Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

η πιεση των γονεων


amelie11

Recommended Posts

Πηρα την αποφαση να γραψω στο φορουμ σας μολις σημερα αφου με τα οσα εχουν συμβει στο σπιτι νιωθω χαμμενη και δεν εχω ιδεα πιο ειναι σωστο και πιο ειναι το λαθοσ . Ξεκινωντας θα ηθελα να πω οτι προερχομαι απο οικογενεια μεταναστων και ζω στην ελλαδα 18 ολοκληρα χρονια,οταν λοιπον οι γονεισ μ αποφασησαν να ερθουν για οικονομικουσ λογουσ ημουν ενοσ ετουσ την μητρικη μου γλωσσα δεν την γνωριζω αριστα παρ'ολα αυτα πριν ενα χρονο η μητερα μου αποφασησε να με στειλει στον τοπο γεννησεωσ μου για σπουδεσ χωρισ να με ρωτησει και λεγοντασ οτι δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να με σπουδασει στην ελλαδα,συμφωνησα μαζι τησ αφου το να διαφωνεισ με την μητερα μου δεν ειναι και οτι καλυτερο.Ετσι λοιπον φετοσ βρρεθηκα σε αλλη χωρα με ανθρωπουσ που δεν μπορω να κατανοησω αφου η νοοτροπια τουσ ειναι εντελως διαφορετικη απο αυτην που γνωριζω εγω,πιο συντιριτικοι ανθρωποι πιο σκληροι πιο.. πιο..

πριν φυγω για σπουδεσ γνωρισα ενα πολυ καλο και ευγενικο παιδι απο την ελλαδα περασαμε μαζι εναν μηνα και ειμασταν μαζι ολη μερα μηλουσαμε συνεχεια ,χωρισ λοιπον να πιεζω καταστασεισ του αφησα το περιθωριο να αποφασησει εκεινοσ για το αν θελει να συνεχισει αυτη η σχεση , και εκεινοσ αποφασησε να συνεχισουμε.Το παιδι αυτο δεν σπουδαζει και τωρα ειναι στρατο .απο τον σεπτεμβρη εχοθμε κρατησει στενη επαφη μεσω μνμτων τα χριστουγεννα λοιπον που ηρθα ελλαδα για τισ διακοπεσ πηρε αδεια για να συναντηθουμε .και τισ 5 μερεσ που ειχε αδεια και τισ 5 ειμασταν μαζι.οι γονεισ δεν ηξεραν τιποτα για αυτη την σχεση γιατι πριν περιπου 2 χρονια ου τουσ ειπα οτι εχω σχεση εγινε το σπιτι βιετναμ μου πηρανε τηλεφωνα υπ τα παντα δεν βγηκα απο το σπιτι για μερεσ και η μητερα μ φροντησε να παρει ολεσ μου τισ φιλεσ και να τισ βρισει αφου νομιζει οτι εκεινεσ εφταιγαν. Χθεσ λοιπον μια μερα πριν αποχαιρετησω τον φιλο μου οι γονεισ μου τα εμαθαν ολα στην αρχη ηταν ψυχρεμοι αργοτερα ομωσ οταν τουσ ειπα οτι θα βγω για τον δω πριν φυγει με κλεισανε στο μπανιο λεγοντασ μου οτι δεν ταιριαζουμε σαν χωρεσ και οτι θα ειμαστε παντα ξενοι και κατωτεροι η μητερα μου ειπε χαρακτηριστικα ''τον αντρα σου θα τον διαλεξω εγω'' τοτε αρχισα να κλαιω και εχοντασ εδω και 3 χρονια προβλημα με την καρδια μου με επιασε ταχυπαλμια και ξαφνηκα δεν μπορουσα να αναπνευσω μαυρισαν ολα μπροστα μου δεν ειχα αερα μετα απο αυτο ηρθε στο δωματιο ο μπαμπασ μου με τον οποιο δεν ειμασταν ποτε αυτο που λενε το κοριτσι του μπαμπα και μου ειπε πωσ δεν θελει να εχω σχεση με ελληνα γιατι θα το μετανιωσω .Του ζητησα μια χαρη να με παει να τον δω εστω για 2 λεπτα και εκεινοσ με πηγε πηγα τον συναντησα και φυσικα στεναχωρηθηκε ο φιλοσ μου και μου ειπε πωσ ακομα και ετσι θα με αγαπαει και θα μιλαμαμε οπωσ μιλουσαμε και πριν.Γυρισαμε σπιτι και η μητεα μου ηταν στο δωματιο δεν μιλησαμε καθολου , αγαπω τουσ γονεισ μου οσο τιποτα αλλο αλλα μια ζωη κανω αυτο που μο λενε κλαιγωντασ θυμωνοντασ αλλα παντα για μην χασω την αγαπη τουσ, δεν μπορω να καλαβω γιατι το κανουν αυτο και ισωσ ουτε προκειται. η μητερα μου παντα επερνε εκεινη τισ αποφασεισ στο σπιτι ο πατερασ μου ελεγε τοι του ελεγε η μαμα να πει ..η μητερα δεν εχει καλεσ σχεσεισ με τα αδελφια τησ αλλα ουτε και με τουσ γονεισ τησ αφου με τα ψεμματα τησ εχει κανει τουσ παντεσ να μαλωνουν μεχρι που τηνν καταλαβαν και κανεισ δεν θελει να εχει σχεσεισ μαζι τησ.μια φιλη εχε μονο και μαλωσε με εκεινην αφου θελησε 17 χρονων κοριτσι να με παντρεψει με τον 27 χρονο γιο της.η φιλη τησ δεν συμφωνησε λεγοντασ οτι το παιδι μ θα παρει αυτην που αγαπαει.ομωσ εκεινη δεν μου το ειπε ποτε αυτο ολοι οι συγγενεισ μου το ειπαν πλαγιως οταν το καταλαβα θυμωσα και εκλαψα δεν το περημενα ποτε αυτο και ομως εγινε κα εγινε απο την μαμα μου.αυτη ηταν η δικια μου ιστορια μεγαλη και κουραστικη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...