να κουνηθώ, αδύναμη να πράξω.....σαν να είμαι μαγεμένη.....σα να μην ακολουθεί το σώμα αυτό που του υπαγορεύει το μυαλό μου....

ακούνητη....αμίλητη....άπρακτη.....

Γιατί......?????»

Το παραπάνω αν και δεν είναι δικό μου, το νιώθω πιο δικό μου από οτιδήποτε έχω πει τους τελευταίους μήνες σε σχέση με την κρίση. Το αξιοσημείωτο δε, είναι ότι οι περισσότεροι κάπως έτσι νιώθουμε. Σαν να μας έχει πιάσει κάποια εθνική κατάθλιψη, αν υπάρχει βέβαια κάτι τέτοιο!

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=694

Power-300x258.jpg

Link to comment
Share on other sites

«Μαμά, μπαμπά τι είναι όλοι αυτοί;» ρωτάει το τρίχρονο παιδί μου για τον κόσμο που είναι γύρω μας στην πλατεία.

«Είναι πολλά μικρά μιπ»

«Μου αρέσουν τα μιπ, είμαι και εγώ ένα μικρό μιπ»

«Ναι αγάπη μου και εσύ είσαι ένα μιπ»

«Και εκεί πέρα τι είναι;» δείχνει προς την Βουλή

«Εκεί είναι τα γουρουνόψαρα»

«Λίγο τα φοβάμαι τα γουρουνόψαρα»

«Και εμείς τα φοβόμαστε, λίγο»

Τόσο απλά κατάλαβε το παιδάκι μου την κατάσταση στο Σύνταγμα. (Σημείωση: τα μιπ, είναι κάτι μικρά εξωγίηνα πλασματάκια, που όταν μαζευτούν πολλά έχουν τη δύναμη να βοηθήσουν τον Rocket σε ένα επεισόδιο των little Einsteins, ενώ τα γουρουνόψαρα, τυχαίνει να φοβίζουν λίγο τους πρωταγωνιστές σε ένα άλλο επεισόδιο του συγκεκριμένου παιδικού)

Κοίταζα τριγύρω μου, και το μυαλό μου ταξίδευε στις εικόνες που είχα από το καλοκαίρι. Καμία σχέση! Το καλοκαίρι στις αρχικές τουλάχιστον συγκεντρώσεις, υπήρχε μια κάποια «ευφορία», σαν να αφυπνιστήκαμε και να χαρήκαμε ότι βρήκαμε κι άλλους ανθρώπους που σκέφτονταν σαν εμάς. Εχθές το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Τα πρόσωπα ήταν σοβαρά, μια κούραση, μία αγωνία και πολύς εκνευρισμός.

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=699

gustav-klimt-178x300.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πειράζει που τελικά, δεν έχω καμία όρεξη για γιορτές και πανηγύρια; Πώς να έχεις κιόλας με όλα αυτά που γίνονται. Όσο και να προσπάθησα, η διάθεσή μου ακόμη είναι στον πάτο!

Οπότε ασχολήθηκα λίγο με το κίνημα anti-Valentines Day. Κι όμως υπάρχει, διοργανώνουν μάλιστα και διάφορα σχετικά θεματικά πάρτυ. Πάντα πίστευα ότι για να είναι κάποιος εναντίων της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είτε είναι skroutz, είτε single. Βλέπω όμως στο internet ότι υπάρχει και μια πιο χιουμοριστική διάθεση ως προς το θέμα.

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=703

funny_valentines_day_cartoon_cupid.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάπου το έχω ξαναπεί, λατρεύω τα μπλοκς! Πάντα διάβαζα σε καθημερινή βάση διάφορα μπλοκς, αλλά από όταν έχω φτιάξει και το δικό μου, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα όσα έχω στα αγαπημένα μου. Όχι πείτε μου δεν είναι η αποθέωση της ελεύθερης έκφρασης? Οποιοσδήποτε, από μία νοικοκυρά μέχρι έναν πυρηνικό επιστήμονα, μπορεί να έχει ένα μπλοκ. Και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει. Είναι η ηλεκτρονική μας φωνή, μπορούμε να εκφράσουμε και να προβάλουμε ότι θέλουμε.

