Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , LeneL είπε:

      Τίποτα απολύτως.. όλα είναι με εισοδηματικά κριτήρια. Φαντάσου της γέννας, που είναι στα 40.000 έχει από τα πιο υψηλά κριτήρια, στα αλλά τα ποσά είναι ακόμα χαμηλότερα.

      Να πεις στον καπετάνιο ότι σου χρωστάει ένα ΠΟΛΥ καλό δώρο!

      κάτσε γιατί θα τρελαθώ δεν δικαιούμαστε ούτε το 2 μηνο κύησης και το 3μηνο λοχείας ; ούτε το 9μηνο μετά; εξαλλη θα γίνω , δεν μπορεί !αυτα είναι με τα ένσημα οχι με το εισόδημα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

βγαινουν ανετα 3 κανονικες πλεξουδες, οπως αυτες του εμποριου και μπορει και 4. με 5 κορδονια η πλεξη, ετσι; ;)

5? Κάτι ξέρετε εσείς που δεν ξέρω....

Έβιρι ναι, άλλαξα άβαταρ, έβγαλα τη σαγιονάρα κι έβαλα να φθινοπωρινά μου! Επιτέλους φθινόπωρο! Θέλω χουχούλιασμα και γιουβαρλάκια :)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

με 5 κορδονια γινεται πιο σφιχτη η πλεξουδα και δεν χαλαει οταν φουσκωσει ;)

εχω ψοφησει στις δουλειες και στο σιδερο σημερα. αλλά θα τα τελειωσω ολα σημερα για να εχω ενα ανετο σ/κ μονο με μαγειρεμα

εμεις εχουμε φακη απο χθες και σε λιγο θα φαμε με τον σπορο παρεα...


YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλη επιτυχια στην χοριακη κοριτσακι!! Ολα καλα θα πανε!

Κ εγω με τις μαμαδομαγειρικες μια απο τα ιδια.Στο σπιτι τους μαγειρευουνε αυτες στο σπιτι μου εγω ( αν κ τελευταιως η μανα μου με χωνει κ σε τραπεζια δικα της) .Μπορει να ακουγεται λιγο αγωιστικο αλλα δεν καταδεχομαι να κανω τραπεζι σπιτι μου κ να μου μαγειρεψει η μανα μου η η πεθερα μου.Αν δεν μπορω για οποιοδηποτε λογω προτιμω να παραγγειλω παρα να τις εχω μετα να λενε ... Ταπερακι σπανια μας βαζουνε γιατι μενουνε Ευβοια οποτε κ οταν παμε αντε να μας ταπερισουν καμια πιτα.Επειδη ξερουν πως μαγειρευω τεμπελιασανε κ οι δυο κ δεν βαζυν τπτ.

Ευβοια παμε βορεια μαλιστα , ναι να ζηλεψεις ειναι πολυ ωραια!

Η τουρτα που κανω στα γεννεθλια συνηθως ειναι αναμεικτη για να καλυψει ολα τα γουστα.

Συνταγη λοιπον

ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΗ

Παντεσπανι

Για καθε πατο:

4 μεγαλα αυγα

1 φακελακι μπεικιν παουντερ

1 κουπα αλευρι

1 κουπα ζαχαρη

2 βανιλιες

( αν θελουμε το παντεσπανι σοκολατενιο αφερουμε απο το αλευρι 3κσ κ προσθετουμε 3κσ κακαο)

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η συνταγη ειναι για δυο δοσεις γιατι γινετε μεγαλη η τουρτα

2 λιτρα γαλα

1 κουτι κορν φλαουρ ( η αλλιως 6 κσ ανα λιτρο γαλα)

2-3 βανιλιες

2 κουπες ζαχαρη

2 μεγαλες κσ βουτυρο

* 1 σακουλακι σταγονες σοκολατας η κουβερτουρα ψιλοκομμενη

σιροπι

1 1/2 ποτηρι νερου νερο

1 ποτηρι ζαχαρη

ενα ξυλο κανελα

1 σφηνακι κονιακ η ποτο της αρεσκειας μας

σαντιγυ για διακοσμηση ( ειτε χτυπημενη κρεμα γαλακτος ειτε γκαρνι)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το παντεσπανι

Χτυπαμε πολυ καλα στο μιξερ τα αυγα με την ζαχαρη μεχρι να ασπρισουν( εγω τα χτυπαω αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου κ ερχονται κ γινονται κρεμα. Οσο αυτα χτυπιουνται κοσκινιζω το αλευρι με το μπεικιν.).Μετα σταματαμε το μιξερ κ ριχνουμε κουταλια κουταλια το μειγμα αλευρι μπεικιν ( ριχνουμε κ τις βανιλιες μαζι- αν ειναι σοκολατενιο κ το κακαο μαζι) κ ανακατεουμε ελαφρα μην χασει τον αερα η μαρεγγα κ ξεφουσκωσει.

