Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Baby.gr Συμβουλές για την τέλεια Βάφτιση!


admin

Recommended Posts

baptisi_babygr.jpg

Έφθασε η ώρα που θα βαπτίσετε το αγγελούδι σας κι έχετε αρχίσει να αγχώνεστε καθώς θέλετε τα πάντα την ημέρα αυτή να είναι τέλεια! Ηρεμήστε, ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή για εσάς και το μωράκι σας!

Αφού λοιπόν έχετε καταλήξει στο όνομα που θα δώσετε στο μωράκι σας κι έχετε επιλέξει το σωστό νονό για εκείνο, τον άνθρωπο δηλαδή που θα το αγαπάει, θα περνάει χρόνο μαζί του και θα βρίσκεται δίπλα του όποτε τον χρειαστεί, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποια εκκλησία θα γίνει το μυστήριο. Εάν η εκκλησία της ενορίας δεν είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί, η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε τώρα το καλοκαίρι είναι ένα όμορφο, μικρό και γραφικό εκκλησάκι.

Το επόμενο που έχετε να σκεφτείτε είναι το τι θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο. Ανάλογα με τον αριθμό των προσκεκλημένων σας και φυσικά το ποσό που έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τραπέζι στο σπίτι σας, ένα πάρτι σε μία αίθουσα εκδηλώσεων ή ένα κτήμα, μία δεξίωση σε ένα ξενοδοχείο, μία μικρή γιορτούλα με catering στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ή εάν επιθυμείτε κάτι πιο παραδοσιακό, ένα γλέντι σε μια ταβέρνα. Μην ξεχάσετε τους μικρούς προσκεκλημένους σας! Φροντίστε να υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τα μικρά παιδιά στον οποίο θα μπορούν να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν και εάν θέλετε να χαρούν ακόμα περισσότερο, στο baby.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχα παιχνίδια κατασκευασμένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τα οποία μπορείτε να τους δώσετε μαζί με τη μπομπονιέρα τους.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του μωρού σας, την οποία θέλετε να θυμούνται για πάντα οι συγγενείς και οι φίλοι με τους οποίους θα μοιραστείτε τη χαρά σας, επιλέξτε με μεγάλη προσοχή το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα. Στο baby.gr θα βρείτε στις καλύτερες τιμές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες της βάπτισης του θησαυρού σας.

Η διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου που θα γιορτάσετε το γεγονός με μπαλόνια και λουλούδια είναι επίσης κάτι που πρέπει να φροντίσετε ώστε να ολοκληρωθεί το παραμυθένιο σκηνικό κι επειδή σίγουρα θα θέλετε να θυμάστε αυτή τη μοναδική ημέρα για πάντα, κανονίστε τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση της βάπτισης.

Εκτός από την τούρτα που θα κόψετε στην εκδήλωση μετά τη βάπτιση, θα πρέπει να προσφέρετε μαζί με τη μπομπονιέρα κι ένα γλυκάκι για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας.

Τέλος, θα πρέπει να εκφράσετε την αγάπη σας στο νονό του παιδιού σας προσφέροντάς του ένα δώρο. Προσανατολιστείτε σε κάποιο κόσμημα, ένα ρολόι ή κάτι για το σπίτι του.

Tips

Να θυμάστε πως θα πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τη βάπτιση.

Εάν είσαστε καλεσμένη σε μια βάπτιση, προτιμήστε από το να τρέχετε στα μαγαζιά για την αναζήτηση του τέλειου δώρου, το οποίο μάλιστα υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μωρού, να προσφέρετε μία δωροκάρτα από το baby.gr ώστε η μανούλα να επιλέξει κάτι όμορφο και χρήσιμο για το μωράκι της.

Να σας ζήσει!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...