Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

mary1982

Μέλη
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    32
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

mary1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου είπε η αναισθησιολογος έκανα μέθη αλλά εγώ ένιωσα σαν να κοιμηθηκα!! Όσο για το κόστος...ο γιατρός μου είπε ότι δεν ήθελε τπτ( βέβαια εγώ του έδωσα) και πλήρωσα και τη διαφορά στο μονοκλινο στο Έλενα που ήταν 55 ευρώ.
  2. Κοριτσάκι μου είμαι Αθήνα και την έκανα στο Έλενα με έναν εξαιρετικό γιατρό και πολύ έμπειρο...εγώ τουλάχιστον έμεινα πολύ ευχαριστημένη...αν κρίνω από την μετεγχειρητική πορεια μου,ήταν ότι πιο εύκολο και ανώδυνο έχω κάνει!!! Δεν πόνεσα καθόλου, ξύπνησα και ήμουν ακριβώς όπως και πριν( ούτε ένα τεαβηγματακι να νιώσω) ,και αιματακι είχα από Πέμπτη που την έκανα μέχρι Παρασκευή πρωί...( Λίγο καφέ στο σκούπισμα κ αυτό όχι πάντα). Σκέψου ότι αυτή τη στιγμή ( σχεδόν μια εβδομάδα μετά) είμαι και διακοπές!!!! Βέβαια προσέχω πολύ και δεν κάνω σχεδόν τπτ αλλά πιο πολύ γιατί φοβάμαι παρά γιατί νιώθω κάτι!!! Οτιδήποτε άλλο θες ρωτά με να σε βοηθήσω...η δική μου εμπειρία πάντως ήταν εξαιρετικά καλή!!!
  3. Όλα πήγαν τέλεια!!!! Έγραψα και παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται η δημοσίευση μου.... Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος και εγώ είμαι μια χαρά...δεν πονάω καθόλου και χθες είχα ελάχιστο αιματακι,σήμερα τπτ...έιμαι ήδη στο σπίτι μου και νιώθω μια χαρά...περισσότερο πονάει η μέση μου από την ξάπλα,παρά οτιδήποτε άλλο. Αν ήξερα ότι ήταν κάτι τόσο απλό σαν διαδικασία,θα είχα αποφύγει όλο αυτό το άγχος τόσες μέρες. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος...κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!
  4. Σόρρυ κορίτσι μου τώρα είδα ότι με είχες ρωτήσει ... Η μόλυνση οφείλονταν σε κάτι άλλο... Αμνιο δεν είχα κάνει λόγω πολύ καλής αυχενικής! Το πιθανότερο είναι να συνέβη από μια ουρολοίμωξη που αργήσαμε να αντιμετωπισουμε λόγω κάποιου λαθους της γραμματεως του γιατρού μου! Σας λέω και την εμπειρία μου ... Όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος!!!! Εγώ νιώθω μια χαρά, ξύπνησα πολύ εύκολα και δεν πονάω καθόλου. Έχω ελάχιστο καφέ αιματακι στο σκούπισμα και το μωράκι μου είναι καλά!!!! Αν ήξερα ότι θα ηταν έτσι ούτε που θα το σκεφτόμουν...τσάμπα η αγωνία τόσες μέρες.... Σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση!!!
  5. Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω αναστάτωση στο φορουμ... Απλά έχω αγχωθει αρκετά με το θέμα της περίδεσης και όταν είσαι φοβισμένος και αγχωμενος παρεξηγείς πολύ πιο εύκολα τα λόγια κάπου ( πόσο μάλλον στο γραπτό λόγο που δεν έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις τον τρόπο και το ύφος που τα λέει). Δεν αμφιβάλλω ότι η κοπέλα είχε τις καλύτερες προθέσεις αλλά ειδικά στο γραπτό λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές ακριβώς για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Τώρα στα νέα μου... Τελικά αύριο θα κάνω την περίδεση. Ο γιατρός μου είναι πολύ καθησυχαστικος και θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο εξαντλούμε όλα τα περιθώρια.... Όταν μπορέσω θα μπω να σας πω τα νέα μου και την εμπειρία μου ... Κάντε όλες μια προσευχή για μένα να πάνε όλα καλά και να γυρίσω γρήγορα σπίτι μου με το μωράκι μου καλά δεμένο στη κοιλίτσα μου!!! Σας φιλώ! Καλό βράδυ! Ξέχασα να σας αναφέρω ότι ο γιατρός μου ,μου ανέφερε ότι οι τελευταίες έρευνες στο θέμα αυτό αναφέρουν ότι μετά από αποβολή δεύτερου τριμήνου ( έστω και μόνο μια) σε επόμενη κύηση κάνουμε περίδεση... Έτσι μου είπε,έτσι λέω.... Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που έχεις επιλέξει έναν γιατρό και σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ακολουθείς τις οδηγίες του... Κ εγώ διάβασα σε πολλές περιπτώσεις ότι εξ αιτίας των μολύνσεων πολλοί γιατροί επιλέγουν την πιο συντηρητική μέθοδο( προγεστερόνη και συχνές μετρήσεις τραχήλου) και δεν αρνούμαι ότι θα προτιμούσα να απέφευγα την επεμβαση αλλά αφού εκείνος επιμένει,προχωράω και παρακαλώ να μην έχουμε τπτ επιπλοκές!!! Συγγνώμη αν σας ζάλισα!!!