Εχω βαλει σε ταψακι ( εγω βαζω σε 30*40) λαδοχαρτο κ βαζω μεσα το παντεσπανι κ το ψηνω στους 170 βαθμους σε αντιστασεις πανω κατω στην μεσαια σχαρα του φουρνου γυρω στα 20 λεπτα.Οση ωρα ψηνεται δεν ανοιγω τον φουρνο για να μην ξεφουσκωσει.Οταν θα ειναι ετοιμο θα εχει αρχισει να ξεκολλαει απο τα τοιχωματα του ταψιου κ θα εχει κανει σωμα που λενε στην επιφανεια δεν θα ειναι υγρο.Για σιγουρια τσιμπαμε αν θελουμε με οδοντογλυφιδα κ οταν βγαινει καθαρη ειναι ετοιμο.Εγω πλεον δεν το κανω γιατι εχω μαθει με το ματι κ βλεπω οτι στο 20λεπτο ειναι οκ.

Το βγαζουμε απο το ταψι κ ακολουθουμε την ιδια διαδικασια κ για τα αλλα παντεσπανια.Εγω κανω 3 σε συνολο.

Κρεμα.

Σε κατσαρολα βαζω το γαλα με την ζαχαρη κ τις βανιλιες να βρασουν κ κατα διαστηματα ανακατευω να μην πιασει η κατσαρολα.Εχω κρατησει απο το γαλα ενα μερος κ διαλυω το κορν φλαουρ.Οταν βρασει το γαλα ριχνω το μειγμα κορν φλαουρ -γαλα κ ανακατευω με το συρμα μεχρι να γινει κρεμα.Αποσυρω απο την φωτια κ ριχνω μεσδα το βουτυρο κ ανακατευω παλι.

Σε αυτο το σημειο εγω χωριζω την κρεμα σε 2 μπολ κ στο ενα βαζω μεσα το σακολακι με τις σταγονες σοκολατας κ ετσι η κρεμα γινετε σοκολατενια.Αλλιως αν θελετε κανετε 2 κατσαρολες κρεμα κ στην μια απο την αρχη μαζι με το γαλα βαζεται κ 3 κσ κακαο η σοκολατα ροφημα ( για να γινει πιο σοκολατενιο) συν των αλλων υλικω κ μετ απαλι την σοκολατα στο τελος οπως περιγραφω.

Σιροπι απλα βραζουμε ολα τα υλικα μαζι ( εκτος του ποτου) γι α5 λεπτα απο την στιγμη που θα παρει βραση το σιροπι.Στο τελος κλεινουμε το ματι αποσυρουμε κ ριχνουμε το ποτο.

Το χειμωνα που εχουμε φρεσακ πορτοκαλια πολλες φορες βαζω κ ξυσμα πορτοκαλιου τοσο στο σιροπι οσο κ στο παντεσπανι κ σπαει κ η αυγουλιλα.

Μετα στηνουμε την τουρτα

Βαζουμε ενα πατο παντεσπανι σε ενα μεγαλο δισκο η βαση με τη πανω πλευρα του απο κατω (εννοω οπως ψηθηκε η πανω πλευρα του που δεν ακουμπαγε το ταψι να γυρισει αναποδα κ να γινει ο πατος) κ σιροπιαζουμε.Ριχνουμε την μια κρεμα.βαζουμε το αλλο παντεσπανι σιροπιαζουμε κ ριχνουεμ κ την αλλη κρεμα.

Τελος βαζουμε κ το αλλο παντεσπανι απο πανω κ σιροπιαζουμε.

Τις κρεμες τις εχουμε αφησει λιγο να κρυωσουν κ μετα τις βαζουμε στην τουρτα.

