Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα


georgiamami

Recommended Posts

marian84 Ο Χασιμότο θέλει υπομονή και λίγο πειραματισμό από τον ενδοκρινολόγο. Όπως και όλα τα υπόλοιπα αυτοάνοσα στον καθένα είναι διαφορετικά!

(Με τη ΣΚΠ καμία σχέση)

christinapgr συνήθως τις εγχειρίσεις αυτές τις κάνουν γενικοί χειρούργοι. Το θέμα είναι να βρείς κάποιον που έχει κάνει αρκετές τέτοιες εγχειρήσεις (έχει την εμπειρία) ακόμα και αν δεν κάνει μόνο αυτές αποκλειστικά!

siapnrk Σιδερένια :)


"Depart now on your bright wings

The world envy

The skies have always seduced you

Precious Queen

And you know your time has come

To fly away with Me, so far..."

NE1r.png

R649p2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

siaprnk αντε σιδερενια και όλα καλά απο εδω και μπρος.

inguanna χαιρομαι πολύ για τα νέα σου να είσαι πάντα καλα εύχομαι και οπως και εγω το θελω να μαστε με μεγάλη κοιλια του χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

θέλω να σας ρωτήσω , τωρα που αλλαζει ο καιρος εδω και μια βδομάδα με τραβάει μεσα στο λαιμό απο την μερια που ήταν ο όζος παρ'όλο που εχω βγάλει όλο το θυροειδη εννοήται. Παίζει να είναι απο την αλλαγή καιρού ή να αρχίσω να ξαναψάχνομαι;

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ όλη την παρέα και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.

christinapgr την επέμβαση την κάνει ή γενικός χειρουργός ή ωρλ εμένα μου την έκανε χειρουργός ωρλ και για να πω την αλήθεια στο Μεταξά η ωρλ κλινική είχε πολλές θυροειδεκτομές. Σήμερα πήγα και στην ενδοκρινολόγο μου μου έδωσε Τ3 των 25 δύο φορές την ημέρα μέχρι να βγεί η ιστολογική.

Αυτά τα νέα μου τα σημερινά.

Ολα καλά για όλους:D:D:D:D:D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα!

Διανύω τη δεύτερη εβδομάδα χωρίς τ3, για να κάνω το σπινθηρογράφημα με πρόσληψη Ι 131 τη Δευτέρα. Η πρώτη εβδομάδα πέρασε καλά, χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα, Η ενδοκρινολόγος μου με είχε ενημερώσει για αίσθημα αδυναμίας,αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι... Τη δεύτερη εβδομάδα όμως μου ήρθαν όλα μαζί! :eek:

Καταρχάς απίστευτο πρήξιμο, περισσότερο στο πρόσωπο και λιγότερο στο σώμα, κόπωση, υπνηλία και πείνα!!! Εγώ η σούπερ γλυκατζού δεν μπορώ να διανοηθώ να φάω γλυκά, απλά αναγουλιάζω... Τρώω λοιπόν αλμυρά ( χωρίς πολύ αλάτι φυσικά), και αποφάσισα να ακούω το σώμα μου και αυτά που μου ζητάει αυτές τις μέρες. Έτσι άφησα τις δίαιτες κατά μέρος και όποτε πεινάω τρώω για να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να μην έχω αυτό το αίσθημα της αηδίας... Τώρα με 3 κιλά πάνω, περιμένω πώς και πώς τη Δευτέρα να πάω για την εξέτασή μου και το σωρό των αιματολογικών και ελπίζω σε καλά αποτελέσματα για να αρχίσω πάλι τα χαπάκια μου μετά από πολύ καιρό και να ισιώσω! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα αναπολούσα το τ4 τόοοοοσο πολύ!!!

Εύχομαι σε όλους μας καλά ξεμπερδέματα με αυτό το θέμα που μας απασχολεί και είναι τόσο πολύ της μόδας δυστυχώς... Θα σας έχω νεότερα σύντομα!!!