  6. Εντάξει έχεις δίκιο!!!! Επειδή έγραψα πολλά λόγια στο πρώτο μου μύνημα μπορεί να μην εκφραστηκα εντελώς σωστά και να παρερμηνευθηκαν τα λόγια μου... Τη δεύτερη φορά για αυτό πολύ ευγενικά σου εξήγησα τι εννοούσα... Αυτός δεν είναι λόγος να μιλάς τόσο επιθετικά!!! Εδώ δεν βρισκόμαστε για να την λέει η μια στην άλλη αλλά για να βοηθάει και να εμψυχώνει η μια την άλλη... Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι για την απάντηση σου... Κ εγώ από αυτά που έχω διαβάσει είναι ότι η προληπτική περίδεση έχει 80-90 τοις εκατό επιτυχία και γενικά η έκβαση της εγκυμοσύνης είναι καλή... Τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι απλά καταλαβαίνω ότι και εκείνος μου την κάνει πιο πολύ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο παρά γιατί πιστεύει ότι την έχω πραγματικά ανάγκη... Όπως και να έχει εγώ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του και θα κάνω το σταυρό μου να πάνε όλα καλά και να μην έχω τπτ απρόοπτα πάλι!!!!
  7. Δεν με κατάλαβες προφανώς.... Εννοείται θα την κάνω την περίδεση αν ο γιατρός επιμείνει σε αυτό... Δεν ρωτάω γνώμη για το τι θα κάνω αλλά θέλω τις εμπειρίες κοριτσιών που έχουν κάνει περίδεση πως ένιωθαν μετά και τι έκβαση είχε η εγκυμοσύνη τους...όσο για τον αν την πρώτη φορά ότι έγινε ,έγινε από λοίμωξη δεν το έβγαλα εγώ το συμπέρασμα...μου το είπε ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική και το πιστεύει και ο δικός μου γιατρός αλλά επειδή είναι ψείρας σκέφτεται να με πάει επιθετικά και να μου κάνει την περίδεση. Αυτό ρωτάω...πόσο ασφαλής διαδικασία είναι η περίδεση... Γενικά δεν έχω καμία εμπειρία πάνω σε αυτό και δεν ξέρω. Και κάποια γνωστή μου να το έχει κάνει για να μου πει... Έχω διαβάσει για μολύνσεις,για πρόκληση τοκετού και αυτά με έχουν φοβηθεί πολύ...
  8. Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!! Ήθελα να σας πω τον προβληματισμό μου... Τον Δεκέμβριο που μας πέρασα έχασα ένα μωράκι στις 16 εβδομάδες.... Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια μέρα ξεκίνησαν πόνοι τοκετού και όταν έφτασα στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά για να γίνει οτιδήποτε!!! Ο τράχηλος μου μια εβδομάδα πριν ήταν 30 να φανταστείτε!!! Τώρα είμαι πάλι έγκυος στην 13η εβδομάδα. Προχθές έκανα αυχενική με τράχηλο 32,8 ( κολπική μέτρηση). Νιώθω υπέροχα!!! Ο για τρία μου δίνει από την αρχή προγεστερόνη, και τώρα μιλάει για προληπτική περίδεση την άλλη εβδομάδα. Εγώ όμως νιώθω πολύ καλά και φοβάμαι να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σκεφτείτε ότι στο πρώτο μου παιδί έκανα καισαρική επειδή ο τράχηλος μου μετά από δώδεκα ώρες είχε φτάσει διαστολή 2,5 μόνο. Δεν ξέρω τι να κάνω... Θέλω τις εμπειρίες σας και τη γνώμη σας!!! Εν τω μεταξύ εγώ πιστεύω ότι την πρώτη φορά όλα έγιναν λόγω κάποιας λοίμωξης παρά από ανεπάρκεια τραχήλου. Πιστεύω ότι οι έντονες συσπάσεις της μήτρας έκαναν τον τράχηλο να ανοίξει... Πέφτουν και όλα αυτά μέσα στον Αύγουστο και αγχώνομαι ακόμα περισσότερο... Νιώθω ότι είναι κρίμα ενώ νιωθω τοοοοσο καλά και με τράχηλο 32,8 να κάνω περίδεση ρισκάροντας μολύνσεις και επιπλοκές!!! Δεν ξέρω.... Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά εξ αιτίας αυτού και με αγχωνει παρά πολύ η όλη διαδικασία...από την άλλη δεν μπορώ να ρισκάρω να συμβεί το ίδιο... Σόρρυ για το σεντόνι αλλά θέλω κάπου να τα πω γιατί θα σκάσω...
×
×
  • Δημιουργία νέου...