Αφηνουμε την τουρτα οπως ειναι να κρυωσει κ να δεσουν τα υλικα.Μολις κρυωσει βαζουμε σαντιγυ απο πανω κ στο πλαι κ διακοσμουμε οπως μας αρεσει.Εγω οταν ερθει η κρεμα σε θερμοκρασια δωματιου την βαζω στο ψυγειο αρκετη ωρα κ μετα βαζω σαντιγυ.

Ειναι πολυ ευκολη κ πολυ πολυ νοστιμη μην σας φαινεται βουνο οπως τα βλεπετε γραμμενα.

Αν εχετε το κολλαι κ μεγαλο κ βαθυ ταψι μπορειτε να κανετε ενα παντεσπανι κ να το κοψετε στα 3 αλαλ εγω το φοβαμαι.Μεχρι 2 δοσες εχω κανει σε ενα ταψι κ το εχω κοψει στην μεση αλλα δεν μπορω να το κοψω ετσι ωστε να εχει εντελως ολο το ιδιο μηκος κ εστι αναγκαζομαι κ κανω 3. Μπορειτε να κανετε 3 δοσεις μαζι κ να τις χωρισετε σε 3 ταψια κ να ψησετε μαζι στο αεροθερμο κ να ξεμπερδευεται .

Ααααα γι αυτο μου απλωνει λιγο το τσουρεκι με 3 κοτσιδες!! οριστε το λυσαμμε κ αυτο!!! καλα κανεις ταζακι να απολαυσεις σκ!!

Link to comment
Share on other sites

Δώρα, εύχομαι όλα να πάνε καλά για την αδερφή σου το συντομότερο να συνέλθει η γυναίκα.

κ για τη μανούλα περαστικά!

ωραία τα γιουβαρλάκια!

τζένη, με έψησες για την τούρτα, όπως κ η ταζούλα για τα τσουρέκια!

κ σκέφτομαι να κάνω κέηκ βανίλιας κ μπουρεκάκια με τυρί το ΣΚ για το παιδί μου να έχει δεκατιανό στο σχολείο.

περιστεράκι μου κουράγιο με τον γιόκα!

Σήμερις ????? και γιατί να σωριαστείς περικαλώ ? πριν γεννήσω τον Νικ (στον 9ο δλδ) είχα πάρει εκείνο το dvd Που είχε κυκλοφορήσει κι έδειχνε φυσική γέννα... μιλάμε το είχα δει 5 φορές έτσι :shock: ! Ήθελα να ξέρω τί με περίμενε (και καλά) ... άλλο που τελικά δεν μου ΄κατσε :|....

θα σωρριαζόμουν λόγω της υγείας μου, όχι επειδή θα σκιαζόμουν!

τελικά δεν πήγα, ήμουν κομμάτια, έβρεχε, το μικρό μου έβγαλε γκρίνια κ γούστα για ντιβιντι γάμου!!!!!! κ δεν μου πήγαινε η καρδιά να την αφήσω στον μπαμπά της. οπότε μετά είδαμε την πουπού! κ μετά....

τον αγοράσαμε από τα lidl 50 ευρώ!και κάνει θαύματα!αργότερα που θα τρώει και η μικρή μας κεκάκια και ψωμάκια θα ξετρελλαθεί!!!:P

50 ευρώ, ε; θα το πω στον φέφο μου για τα γενέθλιά μου...αχαχα!!!!

το πρωί με ρώτησε, του απάντησα κάτι σε λουλούδι. θα το αλλάξω με αρτοπαρασκευαστή.;):P

Καλε τι γραψατε??Μου βγηκανε τα ματια να σας διαβασω πω πω...Μιλαμε ειμαι κομματια απο την κουραση την μικρη την πιασανε πονακια κι εκλαιγε απο της 7μεχρι της 22 ολο πορδιτσες μου ηταν...Μαρια ειμαι γεννημενη το '90...

Αυτα παω να την ξαπλαρω γιατι το πρωι εχουμε εγερτηριο φιλια σε ολες καλο βραδυ

κουράγιο άξια μανούλα!

καλά είναι φιλενάδα...μεγάλωσε και ζουζουνίζει..αρκετά μπορώ να πώ...π'ως το λέτε εδώ στην Ελλάδα...μου'΄χει βγάλει την ψχ....

