Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Marlina είπε:

      Το έχω κ εγώ αυτό το βάρος εδώ και πολύ καιρό.. και εγώ αυτό νιώθω ότι θα φύγουν 😄 Εχω την εντύπωση πως επιδεινώνεται με το πολύ ξαπλα. Επίσης και εγω το νιώθω πολύ πιο έντονα όταν θέλω τουαλέτα. Προσπαθώ να πηγαίνω αρκετά συχνά τουαλέτα γιατί πέρα από το βάρος μου δημιουργούν και συσπάσεις!

      Επίσης με το μπάνιο και εγώ το ίδιο προτιμώ το πρωί που είμαι καλύτερα!!! 

      ωραία περναμε όλες !αχαχαχχαχα 🤣 μωρέ ας πάνε όλα καλα και θα κάνω 5 φορε σ μπάνιο μετά !

Εξωσυζυγική σχέση..


Elena2000

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Έλενα και είμαι παντρεμένη 7 χρόνια μ' έναν άνθρωπο που τον αγάπησα απ' την πρώτη στιγμή.. (Παιδιά δεν έχουμε)..

Τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση μας περνούσε διάφορες φάσεις,πολλά σκαμπανευάσματα και πέρσυ το καλοκαίρι είχα φτάσει στα όριά μου,ήμουν αποφασισμένη να χωρίσω.. Εφόσον έκατσα και μίλησα μαζί του είπα να του δώσω μία τελευταία ευκαιρία μήπως καλυτερεύσουν τα πράγματα..

Δεν είχε περάσει ΠΟΤΈ απ' το μυαλό μου να κάνω κάποια εξωσυζυγική σχέση ή "αρπαχτή" (συγνώμη για την έκφραση)..

Πριν 6-7 μήνες και ενώ ήμουν ακόμη "κρύα" κάπως απέναντί στον σύζυγό μου,γνώρισα μέσω μιας εκδήλωσης κάποιον (παντρεμένος και εκείνος με ένα παιδί).. Στην αρχή μιλούσα απέναντί του τελείως φιλικά και επειδή είναι η δουλειά μου τέτοια,προσφέρθηκα να τον βοηθήσω και να προωθήσω την δική του δουλειά! Μετά από 2 εβδομάδες σχεδόν,άρχισε να μου εκδηλώνεται και να μου λέει διάφορα ωραία λόγια (όχι πέφτουλας,αντιθέτως).. Εγώ επειδή περνούσα τότε αυτή την φάση με τον άντρα μου,δεν ξέρω πώς έγινε,άρχισε να μου αρέσει.. Μου "γέμιζε" κενά που ο άντρας μου δεν το είχε κάνει ποτέ..

Τέλος πάντων,μετά από κανα μήνα βρεθήκαμε στο σπίτι μίας φίλης.. Όταν έφυγε η φίλη μου και μας άφησε μόνους μας,με άρπαξε και με φίλησε.. Μετά από αυτό,έτρεμα για μέρες ολόκληρες.. Ένιωσα πως είχα ξανα ερωτευτεί.. Και το κυριότερο,δεν ένιωθα τύψεις.. Μακάρι να μπορούσα να σας μεταφέρω τα συναισθήματά μου.. Με κυνήγησε,μου "ορκίστηκε" ότι στα τόσα χρόνια που είναι εκείνος παντρεμένος (πάνω από 15),δεν του έχει ξανα τύχει κάτι τέτοιο και δεν έχει απατήσει ΠΟΤΈ την γυναίκα του! Και τον πιστεύω απόλυτα!

Πέρασαν 5 μήνες για να έρθουμε σε επαφή.. Δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω.. Ένιωσα απίστευτα,σαν 16χρονο!

(Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και από εκείνον)

Να μην σας τα πολυλογώ,με τον άντρα μου είμαστε ακόμη "στην προσπάθεια" αλλά εγώ είμαι πλέον αλλού! Δεν ξέρω.. Αν μου το ζητήσει ξεκάθαρα,θα χωρίσω για να είμαι μαζί του (και εκείνος ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ να χωρίσει τη γυναίκα του)..

