Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η κολιτσιδα πεθερα


Iris32

Recommended Posts

Γεια σας,

Πρώτη φορά γραφω στο φορουμ και θα ηθελα τη γνωμη σας γιατι καμια φορα ενας τριτος βλεπει τα πραγματα πιο καθαρα.

Το πρόβλημα που εχω είναι η πεθερα μου. Είναι μια τεραστια ανθρωπινη βεντουζα κολλημενη πανω μου. Τωρα με το μωρο που είμαι συνεχεια σπιτι, με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο και δεν ηρεμει αν δεν το σηκωσω. μου αφηνει μεχρι και μηνυματα στον τηλεφωνητή. νιωθω να πνιγομαι. κάθε φορα που μιλαμε μου λεει ακριβως τα ιδια παραγματα σαν να εχει βαλει κασσετα. δεν την αντεχω άλλο μου εχει σπασει τα νευρα...

ο αντρας μου επειδή δεν την αντεχει δεν σηκωνει το κινητο του όταν τον παιρνει, και μετα αυτή ξεδινει σε εμενα. εχω φτασει σε σημειο να εχω μονιμα το σταθερο εκτος μπριζας :( και κατανταω να μην μιλαω σε ανθρωπο. καταλαβαινω πως αυτή μπορει να μην εχει τι να κανει ολη μερα, αλλα εγω με το μωρο δεν εχω καθολου χρονο να είμαι στα τηλεφωνα.

επισης γενικα με το τηλεφωνο δεν τα παω καλα. ποτε δεν μιλουσα εκτος αν ηθελα κατι πολύ συγκεκριμενο και τωρα πραγματικα καταπιεζομαι.

μια μερα με επαιρνε συνεχεια και δεν το σηκωνα και ηρθε και χτυπουσε το κουδουνι. μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και δεν της ανοιξα. αργοτερα της ειπε ο αντρας μου πως κοιμομουν, αλλα από τοτε ειμαστε ψυχραμένες. ολο αυτό το θεμα μου εχει χαλασει την ψυχολογια. γιατι με πρηζει? οι γονεις μου ποτε δεν ενοχλουν τον αντρα μου. και τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες δεν εχω καμια ορεξη να την δω.

δεν ξερω πραγματικα τι να κανω γιατι εχω εκνευριστεί τοσο πολύ που δεν θελω ουτε να κραταει το μωρο και ετσι εχουμε κλειστει σπιτι.:-(

πιστευετε ότι είμαι υπερβολικη?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν είσαι υπερβολική, αλλά θα πρέπει να της δώσεις να καταλάβει κάποια πράγματα, ότι δεν έχεις χρόνο και όταν βρεις προτιμάς να μιλάς με κάποιον άλλο. Πόσο είναι το μωράκι σου? Μπορεί να φταίνε λίγο και οι ορμόνες.

Κράτα αποστάσεις, μην μαλώνετε και δημιουργούνται παρεξηγήσει, παίξτο διπλωματικά, αργότερα θα την χρειάζεσαι να σου κρατήσει το παιδάκι σου έστω και για λίγη ώρα.


EssPp2.png

R9Y0p2.png

Link to comment
Share on other sites

Nαι αλλα δεν εχει μέτρο.. επαναλαμβανει συνεχεια την ιδια συμπερφορα ενώ ο αντρας μου της εχει τονισει πως μας ενοχλει. Μερικες φορες νομιζω πως δεν παει καλα. Εκτος αν νομιζει πως μεσω της επανάληψης θα γινει αυτό που θελει αλλα πετυχεαιει ακριβως το αντιθετο γιατι με εκνευριζει απίστευτα ! Επειδή θα την χρειαστω σημαινει πως πρεπει να ειμαστε αυτοκολλητες? Μεχρι που παιρνει την μαμα μου και της λεει τα ιδια. Μας εχει πρηξει οικογενειακως..

Link to comment
Share on other sites

Της έχεις μιλήσει ποτέ???? Της έχεις εξηγήσει όσα μας λές με ωραίο τρόπο???

Εγώ στην θέση σου θα της μίλαγα.....και θα έβαζα κανόνες.... π.χ. έχω το τηλ στο αθόρυβο γιατί μου ξυπνάνε τα τηλ το μωρό....μην χτυπάς κουδούνια μου ξυπνάς το μωρό, αν θέλω κάτι θα σε πάρω εγώ τηλ....ε και καμία φορά αν σε πάρει πες της και ένα "μου ξύπνησες το μωρό, δεν σου είπα να μην παίρνεις τηλ συνέχεια"....ε δεν μπορεί θα το πιάσει το νόημα...!!!

Λέγε τα ίδια συνέχεια και θα το πιάσει.....

Link to comment
Share on other sites

Ναι για το μωρο της ελεγα, αλλα αυτή νομιζει πως αν δεν επικοινωνήσουμε η αν δεν βρεθουμε σε καθημερινη βαση η μερα παρα μερα, ότι δεν εχουμε καλη σχεση.. αν είναι δυνατον. Με εχει κουρασει αφανταστα.

