Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

sos...Aνακαλυψα ερωτικες φωτο σε αρχειο του συζηγου μου.


Recommended Posts

Κοριτσια τα φωτα σας.Ειμαι τρελαμενη και ταυτοχρονα απογοητευμενη.Χθες ανοιξα τον υπολογιστη & ψαχνοντας ενα αρχειο ανοιξα τα εγγραφα του αντρα μου.Ευκαιρια να κανω μια εκκαθαρηση.Ανοιγω λοιπον και τι να δω!!!2 φωτο γυμνων γυναικων σε πολυ πορνο στασεις καθω επισης και ενα porno video:shock:...!!Εκνευριστηκα αφανταστα πολυ.Ενοιωσα προδωμενη,χαλια.

Αμεσως πηγα να βρω πληροφοριες για τα αρχεια αυτα.Ειχαν ''κατεβει'' 10 /4/2013.Αμεσως μετα τον πηρα τηλεφωνο και τον ρωτησα τι ειναι αυτα.Η δικαιολογια ηταν πως αυτα τα ειχε αποθηκευσει απο ενα στικ του αδελφου του .Ο οποιος αδελφος του λειπει στο εξωτερικο απο το Φεβρουαριο του 2011.Ποτε του εδωσε το στικ???:evil:??? Ολο το μεσημερι μου τηλεφωνουσε και δεν το επιανα διοτι ημουν σε πολυ ασχημη κατασταση.Εκλαιγα και τον εβριζα .Οταν επεστρεψε απο τη δουλεια ( αποψε στις 9 το βραδυ ) μου το επαιξε και τσαμπουκας.''ετσι τα εχω ,κακο ειναι ,μου αρεσε και τα κατεβασα''....:evil::mad: . Εντομεταξυ μετα τον Γεναρη που μας περασε μεχρι και τον Ιουνιο,σηκωνοταν πολυ πρωι(κατα τις 6:30 ενω στη δουλεια πηγαινει στις 8:00) για να πιει καφε ,κατι που δεν συνηθιζε παλαιωτερα.Και εκει μπηκαν ψηλοι στα αυτια μου πως κατι γινεται.

Οσον αφορα την σεξουαλικη μας ζωη,οφειλω να πω πως μετα τη γεννηση της κορουλας μας αλλαξε,φυσιολογικο θα μου πειτε.Οι ευθυνες ,η ρουτινα ,η κουραση!!Γενικα δεν εχω προβλημα ουτε παραπονο.Οταν ομως κανουμε σεξ τους τελευταιους 4 μηνες παντα μου ζητα και κατι παραπανω.Του αρεσει ας πουμε να φορεσω σεξυ εσωρουχα,να κανουμε στασεις που ειχαμε πολυ καιρο και αλλα (συγγνωμη που ειμαι τοσο περιγραφικη αλλα θελω να εχετε μια σωστη εικονα πριν με συμβουλεψετε).Δεν ειχα ομως προβλημα διοτι αυτα τα καναμε και πριν παντρευτουμε και μαλιστα σκεφτομουν πως του ελλεψαν και για αυτο τα ζηταει.Ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατεβασε αυτε τις φωτο και το βιντεακι....δεν μου αρεσει καθολου,δεν ειναι εφηβος για να τον δικαιολογησω.Ειναι 35 χρονων αντρας.Να νοιωσω απατημενη,προδομενη???Μπερδεμενη ειμαι σιγουρα,αλλα δεν αντεχω να σκεφτομαι πως ενω κανουμε σεξ εκεινος φαντασιωνεται αυτες τις πορνοσταρ!!!!!

Πεστε μου λοιπον μανουλες...εχετε καμια καλη συμβουλη ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ξεχασα να αναφερω πως δεν ειμαι μανεκεν.Δεν ειμαι μπαζο(παροτι ετσι νοιωθω μετα απο τα σημερινα)Εχω 3-4 κιλακια παραπανω αλλα δεν τον απασχολουσε αυτο.Ειμαι μια μοντερνα μαμα.Παντα ειμαι περιποιημενη,βαμενη,στολισμενη(Σφουγγαριζω με κολιε και κραγιον σχεδον παντα γιατι μου αρεσει να ειμαι ομορφη,πρωτα για μενα και μετα για ολους τους αλλους) Δεν εχω καποιον να το μοιραστω γιατι φοβαμαι οτι θα νομιζουν διαφορα και δεν μου αρεσει να δινω δικαιωματα.

Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι προσπαθεί να ξαναφέρει την σεξουαλική σας ζωή στα επίπεδα που ήταν πριν αποκτείσετε παιδί. Δεν ξέρω αν το διάβασες όλο το διπλανό θέμα. αν δεν το χεις κάνει διάβασέ το. μην νιώθεις έτσι. Δεν είναι οτι παραμελεί εσένα για να κοιτάζει αυτά... κοιτάζει αυτά για να ανέβει η λιμπιντο με εσένα και είναι σημαντικό αυτό. Δες το θέμα ψύχραιμα.


U6Vip2.png
Link to comment
Share on other sites

Να μη στεναχωριέσαι. Οι άντρες λειτουργούν διαφορετικά από εμάς. Για τον άντρα σου αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Συνέχισε να είσαι σέξι και επιθυμητή και μη δώσεις διαστάσεις σε κάτι τόσο φυσιολογικό. Θα το μεγεθύνεις και θα γίνει θέμα χωρίς να είναι.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω πολυ κοριτσια.Οντως διαβασα προσεκτικα το αλλο θεμα και εφυγε ενα βαρος μπορω να πω .Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι ο τροπος που προσπαθησε να τα μπαλωσει βρισκοντας μια προχειρη ψευτοδικαιολογια καθως επισης και ο τσαμπουκας ''μου αρεσε και τις κατεβασα''.Δεν θα ηταν σωστο να μου μιλησει για αυτα που ''ενδεχομενως'' θελει να ανακτησουμε???Πιστευω πως δεν ειναι απλο θεμα(αν και μεσα μου προσπαθω να το απομυθοποιησω ).Μηπως να τον προσεγγιζα πιο γλυκα με αποτερο σκοπο να ανακαλυψω τι του λειπει,τι θελει................? Οπως και να εχει θα ηταν σωστο να μου μιλησει για την ''πεσμενη λιμπιντο'' οπως ειπες κι εσυ Εlpidaz.

Δεν μπορω ομως να παψω να σκεφτομαι πως ''ισως''οταν ερθουμε σε επφη να σκεφτεται αυτες τις αντε μη πω.Δεν θα ηθελα να φαντασιωνεται καμια αλλη εκτος απο εμενα!! Εγωιστικο ακουγεται ομως αυτο θελω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να σπας το κεφάλι σου.

Όλοι οι άντρες κατεβάζουν πορνό και έχουν πορνό φωτογραφίες,εγώ το θεωρώ κάτι φυσιολογικό γι αυτούς.

Ίσα ίσα βλέπει εκεί διάφορα κ τα κάνει μαζί σου κ προς θεού σιγά μην φαντάζετέ ότι είχε αυτές στο κρεβάτι του,απλά θέλει να ξανά φουντώσει την. Φλόγα και όχι μόνο αυτό αλλά πιστεύω ότι όπως τα παιδιά είναι κολλημένα με τα κινούμενα σχέδια έτσι είναι και οι άντρες με τα πορνό.

Ζητά του μια μέρα να δείτε μια τέτοια ταινία μαζί,(εγώ κάνω το μεγάλο λάθος όταν με φωνάζει να δούμε μαζί να σχολιάζω τα σώματα τον γυναικών κ να γελάω σαν χαζό).