όπως κάναμε κ εμείς στις μανάδες μας!

Εμένα έχει κολλήσει με το λύκο και τα τρία γουρουνάκια και το λύκο και τα τρία λυκάκια...κάθε απόγευμα 'ομως!!!!!

ακόμα δεν το πήρα αυτό. στα προσεχώς.

Ναι πάμε παιδικό...έχουμε λεφτά εμείς....βρέχει λεφτό συνέχεια.....ας όψεται η ευλογια!!!!τεσπα!!!!

Ναι φεφη μου πάμε 2η χρονιά στον ίδιο παιδικό....καλά είναι....

χαίρομαι! καλή σχολική χρονιά!

καλημερα σας

ελπιζω να ειστε ολες καλα. σημερα εχουμε φακη απο χθες και λιγες δουλιτσες

φυσαει πολυ απ' το σπασμενο μου το τζαμι κι ελπιζω να μην χρειαστει να βγουμε

εμένα μου αρέσει πολύ ο πλούταρχος!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Παρασκευη σημερα κι εγω ειμαι πολύ χαρουμενη γιατι μετα απο ενα μηνα θα ξαναδουμε τον μπαμπα μας!

Αν δεν ξαναμπω να ευχηθω καλό ΣΚ σε όλες!

Φιλιά

καλώς να τον δεχτείτε, να περάσετε τέλεια!

για τη μαμά σου καλύτερα να μην πω τίποτα!:mad:

Καλημερα κοριτσακι τι κανετε?

Αχ τι καλα Παρασκευη σημερα !!!!

Για σημερα εφτιαξα σνιτσελακι με πουρε ( πεντανοστιμος εγινε τον πετυχα παρα πολυ μεχρι κ ο μεγαλος μου γιος που δεν του πολυαρεσει τον τσακισε) κ λιγα μαυροματικα σαλατα κ για τον μικρο μπαμιες με αρνακι κιμα κε ντοματουλα. Τελικα το φοβηθηκα το φακορυζο κ το αφησα εκει που ηταν στην καταψυξη.

Ταζακι πολυ ωραια φαινεται η συνταγη για τα τσουρεκια κ εμενα παρομοια ειναι η συνταγη μονο που εχει 6 αυγα αντι 4 κ 250 μλ γαλα. Μεγαλη προσοχη στα τσουρεκια θελει στην θερμοκρασια ολων των υλικων.Πρεπει ολα να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου κ το νεακι που θα διαλυθει η μαγια να μην ειναι χλιαρο.Αν ειναι πολυ ζεστο θα την καψει κ δεν θα ανεβει κ αν ειναι κρυο θα αργησει πολυ.Εγω για να φουσκωσουν γρηγοροτερα οσο τα ετοιμαζω κ ζυμωνω αναβω το φουρνο της κουζικας στους 50 βαθμους κ μολις τα τσουρεκια ειναι ετοιμα κλεινω το φουρνο κ τα βαζω εκει για το πρωτο φουσκωμα κ μεσα σε 45 λεπτα περιπου ειναι ετοιμα.Επισης εχω παρατηρησει πως απο αλυερι σε αλευρι βλεπεις μεγαλη διαφορα στα τσουρεκια.Για μενα το πιο καλο ειναι το γνωστο κιτρινο αλλα κ σε φουρνο σε χωριο μπορεις να πετυχεις καλο.

Στην βαφτιση ειναι πολυ ωραιο να κανεις πραγματακια μονος σου.

Εγω τωρα στο Νικολα ειχα κανει ολη την διακοσμηση εκκλησια κ ταβερνα μονη μου κ τα γλυκα της εκκλησιας( εκμεκ κανταιφι ατομικο σε πλαστικα μπολακια) αλλα κ τις τουρτες που εκοψα για γλυκο μετα το φαγητο.Ολοι κατενθουσιαστηκαν. καλα εγω κ σε γιορτες γεννεθλια δεν αγοραζω ποτε γλυκα κ τουρτες μονη μου τα κανω.

Φεφη για τα παραμυθια που λες εμενα την πρωτη φορα που ανακαλυψε ο Δημητρης τα τρια γουρουνακια στου γιουτιουμπ τα ειδε 8 φορες συνεχομενα. Αυτα του αισωπου επισης ειναι ολα πολυ καλα ! Κ χαιντυ το ιδιο!