Το "μέσα" μου και όλες οι κοσμοθεωρίες που είχα,έχουν γίνει άνω-κάτω..

Την όλη κατάσταση που ζω την ξέρουν 2 συγκεκριμένα άτομα μόνο.. Ήθελα να την μοιραστώ όμως και με εσας,άγνωστες στην ουσία γιατί ειλικρινά χρειάζομαι τις γνώμες σας..

Υ.Γ

Επειδή ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς θα "έρθετε" περισσότερο στη θέση της γυναίκας του,θα παρακαλούσα να έρθετε και λίγο στην δική μου..

Δεν ξεκίνησα εγώ όλον αυτόν τον "γολγοθά"..

Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το "σεντόνι"..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 49
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με έχεις αφήσει κάγκελο!!!!!!!!

Δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι την γνώμη μας. Δεν νομίζω οτι όλο αυτό που περιέγραψες είναι πραγματικό. Δεν νομίζω καν οτι είσαι γυναίκα.

ΤΟΣΟ ΚΑΓΚΕΛΟ Μ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ!! :D


U6Vip2.png
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν ¨παίζει ¨ αυτό που γράφει η φίλη μας η Elpidaz.Αυτο που θα σου πω ειναι πως την φάση που περνάς εσύ την έχουν περάσει και την περνάνε πολλά ζευγάρια.Όταν περνάς μια άσχημη περίοδο με τον/την σύντροφο σου πάντα βρίσκεται ¨κάποιος ¨ εκεί που θα σου φερθεί όμορφα θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά.Και;Όταν δεν θες να είσαι σε έναν γάμο τον ¨σχολάς¨ και μετά βρίσκεις κάτι άλλο.Ένας άντρας με γυναίκα και παιδί που ψάχνετε συνήθως προσπαθεί απλά να περάσει καλά.Ποτε μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν του έχει ξανασυμβεί ,μόνο με σένα νιώθει έτσι ,η γυναίκα του ειναι μια σκύλα ή ειναι από συνήθεια μαζί της και άλλες πολλές τέτοιες μπούρδες...Ξέρω πως δύσκολα θα σκεφτείς καθαρά αλλά κάντο για το δικό σου καλό.Δεν θες να είσαι με τον άντρα σου.Οκ δικαίωμα σου.Χωρισε ,τι περιμένεις;Μην επιτρέπεις όμως σε κάποιον που σε παραμυθιάζει να σε κάνει να χαλάσεις το σπίτι σου.Μετα θα τραβάς τα μαλλιά σου.Γνωστο και πολυφορεμένο παραμύθι που μετα ζεις τις απώλειες του και απορείς γιατι ειναι έτσι η ζωή σου.Και όχι δεν σου μιλάω σαν παθών:roll:...Είμαι μια γυναίκα με τα δικά της θέματα στο γάμο της που έχει ανάγκη από προσοχή και και και αλλά ξέρει πως όλα ειναι παραμύθια που τα έζησαν κάποιοι πριν από μένα για να παραδειγματιστώ εγώ;).

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με την Μαμμυ, ετσι η κουνιαδα μου. Τις μισες μερες κοιμαται με την γυναικα του και τις μισες μαζι της. Περιμενει λεει να γινει 18 η κορη του για να χωρισει... χροοονια το παραμυθι. Τι ωραια που ζουνε... εκεινη εφαγε τα καλυτερα της χρονια περιμενοντας "τον πριγκηπα" ποτε θα χωρισει "την σκυλα".


Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Link to comment
Share on other sites

Μου κάνει εντύπωση που η αγαπητή Λένα κάνει εγγραφή στο parents μόνο και μονο για να περιγράψει την εξωσυζηγική της περιπέτεια. Άσε που ο τρόπος έκφρασης μου θυμίζει κάποιον γνωστό που τρώγεται με τα ρούχα του εδώ μέσα (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε :lol:). Εν πάσει περιπτώσει δίνω το περιθώριο του λάθους και απαντώ σοβάρά...

