Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Θέλω να τερματίσω μια "φιλία"


mamacoola

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες. Γράφω τον προβληματισμό μου σε εσάς όχι μόνο γιατί θέλω κάπου να τα πω αλλά γιατί συνήθως οι τρίτοι είναι πιο αντικειμενικοί κριτές.

Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες από το σχολείο.Σε κάποια φάση μετά το Λύκειο κόψαμε επαφές με δική της πρωτοβουλία επειδή δεν άρεσα στον τότε φίλο της.Ποτέ δεν το παραδέχτηκε αλλά μια σειρά γεγονότων δείχνουν αυτό ακριβώς.5 χρόνια μετά το κόψιμο των επαφών επέστρεψε στη ζωή μου ζητώντας συγγνώμη και διεκδικώντας την φιλία μου.Την αγαπούσα και προσπάθησα να τα ξαναβρούμε.Και όχι μόνο αυτό αλλά μερικά χρόνια μετά την πάντρεψα.Το άσχημο είναι ότι ο γάμος εκείνος στάθηκε αφορμή να δω μια πλευρά της φιλίας της που δεν μου άρεσε.

Παράλογες οικονομικές απαιτήσεις (επειδή δεν μπορούσα να πληρώσω τον ανθοστολισμό,είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για πολυτέλειες και είχε πει πως το νόημα της κουμπαριάς για εκείνη ήταν πέρα από χρήματα-και καλά-όμως όταν ήρθε η ώρα να ψωνίσουμε, με υποχρέωσε να πάρω αρκετά τσιμπημένα εξτραδάκια που δεν ήταν μέσα στις υποχρεώσεις μου) προσπάθεια να ελέγξει τα πάντα που αφορούσαν εμένα πχ ήθελε οπωσδήποτε να εγκρίνει το φόρεμα που θα φορούσα σαν κουμπάρα στον γάμο της και επειδή πήγα και το πήρα μόνη μου ενοχλήθηκε, η μάνα της χωρίς να ξέρει αν έχω την οικονομική δυνατότητα και χωρίς καν να της πέφτει λόγος ήθελε σώνει και ντε να ντυθώ με πάνω από 500 ευρώ γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε "θα σε δεί το σόι μας" (χστηκα) και άλλα όμορφα.Πολλές φορές πρίν τον γάμο ήμουν έτοιμη να τα βροντήξω κι αν δεν το έκανα ήταν επειδή είχα δώσει τον λόγο μου. Πράγματι γίνεται ο γάμος, πάνε γαμήλιο ταξίδι και όταν επέστρεψε μου έφερε δώρο ένα κοκκαλάκι για τα μαλλιά. Δεν είπα τίποτα διότι δεν ήταν υποχρεωμένη να μου πάρει κάτι αλλά το συγκεκριμένο δώρο των 50 λεπτών ήταν προφανές δείγμα δυσαρέσκειας για την κουμπαριά που κατά τα άλλα ήταν πέρα από χρήματα.Αν ενάμισης μισθός της φάνηκε λίγος και δη από έναν άνθρωπο που ζούσε σε ένα δυάρι με άλλα 4άτομα ας έπαιρνε τον Ωνάση.Τέλος, επιστρέφοντας από το ταξίδι μου είπε ότι σε όλες τις φωτογραφίες φαινόμουν μουτρωμένη πράγμα λέει που τους έκανε εντύπωση.Εμένα αυτό μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση διότι είμαι ένας πολύ γελαστός άνθρωπος που σπάνια μουτρώνει και δεν είχα άδικο.Στις δέκα φωτογραφίες που μου πέταξε σε ένα άλμπουμ, αλλά και σε όλες του γάμου, είμαι σκασμένη στα γέλια.Δεν ξέρω γιατί είπε αυτή τη μπούρδα και τί ήθελε να δείξει. Δήθεν οτι ζήλευα την καλή της τύχη; Ότι δεν ήμουν χαρούμενη που παντρευόταν ας πούμε; Σε κάθε περίπτωση είναι προσβλητικό να λες εμμέσως στον άλλον ότι δεν χάρηκε με τη χαρά σου ειδικά όταν κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλά ιδίως όταν αυτός ο άλλος καταξοδεύτηκε για τα γούστα σου και δεν είπε και κουβέντα.