Μην ανησυχείς είναι απόλυτα φυσιολογικό. Έτσι όπως διάβασα το τίτλο νόμιζα ότι ο ίδιος είναι σε αυτές της φωτο κ εκείνα κάγκελο... Μην τρομοκράτησε τόσο πολύ

Link to comment
Share on other sites

Βαλεντινάκι για να καταλάβω οι φώτο ήταν απο σαιτ με γυναίκες που δείχνουν πορνό βιντεο; ή είναι απο σαιτ γνωριμιών για πονηρούς σκοπούς;

Αν είναι το πρώτο....αργά το ανακάλυψες! Δε νομίζω να υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μη βλέπει πορνό! Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, οπως και μια γυναικά να βλέπει πορνο. Το ότι σου ζητάει να κάνετε διαφορετικά στο κρεβάτι πράγματα, δείχνει οτι σε ποθεί, αλλιώς θα την έβρισκε μονο με αυτά. Ισως να περνάει φάση και να θέλει να έχετε περισσότερη ένταση σε αυτό το κομμάτι.

Δεν ειναι κακό...


8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Link to comment
Share on other sites

Βαλεντινακι κανένας λόγος ανησυχίας εφόσον η ζωή σας (η καθημερινή & η σεξουαλική) κυλούν κανονικά. Η πλειοψηφία από μας είχε ή έχει ανάλογες φωτο & video. Δεν σημαίνει κάτι...

Σωκράτης

Link to comment
Share on other sites

βαλεντινακι καλησπερα!!

θα συμφωνησω με τις υπολοιπες κοπελες.ολοι οι αντρες βλεπουν πορνο ακομα κ αν καποιοι δεν το παραδεχονται.κ εγω θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο κ δεν πρεπει να σε αγχωνει αφου εχετε κανονικη ερωτικη ζωη κ προσπαθειτε να την κανετε καλυτερη.

θα σου πω μονο οτι κ εγω ανακαλυψα τυχαια εναν φακελο με οχι 2 αλλα αρκετες φωτο κ με επιασε ενα γελιο!!! τον πειραζα για ποσο καιρο! :D:D:D


SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

Link to comment
Share on other sites

Βαλεντινακι μην το κανείς μεγάλο θέμα στο μυαλό σου , δεν νομίζω κάν να εχει σχέση με σένα . Δεν βλέπουνε τσάντες μόνο οι έφηβοι , οκ δέχομαι ότι ήταν λίγο βλακεία να τα αποθηκευσει κιόλας αλλα εντάξει δεν τα έβαλε και σε κρυφό φάκελο . Δεν νομίζω ότι εχει σχέση με το πως βλέπει εσένα . Ούτε να περνάς τόσο μεγάλο άγχος άμα θα είσαι σεξυ , βαμμένη και περιποιημένη , όταν κάποιος σε γουστάρει , σε γουστάρει και χωρίς όλα αυτά , σεξυ δεν σημαίνει σχεδόν ποτε όλα τα παραπάνω , ειναι κάτι που υπάρχει ακόμα και με φόρμες άμα είσαι


url=http://lilypie.com]La1Yp3.png[/url] mWAYp3.png ysBIp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Eυχαριστω πολυ ολες εσας που μου χαρισατε αυτες τις συμβουλες.Ομολογω πως εχω ξελαφρωσει καπως.Προσπαθησα να μιλησω μαζι του ,σαν ζευγαρι (οπως παλια) αλλα αρνηθηκε (!!!!!!)''δεν εχω τιποτα να σου πω για αυτο το θεμα''.Αρνηθηκε κι αυτο με προβληματισε .Δεν ηθελα να του κανω παρατηρηση αλλα να μιλησουμε ανοιχτα για το τι του λειπει,τι θελει,μηπως κανω κατι λαθος εγω .Λαθη κανουμε ολοι το προβλημα ειναι να τα εντοπιζουμε και να τα διορθωνουμε.Προσπαθησα να του πω οτι μου λειπουν οι παλιες καλες στιγμες και πως εχω την αναγκη να ζεστανουμε λιγο τη σεξουαλικη μας σχεση.Η απαντηση που πηρα ηταν αποκαρδιοτικη . . . . ''η σεξουαλικη μας ζωη ειναι μια χαρα,τιποτα δε μου λειπει ,τιποτα δεν αναπολω ,τιποτα δεν θελω,καληνυχτα ''..!!!

