Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 10 λεπτά , Nels είπε:

      Αυτές που δεν γράφονται είναι το γονιδιακό πακέτο ελέγχου. Μόνο ενα (το MHTFR) από τα περίπου 20 γονίδια γράφεται και σε κάποια κέντρα αφορούν το ποσό αυτό από το πακέτο. Εκεί που τις έκανα πχ εγώ κόστιζε 180 ο πλήρης γονιδιακός έλεγχος και μου αφαίρεσαν τα 50 ευρώ από το MHTFR που γραφόταν μέσω ΕΟΠΠΥ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις θρομβοφιλιας που δικαιολογουνται μέσω ΕΟΠΠΥ και μπορείς να τις κάνεις και στο Ελενα τελείως δωρεάν (χρόνος προθρομβινης, αντιφωσφολιπιδικο κλπ) ήταν μια χαρά αλλά από τον γεννετικο βγήκε ότι είχα το γονίδιο της προθρομβινης που ευθύνεται για θρομβωσεις στην εγκυμοσύνη οπότε και έκανα αντιπηκτικες και με παρακολουθουσε και αιματολογος ανά 2-3 μήνες στην εγκυμοσύνη για να βλεπουμε αν έχει αλλάξει κάτι οπότε  να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση. Η αδερφή μου είχε το γονίδιο Leiden που και αυτό προκαλεί θέματα σε εγκυμοσύνη οπότε πήρε και αυτή αντιπηκτικη αγωγή σε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη. Να τις κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετασεις πριν την ετ γιατί είναι πολύτιμες οι υγιεις βλαστοκυστες, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη.

      Να σε ρωτησω μιας και αναφέρεις τη φυσική σύλληψη. Ποτε ξεκίνησε τις ενέσεις η αδερφή σου; Ρωτάω γιατί εγω είμαι στην 7η βδομάδα και τώρα το ανακάλυψα και φοβάμαι μην είναι αργά.. 

Παιδικός Σταθμός «Χρώματα και Μουσική» στην Κηφισιά


Recommended Posts

Αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή της προσχολικής αγωγής στην ολόπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας των παιδιών μας, δημιουργήσαμε με κέφι και αγάπη τον παιδικό σταθμό «Χρώματα και Μουσική». Με σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, οι συνεργάτιδές μου κι εγώ υποδεχόμαστε με αγάπη τους μικρούς μας φίλους σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, γεμάτο χρώματα και μουσική, όπου η γνώση γίνεται παιχνίδι και η μετάβαση από την οικογενειακή στην σχολική ζωή μια αβίαστη και χαρούμενη διαδικασία.

Ο Παιδικός Σταθμός μας, που θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, πρόκειται να είναι έτοιμος στις αρχές του Ιουλίου. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να παίξουμε, στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Κασσαβέτη 22β.

Πληροφορίες και εγγραφές: Χριστίνα Στάμου 2108087988 και 6944660541.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η διεύθυνση της ιστοσελίδας, όπου θα περιλαμβάνονται περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες των εγκαταστάσεών μας.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Ο εξοπλισμός μας κατέφθασε, ο κήπος μας ομόρφυνε και από την επόμενη εβδομάδα σας περιμένουμε για να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί παραθέτω κάποιες εικόνες από τις τάξεις και από τον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας.

http://img34.glitterfy.com/12176/glitterfy-flpbk2164806581534.gif

Επεξεργάστηκαν by Χρώματα και Μουσική
αδυναμία ανάρτησης εικόνων
Link to comment
Share on other sites

Τώρα που οι προετοιμασίες μας ολοκληρώθηκαν, σας περιμένω την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 19:30, στον όμορφο κήπο μας, στην οδό Κασσαβέτη 22β στην Κηφισιά, για να παρακολουθήσουμε παρέα την κουκλοθεατρική καλοκαιρινή παράσταση της Αγγελικής Μπατζάκη "Μια θαλασσινή περιπέτεια".

Είσοδος ελεύθερη.

Φιλικά,

Χριστίνα Στάμου

Παιδικός Σταθμός "Χρώματα και Μουσική"

τηλ: 2108087988

Link to comment
Share on other sites

Είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στο σχολείο μας και να ενημερώσουμε τους γονείς για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και για τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού θα λειτουργούν καθημερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης.

Εγγραφές για τη νέα χρονιά αλλά και για τα καλοκαιρινά τμήματα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο: 2108087988

Επεξεργάστηκαν by Χρώματα και Μουσική
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Επειδή πολλοί φίλοι μου το ζήτησαν, τοποθετώ λίγες φωτογραφίες από τις αίθουσές μας και από το απόγευμα της Παρασκευής 6 Ιουλίου όπου παρέα με τους μικρούς μας φίλους παρακολουθήσαμε στον κήπο μας την παράσταση κουκλοθεάτρου "Μια θαλασσινή περιπέτεια", ξεκινώντας έτσι και επισήμως το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα.

