Αναζητώ θέση εργασίας! (για την εργαζόμενη!)
Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε δωρεάν τις αγγελίες σας, Σημείωση : όταν στέλνετε στοιχεία επικοινωνίας, ή κάποιο βιογραφικό (ή αλλιώς Curriculum Vitae CV) δεν χρειάζεται να τοποθετείτε ολόκληρη την διεύθυνση και ημερομηνία γέννησης . Περιοχή και χρονολογία γέννησης, αρκούν!
Υποενότητες
-
- 317
-
- 2 απαντήσεις
- 49,1k εμφανίσεις
Η αγγελία σας απαραιτήτως πρέπει να συμπεριλαμβάνει Περιοχή/περιοχές κ πόλη που θα σας βολευε καλύτερα να απασχοληθείτε με εργασία. Επίσης ένα εμαιλ, ή ένα τηλέφωνο έτσι ώστε να μπορέσουν να σας βρούν αναγνώστες που δεν είναι ακόμα εγγεγραμμένα μέλη, θα αυξήσει τις πιθανότητες να βρείτε εργοδότη. Αν τοποθετήσετε εμαιλ σιγουρευτείτε οτι θα αντικαταστήσετε το @ με (at) έτσι ώστε να μην λάβετε ανεπιθύμητη spam αλληλογραφία.
Last reply by MAMOYLA, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 47,4k εμφανίσεις
Γεια σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργίας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία Αγγελίες που έχουν λήξει και βρίσκονται στο Αρχείο προς διαγραφή ! , διαγράφονται περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη τους. Οδηγίες μεταφοράς ανενεργής αγγελίας : Όπως έχετε ανοίξει και βλέπετε την αγγελία σας Πηγαίνετε στα Εργαλεία Θεμάτων (εικόνα 1 ) Επιλέγετε move thread (μετ. = μετακίνηση νήματος - θέματος ) (εικόνα 2 ) Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο (Σημείωση : το νέο αυτό παράθυρο σας δείχνει τον τίτλο της αγγελίας…
Last reply by Milkshake, -
- 0 απαντήσεις
- 17,9k εμφανίσεις
Ονομαζομαι Μαρια Μακροπουλου και ειμαι πτυχιουχος νηπιοβρεφοκομος με πολυετη προυπηρεσια και αριστες συστασεις, Αγαπαω πολυ τα παιδια, ειμαι συνεπης , υπευθυνη με αφοσιωση και παθος για την δουλεια μου.Εχω φαντασια και ασχολουμαι με το δημιουργικο παιχνιδι. Ειμαι κατοικος Γαλατσιου και ενδιαφερομαι για εναρξη εργασια; απο το νεο ετος και σε περιοχες πλησιον Γαλατσιου. Οποια μανουλα ενδιαφερεται μπορει να επικοινωνησει στο τηλεφωνο 2102919060 Ευχαριστω πολυ
Last reply by mariamakropoulou, -
- 3 απαντήσεις
- 32,3k εμφανίσεις
Μαθηματικός με μεγάλη φροντιστηριακή πείρα παραδίδει ιδαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου / Λυκείου / ΕΠΑΛ. Επίσης σε φοιτητές Ανοικτού Πανεπιστημίου και ΤΕΙ. Περιοχές Βορείων Προαστίων Αθήνας. Περισσότερες πληροφορίες με P.M. Ευχαριστώ!
Last reply by Everville, -
- 0 απαντήσεις
- 17,3k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙς!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕ 15ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕς ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΤΙΜΕς ΠΡΟΣΙΤΕς ΑΠΟ 8 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!! 1ο ΜΑΘΗΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑς ΔΩΡΕΑΝ!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!!! ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς 6987228155
Last reply by elenara456, -
- 0 απαντήσεις
- 24,4k εμφανίσεις
Η γυναίκα μου είναι από Ρωσία, (7 χρόνια στην Ελλάδα μιλάει πολύ καλά ελληνικά) πτυχιούχος γλωσσολογίας με πολύχρονη εμπειρία στα ιδιαίτερα και παραδίδει μαθήματα στα Ρώσικα στην Αθήνα κατ οίκον ή στο σκάιπ. Προσφέρει διδακτικό υλικό χωρίς επιβάρυνση, ειδικά προγράμματα για τουρισμό, δυνατότητα ομαδικών μαθημάτων καθώς και μεταφράσεις- διερμηνείες. 7€ διδακτική ώρα.. Το τηλ σε μήνυμα.