Περνάνε τα χρόνια κάνω την κόρη μου και επειδή είχαμε πεί να την βαφτίσει δεν ήθελα να το πάρω πίσω.Τί να σας πρωτοπώ; Πάμε να διαλέξουμε τα βαφτιστικά τα βλέπει όλα καλά και μετά πάει με την μάνα της και διαλέγουν άλλα φθηνότερα εννοείται.Με πήγε και τα είδαμε οκ αλλά τί να της έλεγα; Όχι εγώ θέλω αυτά που είδαμε στην αρχή κι ας είναι πιο ακριβά; Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ εγώ να ορίσω την τσέπη του άλλου και προφανώς το ήξερε. Αλλά συνεχίζω να απορώ:Απο τη στιγμή που όπως φάνηκε ήθελε να διαλέξει μόνη της εμένα γιατί μου είπε να πάμε μαζί; Για να΄χει να λέει ότι συναποφασίσαμε; Μάλλον ναι....

Την ημέρα της βάφτισης ανακαλύπτω ότι μου έχει πεί ψέμματα σχετικά με το ραντεβού στο κομμωτήριο και την βρίσκω στον κομμωτή να χτενίζεται. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν έλεγε τί φόρεμα θα φορέσει μη τυχόν και πάω να αγοράσω το ίδιο όμως ρωτούσε τί θα βάλω για να πάρει ιδέες τις οποίες και τελικώς εφάρμοσε.Δεν με πειράζουν όλα αυτά τα οποία θεωρώ κατινιές και μικροπρέπειες και χάρισμα της.Δεν έχω ανάγκη να δείξω το φόρεμα ή το πόσο ωραία είμαι ή δεν είμαι σε μια βάφτιση ή γιορτή.Αλλά η συμπεριφορά της είναι κομπλεξική και δεν ταιριάζει σε αυτό που θα ήθελα να έχω πλάι μου για κολλητή μου ή τουλάχιστον σε αυτό που είχα πλάι μου κάποτε. Περιττό να αναφερθώ στην κακιά που έβγαλε μετά την βάφτιση λέγοντας ανακρίβειες και ψέμματα για τον τρόπο που χειρίστηκα τη διαδικασία.

Για να μην μακρυγορώ άλλο, κρύβει πολλά πράγματα και για μένα η φιλία δεν συνάδει με την μυστικοπάθεια.Κρύβει πόσα παίρνει κρύβει πόσο της ήρθε η εφορία κρύβει πόσα της πήρε ο γιατρός στην γέννα κρύβει το φόρεμα που θα βάλει στη βάφτιση κρύβει που πήγε με τον άντρα της το σαββατοκύριακο κρύβει κρύβει.Κι εγώ λέω λέω λέω για τη ζωή μου σε έναν άνθρωπο που δεν σκοπεύει να μοιραστεί ό,τι πιστεύει πως θα του ματιάσουν ή όποιο συμφέρον θεωρεί πως θα του θίξουν.Ποτέ μα ποτέ δεν την ζήλεψα, ποτε δεν είπα κάτι κακό για τις επιλογές ή για την ομολογουμένως άνετη οικονομική της κατάσταση, ποτέ δεν απαίτησα να μου πεί τα πολύ προσωπικά της καθώς κάθε άνθρωπος έχει τον χώρο του. Αλλά και το να μην αποκαλύπτει απλά καθημερινά πράγματα σε κάποιον που υποτίθεται είναι από τους πιο κοντινούς του που ποτέ δεν υπονόμευσε κάτι από τα κεκτημένα του, έχει να κάνει με συμφεροντολόγο άνθρωπο και σίγουρα όχι με φίλο. Για αυτούς τους λόγους θέλω να απομακρυνθώ αλλά δεν θέλω να κόψω έτσι.Τόσο καιρό μέσα μου τη δικαιολογώ προσπαθώντας να δω τα θετικά της σχέσης μας αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχει πια κάτι άλλο να μου δώσει και αυτή η μυστικοπάθεια με θίγει αφάνταστα σαν άνθρωπο και σαν ρόλο στη ζωή της.Δεν θέλω να της πω τίποτα για όλα αυτά όχι γιατί δεν έχω το θάρρος να την αντιμετωπίσω αλλά γιατί δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη της, είναι από τα άτομα που θεωρεί πως όλοι οι άλλοι είναι λάθος και εκείνη η πάνσωστη και πάνσοφη.Δεν πρόκειται λοιπόν να παραδεχτεί κάτι και δεν έχει νόημα για μένα.Θα ήθελα πολυ την γνώμη σας για το πώς να το χειριστώ.Ευχαριστώ:-P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σου!Δεν υπαρχει τροπος να το χειριστεις!