Χριστίνα Στάμου

Παιδικός Σταθμός "Χρώματα και Μουσική"

τηλ: 2108087988

glitterfy-flpbk2091815369934.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που μας εμπιστεύονται, διοργανώνουμε μια ακόμα παράσταση κουκλοθεάτρου, το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιουλίου, στις 18:30, στον όμορφο κήπο μας. Σας περιμένουμε με πολλή χαρά, για να παρακολουθήσουμε τον αγαπημένο μύθο του Αισώπου "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας", που θα ζωντανέψει με τις κούκλες της Αγγελικής Μπατζάκη.

Επίσης -μέχρι να ετοιμαστεί η επίσημη ιστοσελίδα μας-, σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στο facebook, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.facebook.com/pages/%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/494542497226191

Φιλικά,

Χριστίνα Στάμου

Παιδικός Σταθμός "Χρώματα και Μουσική"

Κασσαβέτη 22β, Κηφισιά

τηλ.: 2108087988

Link to comment
Share on other sites

  • 5 εβδομάδες μετά...

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος έχουν ξεκινήσει.

Το οικείο και φιλικό μας περιβάλλον λειτουργεί σαν μια ζεστή φωλίτσα για τους μικρούς μας φίλους. Το κάθε παιδάκι αποτελεί μια ξεχωριστή μονάδα για εμάς και δίνουμε έμφαση στη μοναδική προσωπικότητα και τις ανάγκες του.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται στη διαθεματικότητα και εμπλουτίζεται από το πλούσιο παιδαγωγικό μας υλικό.

Η επίπλωση του παιδικου σταθμού είναι από το Κέντρο Τέχνης Βεργίνας και τα περισσότερα παιχνίδια και υλικά είναι κατασκευασμένα από ξύλο.

Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις συνθήκες της εποχής και είναι πολύ προσιτές.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας.

Φιλικά

Χριστίνα Στάμου και Συνεργάτιδες

Παιδικός Σταθμός "Χρώματα και Μουσική"

Κασσαβέτη 22β Κηφισιά

τηλ. 2108087988

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

"ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ"

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/09 ΣΤΙΣ 17:00

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 22Β ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά

για να γιορτάσουμε την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς!

τηλ.2108087988

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Αγαπητοί μας γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 και μεταξύ των ωρών 16:00-17:00, στον παιδικό μας σταθμό θα διεξάγονται απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης που απευθύνονται τόσο στους μαθητές μας όσο και σε παιδάκια που δεν φοιτούν στο σχολείο μας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα: Γερμανικά

Τρίτη: Κουκλοθέατρο

Τετάρτη: Θεατρικό Παιχνίδι // Γερμανικά

Πέμπτη: Μουσική

Παρασκευή: Πολιτιστική Εκπαίδευση

Θα χαρούμε να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2108087988.

Φιλικά,

Οι δασκάλες του «Χρώματα και Μουσική».

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Η ιστοσελίδα μας ετοιμάστηκε!

Μπορείτε πλέον να μας επισκεφτείτε στην διεύθυνση: http://www.xromatakaimousiki.gr/

Ευχαριστούμε πολύ

Οι δασκάλες του "Χρώματα και Μουσική"

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 4 εβδομάδες μετά...

Ένα δείγμα του διδακτικού και καλλιτεχνικού μας προγράμματος στην σελίδα μας στο facebook.

Μέσω διαφόρων οργανωμένων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων τα παιδιά συνειδητοποιούν ότι η τέχνη είναι ένα σημαντικό μέσο έκφρασης και παίρνουν τις σωστές βάσεις ώστε να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους.

http://www.facebook.com/pages/%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/494542497226191?ref=hl

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Οι δασκάλες του "Χρώματα και Μουσική"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Αγαπητοί μας γονείς.

Σας γνωστοποιούμε ότι τα Σάββατα του Δεκεμβρίου στον παιδικό σταθμό «Χρώματα και Μουσική», Κασσαβέτη 22β Κηφισιά, θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια.

Τα εργαστήρια θα λειτουργούν μεταξύ των ωρών 12:00-14:00 και θα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά Δημοτικού.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και σας περιμένουμε για να περάσουμε αξέχαστα!

Συμμετοχή : 12 ευρώ/ εργαστήριο

Εορταστικό Πρόγραμμα

· Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές (δώρα και στολίδια)

· Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων

· Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δραματοποίηση Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα»

· Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη παράσταση κουκλοθεάτρου «Χριστούγεννα στο Δάσος», με την Αγγελική Μπατζάκη

· Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Έθιμα Πρωτοχρονιάς- Γράμματα στον Άη Βασίλη

Σας περιμένουμε!

Οι δασκάλες του «Χρώματα και Μουσική»

Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 2108087988

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...