Last reply by tzav, -
- 0 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
Είμαι νηπιαγωγός μένω Αρτέμιδα (Λούτσα) και αναλαμβάνω υπεύθυνα στην οικία μου, με πολύ όρεξη και διάθεση, τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση νηπίων, καθώς και μικρότερης ηλικίας, όπως και την προετοιμασία μαθημάτων για παιδιά δημοτικού. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να συνεργαστούμε. Περιοχες Αρτέμιδα-Σπάτα.
Last reply by Athanasia1965, -
- 12 απαντήσεις
- 21,6k εμφανίσεις
ειμαι κομμωτρια και μπορω να ερθω στο χωρο σας για κουρεματα βαφες χτενισματα.αφου η μπεμπα μου μεγαλωσε πλεον εχω επανελθει με πολυ ορεξη για δουλεια.!
Last reply by balshine, -
- 0 απαντήσεις
- 16,4k εμφανίσεις
Γεια σας κ από μένα!! Είμαι Ελληνίδα μητέρα, με εμπειρία 22 χρόνων, (με συστάσεις) Κ αναλαμβάνω τη φροντίδα και τη φύλαξη βρεφών και νηπίων για πλήρες ωράριο στις περιοχές: Πατήσια, Γαλάτσι, Πεύκη, Φιλοθέη, Μεταμόρφωση, Κηφισιά, Ν. Ηράκλειο, Ν.Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια, Περισσό και γύρω περιοχές!! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στο Τηλ: 6987855487 Ευχαριστώ!
Last reply by Popi422, -
- 0 απαντήσεις
- 16k εμφανίσεις
Προσφέρω Δημιουργική απασχόληση των μικρών σας παιδιών, με δραστηριότητες ανάλογες της ηλικίας τους Ενίσχυση στην μελέτη διαβάσματος παιδιών δημοτικού. E-mail επικοινωνίας : [email protected] Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και να εξετάσουμε τις ανάγκες των παιδιών σας. Πρώτο μάθημα δοκιμαστικό (όχι πληρωμή)
Last reply by XryCoula, -
- 0 απαντήσεις
- 15,9k εμφανίσεις
Φύλαξη παιδιών απο 0-4 χρονών (Γιαννιτσα) ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: TΕΤΡΑΕΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤ'ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΚΑΠΠΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ,ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 4-5Eυρώ την ώρα! Το >>email:[email protected]<< !
Last reply by Dimitrastef, -
- 0 απαντήσεις
- 15,8k εμφανίσεις
Γεια σας!! Με αφορμή το βιαστή της Δάφνης πρέπει να σας πω την εμπειρία μου γιατί εγώ ίσως και να ήμουν τυχερή που γλυτωσα.... Όντας φοιτήτρια, είχα ανεβάσει πριν καιρό μια αγγελία στο ίντερνετ για ιδιαίτερα. Τότε ήταν που δέχτηκα ένα περίεργο τηλεφώνημα. Ήταν απόκρυψη.. Ένας άντρας με περίεργη φωνή που δεν έλεγε το γράμμα "ρ" ήθελε να του κάνω μαθήματα.. Εγώ του εξήγησα ότι είμαι μαθηματικός και ότι δεν μπορώ να τον βοηθήσω, όμως ο κυριος επέμενε πως μπορώ... Να μην τα πολυλογώ επειδή ήμουν ήδη σε δουλειά του ζήτησα τον αριθμό του ωστε να τον καλέσω τέλος του μήνα.. Και φυσικά δεν μου το έδωσε (χωρίς δικιολογία) και μου είπε ότι θα με καλέσει εκείνος. Έτσι κι έγινε όπου …
Last reply by ΧρυσαΜ, -
- 0 απαντήσεις
- 15,3k εμφανίσεις