Εμεις σημερα θα φυγουμε θα παμε ΣΚ στη μαμα χωριο, οποτε απο Δευτερα ξανα στο μαγειροκαφε μας.

χρυσοχέρα τζένη!

την χάιντι την έχω σε μικρό βιβλιαράκι. αγαπημένο μου!

να περάσετε τέλεια κ εσείς στο χωριό!

να μας δώσεις κ συνταγή για εκμέκ κανταιφι!

βάλε μας τα γυαλιά!!!!

κι εδώ χαμός! Αλήθεια, που βρίσκεστε κοπέλες? εγώ θεσσαλονίκη.

στον κάμπο λίγο πιο κάτω από τον όλυμπο. λάρσα!

Όσο για το δεύτερο σκέλος, ΜΗ ΜΑΣΑΣ! Η μαγειρική θέλει χρόνο, υλικά και φαντασία. Είμαι σίγουρη ότι μαγειρεύεις μια χαρά και αστους να λένε

Δύσκολο πράγμα να έχει διαφορετικά γευστικάγούστα το ζευγάρι, σου κόβει τον ειρμό!

σε νιώθω!

εγώ κοψίδια, ο φέφος ψάρια...εγώ ρύζι, ο φέφος πατάτες, εγώ άσπρο, αυτός μαύρο.

Τί ζητάς συγγνώμη Ντίντι μου ????? καθείς με την ειδικότητά του... εγώ που είμαι Ο σκράπας στις θετικές... τρέμω την ώρα και την στιγμή που θα χρειαστεί να βοηθλησω τα παιδιά μου σε προβλήματα τύπου "ο βοσκός είχε αρνάκια με 20 ποδαράκια και 30 χεράκια... πόσα προβατάκια ήταν στο κοπάδι ?" χα χα χα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το λύσω .... ΚΑΜΙΑ... όσο για την διαίρεση... άσ' τα να πάνε... :oops: {Ο εγκέφαλος βέβαια ο δικός μου πρέπει να είναι καμμένος γιατί τα σουντοκου τα παν-δύσκολα μια χαρά τα λύνω !!!}:rolleyes:

απάλευτη!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

όλη μέρα κ καλό ΣΚ!

Αχ τί ωραία που είναι η Παρασκευήηηηη !

μια κούκλα!2 ώρες ακόμα!:cool:

Σήμερα δεν θα μαγειρέψω για κυρίως, καθώς το χθεσινό μας το φαγάκι που βγήκε σούπερ νόστιμο... μας βγάζει άνετα !

μπράβο σου

Λέω όμως να κάμω στα γρήγορα τυροπιτάκια, πιο πολύ να υπάρχουν σαν σνακ για τα παιδιά μέσα στο ΣΚ και μου έχει έρθει η απίστευτη πετριά να φτιάξω μια πορτοκαλόπιτα !!!! :shock: θα δείξει !

τί είπες τώρα!!!!!!!θα εισηγηθώ για πορτοκαλόπιτα στην πεθερά!!!!:cool:

γιατί εμένα δεν με βλέπω να τα προλαβαίνω όλα.

Κατά τα λοιπά όλα καλά όλα ανθηρά !

πάντα ανθηρά!

Καλή επιτυχία στην Μαριαπαπ για την χοριακή (αναμένουμε τα ευχάριστα) !

Καλή επιτυχία Μαράκι!!!!

και να ρωτήσω και κάτι την Ταζ για τα τσουρέκια ???????? Με αυτά τα υλικά πόσα κομμάτια βγαίνουν στο περίπου ??? πχ 2 μεγάλες πλεξούδες ?

σωστή η ερώτηση τέκνο μου!

βγαινουν ανετα 3 κανονικες πλεξουδες, οπως αυτες του εμποριου και μπορει και 4. με 5 κορδονια η πλεξη, ετσι; ;)

ΤΥ!

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Γειά σου εβιρούλα μου!

κ εγώ από τώρα εξηγήθηκα στον φέφο ότι μαθηματικά θα αναλάβει αυτός να διδάξει στην κόρη μας. όπως κ αγγλικά. η προφορά μου είναι τράτζικ! κ το λόουερ για τα πανηγύρια!

