Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Δυσκολη κατασταση με πεθερα κ οχι στηριξη απο τον αντρα μου


myrtw26

Recommended Posts

Καλησπερα κ απο μενα ειμαι φρεσκια μανουλα 6 μηνων ο μικρος μου..3 χρονια σχεση κ 1 χρονο παντρεμενη.Πριν ερθει ο μικρος στην ζωη μας που εννοειται οτι ειναι οτι πιο ομορφο εχει συμβει στην ζωη μου δεν ειχα σχεδον κανενα προβλημα με τον ανθρωπο μου περα απο τις παρεμβασεις τις μαμας του που τις θεωρουσα κλασσικες συμπεριφορες μαμας,προσπαθησα να ρθω κοντα τις την στηριξα σε κατασταση υγειας περισσοτερο απο τα παιδια τις εψαξα βρικα γτ ειχε κενα μνημης την στηριξα κ το ευχαριστω ηταν μια μερα που γυρισα απο τον γιατρο για να δω τι μπορουμε να κανουμε την ακουσα να με θαβει να λεει οτι δεν αξιζω για τον γιο τις οτι ειμαι ασχημη δεν εχω τροπους..φυσικο ηταν κατι να σπασει μεσα μου,δεν την ειπα τπτ απλος παγωσα απεναντι τις,,μενω εγκυος κ αρχιζει ο πολεμος γινεται αλλος ανθρωπος..καλα τι εγκυος εδω δεν υπαρχουν χρηματα κ προσεχε μην βαλεις κοιλα εχεις ηδη...μια μερα πριν την πρωτη επιπεδου αν δεν ειναι καλα το μωρο θα το ριξεις ε????ερχεται ο γαμος εξω απο το δημαρχειο αντε μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει..στον 6 μηνα κανουμε μετακομιση φυγαμε απο διπλα τις ευτυχως ουτε να πει αν θελω μια βοηθεια τπτ ..8 μηνα παθαινω κατακρατηση υγρων πριζομαι μπροστα στον αντρα μου καλα ποσ εισαι ετσι χαλια εγινες..καμια απαντηση ο αντρας μου να με στηριξει τπτ απολυτως.γενναω παρα πολυ δυσκολη γεννα ο μικρος θερμοκιτιδα 2 βδομαδες τις λεω πονεσα παρα πολυ ετσι που με πατουσαν απο πανω ε σιγα μορε εχεις λιπος εσυ δεν παθαινεις τπτ,,,οκ λεω την κοιταω μονο κ κουναω το κεφαλι μου,,τι να πεις??βγαινει ο μικρος ερχεται σπιτι να τον δει να φωναζει απο πανω του πιο σιγα λεω σιγα μαμοθρεφτο θα το κανουμε???τις λεω πλυντε τα χερια σας πριν τον παρετε κανει 4 πακετα την μερα..μπα μου κανει μια φορα το κανε δεν το ξανακανε..λεω στον αντρα μου σε παρακαλω πες την μαμα σου να μην καπνιζει κοντα στο παιδι κ να μην βαζει το στομα τις μεσα στο χερακι του παιδιου θα κολισει κανενα μικροβιο σιγα ρε μυρτω απο την μαμα μου θα κολισει 2 φορες την βδομαδα τον βλεπει την εχεις απομακρυνει κ δεν βλεπει το παιδι οσο θα πρεπε εγινα κ η κακια νυφη στα καλα καθουμενα,,του λεω πρεπει να βαλουμε καποια ορια οσο αφορα τον μικρο κ μου λεει ειρωνικα εδω δεν το κανες 3 χρονια τωρα θα το \κανεις???αλλα μια φορα που ειχε πιει γυρνα κ μου κανει ξερω οτι δεν θα μαλωσεις ποτε με την μαμα μου οτι θα κανεις υπομονη με λιγα λογια ειμαι η χαζη τις παρεας που τα ανεχομαι ολλα κ ακουω κ λογια....κ καλα μεσα στο χιουμορ τα λεει οσα λεει η μαμα του κ με ολους ετσι ειναι δεν εχει κατι με σενα...κ φυσικα μπροστα σε τριτα ατομα με μειωνει λεει πολυ φοβαμαι οτι το παιδι σου μοιαζει κ μετα καλοπροαιερετα το λεω..δεν ξερω εχω απογοητευτει νιωθω το στομαχι μου κομπο κ μια θλιψη οταν ξερω οτι ερχεται να μας δει...κ περισσοτερο με πληγωνει που δεν με στηριζει ο αντρας μου 2 φορες που πηγα να τις απαντησω κ καλα στο χαβαλε κ γω απαντησε ο αντρας μου σιγα μωρε τι σου πε η μαμα μου???μπροστα τις ενω εμενα με αφηνει ετσι...συγνωμη αν σασ κουρασα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γεια σου μυρτω! να χαιρεσαι τον μικρο σου!