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για τουσ ενδοκρινολογουσ.πορισμα του "νεου' ενδοκρινολογου ειναι οτι τα μουδιασματα ειναι φυσιολογικα δεδομενου του οτι ειμαι υποθυροειδικη για 4 σχεδον μηνες.το θεωρει τραγικο να ειμαι τοσο καιρο .δε μου αλλαξε χαπι.επισης μου ειπε οτι μπορει να εχουν πιεστει καποια νευρα απο την εγχειρηση επειδη ο αυχενασ ηταν προς τα πισω 4 ωρες και εχω και ευθειασμο στον αυχενα.μου ειπε να παρω μαγνησιο και ας μην εχω ελλειψη γιατι βοηθαει.μου ειπε επισης οτι θα αργησουν να φυγουν τα συμπτωματα και οταν του ειπα οτι νιωθω σαν καψιμο στα χερια κυριως γυρω απο τον καρπο,μου ειπε οτι μπορει να ειναι συνδρομο καρπιαιου σωληνα λογω υποθυροειδισμου.μου απεκλεισε το να ειναι κατι αλλο.

Link to comment
Share on other sites

siapnrk σιδερενια και καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!

Aliki777 κανε λιγο κουραγιο ακομα ως την Δευτερα.Ειναι πολυ δυσκολο ολο αυτο που τραβας(το`χω περασει 3 φορες και με καθημερινες ημικρανιες λογω υπο-θ/σμου)!!Με το Τ4 καθε μερα θα εισαι και καλυτερα!!:)Προσεχε την διατροφη σου μετα ,γιατι θα τρως κανονικα και ο μεταβολισμος για να παρει μπρος αργει και με τοσο λιγες καυσεις παιρνουμε ευκολα κιλα!!Στο λεω γιατι ολοι μας εδω το περασαμε αυτο.Ειναι ομως ολα περαστικα!!Μην αγχωνεσαι γι αυτο!!Την υγεια σου να κοιτας περισσοτερο!!

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω θερμα για τις πληροφοριες σας!!!!!!!!!!!!!η αποφαση πλεον ειναι να κανω ολικη αφαιρεση!!!!!εχω βρει εναν πολυ καλο γεν χειρουργο!!!την τριτη θα παω να τον δω....εχει κανει καποια ολικη???τι παρατραγουδα εχει μετα???θα παρω κιλα???θα κανω εφ ορου ζωης καποια θεραπεια??και θα περνω ασβεστιο???εχω πανικοβληθει!!!!καλη αναρρωση στην φρεσκοχειρουργημενη μας!!!!!καλημερα!!!!!!!


wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Link to comment
Share on other sites

καλημερα.πριν 3 μηνες εκανα ολικη.το χειρουργειο δεν ειναι τιποτα αν εχεις καλο γιατρο.ασβεστιο σου δινουν οταν πειραχτουν οι παραθυροειδης αδενεσ.κατι που δε θελουμε.καποιοι γιατροι δινουν προληπτικα για καποιε μερεσ μετα το χειρουργειο.εγω προσωπικα ποθ εδω και 3 μηνες ειμαι με υποθυροειδισμο γιατι ακομα δεν εχουμε ρυθμισει το χαπι,δεν εχω βαλει γραμμαριο.ειναι στον οργανισμο απο οτι εχω καταλαβει.51 κιλα μπηκα 50 βγηκα και τωρα ειμαι 49,5.χαπι θα παιρνεισ για μια ζωη για να αντικαταστησει τη λειτουργια του αδενα.συμβουλη μου ειναι να βρεισ καλο ενδοκρινολογο για να ρυθμιστεισ αμεσα .οσο εισαι υποθυροειδικη δημιουργουνται προβληματακια.ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.ααααα η φωνη σου θα ειναι βραχνη για λιγο καιρο.μην τρομαξεισ ,επανερχεται.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


sonia64 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Ανακουφίστηκα που λες ότι τα ίδια πέρασες κι εσύ, γιατί από κάποιο σημείο και μετά ανησύχησα ότι κάτι δεν πάει καλά μ'εμένα. Φοβηθήκαμε με τον άντρα μου μήπως όλα αυτά είναι σημάδια εγκυμοσύνης, αν και δεν υπήρχε περίπτωση... Αλλά ξέρεις όταν περνάς ζόρια πρωτόγνωρα όλα τα σκέφτεσαι...