Γεια σου, ευχαριστω για ολα οσα εκανες για μενα, δε νομιζω οτι σε θελω πλεον στη ζωη μου!

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια,και αφου δεν θα καταλαβει τιποτα απο ολα αυτα που σε εχει κανει, πες το ετσι και τελος.

Ετσι εκανα και εγω σε μια φιλη μου!

Link to comment
Share on other sites

mamacoola καλημέρα!

απο όλα όσα γράφεις εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως θες να λήξεις μια φιλία επειδή κάνεις μόνο υποθέσεις...

Οι λόγοι που παρουσιάζεις, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν είναι λόγοι να λήξεις μια φιλία, πιο πολύ μου φαίνεται πως ψάχνεις να βρεις αφορμές να πείσεις τον εαυτό σου πως έχεις δίκιο που θες να κόψεις τις σχέσεις με την συγκεκριμένη κοπέλα παρά με προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας.

αν θες να κρατήσεις την φιλία αυτή τότε μίλα και πες τα παράπονα σου, αν όχι τότε πες της πως δεν θες άλλα πάρε δώσε και τελείωσε το θέμα.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

Σε ένα μόνο θα σταθώ:

Είναι η νονά της κόρης σου... πρέπει να κάνεις υπομονή...

Ελπίζω να είναι καλή νονά, γιατί το κάθε παιδάκι το δικαιούται...

Δεν έχω παράπονο από τους νονούς μας, αλλά με τη νονά του γιου μου (που είναι κολλητή μου και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ νονά) κάποιες φορές ίσως και να είχα έρθει σε σύγκρουση. Το σκέφτηκα δύο φορές... Δεν ήθελα να τσακωθώ λόγω του ότι ήτανε νονά.

Δεν θέλω να πω ότι ήθελα να την απομακρύνω. Έχουμε ακόμα τις καλύτερες σχέσεις. Ας πούμε κάποιες φορές που "τσαντίστηκα" με κάποια πράγματα αν ήταν άλλη ίσως και να είχα πει κάτι παραπάνω.

Ξανασκέψου το...


NDPXp3.png eJ01p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Σε ένα μόνο θα σταθώ:

Είναι η νονά της κόρης σου... πρέπει να κάνεις υπομονή...

Ελπίζω να είναι καλή νονά, γιατί το κάθε παιδάκι το δικαιούται...

Δεν έχω παράπονο από τους νονούς μας, αλλά με τη νονά του γιου μου (που είναι κολλητή μου και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ νονά) κάποιες φορές ίσως και να είχα έρθει σε σύγκρουση. Το σκέφτηκα δύο φορές... Δεν ήθελα να τσακωθώ λόγω του ότι ήτανε νονά.

Δεν θέλω να πω ότι ήθελα να την απομακρύνω. Έχουμε ακόμα τις καλύτερες σχέσεις. Ας πούμε κάποιες φορές που "τσαντίστηκα" με κάποια πράγματα αν ήταν άλλη ίσως και να είχα πει κάτι παραπάνω.

Ξανασκέψου το...

Έχεις δίκιο. Είναι όντως πολύ καλή νονά δεν έχω κανένα παράπονο επ αυτού.Αλλά η νονά είναι απλώς ένας ρόλος που πήρε πρίν λίγα χρόνια.Σαν κολλητή δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φέρεται έτσι.Τις προάλλες για παράδειγμα ήρθαν με τον άντρα της στο σπίτι και επάνω σε μια κουβέντα ρωτάμε πόσο τους κόστισε το αμάξι που αγόρασαν γιατί σκεφτόμαστε να πάρουμε και εμείς ένα καινούριο επειδή το παλιό τα φτύνει και απάντησαν οτι δεν ξέρουν.Καταντάει εκνευριστικό να θες να μιλήσεις με έναν άνθρωπο και να μην μπορείς επειδή σκέφτεται πίσω από τις λέξεις ή αν θες κουτοπόνηρα.Και με προσβάλλει και σαν άτομο αυτή η στάση.Αν ο καθένας έκρυβε τέτοιες χαζές λεπτομέρειες για τη ζωή και την καθημερινοτητα του δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με κανέναν.

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο. Είναι όντως πολύ καλή νονά δεν έχω κανένα παράπονο επ αυτού.Αλλά η νονά είναι απλώς ένας ρόλος που πήρε πρίν λίγα χρόνια.Σαν κολλητή δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φέρεται έτσι.Τις προάλλες για παράδειγμα ήρθαν με τον άντρα της στο σπίτι και επάνω σε μια κουβέντα ρωτάμε πόσο τους κόστισε το αμάξι που αγόρασαν γιατί σκεφτόμαστε να πάρουμε και εμείς ένα καινούριο επειδή το παλιό τα φτύνει και απάντησαν οτι δεν ξέρουν.Καταντάει εκνευριστικό να θες να μιλήσεις με έναν άνθρωπο και να μην μπορείς επειδή σκέφτεται πίσω από τις λέξεις ή αν θες κουτοπόνηρα.Και με προσβάλλει και σαν άτομο αυτή η στάση.Αν ο καθένας έκρυβε τέτοιες χαζές λεπτομέρειες για τη ζωή και την καθημερινοτητα του δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με κανέναν.

Eγώ θα σου έλεγα πάλι να της μιλήσεις.

αν αυτή η σχέση σε ενδιαφέρει τότε προσπάθησε να την φτιάξεις, πες της το ξεκάθαρα πως εσύ αυτό λαμβάνεις απο τις πράξεις της...

επιμένω στο ότι αυτά δεν είναι σοβαροί λόγοι για να λήξεις μια φιλία..προσωπική μου άποψη αυτή.


SQG4p2.png
Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίζεις μια παλιά μου φιλία....προσπάθησα-προσπάθησα-προσπάθησα τσάμπα ο κόπος...απλώς την έκανα πέρα,κι εκείνη ούτε καν μου ζήτησε τον λόγο!!!Αφού σαν νονά είναι καλή,κράτησέ τη σαν νονά..να βλέπει το παιδί,να παίρνει το παιδί να έρχεται να το βλέπει και κάνε κι εσυ το κορόιδο για τις λοιπές λεπτομερειες της ζωής σας...Δε θα ττο καταλάβει πίστεψέ με...κι αν "μυριστεί" κάτι και ρωτήσει πες της "εγω δε διακρίνω κάτι,μάλλον είναι της φαντασίας σου" κι ασ' το πάνω της...


io6Qp3.png

TyPTp2.png

Link to comment
Share on other sites

Νονα ξε νονα.. εγω δεν θα κολουσα εκει απο τη στιγμη που θιγεσαι σαν ανθρωπος.Δηλαδη οταν μεγαλωσει το παιδι σου και τα συζητησεις μαζι του θα σου πει μπραβο ρε μαμα που κρατησες τη νονα μου και ας σε εθιγε.. και ας σου εκρυβε το ποσο εκανε ενα αυτοκινητο μην τη ματιασεις?

Δεν ξερω ρε κοριτσια.. αφου η κοπελα δεν την θελει γτ να κανει υπομονη?

Τωρα απο την αλλη.. αν θες να κρατησεις την επαφη λογω νονας.. εγω στη θεση σου θα εκανα ακριβως το ιδιο οπως και αυτη!Να γευτει λιγο αυτο που κανει.Προφανως σε βλεπει ανταγωνιστικα και αυτο ειναι υπερ σου!Δεν θα της λες τπτ!Ισως ετσι πιασει και το νοημα!

Πιστευω οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη και ωραια.. ωστε να αναλωνομαστε σε τετοιες καταστασεις.Δεν ταιριαζουμε ολοι με ολους.Σου κανει καποιος? Καλως!Δεν σου κανει??Τοτε αντε γεια.Για πιο λογο να εκνευριζεσαι καθε φορα και να χαλας την ζαχαρενια σου.

Εγω στη θεση σου.. απλα θα απομακρυνομουν και οπως ειπε και η αλλη κοπελα.. αν σου ελεγε κατι σχετικα με αυτο θα της ελεγα οτι ειναι της φαντασιας της!


FvxMp3.png

Link to comment
Share on other sites

Αφού σαν νονά είναι καλή,κράτησέ τη σαν νονά..να βλέπει το παιδί,να παίρνει το παιδί να έρχεται να το βλέπει και κάνε κι εσυ το κορόιδο για τις λοιπές λεπτομερειες της ζωής σας...Δε θα ττο καταλάβει πίστεψέ με...κι αν "μυριστεί" κάτι και ρωτήσει πες της "εγω δε διακρίνω κάτι,μάλλον είναι της φαντασίας σου" κι ασ' το πάνω της...

Θα συμφωνήσω με τη Ρηνιώ. Εφόσον ως νονά είναι καλή, το σωστό και το πιο εύκολο είναι να μην τσακωθείς μαζί της. Άλλωστε τι να πεις; Γιατί δεν μου λες πόσο σου ήρθε η εφορία; Αν δεν θέλει να σου πει δεν θέλει. Αλλά δεν έχεις υποχρέωση να της λες κι εσύ τα εσώψυχά σου. Οπότε κάντην λίγο πέρα. Δεν χρειάζεται να πίνετε καφέ μαζί κάθε τρεις και λίγο, δεν χρειάζονται πολλά πάρε-δώσε και επισκέψεις μετά των συζύγων. Διατηρείστε τις τυπικές και ουσιαστικές επαφές για το παιδί και κόψτες τις άλλες. Απλούστατο.


The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν λες τίποτε, δεν κάνεις τίποτε, όταν σε ξαναπλησιάσει με όποιον τρόπο το κάνει την αποφεύγεις. Αν πάλι είσαι ο τυπος που θα νιώσει καλύτερα να εξηγήσει (όπως εγώ) την βάζεις κάτω και συζητάτε. Και μετά αποχωρείς.


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

Eγώ θα σου έλεγα πάλι να της μιλήσεις.

αν αυτή η σχέση σε ενδιαφέρει τότε προσπάθησε να την φτιάξεις, πες της το ξεκάθαρα πως εσύ αυτό λαμβάνεις απο τις πράξεις της...

επιμένω στο ότι αυτά δεν είναι σοβαροί λόγοι για να λήξεις μια φιλία..προσωπική μου άποψη αυτή.

συμφων.ω...


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

καλημερα!

αφου υπηρχε ηδη προβλημα γιατι ξανακουμπαριασατε?

κανενας ανθρωπος δεν ταιριαζει απολυτα με τον αλλον. κρατα τυπικες σχεσης νονας, σταματα να της λες οτιδηποτε προσωπικο σου κ φυσικα σταματα κ τις ερωτησεις που ξερεις οτι δεν θα απαντησει. ειναι μυστικοπαθεις η κοπελα κ στο κατω κατω δεν ειναι κ υποχρεωμενη να σου απανταει.

οι εξηγησεις τυπου τι συμβαινει κ γιατι δεν μου απαντησες κ γιατι το ενα κ γιατι το αλλο δεν θα βγαλουν πουθενα. δεν προκειτε να παραδεχτει τιποτα, κ στην τελικη μπορει να μην εχει καταλαβει οτι εχεις ενοχληθει.

τυπικες σχεσεις απο εδω κ περα κ επαφες μονο σε οτι εχει να κανει με την κορη σου.