-Συμβουλευτική μέσω Skype/email για παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες στο γραπτό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά) (δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσαριθμησία, δυσγραφία).-Συμβουλευτική μέσω Skype/email για παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον προφορικό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά) (δυσαρθρία, τραυλισμό, ηχολαλία κτλ).- Συμβουλευτική μέσω Skype/email για ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον προφορικό ή/και το γραπτό λόγο στα Αγγλικά (ή και τα Ελληνικά) .- Εξατομικευμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, παιδιού ή ενήλικα. Περισσότερες πληροφορίες: http://eidikiagogikaiekpaideusi.blogspot.gr/
Last reply by Christinesotiriadou, -
- 0 απαντήσεις
- 15k εμφανίσεις
Μαθήματα Αγγλικών μέσω skype με συνέπεια και μεθοδικότητα από πτυχιούχο Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, με διετή εξειδίκευση στη γενική και εξειδικευμένη μετάφραση και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ανάληψη μεταφράσεων κάθε είδους από και προς τα Αγγλικά. Προετοιμασία για συνεντεύξεις στα Αγγλικά Εξάσκηση προφορικών Business English Επιμέλεια κειμένων Εξτρά βοήθεια σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγου (δυσλεξία, διαταραχές του προφορικού λόγου κτλ) και επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους. Επίσης: Καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ξεκινούν ομαδικές τ…
Last reply by Christinesotiriadou, -
- 0 απαντήσεις
- 15k εμφανίσεις
Η μητέρα μου ψάχνει παιδάκια για φύλαξη στην περιοχή της Καλαμαριάς και γενικότερα της Θεσσαλονίκης. Έχει φυλάξει παιδιά και τα προηγούμενα χρόνια. Υπομονετική και τρυφερή ως άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της εργασίας της, μπορεί να προσφέρει ελαφριές οικιακές εργασίες. Διαθέσιμη Σαββατοκύριακο και αργίες, κατόπιν συνεννόησης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6987874707.
Last reply by xarikleiaargiroudi, -
- 0 απαντήσεις
- 14,6k εμφανίσεις
Αν ψάχνετε οικονομικό μακιγιάζ, νυφικό, βραδινό, καθημερινό αλλά οι τιμές σας φαίνονται υπερβολικές στείλτε μου μήνυμα και μαζί θα διαμορφώσουμε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει στο ποσό που θα μου υποδείξετε! Μπορείτε να μου στείλετε πμ για οποιαδήποτε απορία!
Last reply by afroad, -
- 1 απάντηση
- 16,5k εμφανίσεις
Γεια σας μανούλες! Είμαι η ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (36 ετων ) μανούλα 2 αγοριών σήμερα ηλικίας 5-6 και εχω σπουδάσει βρεφονηπιοκομος -παιδοκόμος. Αν ψάχνετε κάποια μανούλα που να αγάπα πολύ μα πάρα πολύ τα παιδιά , να είναι ήρεμη και ι να θέλει να δώσει σταθερές βάσεις μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Αναλαμβάνω την φύλαξη απο βρεφακι ... μέχρι 6 ετων. Σε παιδάκια 4-6 ετων αναλαμβάνω την δημιουργική απασχόληση τους με πρόγραμμα που περιεχέι Συζήτηση,ζωγραφική,γραφή,παιχνίδι,γνώση μέσα απο φύλλα δραστηριοτητων ,κανονες καλής συμπεριφοράς κ.α Ακομα να αναφέρω πως πιστεύω πως τα παιδια μεγαλώνουν με πολλές αγκαλιές και ξεκλείδωμα της καρδουλας τους. Ειναι άγραφο χαρτι και εμεις πρεπε…
Last reply by ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΝ, -
- 0 απαντήσεις
- 16k εμφανίσεις
Καλημερα ειμαι η Μαρια βρεφονηπιοκομος 30 ετων εχω 2 παιδακια και αναζητω πρωινη εργασια στην θεσσαλια !!! μενω καρδιτσα εχω δικο μ αυτοκίνητο. εχω εργαστει και στην ειδικη αγωγη . ευχαριστω !!!!