Πολύς λόγος έχει γίνει για την δύναμη των μπλοκς, για το πώς μπορούν και να αφυπνίσουν, αλλά και να κάνουν πλύση εγκεφάλου. Είναι όμως στη δύναμη του αναγνώστη, τι θα πιστέψει και τι όχι και τι θα ψάξει στην τελική. Ούτως ή άλλος αυτό γίνονταν πάντα, απλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση σε περισσότερες «φωνές» και σε παγκόσμια κλίμακα!

Για την συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=720

first-birthday.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν είναι κάποιο ξεχασμένο ποστ από την πρωτοχρονιά αυτό. Ο καινούργιος χρόνος αφορά εμένα, καθώς σήμερα κλείνω τα 33! Οκ το είπα. Αχ, βαχ άλλος ένας χρόνος στην πλάτη μου κλαψ, κλαψ…. Ο μόνος που περίμενε με ανυπομονησία την σημερινή ημέρα είναι ο γιος μου! Βλέπετε του αρέσει να σβήνει κεράκια στην τούρτα (και ας μην είναι δικιά του) και σήμερα θα έχει πολλάααααααα να σβήσει.

Αλήθεια εσείς κάνετε μια ευχή όταν σβήνετε τα κεράκια? Εγώ το έκανα ανέκαθεν. Πέρσι είχα ευχηθεί μια δουλειά και τελικά μου προέκυψαν πολλές, αλλά δυστυχώς καμία που να με πληρώνει κιόλας. Αφού δεν το διευκρίνισα καθώς έσβηνα τα κεράκια καλά να πάθω. Τέσπα ας αλλάξουμε σελίδα.

Φέτος θα ευχηθώ κάτι άλλο, μόνο που δεν κάνει να το πω ακόμη! Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι θέλω να αφιερώσω την χρονιά ετούτη στον συνάνθρωπό μου. Λίγο πριν το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά, είχα διαβάσει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν μια χώρα που χρήζει ανθρωπιστικής βοήθειας. Να πω την αλήθεια το πέρασα στα ψιλά γράμματα. Από το καλοκαίρι όμως μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλά.

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=791

candles.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Το σάπιο, πελατειακό, δικομματικό πολιτικό σύστημα στην χώρα μας φαίνεται να καταρρέει επιτέλους και δεν πείθει πλέον ούτε τους πιο σκληρηνοπυρικούς πράσινους, μπλε, κόκκινους, πουά (!) whatever. Βουλευτές εισπράττουν αποδοκιμασίες και όχι μόνο. Και ενώ σχεδόν για καθέναν από τους 300 έχουμε να προσάψουμε κάτι, υπάρχουν κάποια άλλα πολιτικά «παλικάρια» για τους οποίους δεν ξέρουμε τίποτε: τους Ευρωβουλευτές μας.

Αλήθεια τι ξέρουμε για την Ευρωβουλή; Πόσες ομιλίες έχουμε παρακολουθήσει; Ποιοι μας αντιπροσωπεύουν εκεί και ποιες είναι οι θέσεις τους; Να πω την αλήθεια ούτε καν ότι είναι 22 δεν θυμόμουν, το έψαξα και το βρήκα σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι στα πλαίσια της διαφάνειας υπάρχουν τα πρακτικά και μάλιστα μπορεί κάποιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ευρωκοινοβουλίου να παρακολουθήσει κάθε κιχ που κάνει οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής. Για του λόγου το αληθές κλικ εδώ. Αλλά ας μην γελιόμαστε κανείς δεν το κάνει, γιατί πολύ απλά δεν έχει τον χρόνο να το κάνει.

Που και που φτάνει και σε μας κάποιο vide-άκι από youtube που δείχνει κάποιους να μας υποστηρίζουν ή όχι (σε σχέση με την περιπέτεια που ζούμε σαν χώρα εννοώ). Έτσι λοιπόν σήμερα έπεσα πάνω σε μια παρέμβαση της κ. Τζαβέλα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Όχι δείτε το και πείτε μου ότι έχω άδικο:

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=841

european%20parliament.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μια φορά και έναν καιρό, 6 μόλις χρόνια έχουν περάσει, όλα ήταν μαγικά και ονειρεμένα. Ήμουν χαρούμενη και με περίσσεια περηφάνια κόντεψα να «βγάλω» όλο το καλοκαίρι με ένα μπλουζάκι με την ελληνική σημαία επάνω! Ήταν αυτή η μέθη από το κοκτέιλ (Ολυμπιακοί, Κύπελο, Eurovision) που είχαμε πιει όλοι. Σαν αυτό το παιχνίδι με τις σαπουνόφουσκες, πολύχρωμες και χαρούμενες πετούσαμε στα σύννεφα.

