Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2 φορές κι έναν καιρό – Second hand βρεφικά και παιδικά είδη


admin

Recommended Posts

2 φορές κι έναν καιρό – Secondhand βρεφικά και παιδικά είδη

Τι είναι το “2 φορές κι έναν καιρό”;

Είμαστε το πρώτο κατάστημα με επιλεγμένα επώνυμα μεταχειρισμένα βρεφικά & παιδικά προϊόντα στην Ελλάδα!

n1LViqUP0tA

Όλοι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά και πόσο γρήγορα αλλάζουν και οι ανάγκες τους. Το “2 φορές κι έναν καιρό” δημιουργήθηκε για όλους εσάς που:

  • Θέλετε για το παιδί σας το επώνυμο, το ποιοτικότερο, το καλύτερο, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές!

  • Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο και να συμμετάσχετε σε μια νέα αντίληψη η οποία καταπολεμά τον υπερκαταναλωτισμό και το εμπόριο φθηνών και κακής ποιότητας προϊόντων.
  • Θέλετε να ξεφορτωθείτε ό,τι δεν χρειάζεστε πια και καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στη ντουλάπα σας και στην αποθήκη σας, κερδίζοντας ταυτόχρονα χρήματα!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Μπείτε τώρα στο

www.2fores.gr και βρείτε τα πάντα για το παιδί σας: second hand παιδικά, ρούχα, βρεφικά ρουχαλάκια, καροτσάκια, καρεκλάκια φαγητού, καρεκλάκια αυτοκινήτου, παρκοκρέβατα, παπουτσάκια, παιχνίδια, βιβλία, μάρσιποι, καλαθούνες, λίκνα, αλλαξιέρες, ενδοεπικοινωνίες, θήλαστρα, αποστειρωτές, θερμαντήρες, relax, στράτες.

Ό,τι χρειάζεστε για το παιδί σας έως και 90% φθηνότερα από την κανονική τιμή αγοράς.

Σαν… καινούργια!

advProducts_2fores.jpg

Θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά;

Ελάτε στο ανακαινισμένο κατάστημά μας στην Άνω Γλυφάδα - Πέλλης 24 & Γούναρη

adv1l_2fores.jpg

Μια μανούλα που μας επισκέφθηκε…

XimYrDAEPQ0

Και μην ξεχνάτε: Τα προϊόντα μας είναι μοναδικά! Και τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο δημοφιλή που πωλούνται σχεδόν αμέσως!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να έρθετε στην παρέα των χιλιάδων φίλων μας σε όλη την Ελλάδα και να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες μας παραλαβές!

adv2_2fores.jpg

Και για τους φίλους του parentscafe.gr, κάνουμε επιπλέον… έκπτωση στην έκπτωση!

Για μια εβδομάδα από σήμερα όλα μας τα προϊόντα μας μπορείτε να τα αγοράσετε 10% φθηνότερα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας συμπληρώστε τον παρακάτω κωδικό στο πεδίο: “Συμπληρώστε κωδικό έκπτωσης”

PCADV11310

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21 Οκτωβρίου!

---

Εάν ενδιαφέρεστε να μας φέρετε πράγματα προς πώληση, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στα 2155550015 και 6943462957 ή να κάνετε κλικ εδώ

advLogo_2fores.png

Επιλεγμένα επώνυμα second hand βρεφικά & παιδικά

Πέλλης 24 & Γούναρη, Άνω Γλυφάδα

http://2fores.gr

τηλ.: 215 5550015, 6943462957

info(at)2fores.gr

καροτσάκι, καρεκλάκι φαγητού, καρεκλάκι αυτοκινήτου, παρκοκρέβατο, μάρσιπος, καλαθούνα, λίκνο, αλλαξιέρα, ενδοεπικοινωνία, θήλαστρο, αποστειρωτής, θερμαντήρας, ριλάξ, στράτα, metaxeirismenapaidika, secondhandpaidika, metaxeirismenavrefika, kareklakiafagitou, 2 foreskaienankairo, kareklaki, kathismataaytokinitou, kathisma, metaxeirismenarouxa, metaxeirismenapapoutsakia, paixnidia, vivlia, parkokrevato, allaxiera, allaxieres

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...