Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Angot είπε:

      ειχα όλο το πρώτο 3μηνο ροζουλια , καφετιά κλπ ! έπαιρνα περισσότερη προγεστερονη σταματούσε, μετά πάλι τα ίδια! δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν! μην ανησυχείς ολα καλα! πήγαινα κανονικά στη δουλειά μ απλώς ήμουν προσεκτική στο περπάτημα κλπ! δουλειά γραφείου κ γω! 

      Μέτρησες ποτε προγεστερονη μαζί με τις χοριακες; Εγω σήμερα που πήγα για χοριακη μέτρησα και προγεστερονη (από μόνη μου χωρίς να μου το ζητήσουν). Τώρα ήρθε το αποτέλεσμα και είναι μόνο 12, με το κατώτερο φυσιολογικό στο πρώτο τρίμηνο να ξεκινά από 3. Πολύ χαμηλή είναι και αγχώθηκα πάλι. Να τους το αναφέρω ότι έκανα την εξέταση; 

υπαρχουν καποιες μανουλες στην ελβετια???


Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!:D

σκεφτομαστε με τον αντρα μου να μεταναστευσουμε στην ελβετια..μμ μαλλον!!το ψαχνουμε!γιατι δεν γινεται αλλο εδω:?

εχουμε βρει καποια κοπελα εκει που μας βοηθαει οσο μπορει για δουλειες,αλλα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιος απο το φορουμ που ζει εκει η' το σκεφτεται???να μας πει λιγο πως ειναι η ζωη εκει,τα οικονομικα,τα ενοικια....κ οτι μπορει??!!απο τοτε που το σκεφτομαστε νομιζω οτι γερασα κατα 10 χρονια..απ'το αγχος!!:rolleyes: βασικα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχουμε μονο 2 επιλογες,λογω του οτι ειναι σιγουρη η ανεργια του αντρα μου απο οκτωμβρη..ειναι οικοδομος κ εδω στο νησι οι δουλειες σχεδον τελειωσαν....:cry:

υπαρχουν ανθρωποι βεβαια για καποια μερεμετια που κ που,αλλα πως θα ζησουμε χωρις κατι βασικο??εχουμε 3 παιδακια κ περιμενουμε το τεταρτο,οι λογαριασμοι τρεχουν...κ τον χειμωνα θα ειναι δυσκολα!τωρα για καλοκαιρινη σεζον υπαρχει μονιμη δουλεια,μετα ειναι τα δυσκολα!!ο αντρας μου εβγαλε ναυτικο φυλλαδιο!η μια επιλογη λοιπον ειναι να φυγει για τα καραβια τον οκτωμβρη κ να τον δουμε παλι το αλλο καλοκαιρι κ η αλλη επιλογη ειναι το εξωτερικο,να παει πρωτος εκει να βολευτει σε δουλεια κ σπιτι κ με τα πρωτα αρκετα χρηματα να παρει κ εμας!!προτιμω φυσικα το δευτερο που ξερω οτι μετα απο 3-4-5 μηνες θα ειμαστε συνεχεια μαζι..παρα να παει στα καραβια κ να τον βλεπουμε εναν μηνα τον χρονο...:cry::cry::cry:

δεν μπορω....:cry:

βασικα σιγουρο ηταν τα καραβια,αλλα μολις βρηκαμε αυτη την κοπελα κ μας βοηθαει για ελβετια υπαρχει τωρα κ αυτη η δευτερη επιλογη που την προτιμαμε!

εχουμε κ 2 γυναικες γειτονισσες το καλοκαιρι που ειναι απο ελβετια,αλλα ειναι δυσκολο να τις πετυχουμε κ να συζητησουμε!πηγαινοερχονται!το παλευουμε ομως!!καποια στιγμη θα μιλησουμε!!!ελπιζω!!:)

οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν σημαντικη,καποιες πληροφοριες..κατι!!!ευχαριστω εκ των ρποτερων!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...