καταρχας να σου πω οτι εγω πιστευω οτι με τους γονεις του δικου σου ανθρωπου καλο ειναι να μην τσακωνοσε απο σεβασμο αλλα κ οο αντρας σου να σε υποστηριζει! ο δικος σου ο αντρας αντιθετως προστατευει κ υποστηριζει την μαμα του, ομως εσενα εχει παντρευτει εσενα πρεπει να υποστηριζει κ να προστατευει κ στην τελικη σκουπιδι δεν εισαι !εισαι ανθρωπος κ δεν σου αξιζει να σε μειωνει κανενας! πρεπει να το συζητησεις πιο πολυ με τον αντρα σου να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν σου αξιζει να σε μειωνει γτ ειμαι σιγουρη οτι ουτε κ εκεινου θα του αρεσε να τον μειωνει ενας δικος σου συγγενης! κ μην προσπαθησεις να της την πεις ή να τσακωθειτε γτ απλα θα πεσεις εσυ στο επιπεδο της!


28797vui1gia3ib.gif

Link to comment
Share on other sites

ναι αυτησ τις αποψης ειμαι για αυτο κ εχω ανεχτει τοσα πραγματα αλλα μαλλον θεωρουν αδυναμια το οτι δεν μιλαω.κανονικα δεν πρεπει να μαλωνεις αλλα οταν δεν σε σεβονται τι κανεις?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Εγώ θα σταθώ στο απαράδεκτο που καπνίζει κοντά στο παιδί. Έξω στην καλύτερη, μη σου πω να κρατηθέι και να μην κάνει τίποτα όσο είναι σπίτι σας. Εννοείται ότι πρέπει να πλένει χέρια πριν έρθει σε επαφή με το μωρό. Έχεις κάθε δίκιο, εννοείται ότι θα της απαντάς κι ας γίνεσαι κακιά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος που σε έχει περισσότερο ανάγκη. Μόνο εσύ μπορείς να τον προστατέψεις, κανένας άλλος. Δεν έχει σημασία αν είναι 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, πρέπει να μάθει να φέρεται σωστά απέναντι στο μωρό και να σέβεται τις επιλογές της μαμάς του. Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς, καπνίστρια πεθερά έχω κι εγώ που από τότε που συγκατοίκησα με τον άντρα μου της επέβαλλα να καπνίζει εκτός σπιτιού γιατί απλά με ενοχλούσε. Όταν δε έκανα παιδιά απαίτησα να κάνει το ίδιο σπίτι της, όταν πάμε, γιατί πολύ απλά δε θα πηγαίναμε. Το τελευταίο δεν το είπαμε βέβαια αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Καλό κουράγιο σου εύχομαι και μην αισθάνεσαι παράλογη. Δεν είσαι καθόλου, αντιθέτως θα έλεγα ότι είσαι πολύ ανεκτική μαζί της.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...