γαλλικά εγώ!

από μαθηματικά ούτε πρόσθεση! αφού κ σε υποθέσεις που έχουν μαθηματικά...ευτυχώς έχω δίπλα τον λογιστή της εταιρείας. εγώ τον βηθάω να συντάξει έγγραφα κ εκείνος να ξελασπώσω σε μαθηματικές πράξεις. ούτε μέθοδο των τριών.

τριτοδεσμίτισσα από τις κλασικές

αποτελεσματα χοριακης θα μαθω το απογευμα....

Τωρα τρωω γεμιστα της πεθερας με σταφιδα και κουκουναρι μουρλια!

Κι εμενα δε μου αρεσει να μαγειρευει η μητερα μου οταν εχω γιορτη απο την αρχη το εκοψα αυτο! Τωρα αμα παμε στη μαμα ή στην πεθερα (οπως εγινε προχθες) και μας δωσει και κανενα ταπερακι απο το φαγητο που περισσεψε δε λεμε με τιποτα οχι....

.....ειδικα αμα ειναι γεμιστα!:D

με κουκουνάρι κ σταφίδα!!!!!!!θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω!!!!;)

άλλαξα άβαταρ, έβγαλα τη σαγιονάρα κι έβαλα να φθινοπωρινά μου! Επιτέλους φθινόπωρο! Θέλω χουχούλιασμα και γιουβαρλάκια :)

κ εγώ, αλλά δεν προβλέπεται.

με 5 κορδονια γινεται πιο σφιχτη η πλεξουδα και δεν χαλαει οταν φουσκωσει ;)

εχω ψοφησει στις δουλειες και στο σιδερο σημερα. αλλά θα τα τελειωσω ολα σημερα για να εχω ενα ανετο σ/κ μονο με μαγειρεμα

εμεις εχουμε φακη απο χθες και σε λιγο θα φαμε με τον σπορο παρεα...

φιλιά στον σπόρο! μπράβο μανούλα για τα τσουρέκια!

να δω πότε θα αξιωθώ να τα κάνω...:oops:

ανυπομονώ να πάω σπίτι!!!!!!!!!!ψόφησα σήμερα!!!!!!!!!

τρώω τραχανά. το παιδί το παρέλαβε ο πατήρ του από το σχολικό καταμουτζουρωμένο με μαρκαδόρους παντού, όπως πάντα!!!

λογικά τώρα θα κοιμούνται αγκαλίτσα!

φιλιά σε όλες!

Link to comment
Share on other sites

με το καλο να σχολασεις κι εσυ και να πας σπιτακι σου....

εχω τελειωσει το 90% των δουλειων μου αλλά πρεπει να ξαπλωσω για να παραδειγματιστει ο σπορος

μετα μολις κοιμηθει θα φτιαξω ενα ζεστο καφε και θα αραξω να χαρω δουλεια στον υπολογιστη....


YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ουφ 504 η χοριακη μια χαρα!!!!!!!:D

Χαρα στο κουραγιο σας με το τσουρεκι εμενα το φτιαχνει ο συζηγος καθε μεγαλο σαββατο καθοτι πολιτης και κανει πολιτικη συνταγη!


ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png
Link to comment
Share on other sites

μια χαρα η χοριακη σου !!!!! μπραβο κοριτσι. καλο υπολοιπο

φεφι διαφορα ανεβαζω, οχι μονο συνταγες. εχω και την σελιδα για τα παιδια και την σελιδα για την υποτονια... και τα προγραμματιζω να βγαινουν 1-2 αρθρα καθε ημερα γιατι δεν προλαβαινω καθε μερα να περναω κειμενα.


YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ουυφφφφ!!!!!!!

Επιτελους καθομαι!!!!!!

Σημερα ηταν μια κουραστικη μερα......πλυναμε χαλια -πατακια

Εβαλα 2 πλυντηρια τα απλωσα και τωρα στεγνωνουν...

Σκουπισα-σφουγγαρισα-ξεσκονισα......ξεμεσιαστικα εν ολιγης!!!!!

Μαγειρεψα ψαροσουπα με λαχανικα για τον θησαυρο κι εμεις φαγαμε γιουβαρλακια απο χθες.Εκανα κι ενα μμπουγιουρντακι που το ζηλεψα....