christinapgr εφόσον έχεις βρει καλό χειρούργο μην φοβάσαι καθόλου. Η αναμονή είναι πολύ χειρότερη από αυτό που πραγματικά είναι η εγχείριση. Τα παρατράγουδα εξαρτώνται από το χέρι του γιατρού και από τον κάθε οργανισμό.

Μπορεί και να μην υπάρχουν καθόλου και στο εύχομαι! Εγώ που έκανα ολική αφαίρεση πριν από σχεδόν 2 μήνες, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Ούτε πόνος, ούτε βραχνάδα, ούτε ασβέστιο πειραγμένο. Τις 2 πρώτες μέρες κατάπινα λίγο περίεργα και μόλις βγήκα από το χειρουργείο πονούσε το πίσω μέρος το κεφαλιού μου, κάτι που οφείλεται στη στάση που σε έχουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αυτό πέρασε αμέσως με παυσίπονο που μου έβαλαν στον ορό! Τα κιλά είναι κάτι που εξαρτάται πάλι από τον οργανισμό. Μετά την εγχείριση και όσο έπαιρνα τ3 μέχρι να βγει η ιστολογική, επειδή πρόσεχα γενικά τη διατροφή μου, έχασα κιόλας... Τώρα που έχω κόψει αναγκαστικά το τ3 αφού πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις που αναφέρω πιο πάνω, άφησα τη δίαιτα και πήρα λίγο, αλλά όπως λέει και η sonia64, όλα αυτά είναι παροδικά, μέχρι να ξεκινήσουμε ξανά το χάπι μας.

Σε κάθε περίπτωση, μην ανησυχείς καθόλου, σκέψου θετικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!:)

Link to comment
Share on other sites

καλημερα.πριν 3 μηνες εκανα ολικη.το χειρουργειο δεν ειναι τιποτα αν εχεις καλο γιατρο.ασβεστιο σου δινουν οταν πειραχτουν οι παραθυροειδης αδενεσ.κατι που δε θελουμε.καποιοι γιατροι δινουν προληπτικα για καποιε μερεσ μετα το χειρουργειο.εγω προσωπικα ποθ εδω και 3 μηνες ειμαι με υποθυροειδισμο γιατι ακομα δεν εχουμε ρυθμισει το χαπι,δεν εχω βαλει γραμμαριο.ειναι στον οργανισμο απο οτι εχω καταλαβει.51 κιλα μπηκα 50 βγηκα και τωρα ειμαι 49,5.χαπι θα παιρνεισ για μια ζωη για να αντικαταστησει τη λειτουργια του αδενα.συμβουλη μου ειναι να βρεισ καλο ενδοκρινολογο για να ρυθμιστεισ αμεσα .οσο εισαι υποθυροειδικη δημιουργουνται προβληματακια.ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.ααααα η φωνη σου θα ειναι βραχνη για λιγο καιρο.μην τρομαξεισ ,επανερχετα

Κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!! Για να μην πειραχτουν οι φωνητικες χορδες υπαρχει μηχανημα που το χρησιμοποιουν οι γιατροι την ωρα της επεμβασης οποτε μετα...μπορεις ν' αρχίσεις το τραγούδι κανονικα...οχι σα βραχνοκόκορας!!! χαχαχα!!!! Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τη φωνη μου.