μετα το περιστατικο που λεω παραπανω που δεν της ανοιξα, παρεξηγηθηκε και καναμε να μιλησουμε πολύ καιρο. και επειδή ενιωθα ασχημα βρηκα μια αφορμή και την πηρα τηλ εγω για να ηρεμησει η κατασταση. Ε τι το ηθελα ρε κοριτσια?? με πεθανε στα τηλεφωνα και ηθελε να ερχεται συνεχεια σπιτι. τωρα είναι ποσες μερες που εχω το σταθερο εκτος μπριζας... τραγικο :(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πες της στα ίσα ότι το μωρό πρέπει να αποκτήσει πρόγραμμα σταθερό κι ότι τα τηλέφωνα του χαλάνε τον ύπνο και οι επισκέψεις τη ρέγουλα. Κι ότι είσαι πολύ κουρασμένη για επισκέψεις. Κι ότι ποτέ δεν ήσουν άνθρωπος που σου άρεσε να μιλάς στο τηλέφωνο (δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ έτσι είμαι!). Θα της εξηγήσεις ότι δεν έχεις κάτι προσωπικό μαζί της, αλλά ότι για σένα όλα είναι καινούρια και θέλεις χρόνο μόνη με το μωρό να προσαρμοστείς και να το "χορτάσεις" κι ότι θέλεις την ησυχία σου. Κι ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν την εκτιμάς και δεν τη σέβεσαι, αλλά ούτε με τη μάνα σου δεν έχεις τόσα πάρε δώσε. Ελπίζω να καταλάβει.

Το ότι δεν θέλεις να κρατάει το μωρό όμως το θεωρώ υπερβολικό. Εννοείς να το κρατάει αγκαλιά ή να της το αφήνεις για λίγο για να κάνεις κάποια δουλειά; Και στις δυο περιπτώσεις, δε βλέπω το λόγο γιατί να αισθάνεσαι έτσι. Εγγόνι της είναι, το λαχταράει κι αυτή. Δώσε της μια ευκαιρία και λίγο χρόνο μαζί του.

Πόσο είναι το μωρό; Εσύ δεν εργάζεσαι καθόλου; Θα επιστρέψεις στη δουλειά σύντομα; Έχεις άτομο να σου το κρατάει;

Link to comment
Share on other sites

Της τα εχω πει αυτά, τα λες ακριβως σαν να εισαι εγω. Ακριβως ετσι νιωθω.

Απλα δεν καταλαβαινει. Συνεχως κανει παραπονα πως την απομακρύνουμε και τονιζει πως τα παιδια της τα μεγαλωσε με την μανα της. Όμως αυτή δεν είναι μανα μου αλλα πεθερα μου..

το μωρο μου είναι 5 μηνων εγω θα παω δουλεια όταν θα είναι 10 μηνων. εχουμε αποφασισει να το παμε βρεφικο επειδή η πεθερα εχει καποιους τροπους που δεν εγκρίνουμε και δεν θελουμε να το εχει σε μονιμη βαση. εξαλλου θεωρω πως θα της είναι και κουραστικο μιας και είναι καπως μεγαλη.

η αληθεια είναι πως εχω γινει καπως υπερβολικη και δεν θελω να το κραταει για να βγαινουμε επειδή με εχει εκνευρισει τοσο πολύ που με φτανει στο άλλο ακρο. από τη μια καταλαβαινω πως το λαχταράει από την άλλη κανει σαν τρελη και με παραγκονιζει. δλδ αν ειμαστε στον ιδιο χωρο και κανει ένα κιχ το μωρο πριν καν να κλαψει, τρεχει να το σηκωσει σαν να μην είμαι παρουσα. ενώ της εχω πει πως αν το αφησει λιγο θα ξανακοιμηθεί ενώ αν το σηκωσει ανταριαζεται. και τι μου λεει??? ότι δεν αντεχει και αν δεν είναι παρουσα ας το αφηνω να κλαιει...

μα δεν κλαει καν. απλα και μονο για να μην τυχει να κλαψει? και αυτά βλεπω και δεν την θελω καθολου :( και άλλα απειρα παραδείγματα που δεν θα σας κουρασω.

δεν της εχουμε πει ακομα για τον βρεφικο και δεν ξερω τι θα γινει. ερχονται γιορτες και δεν θελωκαν να παμε για φαι όπως κάθε χρονο γιατι θα μου σπασει τα νευρα. εχω πεσει πολύ ψυχολογικα και μου χαλαει τη διαθεση οποτε την βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως τα λες, έχεις χίλια δίκια. Καλά κάνετε και δε λέτε ακόμα τίποτα για τον βρεφικό σταθμό. Όταν έρθει η ώρα, βάλε τον άντρα σου να της εξηγήσει. Κι αν παρεξηγηθεί, ε μη σου πω και καλύτερα κιόλας, μπας και ψυχραθεί κι απομακρυνθεί κι ησυχάσεις. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως τα λες, έχεις χίλια δίκια. Καλά κάνετε και δε λέτε ακόμα τίποτα για τον βρεφικό σταθμό. Όταν έρθει η ώρα, βάλε τον άντρα σου να της εξηγήσει. Κι αν παρεξηγηθεί, ε μη σου πω και καλύτερα κιόλας, μπας και ψυχραθεί κι απομακρυνθεί κι ησυχάσεις. :mrgreen:

χαχα δεν εχεις κι αδικο. μονο οταν είναι θυμωμενη εχω την ησυχια μου :D

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...