και τωρα τρωω κορμο-μοσαικο που εφτιαξα εχθες το βραδυ.

Ηθελα πολλα να σχολιασω αλλα πρεπει να φυγω για σμ.

Σας φιλω ολες.

Μαριαπαπ

Συγχαρητηρια!!!!!!!


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

Καλε τι γραψατε??Μου βγηκανε τα ματια να σας διαβασω πω πω...Μιλαμε ειμαι κομματια απο την κουραση την μικρη την πιασανε πονακια κι εκλαιγε απο της 7μεχρι της 22 ολο πορδιτσες μου ηταν...Μαρια ειμαι γεννημενη το '90...

Αυτα παω να την ξαπλαρω γιατι το πρωι εχουμε εγερτηριο φιλια σε ολες καλο βραδυ

Καλε Αννια τοσο μικρουλα εισαι? 22 μονο? Φανταζομαι στο πρωτο ησουν 17 μισο, Γ Λυκειου ησουν οταν εμεινες εγκυος?Και μια γνωστη μου τελευταια χρονια Απριλη εμεινε εγκυος ευτυχως δεν εδινε πανελλαδικες:shock:

ΦΑΝΤΑΣΟΥ τότε το εύρος της μαθηματικής μου διάνοιας !!!! Ούιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Σαν και μενα και εσυ!Μαθηματικο μυαλο! Καραθεοδωρης και δε συμμαζευεται!!!:tongue:

ευχαριστώ! ταζούλα μου

τί δουλειά στον η/υ;

αχ, έναν ελληνικό στη βεράντα μου τώρα με τσιγαράκια!!!!!!!!!!!!μόνη μου θα ήθελα, πειράζει;

Φεφη και εγω εναν ελληνικο το χυπαγα ανετα αλλα δεν εχω μπρικι..ουτε ελληνικο καφε τωρα που το σκεφτομαι:|

Φιλια στα καινουργια κοριτσια, την Ταζ, τη Ντιντι, τη Τζενη! (ξεχασα καμμια?)


Eleni

bd5c7983f7.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κορίτσια, τώρα κατάφερα να καθίσω λίγο να σας διαβάσω.

Δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Μα πόσα γράψατε πάλι?

ggeny η τούρτα φαίνεται ωραία. Θα την προσπαθήσω κάποια στιγμή που θα με αφήσει ο μικρός.

fefi, μπορείς να γράψεις τη συν ταγή για την κρεμούλα που κάνεις στη Σύσα? Έψαξα λίγο. Κάπου την έχεις γράψει, αλλά χωρίς ποσότητες. Δεν ξέρω αν την έχεις γράψει κάπου αλλού ολοκληρωμένη. Τη θέλω για το μικρό. Σε λίγο θα σταματήσουμε τις κρέμες σε σκόνη και σκέφτομαι τι θα του δίνω να τρώει τα απογεύματα.

Στο θέμα μας. Σήμερα φάγαμε πέρκα στο φούρνο με πατάτες ψητές στο αλουμινόχαρτο.


JAf3p3.png

qtEXp3.png

Link to comment
Share on other sites

Γυρίσαμε και εμείς..όλα καλα η μικρη το γαλατσκι μου είναι θρεπτικο έφτασε τα 3520 και 53π. Μια χαρα συνεχίζουμε έτσι και η Παιδιατρος πολυ θετική στο θηλασμο Αυτή τη φορά!!!χάρηκα παρα πολυ που πήρε βάρος γιατί το είχα ένα άγχος όσο να ναι..τώρα μου είπε ότι θέλει να μας ξαναδεί όταν σαραντισουμε με το καλο..


:-D

Link to comment
Share on other sites

Ουφ 504 η χοριακη μια χαρα!!!!!!!:D

Χαρα στο κουραγιο σας με το τσουρεκι εμενα το φτιαχνει ο συζηγος καθε μεγαλο σαββατο καθοτι πολιτης και κανει πολιτικη συνταγη!

γιούπι! με το καλό να γεννήσεις ένα τελειόμηνο γερό μωράκι!!!!

τυχερή με τέτοιον άντρα!

φεφι διαφορα ανεβαζω, οχι μονο συνταγες. εχω και την σελιδα για τα παιδια και την σελιδα για την υποτονια... και τα προγραμματιζω να βγαινουν 1-2 αρθρα καθε ημερα γιατι δεν προλαβαινω καθε μερα να περναω κειμενα.