Αγαπητή Λένα,

ο γάμος σου

Είσαι 7 χρόνια παντρεμένη με έναν άνθρωπο που αγάπησε από την πρώτη στιγμή και έχετε προβλήματα τον τελευταίο χρόνο. Αυτήν την στιγμή δε βρίσκεστε σε περίοδο "σου δίνω μια τελευταία ευκαιρία". Προσωπικά θεωρώ οτι ο γάμος σας έχει ήδη τελειώσει. Από κει κι έπειτα είναι άτιμο σε μια περίοδο προσπάθειας εσύ να έχεις ήδη σχέση με κάποιον άλλον. Το σωστό και τίμιο στην περίπτωση αυτή και εφόσον δεν βλέπεις μέλλον με τον άνθρωπο που ήδη είσαι παντρεμένη θα ήταν να τελειώνεις μαζί του για να κοιτάξεις τί θα κάνεις με την ζωή σου. Δεν το σχολιάζω περαιτέρω.

ο γάμος του

15 τουλάχιστον χρόνια παντρεμένος και δεν έχει απατήσει την γυναίκα του. Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Από κει κι έπειτα όμως δεν αναφέρεις πουθενά προβλήματα με την γυναίκα του. το μόνο που αναφέρεις είναι οτι δεν έχει ξανανιώσει έτσι. κι έρχομαι στο δια ταύτα...

η σχέση σας

ζείτε ένα πάθος δυνατό που ειλικρινά ποιός ξέρεις πόσο θα κρατήσει??? Αυτός βουτηγμένος στην οικογενειακή ρουτίνα και εσύ βαριεστημένη από έναν γάμο που δεν πάει άλλο ερωτεύεστε και σας έχει πιάσει ο ενθουσιασμός. Θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο να μην βλέπεται μπροστά το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα. Δηλαδή : ΟΚ ρίχνετε την βόμβα στους συντρόφους σας οτι θέλετε να χωρίσετε. Από πλευράς σου ενδεχομένως να είναι εύκολο δεδομένου οτι δεν υπάρχουν παιδιά και οτι ούτως ή άλλως η σχέση σας έχει πεθάνει. Αν πάρει χαμπάρι οτι παίζει νέα σχέση? Φαντάζεσαι τί έχει να γίνει? Κι άντε οτι δεν το παίρνει χαμπάρι και κάνετε υπομονή χωρίς να δίνετε δικαιώματα μέχρι να βγει το διαζύγιό σου. Πάσσο! Την πλευρά του όμως? Λες οτι αν σου πει ξεκάθαρα να χωρίσετε για να είστε μαζί θα το κάνεις. Περιμένεις αλήθεια να στο πει? 15 χρόνια γάμου (χωρίς προβλήματα υποθέτω) και ένα παιδί? Και, αλήθεια, τί σε κάνει να πιστεύεις οτι η γυναίκα του θα στον παραδώσει αμαχητή??? Κι άντε σου λέω εγώ οτι όλα καλά καταφέρνετε να χωρίσετε και οι δύο χωρίς προβλήματα χωρίς σου ξου μου ξου.. Μετά? Αναρωτιέμαι θα υπάρχει το ίδιο πάθος μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας? και για πόσο? Θέλεις να σου πώ πραγματικά πώς το βλέπω? Εκείνος κάποια στιγμή να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο (γιατί εγώ δεν πιστεύω οτι έτσι είναι η πάστα του.. ένας άνθρωπος που έχει τέτοια πάστα δεν μένει πιστός στην γυναίκα του 15 χρόνια) γιατί θα έχει χαλάσει την οικογένειά του και θα αισθάνεται τύψεις για το παιδί του και σύ κάποια στιγμή να βαριέσαι γιατί θα τον βλέπεις έτσι, γιατί θα έχεις και το παιδί του κάποια στιγμή μέσα στο σπίτι σας (αν μείνετε μαζί) γιατί θα βουλιάξεις πάλι μέσα στην ρουτίνα και θα αισθάνεσαι "κρύα".

Απορώ μαζί σου ειλικρινά που δεν βλέπεις τί έχεις κάνει! Και δεν νιώθεις και τύψεις?? Τί εννοείς? Δεν νιώθεις τύψεις που απατάς τον άντρα σου? Δεν νιώθεις τύψεις που την έχεις πέσει στον άντρα άλλης? Δεν νιώθεις τύψεις που πας να αφήσεις το παιδί του χωρίς πατέρα? Για τί ακριβώς δεν νιώθεις τύψεις???