Link to comment
Share on other sites

δεν προκειται για καρκινο.με εχουν τρελανει οι γιατροι.ο νευρολογος λεει οτι τα μουδιασματα ειναι λογω θυροειδη,ο ενδοκρινολογος οτι δε μπορει να ναι .δε ξερω τι αλλο να κανω.ψαχνοντας σε ξενα forum ειδα οτι το hashimoto ,το οποιο εξακολουθει να υπαρχει και μετα τη θυροειδεκτομη ,δημιουργει τετοια προβληματα αλλα διαβασα οτι οταν εχεις hashimoto εχεισ και περισσοτερεσ πιθανοτητεσ για σκληρυνση κατα πλακας.δεν ξερω τι να κανω.κοντευω να τρελαθω

Εμενα μου είπε ο γιατρος μου οτι οποιος εχει Hashimoto δεν κανει καρκινο (στην συντριπτικη πλειοψηφια, γιατι εγω εκανα.) για σκληρυνση, πρωτη φορα το ακούω... Γενικα..μην πολυψαχνεσαι αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου, γιατι θα σαλτάρεις..... και χωρις λογο μάλιστα! Ολοι παμε καλα!!! Λιγη προσοχη θελει μονο , χωρις αγχος και την παρακολούθηση που μας συστηνει ο γιατρος!!!

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω θερμα για τις πληροφοριες σας!!!!!!!!!!!!!η αποφαση πλεον ειναι να κανω ολικη αφαιρεση!!!!!εχω βρει εναν πολυ καλο γεν χειρουργο!!!την τριτη θα παω να τον δω....εχει κανει καποια ολικη???τι παρατραγουδα εχει μετα???θα παρω κιλα???θα κανω εφ ορου ζωης καποια θεραπεια??και θα περνω ασβεστιο???εχω πανικοβληθει!!!!καλη αναρρωση στην φρεσκοχειρουργημενη μας!!!!!καλημερα!!!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Ολική θυροειδεκτομή την Τρίτη, μιλάω μια χαρά για να μη σας πω ότι μιλάω πιο δυνατά απο πρίν χαχα:P ασβέστιο δεν μου έδωσαν μου είπαν ότι είναι καλό, απορία με τα κιλά έχω κι έγώ??????:confused: και έχω και άλλη, όσο μπορώ να δω γύρω απο τη τομή- γιατι έχει στεριστριπ- είναι κομματάκι πρησμένη η περιοχή, θα μου πείς τομή είναι ράμματα έχει τι θες να είναι. Αλλα επειδή δεν έβαλα και τον κ... μου κάτω και έκανα κάτι ψιλιδουλίτσες - μου είπαν να είμαι φρόνιμο κορίτσι- με έχει πιάσει ένας φόβος. Συγνώμη αν σας κούρασα βραδιάτικα. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Ολική θυροειδεκτομή την Τρίτη, μιλάω μια χαρά για να μη σας πω ότι μιλάω πιο δυνατά απο πρίν χαχα:P ασβέστιο δεν μου έδωσαν μου είπαν ότι είναι καλό, απορία με τα κιλά έχω κι έγώ??????:confused: και έχω και άλλη, όσο μπορώ να δω γύρω απο τη τομή- γιατι έχει στεριστριπ- είναι κομματάκι πρησμένη η περιοχή, θα μου πείς τομή είναι ράμματα έχει τι θες να είναι. Αλλα επειδή δεν έβαλα και τον κ... μου κάτω και έκανα κάτι ψιλιδουλίτσες - μου είπαν να είμαι φρόνιμο κορίτσι- με έχει πιάσει ένας φόβος. Συγνώμη αν σας κούρασα βραδιάτικα. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση

Περαστικά σου. Είναι εγχείρηση και είναι λογικό να είναι πρησμένο για κάποιο καιρό. Δεν επιτρέπεται να κάνεις βαρειές δουλειές και να σηκώνεις πράγματα βαρειά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...