βάλε σε παρακαλώ λινκ να μπούμε.

Ουυφφφφ!!!!!!!

Επιτελους καθομαι!!!!!!

Σημερα ηταν μια κουραστικη μερα......πλυναμε χαλια -πατακια

Εβαλα 2 πλυντηρια τα απλωσα και τωρα στεγνωνουν...

Σκουπισα-σφουγγαρισα-ξεσκονισα......ξεμεσιαστικα εν ολιγης!!!!!

Μαγειρεψα ψαροσουπα με λαχανικα για τον θησαυρο κι εμεις φαγαμε γιουβαρλακια απο χθες.Εκανα κι ενα μμπουγιουρντακι που το ζηλεψα....

και τωρα τρωω κορμο-μοσαικο που εφτιαξα εχθες το βραδυ.

Ηθελα πολλα να σχολιασω αλλα πρεπει να φυγω για σμ.

Σας φιλω ολες.

ξεμεσιάστηκες μαρή συμπεθέρα!

εγώ ένα πλυντήριο έβαλα κ το άπλωσα, πλάκωσα τα τηλέφωνα, τάισα, πήγαμε σ.μ. κ ζαχαροπλαστείο με την ρύπα γιατί ήθελε παγωτό κ της πήρα σαμπλεδάκια.

Φεφη και εγω εναν ελληνικο το χυπαγα ανετα αλλα δεν εχω μπρικι..ουτε ελληνικο καφε τωρα που το σκεφτομαι:|

έχω καφέ από Σαλονίκη κ από Πόλη. ποιό θέλεις να σου στείλω; μαζί με μπρίκι φυσικά.

αλλά προτιμώ να έρθεις να πιούμε καφεδιά στη βεράντα μου.

Καλησπέρα κορίτσια, τώρα κατάφερα να καθίσω λίγο να σας διαβάσω.

Δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Μα πόσα γράψατε πάλι?

fefi, μπορείς να γράψεις τη συν ταγή για την κρεμούλα που κάνεις στη Σύσα? Έψαξα λίγο. Κάπου την έχεις γράψει, αλλά χωρίς ποσότητες. Δεν ξέρω αν την έχεις γράψει κάπου αλλού ολοκληρωμένη. Τη θέλω για το μικρό. Σε λίγο θα σταματήσουμε τις κρέμες σε σκόνη και σκέφτομαι τι θα του δίνω να τρώει τα απογεύματα.

1 λίτρο γάλα, 1 αβγό, 2 βανίλιες, 4 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι, μια κουταλιά της σούπας γεματη βούτυρο, ζάχαρη αν θέλεις, όση θέλεις. ξεκίνα με 1-2 κουταλιές της σούπας κ δοκιμάζοντας ποσότητα, το κάνεις τόσο γλυκό όσο θέλεις.

εκτέλεση; ζεσταίνεις το γάλα στην κατσαρόλα κ αφού χτυπήσεις το αβγουλάκι το ρίχνεις ανακατεύοντας. μετά ρίχνεις το αλεύρι κ ανακατεύεις, ακολουθεί το βούτυρο. ανακατεύεις κ όταν αρχίζει να πήζει προσθέτεις βανίλιες κ ζάχαρη, μέχρι να γίνει κρέμα. αν θέλεις στο σερβίρισμα προσθέτεις κανέλα στα μπολ. πολύ ωραίο γίνεται κ με ξύσμα από πορτοκάλι.

έχω κάνει κ παραλλαγή με κακάο. καλή όρεξη!

Γυρίσαμε και εμείς..όλα καλα η μικρη το γαλατσκι μου είναι θρεπτικο έφτασε τα 3520 και 53π. Μια χαρα συνεχίζουμε έτσι και η Παιδιατρος πολυ θετική στο θηλασμο Αυτή τη φορά!!!χάρηκα παρα πολυ που πήρε βάρος γιατί το είχα ένα άγχος όσο να ναι..τώρα μου είπε ότι θέλει να μας ξαναδεί όταν σαραντισουμε με το καλο..

εύγε κοριτσάρα μου!!!!!ψηλή η μπουμπού κ πανέμορφη!!!!:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...