Last reply by mariw, -
- 3 απαντήσεις
- 17k εμφανίσεις
παραδίδονται μαθήματα pilates και ορθοσωμικης γυμναστικής. θεσσαλονίκη. ιδιαιτερα μαθήματα ή γκρουπακια 1-3 ατομα. προσιτες τιμές.
Last reply by mima1977, -
- 0 απαντήσεις
- 16,9k εμφανίσεις
Εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία με εξειδίκευση στο πως οργανώνονται και μαθαίνουν τα παιδιά, προετοιμάζει παιδιά νηπιαγωγείου για την ομαλή μετάβαση στην α δημοτικού , παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Πληροφορίες inbox.
Last reply by Eleni_sk, -
- 5 απαντήσεις
- 42,1k εμφανίσεις
Αναλαμβανω χαλαρωτικο μασαζ και ρεφλεξολογια στην Θεσσαλονικη (Ανατολικα και κεντρο). Οποια ενδιαφερεται ας στειλει πμ.
Last reply by kostis1966, -
- 0 απαντήσεις
- 17,5k εμφανίσεις
1) Φυσικός, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής - Μαθηματικών - Χημείας σε προσιτές τιμές. 10 ευρώ / 1 ώρα σε μαθητές Λυκείου / ΕΠΑΛ/Γυμνασίου/Δημοτικού. 8 ευρώ / 1 ώρα για μάθημα μέσω skype. Μοιράζονται προσωπικές δωρεάν σημειώσεις σε κάθε μαθητή σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης γίνονται δεκτά και γκρουπ 2/3 ατόμων με χαμηλότερη τιμή ανά άτομο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στις ώρες μαθημάτων. Ο σκοπός μου είναι οι μαθητές μου να μάθουν και να πετύχουν το σκοπό τους. Τηλ επικοινωνίας: 6983246489 Εξυπηρετούνται όλες οι περιοχές της Αττικής. 2)Πτυχιούχος Χημικός Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας - Φυσικής - Βιο…
Last reply by chemist, -
Αν βαρεθικατε τα το σιδερωμα, σας κουραζει ή δεν σας αρεσει, ξενιαστε με ενα τηλεφωνημα, σιδερωμα ρουχων με το κιλο, στον χωρο μου. Η χρέωση είναι 2 ευρώ το κιλό με παράδοση και παραλαβή από το χώρο σας και +1 το τεμαχιο για κουρτινες και πουκαμισα. σκευτιτε ετοιμα σιδερωμενα και αποστηρωμενα ρουχα χωρις να κουραζεστε και να ξοδευετε ρευμα.στατιστικά αποδεδειγμένο το οικιακό σίδερο είναι η πιο ενεργοβόρα συσκευή στο σπίτι μας …εσείς θα συνεχίζετε να ξοδεύετε δυσανάλογα του αποτελέσματος?
Last reply by Μίνα_, -
- 0 απαντήσεις
- 17,4k εμφανίσεις
Αγγελια που μας εστάλη:
Last reply by admin, -
- 0 απαντήσεις
- 18,7k εμφανίσεις
Γεια σασ,με Αναλαμβανω Φροντίδα Μικρών Σκυλων (μεχρι 8 κιλα),στο σπιτι μου,αν πρέπει να λείψετε για τις γιορτές , αν θέλετε να λείψετε για διακοπές είμαι εδώ για να σας απαλλάξω από το άγχος της διαμονής του κατοικίδιου σας.. Η φύλαξη ΔΕΝ γίνεται σε κλουβιά,αλλα ελευθερα στο σπιτι .Μπορω να κρατισω ενα σκυλι καθε φορα..Επιπλέον,θελω να πω οτι ειμαι και Κομμώτρια σκύλων οποτε εαν θελετε αναλαμβάνω και τον καλλωπισμό κούρεμα-αφαίρεση κόμπων-κόψιμο νυχιών) του τετράποδου σας! Πάντα με αγάπη και υπευθυνότητα, θέλω το καλύτερο για τους μικρούς μας φίλους! Αυτο που θελω απο εσας ειναι - Ο σκύλος να είναι πλήρως εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος!!! τιμη συζητισιμη
