Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.628 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
ΕΣΩΣΟΜΑΤΙΚΗ
από fifh- 0 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣΑΣ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ
Last reply by fifh, -
Διαφημίσεις
-
Λοιπον κοριτσια, επειδη ειμαστε μεγαλη ομαδα για τον Σεπτεμβρη προτεινω να μαζευτουμε κ απο δω οσες θα ειμαστε στην προσπαθεια τοτε !!! Τι λετε?? Ας κανω λοιπον την αρχη !!!! Μιας και κατασταλαξα σε γιατρο !!:roll: Ξεκιναω με την περιοδο του Αυγουστου 24η μερα κ με μακρυ πρωτοκολλο !!!!! Δηλαδη 4-5/9 υπολογιζω !!!
Last reply by dinad, -
επειδη ζηλεψα που εχουν μαζευτει τοοοοσα κοριτσια στην εξωσωματικη σεπτεμβριου,ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για ολες εμας του Οκτωβρίου!!
Last reply by paulina78, -
- 149 απαντήσεις
- 11,5k εμφανίσεις
Κορίτσια που είστε???Χαθήκαμε με το κλείδωμα του θέματος στο άλλο forum...Είστε όλες καλά??Γέννησε καμία άλλη εκτός από την Δ+Β??
Last reply by stellitsa1978, -
- 1 απάντηση
- 2,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλο το κοριτσομάνη... Ηθέλα να ρωτησω αν καμια εχει κανει εξωσωματικη στο ΕΛΕΝΑΣ και αν ναι επιτυχημενη ή όχι? Φιλιά πολλά!!!
Last reply by carijeza, -
- 37 απαντήσεις
- 8,6k εμφανίσεις
Ξεκινάω εξωσωματική με φυσιολογικό κύκλο στον edit admin στο ινστιτούτο γονιμότητας στην Παστερ edit admin ας μαζευτούμε εδώ όποια έχει απορίες , σκέψεις...και προτάσεις για εμάς που τώρα ξεκινάμε..
Last reply by menia45, -
- 6 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες! Θα πω εν συντομια την ιστορια μου, για να θεσω τις αποριες μου. Ειμαστε σε προσπαθεια για μωρακι εδω κ 2 χρονια. Το καλοκαιρι αλλαξα γυναικολογο κ ξεκινησαμε πιο εντατικες εξετασεις για το θεμα αυτο. Τον προηγουμενο μηνα εκανα σαλπιγγογραφια κ μολις σημερα εκανα υστεροσκοπηση. Στην υστεροσκοπηση φανηκε παχυ ενδομητριο, στενωση τραχηλου κ τραχηλικες συμφυσεις, οπου κ "λυθηκαν". Η γιατρος μου εδωσε 3 μηνες φυσιολογικης συλληψης, γιατι μετα θα ξαναβγουν οι συμφυσεις. Αν σε αυτους τους 3 μηνες δεν προκυψει φυσιολογικη συλληψη, τοτε προχωραμε σε εξωσωματικη. Θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα ειχε παρομοια εμπειρια ή γνωση κ να μοιραστει μαζι μου την εκβασ…
Last reply by mariadi, -
- 5 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Last reply by Chryssaki,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 12.852 απαντήσεις
- 1.296.769 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις