Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

Ένα μωρό χρειάζεται τη βοήθεια μας....


Recommended Posts

Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε πάσχοντας από σκληροκερατοειδή άμφω. Αυτό σημαίνει πως αν δεν γίνει η μεταμόσχευση θα μείνει τυφλό. Το παραμικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει την νέα οικογένεια να σταθεί δίπλα στο παιδί της. Ένα πακέτο τσιγάρα λιγότερο, ένας καφές λιγότερος για τον καθένα μας θα δώσει δύναμη στην οικογένεια και μάτια στο βρέφος.Για όποιον θέλει να βοηθήσει υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα EUROBANK (0026-0376-69-0100523675). Καλή χρονιά με υπομονή, δύναμη και υγεία.Ας βοηθήσουμε όλοι μας με ότι μπορούμε. Το μωρό αξίζει να στερηθούμε εμείς κάτι για να έχει μια φυσιολογική ζωή! Φέτος ας πάρουμε πιο φθηνό δώρο στα παιδιά μας για να βοηθήσουμε αυτό το αγγελούδι να γίνει καλά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

εαν ημουν γιατροσ θα ημουν φτωχη,, πως μπορεισ να μην προσφερεις το θειο δωρο που εχεις για να κανεις καλα ενα μωρο, ενα παιδι και γενικοτερα οποιν σε εχει αναγκη!!


v2T5p2.png

1YZ6p2.png

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ angel25 αλλά επειδή είναι κάπως το μήνυμά μου και δεν μου αρέσει και πολύ η διατύπωσή του και εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί αν είναι αλήθεια θέλω να προσθέσω τα εξής: αν θέλετε και όσες έχετε facebook μπορείτε να δείτε εδώ http://www.facebook.com/event.php?ei...0417480&ref=ts αλλά αυτό το link θέλει να συνδεθείτε από ότι είδα. Είμαστε από επαρχία και έκανα copy-paste από την ομάδα και το ποστάρησα εδώ πιστεύοντας ότι θα το δει κόσμος και θα το βοηθήσει το παιδάκι. Kαι επίσης http://www.facebook.com/group.php?gi...2749657&ref=ts σε αυτό δεν θέλει σύνδεση από ότι είδα, εδώ θα αναρτηθεί μάλλον από Δευτέρα. Είναι ένα μωρό 2,5 μηνών που πραγματικά χρειάζεται βοήθεια. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ ψέμματα για θέματα υγείας μιας και είμαι μητέρα 3 παιδιών. Καλή Χρονιά με υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται......

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...