Απογοητευτικα.Την επομενη μερα ξυπνησε και μου ζητησε συγγνωμη για τον τονο της φωνης του και μου ειπε πως θα τα πουμε το βραδυ .....ακομα περιμενω αυτο το βραδυ!!! Οποτε παω να του ανοιξω κουβεντα (δεν εχουμε πολυ χρονο βεβαια,σχολαει αργα και θελει να δει το παιδι με το δικιο του.Ο δικος μας χρονος ειναι οταν κοιμηθει η μικρη κατα τις 11 το βραδυ δηλαδη που ειναι συνηθως πτωμα).....τι εχει παθει ρε παιδια??

Μιλουσαμε παντα για τα παντα βρε κοριτσια και το ειχα καμαρι.Τι συμβαινει τωρα? Θα μιλησουμε για του σπιτιου τα ζητηματα,για την δουλεια του για το παιδι αλλα σαν ζευγαρι τιποτα.Κριση ηλικιας ? Δεν ενδιαφερεται πια ? Βαρεθηκε?

Τι να πω? Απο τη μια μερα στην αλλη απομακρυνεται.

Link to comment
Share on other sites

Απο τη μερα που βρηκα το αρχειο αυτο δεν με εχει πλησιασει.Οποτε προσπαθω να χωθω στην αγκαλια του ή να τον φιλησω δεν ανταποκρινεται .

Και δεν θελει να μιλησουμε για την κατασταση αυτη.Βρε που μπλεξαμε!!! Τα ακουγα απο αλλες γυναικες και απορουσα.Που να φανταστω οτι θα το ζουσα κι αγω???

Link to comment
Share on other sites

Βαλεντινάκι μάλλον δε θέλει να πολυμιλάτε για να μη του θίξεις αυτό το θέμα. Πολλοί άντρες έχουν συστολή στο να το συζητάνε...το κάνουν ναι αλλά δε θέλουν να το αναλύουν. Βάλτο στο χρονοντούλαπο και άστο. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δε φταις εσύ, δεν έχει αλλάξει η σχέση σας γιατί απλά (όσο και να μη το είχες καταλαβει) αυτή τη συνήθεια την έχει απο τα 10 του.Οπότε δεν είναι οτι το κάνει τώρα επειδή η σχέση σας έχει πρόβλημα.

Ο αντρας μου που συναναστρέφεται στη δουλειά με αντρικό κυριως πληθυσμό μου λεει πως ολοι τιμαν τον θεο Αυναν καθημερινά! Οπότε chill out! Δωστου το χωρο και το χρόνο να σου ανοιχτεί , αν θέλει, ο ίδιος.

Φιλιά!!!


8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, Βαλεντινάκι, τέτοιες συζητήσεις έχω κάνει προσφάτως και με τον άντρα μου αλλά και τον καλύτερο του φίλο!

Αρχικά, να σου πω ότι το ότι βρήκες ερωτικά βίντεο είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν οι άντρες στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Ο τρόπος που αντιμετώπισες τον άντρα σου, δεν ήταν σωστός! Τον τρόμαξες και τον έκανες να ντραπεί. Φώναξες, έκλαιγες τον έβριζες.. πως θες τώρα να το συζητήσετε? Και βασικά, τι να συζητήσετε? Καταλαβαίνω ότι δεν το περίμενες, αλλά και πάλι, δεν είναι φυσιολογικό να αντιδράς έτσι. Δεν είναι το παιδί σου είναι ο άντρας σου. Και το να δει πορνό βίντεο δεν είναι απάτη. Δεν έχει να κάνει με εσένα. ούτε σε υποτιμά, ούτε σε μειώνει. Ξέρεις πόσων χρόνων συνήθεια είναι αυτή? Τα αγοράκια βλέπουν τέτοια βίντεο από την εφηβεία. Και να είσαι σίγουρη πως αυτό που είδες δεν ήταν και το πρώτο που είδε ο άντρας σου. Είναι μόνο το πρώτο που βρήκες εσύ. Και δεν είναι κάτι κακό, ούτε προσβλητικό. Ασε τον άντρα σου να αναπνεύσει, δεν είναι λογικό να σε νιώθει μπαμπούλας. Επίσης, ποτέ μα ποτέ μην συσχετίζεις το γεγονός του βίντεο με την ιδέα ότι θα σε απατήσει. Καμία σχέση.