Γενικά όλη η ζωή της γενιάς μας από τη στιγμή που γεννηθήκαμε ζούμε ένα όνειρο. Μεγαλώσαμε με το όνειρο να κατακτήσουμε τον κόσμο, σπουδάσαμε με το όνειρο να κάνουμε καριέρα, δουλεύαμε με το όνειρο να αποκτήσουμε ότι επιθυμούμε, δημιουργήσαμε οικογένεια με το όνειρο να βγάλουμε τον νέο Einstein της κοινωνίας, ή μήπως την νέα Angelina Jolie; Κάτι σαν το αμερικάνικο όνειρο «εξ΄ ελληνικευμένο» όμως, χαλαράααααα με καφέ, καλή παρέα και πολύ ήλιο.

Και ξαφνικά η σαπουνόφουσκα έσκασε! Δεν ξέρω ποιος και γιατί αποφάσισε να μας δώσει το χάπι που δεν θυμάμαι αν ήταν κόκκινο ή μπλε (βλέπε Matrix) και η πραγματικότητά μας άλλαξε. Από ημίθεοι γίναμε γουρουνάκια (P.I.G.S.)!

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=857

sapounofouskes.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αχ κακή συνήθεια να διαβάζεις τα blogs το πρωί και γιατί το κάνω αφού συνήθως μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι; Έτσι λοιπόν και σήμερα πέφτω πάνω στο ακόλουθο ποστ http://www.anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_8351.html. Εν ολίγης για αυτούς που δεν θα το διαβάσουν ο υπογράφων ως πρώην καρνάβαλος, τα χώνει σε κάθε Έλληνα μαθητή που θα δώσει 35 ευρώ για να πάρει στολή για το καρναβάλι αντί να τα δώσει για την πατρίδα του, σε αντιπαράθεση μάλιστα με τους Κύπριους μαθητές που συγκέντρωσαν 300 χιλιάδες ευρώ για την Ελλάδα.

Η απάντησή μου στη συνέχεια:

«Φίλτατε πρώην καρνάβαλε,

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=869

karnabali-150x150.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το “μαρτίτσι” ή “Μάρτης”, είναι ένα πολύ παλιό έθιμο και πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και μάλιστα στα Ελευσίνια Μυστήρια. Οι μύστες των Ελευσίνιων Μυστηρίων, έδεναν μια κλωστή, την «Κρόκη», στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι. Η κόκκινη κλωστίτσα συμβολίζει την αγάπη για το ωραίο και η άσπρη την αγνότητα του φυτού «χιονόφιλος» που ανθίζει το Μάρτη…

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=233

Martitsi-300x224.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ιστορικό της ημέρας

Η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε 2 χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

Μετά την επικράτηση της Οκτωβριανής Επανάστασης στη Ρωσία, η φεμινίστρια Αλεξάνδρα Κολοντάι έπεισε τον Λένιν να καθιερώσει την 8η Μαρτίου ως επίσημη Αργία. Γρήγορα, όμως, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας έχασε το πολιτικό της υπόβαθρο και εορτάζεται ως έκφραση συμπαθείας των ανδρών προς τις γυναίκες, με προσφορά λουλουδιών και δώρων.

Η άνοδος του φεμινιστικού κινήματος στη Δύση τη δεκαετία του ʼ60 αναζωογόνησε τη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας, που από το 1975 διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με αιχμή του δόρατος την ανάδειξη των γυναικείων προβλημάτων και δικαιωμάτων.

Είπα να γράψω δυο λόγια για τους αγώνες και τις αγωνίες μας αλλά έπεσα πάνω στο ακόλουθο μήνυμα του Ηρακλή Αναγνωστόπουλου και λέω καλύτερα να ακουστούν μέσα από τα λόγια ενός άντρα. Απολαύστε το:

Για τη συνέχεια κλικ εδώ: http://elenatz.com/?p=324

PosterWoman-227x300.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...