κ μια διευκρινηση, ο νονος αγοραζει οτι θελει, οτι μπορει κ οτι κρινει εκεινος, στον γονιο δεν πεφτει κανενας λογος.

κ εχω βαπτησει της κολλητης μου την κορη κ ποτε δεν μου ειπε τι να παρω, κ τωρα θα μας βαπτησει ο κολλητος του αντρα μου την κορη μου κ του ειπα, παρε οοοοοοοοοοοτι θες, οοοοοοοτι σου αρεσει, μονο πες μου το χρωμα κ το θεμα!

μην αναλωνεσαι σε τετοιες καταστασεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ το κοριτσακι σου κ ολα τα αλλα ειναι απλα τιποτα!!!

Link to comment
Share on other sites

καλημερα!

αφου υπηρχε ηδη προβλημα γιατι ξανακουμπαριασατε?

κανενας ανθρωπος δεν ταιριαζει απολυτα με τον αλλον. κρατα τυπικες σχεσης νονας, σταματα να της λες οτιδηποτε προσωπικο σου κ φυσικα σταματα κ τις ερωτησεις που ξερεις οτι δεν θα απαντησει. ειναι μυστικοπαθεις η κοπελα κ στο κατω κατω δεν ειναι κ υποχρεωμενη να σου απανταει.

οι εξηγησεις τυπου τι συμβαινει κ γιατι δεν μου απαντησες κ γιατι το ενα κ γιατι το αλλο δεν θα βγαλουν πουθενα. δεν προκειτε να παραδεχτει τιποτα, κ στην τελικη μπορει να μην εχει καταλαβει οτι εχεις ενοχληθει.

τυπικες σχεσεις απο εδω κ περα κ επαφες μονο σε οτι εχει να κανει με την κορη σου.

κ μια διευκρινηση, ο νονος αγοραζει οτι θελει, οτι μπορει κ οτι κρινει εκεινος, στον γονιο δεν πεφτει κανενας λογος.

κ εχω βαπτησει της κολλητης μου την κορη κ ποτε δεν μου ειπε τι να παρω, κ τωρα θα μας βαπτησει ο κολλητος του αντρα μου την κορη μου κ του ειπα, παρε οοοοοοοοοοοτι θες, οοοοοοοτι σου αρεσει, μονο πες μου το χρωμα κ το θεμα!

μην αναλωνεσαι σε τετοιες καταστασεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ το κοριτσακι σου κ ολα τα αλλα ειναι απλα τιποτα!!!

Κανείς δεν είπε πως είναι υποχρεωμένη να μου απαντήσει όμως όταν αρνείσαι να μοιραστείς προφανώς δεν θεωρείς τον άλλον τόσο φίλο σου τελικά και μάλιστα όσον αφορά ασήμαντες πληροφορίες της καθημερινότητας και οχι τί κάνει στην κρεβατοκαμαρα της.Επιπλέον, ΚΑΝΕΙΣ δεν την υποχρέωσε να ψωνίσει στην κόρη μου οτι ήθελα εγώ (δεν ξέρω γιατί άλλα γράφω και άλλα κατάλαβες:confused:) .Ίσα ίσα εγώ της έλεγα να πάρει ό,τι θέλει και εκείνη επέμενε να πάμε μαζί να διαλέξουμε ώστε στο τέλος να πάει να πάρει αυτά που θέλει και να έχει να λέει οτι πήρε τη γνώμη μου επειδή κι εγώ στον γάμο της οτι αγόρασα το διαλέξαμε μαζί.Ήθελε να φαίνεται οτι ανταποδίδει άσχετα που δεν το ένιωθε.Εγώ αυτό κατάλαβα.

Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξύ έχω στείλει στη διαχείριση 5 μηνύματα να μου διαγράψει το συγκεκριμένο ποστ ή να κάνει edit ώστε να μην πέσει κάτι στην αντίληψη της ενδιαφερόμενης μέσω ιντερνετ και οτι είναι να μάθει να το μάθει απο εμένα αλλά με έχουν γράψει κανονικά.:mad:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...