U6Vip2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Συμφωνω με την Μαμμυ, ετσι η κουνιαδα μου. Τις μισες μερες κοιμαται με την γυναικα του και τις μισες μαζι της. Περιμενει λεει να γινει 18 η κορη του για να χωρισει... χροοονια το παραμυθι. Τι ωραια που ζουνε... εκεινη εφαγε τα καλυτερα της χρονια περιμενοντας "τον πριγκηπα" ποτε θα χωρισει "την σκυλα".

άσχετο.. και συγνώμη που φεύγω από το θέμα αλλά μόλις το παρατήρησα κι επειδή έχω παρακολουθήσει την ιστορία σου...... TINTAIL ΜΟΥ ΕΊΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??????? Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Να χεις μια τελειώμηνη καλή εγκυμοσύνη και μια ευτυχισμένη ζωή κοπέλα μου! :-D


U6Vip2.png
Link to comment
Share on other sites

Ελπιδα η κοπελα ειχε ανοιξει το θεμα διπλα στο παρεντς αλλα της το κλεισανε και γιαυτο το εγραψε εδω.!Συμφωνω με τις προλαλλησασες και τα ειχα γραψει και απο εκει το ιδιο!

Τινταιλ και εγω ειχα δει την ιστρορια σου και μπραβο κοπελα μου για την εγκυμοσυνη σου!Ευχομαι τα καλυτερα!!


FvxMp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω να πω στην θέματοθετρια να μπει αυτή λίγο στην θέση του άντρα της,και μετά στην θέση της γυναίκας του γκόμενου της...

Ο άντρας σου κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πάντα για να είσαστε μαζί κ εσύ να τον φτύνεις έτσι,αφού είσαι κρύα κ δεν νιώθεις τίποτα γιατί δεν τον χωρίζεις?κρίμα δεν είναι να σε περιμένει για το ποτέ θα ξανά νιώσεις έρωτα γι αυτόν?να ξέρεις ότι με τα χρόνια πάντα οι σχέσεις περνάνε διάφορα,γι αυτό δοκιμαζόμαστε εάν μπορούμε να αντέξουμε.

Μπες κ στην θέση της γυναίκας που άμα χωρίσει θα μείνει μόνη της με ένα παιδί η ψυχολογία αυτής της γυναίκας?

Εσύ κοπέλα μου είσαι στην ευκολότερη θέση μπορείς να χωρίσεις κ να κάνει ότι θέλεις,αλλά είναι κρίμα να κανείς την ζωή σου εις βάρος τον άλλον

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα στα κοριτσια!!

καταρχας θα συμφωνησω με ελπιδαζ και γωγω!

και ας υποθεσουμε οτι δεν εισαι γνωστος και δεν θελεις να σου πουμε καλα δεν πειραζει φτιαχτα με τον παντρεμενο γιατι ως γνωστον ειμαστε ελευθερων ηθων! για να μην πω ποσες θεωριες εντοπισα! την πρωτη και καλυτερη οτι ενα πρωι ξυπναμε στα 30 θελουμε γαμους και παντρευομαστε οποιον βρουμε και μετα λεμε δεν μας γεμιζει τα κενα! ή οτι γινομαστε σκυλες επειδη δεν τον θελουμε και τον κανουμε εμεις να ξενοκοιταξει....

τεσπα θα παρω την θεωρια οτι εισαι αληθινη!

καλα ρε κοπελια! λες στον αντρα σου να κανει κατι εκεινος και εσυ εισαι δεξια και αριστερα??? και αφου δεν σου γεμιζε κενα γιατι τον παντρευτηκες??? γιατι εισαι τοσα χρονια μαζι του???? και πως ξαφνικα ενα πρωι ξυπνησες και κρυωσες?? ολη αυτη η συμπεριφορα σου δεν του αξιζει του αντρα σου! για μενα αυτος ο γαμος ειναι τελειωμενος και μονο στην φραση κρυωσες!

