Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • κοριτσιααα αύριο εχω γιατρό να δούμε τον τράχηλο και μεθαύριο εχω υπερηχογράφημα καρδιάς του εμβρύου !!! για ποιο να πρώτο αγχωθώ δεν ξέρω! το θετικό είναι ότι σήμερα ξύπνησα 4η μέρα σερί χωρίς πονάκια περιόδου…. δεν έχει ξαναγίνει ! βασικα από την περιδεση κ έπειτα δλδ 12 μέρες με έχουν πιάσει μόνο 2 φορες! λέτε ν γίνεται  δουλίτσα ; 

      • Μου αρέσει 1

Αθέμιτη εμπορική πρακτική σε μικρό κατάστημα παιχνιδιών: έπαθλα προς πώληση


Malloo

Recommended Posts

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η μητέρα μου μαζί με τις τετράχρονες κόρες μου πέρασαν μπροστά από -γνωστό μεν, μικρό δε -κατάστημα παιχνιδιών (επί της οδού Τσιμισκή) όπου είδαν δύο μικρά λούτρινα κουκλάκια Hello Kitty στη βιτρίνα. Το κατάστημα λέγεται Λιλιπούπολη.

Τους τα αγόρασε προς 9 ευρώ έκαστο. Όμως, στο σπίτι διαπίστωσα ότι τα κουκλάκια είχαν επάνω στην (ραμμένη) ετικέτα την εξής περιγραφή: Amusement only, not for resale. Δηλαδή, τα συγκεκριμένα κουκλάκια διατίθενται ως δώρα/έπαθλα, δεν είναι προς πώληση.

Προβληματίστηκα καθώς το κατάστημα αποτελούσε πρώτη μου επιλογή για αγορά παιχνιδιών και δώρων. Οι κόρες μου ήδη έχουν μία μεγάλη συλλογή από ακριβές κούκλες που αγοράστηκαν απο το εν λόγω κατάστημα, (τις οποίες πλέον θα αναζητούμε αλλού).

Μετά απο λίγες ημέρες πήγα στο κατάστημα για να δω τα κουκλάκια και πράγματι, η ετικέτα έγραφε "Amusement only, not for resale". Όταν το επισήμανα στον καταστηματάρχη, (ο οποίος -αν και με ξέρει- αρχικά αμφισβήτησε τα αγγλικά μου, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας εδώ) μου είπε σε έντονο τόνο "και ποιο είναι το πρόβλημά σας;"

Έφυγα χωρίς να δώσω συνέχεια στο θέμα καθώς δεν ήθελα να δημιουργηθεί ένταση. Πάντως, είμαι απογοητευμένη μιας και είχα καλή εντύπωση για το κατάστημα αυτό.

Πέραν από τις γνώμες σας και τις απόψεις σας, όσες είχατε παρόμοιες εμπειρίες (σε οποιοδήποτε κατάστημα) θα ήθελα να τις μοιραστείτε μαζί μου εδώ.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Δυστυχώς Malloo το έχω συναντήσει και εγώ σε αρκετά μεγάλα εμπορικά καταστήματα ή και super market. Εκμεταλλεύονται τα δώρα που τους κάνει η εταιρία για να βγάλουν επιπλέον κέρδος. Ιδιαίτερα σε super market έχω πετύχει πολλές φορές σαμπουάν που γράφει ότι είναι δώρο να πωλούνται αυτόνομα σε κανονική τιμή. Νομίζω στο χέρι μας είναι να κάνουμε κάποιες επιλογές για το που θα αφήσουμε τα χρήματά μας!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...