Last reply by Elenica27, -
- 0 απαντήσεις
- 18,6k εμφανίσεις
Καλημέρα! Με λένε Mαρια και είμαι 40 ετων,μητερα δυο παιδιων, άνεργη ..Αναλαμβάνω οικιακές εργασιές,φύλαξη παιδιών ..Υπάρχει προυπηρεσία και συστάσεις ..Παρακαλώ υπάρχει μεγάλη αναγκη!Περιοχες κοντα στο ΗΣΑΠ ευχαριστω
Last reply by Elenica27, -
- 0 απαντήσεις
- 19k εμφανίσεις
με λενε ιλονα και μενω στη λαρισα,ειμαι 27 χρονων, παντρεμενη παιδια δεν εχω ακομα...εχω τελιωσει βοηθος βρεφονηπιοκομων και εχω δουλεψει σε παιδικο σταθμο 2 σχολικα ετη,και σε σπιτι για 1 χρονο περιπου,μου αρεσει να ασχολουμε με παιδια,δεν καπνιζω και ειμαι σωστη απεναντι στη δουλεια μου,οσο μπορω...οποια/ος γονιος ενδιαφερεται μπορει να με στηλει μηνυμα εδω.. τιμες λογικες!
Last reply by ilaria, -
- 5 απαντήσεις
- 29,5k εμφανίσεις
Καλημέρα μαμάδες και μπαμπάδες, Πέρασε ο καιρός μεγαλώσαμε και ήρθε η ώρα να πάμε νηπιαγωγείο. Δυστυχώς θα πρέπει να αποχωριστούμε την καλή μας baby sitter, που μας μεγάλωσε και τόσο μας στάθηκε. Επειδή πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και χαρισματικό στην δουλειά της, θεώρησα ανάγκη να ενημερώσω για την διαθεσιμότητα της για να βρει μια άλλη δουλειά που να της αξίζει και για να βοηθήσω μια άλλη μανούλα που χρειάζεται άνθρωπο για το παιδί του. Η Κυρία είναι Ελληνίδα, καθαρή, μη καπνίστρια, πάρα πολύ έμπειρη με τα παιδιά όλων των ηλικιών ( εγώ την είχα από 40 ημερών έως και 4 χρονών) και σε όλα τα επίπεδα από θέματα υγείας ( περάσαμε μαζί όλες τις αρρώστιες μας κα…
- 1 απάντηση
- 25,3k εμφανίσεις
Γράφω αυτό το ποστ και είμαι ακόμη πολύ συγκινημένη. Σήμερα το απόγευμα η γλυκιά μας νταντά μας αποχαιρέτησε τελευταία φορά με αυτό το ρόλο. Το σπίτι μας βέβαια είναι πάντα σαν δεύτερο σπίτι της. Επί ένα χρόνο ήταν σαν μαμά για τα παιδιά μου. Κάθε πρωί με ένα τεράστιο χαμόγελο, πάντα με το τραγούδι στο στόμα, νόμιζες ότι είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μια μέρα δεν μπήκε συννεφιασμένη σπίτι μας, και ας ήξερα ότι και αυτή όπως όλοι μας είχε τα προβλήματά της. Μα άνοιγε η καρδιά της και κοντά στις κόρες μου, όλα χανόντουσαν. Τα παιδιά την λατρεύουν, είναι καλόκαρδη σαν παιδί και έχει το καθαρό βλέμμα ενός παιδιού. Έμαθε στην μικρή μου κόρη τις πρώτες τις λεξ…
παιδαγωγός για μελέτη 1 παιδιού 8 ετων (και με γνώσεις για μελέτη) και παραλαβή και δημιουργικής απασχόλησης του αλλου παιδιού 5 ετών αθημερινά απο Δευτερα εως Παρασκευη ωραριο 14,00 εως 17,30.Περιοχή Χαλάνδρι Μισθός 250 ευρώ.Απαραίτητα μεταφορικό μέσο.
Last reply by BABE,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 4.366 απαντήσεις
- 621.523 εμφανίσεις
-
- 11.145 απαντήσεις
- 2.077.396 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 197.146 εμφανίσεις