Τώρα, στο τελευταίο σου ποστ, πολύ πρόσφατα μάλιστα το συζήτησα με τον άντρα μου γιατί το αντιμετώπιζε και ο κολλητός σου, οπότε θα σου μεταφέρω την αντρική οπτική:

-Η ερωτική ζωή και το σεξ γενικότερα, δεν είναι θέμα προς συζήτηση!

Καλά κάνετε και συζητάτε όλα τα υπόλοιπα, αλλά το σεξ δεν πρέπει να είναι θεμα προς συζήτηση! Το τι κάνατε παλιά κλπ κλπ άστα στην άκρη του μυαλού σου! Αν θες να έχεις επαφές με τον άντρα σου, μόνο κουβεντα δεν πρέπει να κάνετε. πχ: Η γυναίκα του κολλητού του άντρα μου, ένιωθε πως η ερωτική τους ζωή έχει βαλτώσει. Εβαζε λοιπόν το παιδί για ύπνο, πήγαινε προς τον άντρα της που έβλεπε τηλεόραση, άρχιζε μεν τα φιλιά, και στο καπάκι κόλλαγε και κάτι ατάκες του τύπου: "Ελα μωρό μου έχουμε τόσο καιρό να κάνουμε σεξ", ή ανέφερε συνέχεια τα παλιά, και αν δεν τον έβλεπε θερμό ξεκίναγε η αντίστροφη μέτρηση του καβγα. "Μήπως δεν με θες" κλπ!

Είναι λογικό να νιώθουμε πολλά συναισθήματα και μέσα σε αυτά και αμφιβολία. Όμως, σε μία δύσκολη καθημερινότητα και οι άντρες νιώθουν κουρασμένοι, δεν έχουν όρεξη. Και αυτές οι προσεγγίσεις σίγουρα δεν θα του ξυπνήσουν την ερωτική διάθεση. Η ατάκα λοιπόν του κολλητού του άντρα μου, ήταν η εξής: "Η γυναίκα μου ξέρει όλη την ανατομία του σώματος μου, αν θέλει να με φτιάξει υπάρχουν πολλοί τρόποι αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει λόγια" (προσπάθησα να την μεταφέρω όσο πιο κομψά γίνεται)

Οπότε Βαλεντινάκι, μάλλον ο γάμος σου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για τα δεδομένα σας, αφού έχετε και ένα μικρό παιδάκι (Να σας ζησει!!) με όλα τα μικρά προβληματάκια που συνεπάγονται. Δεν είσαι η μόνη που τα αντιμετωπίζεις, αλλά νομίζω ότι βρίσκεσαι σε πανικό επειδή είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζεις.

Θυμήσου τι του άρεσε παλιά, πως του ανέβαζες το κέφι, δημιούργησε ένα όμορφο ερωτικό περιβάλλον και παίξε μπάλα..! Και να θυμάσαι ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Υ.Γ. Μην δημιουργήσεις το όμορφο ερωτικό περιβάλλον μία ημέρα μετά από ώρες δουλειάς και κούρασης! Ολα έχουν το σωστό timing!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

εμενα παλι ρε παιδια ενα παραξενο πραγμα ...δεν εχω προβλημα αν βλεπει πορνο γιατι μετα γινεται ταυρος και με κυνηγαει ολη μερα!!!κι εγω του κανω τα κεφια και κανω οτι δεν ξερω τιποτα..τι νομιζετε τις φατσες τους βλεπουν?σκασιλα του.δες το σαν επιμορφωτικο σεμιναριο και ...απολαυσε το μαζι του(τι λεει τωρα η εγκυος που εχει να το δει κανα μηνα!!)


MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...