δευτερον αυτος ο παντρεμενος εστω οτι 15 χρονια ειναι ταγμενος στην γυναικα του και ξαφνικα σε ειδε και ειπε με σενα θα την κανω κερατου δεν ντρεπετε??? δεν τον ρωτας αν ντρεπετε? δεν τον ρωτας τι παιδεια δινει στο παιδι του που αυριο που θα μεγαλωσει μεσα σε αυτη την κατασταση κ θα κανει τα ιδια και χειροτερα???δεν εχει τυψεις? πως κοιταει την γυναικα του στα ματια ?? ή να υποθεσουμε η γυναικα του ειναι σκυλα? και τον παντρευτηκε γιατι ετσι ηθελε????

και τελος εσυ γιατι δεν μπαινεις στην θεση του συντροφου σου??? ε? για σκεψου το ...ενα ωραιο πρωι εσυ καθεσαι και ερχεται και σου λεει...παγωσα! κανε κατι να με ξεπαγωσεις! και το ιδιο βραδυ γνωριζει μια και αρχιζουν τα πιτσι πιτσι...και οταν το μαθεις δεν θα νιωσεις σαν ηλιθια που προσπαθουσες να σωσεις ενα γαμο και εκεινος τσιλιμπουρδιζε?!

σορρυ για το πως τα γραφω και αν σε πειραξουν αλλα και φιλη μου να ησουν ετσι ακριβως και χειροτερα θα στα ελεγα! δεν μου αρεσει να χρυσωνω το χαπι!


28797vui1gia3ib.gif

Link to comment
Share on other sites

Πες τα ρε μαιρουλα,εγώ άμα ήταν φίλη μου θα την ταρακουνουσα λίγο μπας κ έρθει το μυαλό στην θέση του.

Και σκύλα να είναι η γυναίκα του γκόμενου αυτός γιατί δεν τι χώριζε τόσα χρόνια?και που ξέρεις ότι δεν σε έχει εσένα για να φεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας κ την γυναίκα του να μην την αλλάζει για όλο το χρυσάφι του κόσμου?

Ο καημένος ο άντρας σου γιατί μόνο από την μεριά του να προσπαθεί να κάνει τα πάντα??

Link to comment
Share on other sites

Πως μπορείς κ τον κοιτάς στα μάτια?πως μπορείς κ κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί του?πρέπει να του μιλήσεις να του πεις. Ότι έχει γίνει όσο σκληρό κ να είναι που ξέρεις μπορεί να σε κερδίσει ξανά κ να σε κάνει να νιώσεις πολλά περισσότερα από ότι νιώθεις με τον άλλον,μπορεί όμως να σε αφήσει να κανείς την ζωή σου κ αυτός να κοιτάξει την δική του.

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα ότι μια στις εκατό μπορεί να μείνεις έγκυος τι θα κανείς?πως θα αντιδράσει ο άλλος κ πως ο άντρας σου?έτσι για να δοκιμάσεις τον άλλον πες του ότι είσαι έγκυος κ δες την αντίδραση του εκεί θα καταλάβεις εάν σε αγαπάει η εάν παίζει

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν καταλαβαινω πως παγωσε η κοπελια και εχει την απαιτηση μονο απο την αντρα της να την ξεπαγωσει??

μαλλον κοπελια μου δεν ενδιαφερεσε για τον αντρα σου και θελεις να τον αλλαξεις για να μπορεις να εισαι μαζι του! κριμας γιατι σε 6 μηνες παλι στα ιδια ειστε..

και αν ο αλλος ειναι 15 χρονια μαζι της και εχει φαει ψωμι και αλατι μαζι της δεν νομιζω να την πεταξει ετσι για μια σχεση! γιατι καλως ή κακως αν εχει μυαλο ο συγκεκριμενος εστω και μια σταλιτσα θα κατσει να σκεφτει και την γυναικα του και ποσο μαλλον το παιδι του! γιατι και η γυναικα του αμαχητη δεν θα τον πεταξει στην αλλη! και αντε και στον εδωσε αλλα αν ειναι σκυλα θα του το φαει ολα και θα δουμε μετα τι κενα καλυπτει ο συγκεκριμενος!


28797vui1gia3ib.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...